- 31 Aralık 2013
- 237
- 179
- 303
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.101
o yarışı sen başlattın bende sana cevabımı verdim. neyse son konunu okuduktan seninle tartışmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum, romantizm kimin evliliğinde geçmişte kalmış belli Allah sanada kolaylık versin
Hanımlar merhaba,
Konunun özeti şöyle;
1- Eşim iş seyahati için bir yere gidiyor, orda da eski kız arkadaşı yaşıyor, kız eşimin oraya gideceğini görümcem vasıtasıyla öğrenip eşime face üzerinden arkadaşlık talebi gönderiyor. Eşimde yola çıkacağı sabah bu kızın talebini kabul ediyor ve bir süre mesajlaşıyorlar, bu arada aynı mesajlar benim telefonumada düşüyor. Ben sadece mesajların bir kısmını görebildim çünkü 1,5 yaşında bir bebeğim var onunla ilgileniyordum, ayrıca bu eski kız arkadaşın tipini soyadını bilmediğim için normal bir arkaşı sandım çünkü başta mesajlar normal meraba, meraba tarzıydı. Benim son gördüğüm mesaj eşim kıza şuan aynı yerdeyiz yazmıştı, buradan sonrasını bilmiyorum silmişti çünkü.
2- Kız face üzerinden eşime numarasını gönderiyor, eşim 2 gün orada ki işlerini hallediyor ve kızla görüşmeye karar veriyor, otele gidip üstünü değiştiriyor hazırlanıyor kız için, sonra ben ne yapıyorum diyor görüşmekten vazgeçiyor( bu bana anlatıkları eşimin, işin gerçek yüzünü halen daha bilmiyorum) aynı gün bende oteli aramıştım şüphelendiğim için hatta buradan bir arkadaş akıl etmişti, eşim kızla görüşmekten vazgeçip yemeğe iniyor o sırada lobi çalışanı eşime benim aradığımı söylüyor ve eşim orda benim şüphelendiğimi anlıyor, bana telefon edip benden de hiçbir tepki alamayınca evi terk edeceğimi düşünüyor ve annesini arayıp durumu anlatıyor annesi beni arayıp ağzımı arıyor işte gel bizde kal falan diyor ben kabul etmeyince eşim iyice tırsıp geri dönüyor.
3- Geri döndüğünde ben kayınvalideme gitmiş ve konunun aslını anlamaya çalışıyordum, eşim akşam geliyor beni alıyor biryere gidip konuşuyoruz o anlattıkça ben çıldırıyorum işin tadı kaçıyor tartışma falan derken eşim bana hakaret edip, tartaklıyor. (Ben eşime bende eski arkadaşlarımla görüşürüm o zaman gibi bişey söylemiştim de zoruna gitti beyefendinin)
4- Ben bi kaç gün sonra boşanma işlemlerine başlıyorum bu arada eşimi eve almıyorum sadece çocuğu görmeye gelebiliyor her geldiğinde yine aynı konular açılıyor.
5- Bu arada çevremde herkes annem dahi eşimi melek görüyor, ne var yani diyorlar.
6- Annem eşime benim sabahtan akşama kadar internette fink attığımı yetiştiriyor.
7- Eşim internette başka biriyle görüştüğümü düşünerek, alyansını bırakıp gidiyor, birde bana yaptıklarından utanmıyor musun diyor.
8- Avukatım boşanma kararında acele ettiğimi düşüdüğü için kendi kendine karar alıp işlemlerimi başlatmıyor.
Eşim halen inatla af diliyor, boşanmaya yanaşmıyor.
Özet böyle diyebiliriz.
Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.
Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.
Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?
Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.
Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.
Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.
Ya ben 2.sayfadan sonra okumadım. 111 sayfa olmuş.
Biri özet geçse ne kadar da tatlı olur çok merak ettim de..
Kiz 10 sayfada bir ozet gecmek zorunda kaliyorYa ben 2.sayfadan sonra okumadım. 111 sayfa olmuş.
Özetini ilk mesaja eklesin bence:)Kiz 10 sayfada bir ozet gecmek zorunda kaliyor
Ya ben 2.sayfadan sonra okumadım. 111 sayfa olmuş.
Özetini ilk mesaja eklesin bence:)
Ellerine sağlık sende olmasan.
Mail çok etkileyici olmuş yalnız.. Ben olayı okumuş sonrasında Allah bildiği gibi yapsın diyip çıkmıştım sayfadan.
Aldatmadığına inanıyorum hissediyorum. Siz de inanın derim.. Oğlunuz için..
neden daha önce anlatmamış, aldatma fikri oluşmadan önce yani?
eşin çok zeki.
önce kendini affettirip sonra sana hatalarını sıralayacak, arada kendini de ekleyecek ki diyecek sözün kalmasın.
çakaaaaaaaaaaaallllllll derdim de ayıp olur :)
Ben de aynen bu şekil düşünüyorum.
Madem evlilikte problemleri olduğunu düşünüyordu beyzademiz, ex aşkın koynuna gitmeden önce neden dillendirmemiş? Basılınca mı aklına gelmiş oturup problemleri konuşmak?? Çok düşünceli beyefendi cnm seni çok seviyor yazanlara popomla güldüm. Bırakın bunları Allah aşkına. Adamın derdi yanlış yola sapmak ya da evliliğindeki problemler değil yakalanmış olmak.
Yakalanıyor
Tokat atıyor
İftira atıyor çirkefleşiyor
Evet cnm seni çoook sevyr!
Affedin affetmeyin sizin bileceğiniz iş. Ama burda adamı aklayanlara inanmayın oturup nerdeyse zavallı adam yuvasından çocuğundan mahrum kaldı diye ağlayacaklar. Bu herif bir rezil bunu aklınızdan çıkarmayın.
Kraldan kralcı olanlar siz de artık kendinizi mi kandırıyorsunuz konu sahibini mi bilemem ama şu herife beyefendi yazıp salaklıkta çığır açmayın. Aldatııp affettiyseniz de çıkın dürüstçe aldatıldım ama affettim diyin herifleri mağdur göstermeyin, kılıf uydurmayın.
Ne tokatı ?
Ne tokatı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?