Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Esim bugun benden duydu bu durumu. Canim esimle ablasi zaten sıkıfıkı degildir hem daha once olanlar sebebiyle hem o kizla ablasinin gorustugunu bildigi icin gitmez evine. Gerci gorumce umursamaz bir kadin benim darildigimi bildigi halde gorusuyordu.

Yok görümcen ile o kızın sıkı fıkı olması,birbirlerinde kalması çok çok saçma,ayıp.
Ne tepki verdi eşin duyunca,babası gibi şaşırdı mı ?

Kimine göre 'melek' 'çok aşık' olan adam bizzat öz babası tarafından 'zor ve problemli' olarak tanımlandı. Hadi buyrun
Kp olgun bir adam demek ki. Bravo. Mesafeli ve olaylara tarafsız bakan biri olarak konuşmuş.

Yok görümcen ile o kızın sıkı fıkı olması,birbirlerinde kalması çok çok saçma,ayıp.
Ne tepki verdi eşin duyunca,babası gibi şaşırdı mı ?
Şaşırmadı aslında kadında potansiyel var çünkü biliyor, çok sinirlendi.
Valla şimdi görümce düşünsün, babasını da kardeşini de saldım üstüne. Haber alırsam anlatırım burda:))

Kimine göre 'melek' 'çok aşık' olan adam bizzat öz babası tarafından 'zor ve problemli' olarak tanımlandı. Hadi buyrun
Kp olgun bir adam demek ki. Bravo. Mesafeli ve olaylara tarafsız bakan biri olarak konuşmuş.
Eşimin motor ve boks sevdası gençlik yıllarında ailesini çok sıkıntılara sokmuş. Motor kazaları, kaçak yapılan boks maçları falan, eşimin başına buyrukluğundan çok çekmişler.
Bende çok çektim bunlardan, birde arkadaşlarından motor işini ancak çocuk doğunca bırakabildi, boks halen bir hobi olarak devam ediyor.
Anlatsam uzun çok uzun. Ama hem bu alışkanlıkları hemde psikolojik takıntıları hem ailesini hem evliliğimizi çok yormuştur. Öyle şeylerle mücadele verdim ki kızlar...

.

Peki canım daha önce hiç şüphelendiğin yni şuan düşününce acaba o zamanda mı aldattı vs dediğin olaylar olmadı mj? İlla geçmişteki kızla değil, günübirlik vs vs. ne bileyim sen başlarda diyordun sanki "birsürü olay yaşadık, hiçbirini buraya danışmadım, keşke önceden de yazsaydım, ben hiç böyle düşünmüyordum." gibi şeyler yazmıştın. Seyahatlerinden sonra mutlu döndüğü, o kadar uzun yolculuklara ragmen agresif olmadan döndüğü vs vs. Çünkü özel hayat kesintiye uğrayınca agresifleşiyor insanlar..

Benim arkadaşımın motorcu sevgilisi vardı, daha sevgiliyken aldatıyordu kızı. Kız bunu bile bile evlendi. Çok seviyorum diyordu. Bu motorcularda hep bi adrenalin arayışı var genel olarak.. Hiç böyle birşey sezmedin mi? Ya da şimdi düşününce olabilir mi acaba diyeceğin olaylar yaşanadın mı?

helal kayınpedere. kayınvalide gibi oğlunu savunmamış, 40 yaş sendromu benim oğlum yapmaz dememiş

Bende hemen ayrılmasın dedim zaten.Kıza sorulduğunda kız beraber olmadıkları halde beraberdik diyebilir .Her türlü yalanı söyleyebilir

canım ben kımseyı affetmedım ben yapamam kendımı tanıyorum
Benimki cinsellikle ilgili bir aldatma değildi madddi konularla ilgiliydi ama sonuçta aldatmaydı.Arkamdan birsürü iş çevirmişti.Hala bende yarattığı travmayı atlatamıyorum.Sizin eski eş size başka seçenek bırakmamış.Aldatma üstüne birde terketmiş çaba göstermemiş.Belkide iyi oldu ömür boyu güvensizlik içinde yaşamaktansa affetmemeniz daha iyi

anlayışsız kocan..sanki tek derdi çocuğunu görmek ve düzeninin bozulmaması bana öyle geldi.Gitmek istiyosanda git 2 ay uzaklaş onun emir komutasında yaşamıyorsun

ne yani kadın kafasını dinlemek istiyor .Sakince etkilenme olmadan karar verebilmek.Bunu anlamak neden bu kadar zor.

Reactions: anu
İki ay ortalama bir söylem, iki hafta diyelim ya da üç. Ama bu kadının da kafasını toparlaması lazım. Hem her şeyi mahvedip hem de böyle yapması bencillik. Kadına da yazık.
höt hötlük yapacağına karısının suyuna gitmesi lazım.Gönül kazanması ve yapıcı olması gerekiyor.

ne yani kadın kafasını dinlemek istiyor .Sakince etkilenme olmadan karar verebilmek.Bunu anlamak neden bu kadar zor.

Sanırım asıl anlamayan sizsiniz
Diyorum ki kadın isterse 1 YIL tatile gitsin çocuğuyla
Ama eşine haber vermek kaydıyla. Çünkü çocuğu da götürüyor. Yani anne olduğunuzu ve sizden boşanmak isteyen eşinizle çocuğunuzun ortadan kaybolduğunu düşünün

Ben size sorayım
Okuduğunu anlamak bu kadar mı zor ?
Bazılarına Türkçe okuduğunu anlama dersi fırlatmak istiyorum

daha neler .Böyle biriside ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.

Çok üzüldüm :)
Yani kadın ben kafamı dinlemek istitorum diyor. Tamam dinlesin en doğal hakkı. Ama peşine ekliyor. Sana nereye gittiğimi söylemeyeceğim. Asıl buna daha neler. En doğal hakkım çocuğumun nerede olduğunu bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…