Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ya bende ne zaman Lan tabirini kullandığını biliyorum onun o sebple üzerinde durmadım, tabi burada ki kızlar normal olarak hakaret unsuru olarak gördüler, ama lan kelimesini o sıkışıp tıkandığında uygun kelime bulamadığında kullanır.
Bende etkilendim, üzüldüm de o yüzden sabah habersiz gelmesine birşey demedim.

Ben oğlumu kaçırmaya niyetlenmiyorum ki ama sadece biraz birbirimiz göremeyelim diyorum, bebeğimi bırakıp gidemem ki ben. Çok ufak yalnız bensiz kalamaz çocuğum daha 1,5 yaşında.
eşin sana tamam sen evde kal gitme bir yere ben 10 gün yanınıza gelmeyeyim sen rahatça düşün diyor, daha ne diye bi yerlere gitme sevdasındasın anlamadım canım evin dışında başka bi yerde rahatça düşünemezsin bence tatilemi çıkacaksın hayır, otelde mi kalacaksın rahat edemezsin benimde 2 tane küçük çocuklarım var 3 günlük otele gittik 4. gün fazla gelirdi çocukların düzeni kalmıyor şuanda çocuğuna kıyamazsın onun yemesi içmesi uykusu hep bi düzen halindedir, evinde otur derinlemesine düşün, o çocuğunuda babasız bırakma kocan yeterince anlamış ne eşşeklik ettiğini

Geçmiş olsun.
Ya evet burası bana iyi geliyor içimi döküyorum kimse yok çünkü konuşabileceğim, arkadaşlarıma anlatamam şuanda kimseye anlatamam.

Birde kızlar eşimle konuştuk ya şimdi biz ben ona birde ben kendimi de sorguluyorum ben ne yaptım da yaptın bunu diye sordum.
Sen hiç birşey yapmadın, biz farkında olmadan evliliğimizden uzaklaştık ama bunları şimdi değil sonra konuşacağız, bunları gündeme getirip benim yaptığım hatanın üstünü kapatmak, örtmek amacıyla bunları anlattığımı düşünmeni istemiyorum. Önce bu konuyu halledeceğiz, önce bunu bitireceğiz, sonra evliliğimizde karşılıklı yaptğımız hataları konuşacağız dedi.

Geçmiş olsun, neyseki aşırı sıcaklar geçti hem sıcak hem laptop iyice bunaltırdı. Çabucak iyileşin dilerim.

Ben de yıllık izindeyim fink atıyorum:)))

Bence gideceğin yeri de söyle senin için Endişe ediyordur hemen art niyet aramaya gerek yok seven insan uzak kalamaz mesajında da söylemiş eve gelip ışığına bakıp ne yaptığını düşünüyorum diye. Forum da Kafanı fazlasıyla karıştırabilir seni buradan da uzaklaşmalısın.

Eşiniz bence sizi gerçekten seviyor, sırf bunu düşünüp söylemesi bile bunun kanıtı bence..Başkası olsa hemen şikayetlerini dile getirir üste çıkmaya çalışırdı... Karar tabii ki de sizin ama illa gidecekseniz nerede olduğunuzu bir tek eşinize söyleyin, ki bence anneannenize gideceğinizi öğrenince öyle rahatsız etmez sizi, ya da eşinizin de dediği gibi evde kalın annenizi yollayın sadece çocuğunuzla kalın... Allah kolaylık versin, inşallah aileniz ve kendiniz için en doğru ve hayırlı kararı verirsiniz.. Ama eşinizi sevdiğiniz de ortada, emin olun 10 gün ondan haber almayınca çok özleyeceksiniz..

mantıklı aslında önce o konuyu halledin diğer konular zaten aşılacak düzeltilecek şeyler

/bı de tatıl dönüşü çok yanmışım alt bacaklara krem sürmemiştim bacaklarım soyuluyor bildiğin pul pul. çıldırmış gıbı kaşınıyor geçen gece kriz geçirdim kaşıntıdan gece acile götürdü eşim alın şu alcıyı dıye çıldırdım sakınleştirdiler bı ığne yaptılar gönderdiler. bi şiş aldım onu sokup kaşıyorum:) alçının kenarlarına elimi sokuyorum bır kaç cm bildiğin deri döküntüleri. çok çileliyim. çok teşekkürler.

daha ne desin adam gayet mantıklı söylemiş işte.. sende yumusamaya baslıosun gibi sanırım bu beni sevindirdi.. yuvanı hemen yıkma iyice düşün eşine şans verip vermeyeceğine ve en önemlisi bebeğine..

