Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

oturup benim son konumumu incelediniz??

herhalde bir bayanın hiç tanımadığı bir bayana sırf fikri tersine gidiyor diye, geçmişte açtığı konuları üşenmeden okuyup onu kendi hayatıyla yaşadığı bir olayla vurmaya çalışması kadının kadına beslediği kini,öfkeyi gösterir bir kanıt gibi..
Allah'tan akraba değiliz, herhalde sizinle oturup dertleşmek bana pahalıya patlardı..sonrada bana boşa gitsin diye akıl da verirdiniz siz kesin..
Neyse ben sizin yaptığınız gibi sizin geçmişte açtığınız konuları didikleyip , evliliğiniz hakkında net bir yargıya varmayacağım, buna zamanım yok..cvp yazmazsanız sevinirim , olay atışmaya dönmesin..

konu sahibi mavi turna hanımefendi, mantığınız ve kalbinizle son kez düşünün derim, gerisi size kalmış..umarım atlatırsınız

Ya ben 2.sayfadan sonra okumadım. 111 sayfa olmuş.

Biri özet geçse ne kadar da tatlı olur çok merak ettim de..

Özetini ilk mesaja eklesin bence:)

Ellerine sağlık sende olmasan.

Mail çok etkileyici olmuş yalnız.. Ben olayı okumuş sonrasında Allah bildiği gibi yapsın diyip çıkmıştım sayfadan.
Aldatmadığına inanıyorum hissediyorum. Siz de inanın derim.. Oğlunuz için..

Mail etkileyici mi?
ben olsam beni daha çok sinirlendirirdi.
kadını hala suçluyor.

Eşimin attığı mail, kopyala yapıştır aynen atıyorum.

Kaç gün oldu uyuyamıyorum, kırgınlığını, kızgınlığını anlıyorum ama bir şey yapamıyorum. Ulaşamıyorum sana, artık vazgeçtiğini anladım. İstenmediğimi anladım. Özür dilemek faydasız biliyorum, ne yaptığımı biliyorum.

Bunu yapan benim. Suçumu biliyorum, affetmeyeceksin anladım, bitti anladım.
Sana bir şey sormam lazım, kaç gün oldu hiç nerde olduğumu, ne yaptığımı düşündün mü?
Hak mı ettin diyorsun? Eden bulsun mu? Yani hiç mi değerim yok artık, hiç mi hatırım, hiç mi yüzüne bakılacak tarafım?

Yani be kadın ne yapıyım ben öleyim mi, ölüden farkımı bırakmadın. Ölsem bu kadar yanmazdım.
Ben seni aldatmadım bunu kabul etmiyorum, öyle kafanda kurdukların yok olmadı, ya ben sana yalan söylemedim, söylesem baştan üstünü kapatırdım neden bu kadar parçalanayım, delirip kudurayım.
Beni dinle, konuş benimle. Ya kadın sen hasta mısın?
Yapmadım bir bok yedim ama başka bir şey yapmadım diyorum neden inat ediyorsun sen, keyif mi alıyorsun, bir çeşit manyak mısın?
İzin ver unutturayım, izi kalacak biliyorum lan sıçtın ağzıma, geberttin lan beni.
Sana sarılsam başka bir şey istemem, lan seni özlemekten, oğlumu özlemekten geberdim, şuradasın yanı başımda.
Şu lanet avakado yağını bile özledim, bak barışalım her gece sür bir şey demem.

Evi gözetliyorum biliyor musun? her akşam işten çıkıp eve geliyorum ben, salonda mısın yoksa mutfakta mı? Oğlum ne yapıyor? Hayal ediyorum. Ne zaman içeri girecek olsam vazgeçiyorum. Düşmanın oldum sanki bakışların eziyor.

Bir kere daha konuşalım, gelirsen alyansımı getir bende kalsın istiyorum. Eşşekliğime ver, affet herşey için bir kere affet.
Affedersem yine yaparsın deme, affedersen ben yeniden doğarım.

evli çocuklu bir kadın, kocası iş için şehir dışına çıktığında eski sevgilisini faceten eklese yazışsa, çocuğu kv ye bırakıp otelde buluşsa ama sonra aynaya bakıp kendinden utansa vazgeçse, kadının ne kaşarlığı kalır, ne ahlaksızlığı. anneliğine varana kadar yerin dibine sokar çıkarırız. teşebbüs etmiş ama vazgeçmiş demeyiz. aklından geçirmesine dahi tahamülümüz olmaz.
yani kk da dahi hala erkek üstünlüğü, hegemonyası devam ediyor.

