Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Kızlar şimdi yolcu ettim kayınpederimi hemen koştum buraya (bırak diyosunuz ama yapamıyorum)
Hoşgeldin beşgittin işte geçeyim bunları.
Açıldı bizim konu annem yanımızda değildi oğlanı uyutma bahanesiyle ayrıldı.
Anlat kızım dedi ben bizimkilerin anlattıklarından birşey anlamıyorum işinize de karışmak istemiyorum ama bilmek istiyorum ne olduğunu dedi.
Bende olabilecek en uygun şekilde oğlunun yaptıklarını sıraladım, kızla olan olayı, darp olayını, internette başkaları ile görüşme iddasını hepsini sıraladım bir bir.
Ama asıl bomba nerde patladı biliyomusunuz görümcemin o kıza eşimin oraya gideceğini söyleyen kişi olduğunu öğrendiğinde adam dumur oldu. Aşırı, beklediğimden aşırı tepki verdi.Eminim soracaktır hesabını.
En son zaten bana şunu dedi sana ayrıl yada ayrılma diyecek kişi değilim ki eğer oğlum bu iddanın altıntan kalkamıyorsa ve yaptıysa birşeyler ayrılman taraftarıyım kızım dedi.
Kendi babamın bilip bilmediğini sordu, bende henüz annem dışında kimse bilmiyor dedim.
Oğlu ile kendiside konuşacakmış. Şimdilik babana söyleme kızım işlerin daha karışık bir duruma gelmesini istemeyiz dimi dedi.
Ben oğlumun bu evlilikte mutlu olduğunu biliyorum onun kadar zor ve problemli birini bunca zaman idare edebildin sana bunu yapmış olmasına ihtimal veremiyorum ama yaptıysa bildiğin gibi yap kızım dedi.
Konuşmanın özeti bu işte.

sanırım aklı selim bir kayınbaban var maşallah amcaya dinle onu.

Helal olsun o babaya..adam daha ne desin yazık...

Son düzenleme:

Daha büyük tepkiler beklerdim k.pederinden.
O görümcene gününü göstereceğini vs vs söyleseydi bari. Arkanda olduğunu daha candan belirtebilirdi. Hasbinallaaah....
Şeytan diyor hepsini al taramalıyla tara, kazı köklerini al hıncını

Canım, açıkçası ben kayınpederimin bana geleceğini aklımın ucundan geçirmiyordum ki, adamın duruşu belli yani gelecek beni dinleyecek ve arkamda duracak, hiç aklıma gelmezdi.
Adam öyle şiddetli tepkileri verecektir ama bunu benim yanımda yapmaz.
Eşimin ailesi bizim standart aile yapımızdan farklı bir aile konusu açılırsa birgün anlatırım sizlere. Ama dedim ya boşanma işini duyup yanıma gelmesi bana destek olması bile bana yeter.

Canım bu arada birşey daha
Görüncenle o kız takın arkadas olacak, geldiğinde kalacak kadar
Sonra da o kadar saldırdığında tek kelime yazmasın karşı taraf. Hiç inandırıcı gelmedi. Ara yazışmaları kesin silmiştir çünkü olayım şu ya sa bu şekilde kendine patlayacağını bilir. Ben iyi niyetliyim diyebilmek için Yazmış kızın dediklerini de silmiştir. Çünkü bu kadar Saldırmaya karşı Tarafın sessiz kalmadı bir cevap bile vermemesi aşırı garip. Kesin silmiştir ara yazışmaları.

Bende öyle düşünüyorum yada danışıklı dönüş mü derler işte ondan yaptılar.

Bir de telefon dökümleri önemli. face'ten yazışmaları sildikten sonra bir şekilde haberleşti bunlar. İnternete beraber girin. Sana dökümleri getirmesin. Beraber.
Eğer o Günlerde konuştularsa bu ayrı yerlerde olduklarını gösterir.
Konuşsalar bir dert. Konuşmasalar ayrı dert.

Yok ben eşimle bugün görüşmem de avukatının savcılığa dilekçe vermesini bir şekilde halledip bütün telefon dökümlerini, mesaj kayıtlarını, internet üzerinden yapılan bütün görüşmelerin dökümlerini resmi olarak bir şekilde istemesini nasıl bir gerekçe ile isterler artık benim sorunum değil, getirmesini istedim. Resmi bir döküm istiyorum dedim.

kp e bravo.
inşallah o görümcene dersini verir.
umarım bundan sonrası gönlüne göre olur.

O anlık tepki bence, erkekler kadınlar kadar güçlü değil dağılıverilirler hemen

Bu genellemeler hep bizlere zarar veriyo bence: erkekler ilgi ister her erkek aldatır erkekte yapar erkek güçlü değil dağılır ama kadın güçlü anaç narin şu bu...

Alt metni hep erkek aklama, kadınlar düzenlerinin bozulmasını istemez derken daha 2 gün önce teyzemde yaşadığımız durumu göz önüne alarak dedim, dayak yedi öncesinde aldatıldı, sonra tekrar dayak yedi ama bu defa ki kaburga kırığını zorlayan bir dayak 3 gün dayımlarda kaldı okullar açılacak önümüzde bayram dedi geri döndü evine, burda 2 saat geçirip örnekleri çoğaltabiliriz, aldatıldım diyen çoğu kadın daha o andan itibaren bilinçli ya da bilinçsiz adamı aklama cümleleri kuruyor, nedir: kadın yolluymuş, o ayarttı, erkekler saftır ilgi gördüm mü gider vs

mavi turna senden bişey rica edebilirimiyim konunu baştan beri takip etmeye çalışıyorum ama bugün hem kendi derdimden hemde başka bir bdv konusundan buraya bakamadım bile.. bi geldim konuna neler olmuş neler... bana özet geçebilirmisiniz yani en son boşanmak için avukatla görüşüyodun ve eşin ben aldatmadım saçmalama diyodu dimi.. görümce ne haltlar yemiş?
gerçekten eskiye uzanan bi iletişimimi olmuşmu eşinin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…