- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.141
O anlık tepki bence, erkekler kadınlar kadar güçlü değil dağılıverilirler hemenKonu sahibinin eşi imasına bile dayanamadı
Anlat Herşeyi sakince ben senin Kızın olsam ne yapardın de!!Kizlar kayinpederim bende ve yalniz gelmis hic huyu degildir. Suan torunu seviyor sanirim konusma yapacak oda. Yazarim.
sanırım aklı selim bir kayınbaban var maşallah amcaya dinle onu.Kızlar şimdi yolcu ettim kayınpederimi hemen koştum buraya (bırak diyosunuz ama yapamıyorum)
Hoşgeldin beşgittin işte geçeyim bunları.
Açıldı bizim konu annem yanımızda değildi oğlanı uyutma bahanesiyle ayrıldı.
Anlat kızım dedi ben bizimkilerin anlattıklarından birşey anlamıyorum işinize de karışmak istemiyorum ama bilmek istiyorum ne olduğunu dedi.
Bende olabilecek en uygun şekilde oğlunun yaptıklarını sıraladım, kızla olan olayı, darp olayını, internette başkaları ile görüşme iddasını hepsini sıraladım bir bir.
Ama asıl bomba nerde patladı biliyomusunuz görümcemin o kıza eşimin oraya gideceğini söyleyen kişi olduğunu öğrendiğinde adam dumur oldu. Aşırı, beklediğimden aşırı tepki verdi.Eminim soracaktır hesabını.
En son zaten bana şunu dedi sana ayrıl yada ayrılma diyecek kişi değilim ki eğer oğlum bu iddanın altıntan kalkamıyorsa ve yaptıysa birşeyler ayrılman taraftarıyım kızım dedi.
Kendi babamın bilip bilmediğini sordu, bende henüz annem dışında kimse bilmiyor dedim.
Oğlu ile kendiside konuşacakmış. Şimdilik babana söyleme kızım işlerin daha karışık bir duruma gelmesini istemeyiz dimi dedi.
Ben oğlumun bu evlilikte mutlu olduğunu biliyorum onun kadar zor ve problemli birini bunca zaman idare edebildin sana bunu yapmış olmasına ihtimal veremiyorum ama yaptıysa bildiğin gibi yap kızım dedi.
Konuşmanın özeti bu işte.
Helal olsun o babaya..adam daha ne desin yazık...Kızlar şimdi yolcu ettim kayınpederimi hemen koştum buraya (bırak diyosunuz ama yapamıyorum)
Anlat kızım dedi ben bizimkilerin anlattıklarından birşey anlamıyorum işinize de karışmak istemiyorum ama bilmek istiyorum ne olduğunu dedi.
Bende olabilecek en uygun şekilde oğlunun yaptıklarını sıraladım, kızla olan olayı, darp olayını, internette başkaları ile görüşme iddasını hepsini sıraladım bir bir.
Ama asıl bomba nerde patladı biliyomusunuz görümcemin o kıza eşimin oraya gideceğini söyleyen kişi olduğunu öğrendiğinde adam dumur oldu. Aşırı, beklediğimden aşırı tepki verdi.Eminim soracaktır hesabını.
En son zaten bana şunu dedi sana ayrıl yada ayrılma diyecek kişi değilim ki eğer oğlum bu iddanın altıntan kalkamıyorsa ve yaptıysa birşeyler ayrılman taraftarıyım kızım dedi.
Kendi babamın bilip bilmediğini sordu, bende henüz annem dışında kimse bilmiyor dedim.
Oğlu ile kendiside konuşacakmış. Şimdilik babana söyleme kızım işlerin daha karışık bir duruma gelmesini istemeyiz dimi dedi.
Ben oğlumun bu evlilikte mutlu olduğunu biliyorum onun kadar zor ve problemli birini bunca zaman idare edebildin sana bunu yapmış olmasına ihtimal veremiyorum ama yaptıysa bildiğin gibi yap kızım dedi.
Kızlar şimdi yolcu ettim kayınpederimi hemen koştum buraya (bırak diyosunuz ama yapamıyorum)
Canım, açıkçası ben kayınpederimin bana geleceğini aklımın ucundan geçirmiyordum ki, adamın duruşu belli yani gelecek beni dinleyecek ve arkamda duracak, hiç aklıma gelmezdi.Daha büyük tepkiler beklerdim k.pederinden.
O görümcene gününü göstereceğini vs vs söyleseydi bari. Arkanda olduğunu daha candan belirtebilirdi. Hasbinallaaah....
Şeytan diyor hepsi al taramalıyla tara, kazı köklerini al hıncını
Ben oğlumun bu evlilikte mutlu olduğunu biliyorum onun kadar zor ve problemli birini bunca zaman idare edebildin sana bunu yapmış olmasına ihtimal veremiyorum
sanırım aklı selim bir kayınbaban var maşallah amcaya dinle onu.
En azından kayınvalidem gibi oğlunu savunmadı bana bir kere bile.Helal olsun o babaya..adam daha ne desin yazık...
Aslında eşim ailesinin en sıkıntılı çocuğu, en küçükleri ve en şımarıkları. Zamanında ailesi az uğraşmak zorunda kalmamış onunla.zor ve problemli birini
En azından kayınvalidem gibi oğlunu savunmadı bana bir kere bile.
Bende öyle düşünüyorum yada danışıklı dönüş mü derler işte ondan yaptılar.Canım bu arada birşey daha
Görüncenle o kız takın arkadas olacak, geldiğinde kalacak kadar
Sonra da o kadar saldırdığında tek kelime yazmasın karşı taraf. Hiç inandırıcı gelmedi. Ara yazışmaları kesin silmiştir çünkü olayım şu ya sa bu şekilde kendine patlayacağını bilir. Ben iyi niyetliyim diyebilmek için Yazmış kızın dediklerini de silmiştir. Çünkü bu kadar Saldırmaya karşı Tarafın sessiz kalmadı bir cevap bile vermemesi aşırı garip. Kesin silmiştir ara yazışmaları.
Bende öyle düşünüyorum yada danışıklı dönüş mü derler işte ondan yaptılar.
Yok ben eşimle bugün görüşmem de avukatının savcılığa dilekçe vermesini bir şekilde halledip bütün telefon dökümlerini, mesaj kayıtlarını, internet üzerinden yapılan bütün görüşmelerin dökümlerini resmi olarak bir şekilde istemesini nasıl bir gerekçe ile isterler artık benim sorunum değil, getirmesini istedim. Resmi bir döküm istiyorum dedim.Bir de telefon dökümleri önemli. face'ten yazışmaları sildikten sonra bir şekilde haberleşti bunlar. İnternete beraber girin. Sana dökümleri getirmesin. Beraber.
Eğer o Günlerde konuştularsa bu ayrı yerlerde olduklarını gösterir.
Konuşsalar bir dert. Konuşmasalar ayrı dert.
kp e bravo.Yok ben eşimle bugün görüşmem de avukatının savcılığa dilekçe vermesini bir şekilde halledip bütün telefon dökümlerini, mesaj kayıtlarını, internet üzerinden yapılan bütün görüşmelerin dökümlerini resmi olarak bir şekilde istemesini nasıl bir gerekçe ile isterler artık benim sorunum değil, getirmesini istedim. Resmi bir döküm istiyorum dedim.
O anlık tepki bence, erkekler kadınlar kadar güçlü değil dağılıverilirler hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?