- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.061
Ya bende ne zaman Lan tabirini kullandığını biliyorum onun o sebple üzerinde durmadım, tabi burada ki kızlar normal olarak hakaret unsuru olarak gördüler, ama lan kelimesini o sıkışıp tıkandığında uygun kelime bulamadığında kullanır.yalan değil.. hakkını da yemeyeyim,güzel yazmış valla.. etkileyici.. Lan,manyak vs gibi kelimeleri bile gerçek anlamında değilde,pişmanlıktan ölen bir insan edasıyla yazmış bence..hee yazmayaydı daha iyiydi ama.. Bilmiyorum,bana inandırıcı geldi..
eşin sana tamam sen evde kal gitme bir yere ben 10 gün yanınıza gelmeyeyim sen rahatça düşün diyor, daha ne diye bi yerlere gitme sevdasındasın anlamadım canım evin dışında başka bi yerde rahatça düşünemezsin bence tatilemi çıkacaksın hayır, otelde mi kalacaksın rahat edemezsin benimde 2 tane küçük çocuklarım var 3 günlük otele gittik 4. gün fazla gelirdi çocukların düzeni kalmıyor şuanda çocuğuna kıyamazsın onun yemesi içmesi uykusu hep bi düzen halindedir, evinde otur derinlemesine düşün, o çocuğunuda babasız bırakma kocan yeterince anlamış ne eşşeklik ettiğiniBen oğlumu kaçırmaya niyetlenmiyorum ki ama sadece biraz birbirimiz göremeyelim diyorum, bebeğimi bırakıp gidemem ki ben. Çok ufak yalnız bensiz kalamaz çocuğum daha 1,5 yaşında.
Geçmiş olsun.bı de forum baya zamanını alıyor anlaşılan. sonrasında boşluga düşersin.
kendini forumsuz ve eşin olmadan bi dinlenme sürecine sok bence
şimdi sen nıye bu kadar forumdasın dıye kızanlar olacaktır bana.
kızlar ayagımı kırdım laptop kucakta bi haftadır yatıyorum. işim gücüm yok malesef2
bebeğin nasılGeçmiş olsun.
Ya evet burası bana iyi geliyor içimi döküyorum kimse yok çünkü konuşabileceğim, arkadaşlarıma anlatamam şuanda kimseye anlatamam.
bı de forum baya zamanını alıyor anlaşılan. sonrasında boşluga düşersin.
kızlar ayagımı kırdım laptop kucakta bi haftadır yatıyorum. işim gücüm yok malesef2
bı de forum baya zamanını alıyor anlaşılan. sonrasında boşluga düşersin.
Birde kızlar eşimle konuştuk ya şimdi biz ben ona birde ben kendimi de sorguluyorum ben ne yaptım da yaptın bunu diye sordum.
Sen hiç birşey yapmadın, biz farkında olmadan evliliğimizden uzaklaştık ama bunları şimdi değil sonra konuşacağız, bunları gündeme getirip benim yaptığım hatanın üstünü kapatmak, örtmek amacıyla bunları anlattığımı düşünmeni istemiyorum. Önce bu konuyu halledeceğiz, önce bunu bitireceğiz, sonra evliliğimizde karşılıklı yaptğımız hataları konuşacağız dedi.
mantıklı aslında önce o konuyu halledin diğer konular zaten aşılacak düzeltilecek şeylerBirde kızlar eşimle konuştuk ya şimdi biz ben ona birde ben kendimi de sorguluyorum ben ne yaptım da yaptın bunu diye sordum.
Sen hiç birşey yapmadın, biz farkında olmadan evliliğimizden uzaklaştık ama bunları şimdi değil sonra konuşacağız, bunları gündeme getirip benim yaptığım hatanın üstünü kapatmak, örtmek amacıyla bunları anlattığımı düşünmeni istemiyorum. Önce bu konuyu halledeceğiz, önce bunu bitireceğiz, sonra evliliğimizde karşılıklı yaptğımız hataları konuşacağız dedi.
daha ne desin adam gayet mantıklı söylemiş işte.. sende yumusamaya baslıosun gibi sanırım bu beni sevindirdi.. yuvanı hemen yıkma iyice düşün eşine şans verip vermeyeceğine ve en önemlisi bebeğine..Birde kızlar eşimle konuştuk ya şimdi biz ben ona birde ben kendimi de sorguluyorum ben ne yaptım da yaptın bunu diye sordum.
İyi daha birşey anlamıyor tabi, baba geldi, baba gitti anni baba yok diyip duruyor kuzum :)bebeğin nasıl
Eline dilekçen geçse seni iki dk da boşayacak insanlar var
O yüzden bu forumdan bence de uzaklaşmalısın
Kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme. Boşanacaksan da sadece ama sadece senin kararın olsun
Tamam ilk başta fikir aldın vs vs ama artık iş o evreyi geçti
Barıştım desen seni paralayacak tarzda yazanlar var. Hemen boşan diye diretenler, sana değilde başkasına yazarak ben olsam affetmem affedilmemeli diyerek bu fikri sana empoze edenler vs vs
Konunu kapattır bence çünkü sen boşanırsan buradaki kimse senin yanında olmayacak. O yüzden bu karar senin olmalı
Birde kızlar eşimle konuştuk ya şimdi biz ben ona birde ben kendimi de sorguluyorum ben ne yaptım da yaptın bunu diye sordum.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle de aldatılmayı, boşanmayı daha önce yaşamış insanlar bu şekilde davranıyor. Ama ne herkesin karşısındaki kişi aynı ne herkes aynı ne de herkesin evlilikleri aynı. Hepsi farklı, işte bunu unutuyorlar. Ve şunu da farkettim ki mavi turna gerçekten çok etkileniyor. Özellikle olumsuz yazanlardan daha çok etkileniyor çünkü kendisi olumsuz bir ruh halinde ve düşünceleri de olumsuz. Bu yüzden kesin bir şekilde olumsuz konuşmamakta yarar var.Eline dilekçen geçse seni iki dk da boşayacak insanlar var
O yüzden bu forumdan bence de uzaklaşmalısın
Kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme. Boşanacaksan da sadece ama sadece senin kararın olsun
Tamam ilk başta fikir aldın vs vs ama artık iş o evreyi geçti
Barıştım desen seni paralayacak tarzda yazanlar var. Hemen boşan diye diretenler, sana değilde başkasına yazarak ben olsam affetmem affedilmemeli diyerek bu fikri sana empoze edenler vs vs
Konunu kapattır bence çünkü sen boşanırsan buradaki kimse senin yanında olmayacak. O yüzden bu karar senin olmalı
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle de aldatılmayı, boşanmayı daha önce yaşamış insanlar bu şekilde davranıyor. Ama ne herkesin karşısındaki kişi aynı ne herkes aynı ne de herkesin evlilikleri aynı. Hepsi farklı, işte bunu unutuyorlar. Ve şunu da farkettim ki mavi turna gerçekten çok etkileniyor. Özellikle olumsuz yazanlardan daha çok etkileniyor çünkü kendisi olumsuz bir ruh halinde ve düşünceleri de olumsuz. Bu yüzden kesin bir şekilde olumsuz konuşmamakta yarar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?