Ben de aynen bu şekil düşünüyorum.
Madem evlilikte problemleri olduğunu düşünüyordu beyzademiz, ex aşkın koynuna gitmeden önce neden dillendirmemiş? Basılınca mı aklına gelmiş oturup problemleri konuşmak?? Çok düşünceli beyefendi cnm seni çok seviyor yazanlara popomla güldüm. Bırakın bunları Allah aşkına. Adamın derdi yanlış yola sapmak ya da evliliğindeki problemler değil yakalanmış olmak.

Yakalanıyor
Tartaklıyor
İftira atıyor çirkefleşiyor

Evet cnm seni çoook sevyr!

Affedin affetmeyin sizin bileceğiniz iş. Ama burda adamı aklayanlara inanmayın oturup nerdeyse zavallı adam yuvasından çocuğundan mahrum kaldı diye ağlayacaklar. Bu herif bir rezil bunu aklınızdan çıkarmayın.

Kraldan kralcı olanlar siz de artık kendinizi mi kandırıyorsunuz konu sahibini mi bilemem ama şu herife beyefendi yazıp salaklıkta çığır açmayın. Aldatılıp affettiyseniz de çıkın dürüstçe aldatıldım ama affettim diyin herifleri mağdur göstermeyin, kılıf uydurmayın.

Son düzenleme:
Affetmek affetmeme kararı konu sahibinin tekelinde elbette de..

Eski sevgili düşünülmüş, planlanmış, organizasyon kurulmuş orada patlamış.. Aldatmaya Teşebbüstür bu. Hep derim cam fanusa kapattığım adam beni aldatmıyorsa ne diye böbürleneyim, 1000 tane kadının içinde aldatmamaktır marifet diye ki bu adam direk planlamış ya..

Tek suçu bu rezilliğe göz yummmamak olan Eş kıssasa kıssas tehditinde bulundu diye tartaklanmış ki bu cinsiyet ayrımcılığı, evlilik içi şiddet gibi konuların kapsamına girer.

Yetmemiş suç bastırma psikolojisi ile sen ne haltlar karıştırıyorsun minvalinde saldırmış ki bu da ağır iftira ve hakarettir, Onur kırıcıdır nazarımda..

En son Yazılan mailde bile affedilmek konu sahibinin boynunun borcuymuş gibi suç bastırmış. O kenar mahalle Edebiyatı üslubuna değinmek bile istemiyorum .

Tüm bunlara rağmen affedin diyebilirsiniz. Sizin fikriniz. Anlarım ama seviyor demek bence affetmeye yalandan kılıf uydurmaktan öteye gitmez..

Naçizane fikrimdi...

Amaaaan valla 1000 sayfa daha yazılır bu konuya, aldattı mı aldatmadı mı affetmeli mi boşanmalı mı mail samimi mi saygısızca mı.....sorular uzar gider cevaplar kisilere göre değişir

Kimine göre sanal aldatma diye birşey yoktur ille cinsellik gerekir kimine göre beynen başka kadına meyletmesi aldatmadır

Kimi aldatılır kabul eder önce yuvam çocuğum der kimi kadın annelikten önce kadındır ve kadınlık onuruna yediremez, affedenler bile kendi içinde ayrılır, affedip sünger çekenler affedip olur olmaz yerde yüzüne vuranlar

Adamın maili İstanbul Türkçesi ile olsa açıkçası ben samimi bulmazdım ama adamın normal konuşma yapısı da önemli, konuş konuş bitmez yani bu konu

Ne tokatı ?

O mail safi sömürü bana göre ya neyse...evim çocuğum edebiyatı yapıp konu sahibesini yumuşatmaya çalışmış abimiz başarılı olmuş da.

allah aşkına karşıdakinin yorumlarına sataşmaktan vazgeçin artık.. herkes kendi kriteri, yaşantısına göre cevap verir.. hiç kimse burada boşan dediler diye gidip boşanmaz endişe etmeyin, akıl var mantık var.. kaldı ki BANA GÖRE şu mektup bile başlı başına bir boşanma sebebi.. şiddet, hakaret, aldatmaya teşebbüs ne ararsan var kadının hayatında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…