Eline dilekçen geçse seni iki dk da boşayacak insanlar var
O yüzden bu forumdan bence de uzaklaşmalısın
Kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme. Boşanacaksan da sadece ama sadece senin kararın olsun
Tamam ilk başta fikir aldın vs vs ama artık iş o evreyi geçti
Barıştım desen seni paralayacak tarzda yazanlar var. Hemen boşan diye diretenler, sana değilde başkasına yazarak ben olsam affetmem affedilmemeli diyerek bu fikri sana empoze edenler vs vs
Konunu kapattır bence çünkü sen boşanırsan buradaki kimse senin yanında olmayacak. O yüzden bu karar senin olmalı

Aslında öyle değil. Biz başkasının üzüntüsü ile mutlu olan insanlar değiliz ki boşan diye tutturalım. Sadece ortada evlilik kurumuna yapılmış büyük bir saygısızlık ve ardından gelen davranışlar var. Benim çocuğum yok bu sebeple daha keskin yorum yapabiliyorum belki bilemiyorum. Ama düşünüyorum da mesela bir kavga, küfür affedilebilir ya da öfkeyle söylenen sözler. Ama başka bir kadına meyletmek çok büyük yara açar. Her ne olursa olsun konu sahibinin kararına saygı duyarım.

Kızlar tamam ben bir süre buralar da dolanmayım hakkınız var evet kafa karışması değil ama düşünmeme engel oluyorum böyle yaparak farkındayım.

Şimdi sorduğum sorulara aldığım cevaplar zaten aynı eskiden söylediği ne varsa aynı şeyleri söylüyor.
Bu konuda ablasının rolünü bilmediği için fazlasıyla sinirlendi benden duyunca ki gerekeni en azından kendi için yapacağına eminim.
Gideceğim yeri ona söyleyeceğim tamam süreyi de gözden geçireceğim bakalım ama evde kalmayacağım.
Avukatın işlemlere başlamadığını biliyor ve yeni bir dilekçe verme lütfen bu süreci atlatalım yeniden dene baktın olmuyor o zaman boşanmayı gündeme getir ama şimdi birşey yapma diyor.
Alyansını verecektim ama bulamıyorum.
Birde giderken bana sarıldı, çok garip oldum, bende özledim onu ama şimdi romantik davranıp barışma kararı almak istemiyorum. Boşanma kararı ne kadar aceleyse barışma kararıda o kadar acele olmamalı. Kaldı ki kafamda ki bazı noktalar netleşsede içimden silip atmam mümkün değil.

Daha önceki mesajlarda yazdıklarını da okudum . mavi turna eşine platonik aşkından onun flört döneminde seni ağlatmasından ,ayrılmanızdan , ailesinde kardeşleri evlenmiş olmadığı halde onun bu evlilik için çırpınması seni gerçekten kaybetmek istemediğini gösterir ki dönmek isteseydi eski sevgiliye flört zamanında dönebilirmiş fırsatı varmış ...

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle de aldatılmayı, boşanmayı daha önce yaşamış insanlar bu şekilde davranıyor. Ama ne herkesin karşısındaki kişi aynı ne herkes aynı ne de herkesin evlilikleri aynı. Hepsi farklı, işte bunu unutuyorlar. Ve şunu da farkettim ki mavi turna gerçekten çok etkileniyor. Özellikle olumsuz yazanlardan daha çok etkileniyor çünkü kendisi olumsuz bir ruh halinde ve düşünceleri de olumsuz. Bu yüzden kesin bir şekilde olumsuz konuşmamakta yarar var.

iki ucu ....değnek
büyük bir ihtimalle barışacaksınız hayırlısı olsun
ama ona bir daha güvenemeyeceksiniz
değer mi acaba
bilemiyorum

[/QUOTE]

Şunu merak ettim mesajınıza dayanarak. Evlilikler, ilişkiler farklı denişsiniz ya aldatmanın ve yalanın meşru olup affedileceği ilişkiler var mı ? Gerçekten merak ediyorum. Tabii ki affeden de vardır , hayatına devam eder. Ama kadın erkek ilişkilerinde standart bir uyulması gereken yazısız kurallar yok mu ? Aldatmamak gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…