- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.181
Esim bugun benden duydu bu durumu. Canim esimle ablasi zaten sıkıfıkı degildir hem daha once olanlar sebebiyle hem o kizla ablasinin gorustugunu bildigi icin gitmez evine. Gerci gorumce umursamaz bir kadin benim darildigimi bildigi halde gorusuyordu.mavi_turna eşinin gideceğini görümcenin söylediğini eşin biliyor mu ?
Görümcenin bu kadar sıkı fıkı olması kabul edilir gibi değil ya,bu kız çok yüz bulmuş.
Yanlış anlaşılmayayım da yine de suçlu eşin.
Amin.Özeti okudum. Aldatti mi bilmiyorum. Inşallah kanıt bulursun. Ayrilsanda barışsan da icinde kalacak.
Boşansan acaba yokmu birşey diyeceksin
Bosanmasan yaptiysa diyeceksin.
Inşallah kanıt bulursun....
Bana Üzgün ve sarhoş bir adam izlenimi verdi.
Esim bugun benden duydu bu durumu. Canim esimle ablasi zaten sıkıfıkı degildir hem daha once olanlar sebebiyle hem o kizla ablasinin gorustugunu bildigi icin gitmez evine. Gerci gorumce umursamaz bir kadin benim darildigimi bildigi halde gorusuyordu.
Şaşırmadı aslında kadında potansiyel var çünkü biliyor, çok sinirlendi.Yok görümcen ile o kızın sıkı fıkı olması,birbirlerinde kalması çok çok saçma,ayıp.
Ne tepki verdi eşin duyunca,babası gibi şaşırdı mı ?
Eşimin motor ve boks sevdası gençlik yıllarında ailesini çok sıkıntılara sokmuş. Motor kazaları, kaçak yapılan boks maçları falan, eşimin başına buyrukluğundan çok çekmişler.Kimine göre 'melek' 'çok aşık' olan adam bizzat öz babası tarafından 'zor ve problemli' olarak tanımlandı. Hadi buyrun
Kp olgun bir adam demek ki. Bravo. Mesafeli ve olaylara tarafsız bakan biri olarak konuşmuş.
.Eşimin motor ve boks sevdası gençlik yıllarında ailesini çok sıkıntılara sokmuş. Motor kazaları, kaçak yapılan boks maçları falan, eşimin başına buyrukluğundan çok çekmişler.
Bende çok çektim bunlardan, birde arkadaşlarından motor işini ancak çocuk doğunca bırakabildi, boks halen bir hobi olarak devam ediyor.
Anlatsam uzun çok uzun. Ama hem bu alışkanlıkları hemde psikolojik takıntıları hem ailesini hem evliliğimizi çok yormuştur. Öyle şeylerle mücadele verdim ki kızlar...
helal kayınpedere. kayınvalide gibi oğlunu savunmamış, 40 yaş sendromu benim oğlum yapmaz dememişKızlar şimdi yolcu ettim kayınpederimi hemen koştum buraya (bırak diyosunuz ama yapamıyorum)
Hoşgeldin beşgittin işte geçeyim bunları.
Açıldı bizim konu annem yanımızda değildi oğlanı uyutma bahanesiyle ayrıldı.
Anlat kızım dedi ben bizimkilerin anlattıklarından birşey anlamıyorum işinize de karışmak istemiyorum ama bilmek istiyorum ne olduğunu dedi.
Bende olabilecek en uygun şekilde oğlunun yaptıklarını sıraladım, kızla olan olayı, darp olayını, internette başkaları ile görüşme iddasını hepsini sıraladım bir bir.
Ama asıl bomba nerde patladı biliyomusunuz görümcemin o kıza eşimin oraya gideceğini söyleyen kişi olduğunu öğrendiğinde adam dumur oldu. Aşırı, beklediğimden aşırı tepki verdi.Eminim soracaktır hesabını.
En son zaten bana şunu dedi sana ayrıl yada ayrılma diyecek kişi değilim ki eğer oğlum bu iddanın altıntan kalkamıyorsa ve yaptıysa birşeyler ayrılman taraftarıyım kızım dedi.
Kendi babamın bilip bilmediğini sordu, bende henüz annem dışında kimse bilmiyor dedim.
Oğlu ile kendiside konuşacakmış. Şimdilik babana söyleme kızım işlerin daha karışık bir duruma gelmesini istemeyiz dimi dedi.
Ben oğlumun bu evlilikte mutlu olduğunu biliyorum onun kadar zor ve problemli birini bunca zaman idare edebildin sana bunu yapmış olmasına ihtimal veremiyorum ama yaptıysa bildiğin gibi yap kızım dedi.
Konuşmanın özeti bu işte.
Bende hemen ayrılmasın dedim zaten.Kıza sorulduğunda kız beraber olmadıkları halde beraberdik diyebilir .Her türlü yalanı söyleyebilirHemen boşansın mı yani? Burada yazdıklarıyla adamın ne derece kötü olduğunu anlayamadım hepsi bu.Belki sadece görüşecekti(O bile hata tabiki) sonra hatasını anladı.Eşi aramasaydı da görüşmekten vazgeçecekti belki de. Ben kocasını savunmuyorum hatası çok büyük ama belki de hiçbir şey bizim düşündüğümüz gibi değildir.Net şekilde öğrenmesi lazım konu sahibinin.Yuva yıkmak kolay değil, aldatılmışsa ya da aldatmaya yeltenmişse o zaman önüne baksın.
Boşanınca acaba aldatmışmıydı yada aldatacakmıydı,boşuna mı ayrıldım şüphesi de kötü
Boşanmayınca yaşayacağı güvenememe sorunu da kötü. Ben bu işi çözmeye uğraşırdım şahsen,Allah bir şekilde gerçeği gösterir
Benimki cinsellikle ilgili bir aldatma değildi madddi konularla ilgiliydi ama sonuçta aldatmaydı.Arkamdan birsürü iş çevirmişti.Hala bende yarattığı travmayı atlatamıyorum.Sizin eski eş size başka seçenek bırakmamış.Aldatma üstüne birde terketmiş çaba göstermemiş.Belkide iyi oldu ömür boyu güvensizlik içinde yaşamaktansa affetmemeniz daha iyicanım ben kımseyı affetmedım ben yapamam kendımı tanıyorum
Eşimle görüştüm arkadaşlar,
Şimdi, sabahın köründe geldi bende uyumamıştım zaten oğlumun kahvaltısını yaptırıyodum, annem de bize kahvaltı hazırlamıştı, gayet sakin eşime de bi tabak koydum kahvaltı yaptık annemden çocuğu parka götürmesini rica ettim, çünkü yine bir tatsızlık çıkacaksa evde çıksın bari dedim.
Ben sorularımı sordum o cevapladı ben dinledim, arada yine sinirlenip ağladığım oldu tutamıyorum artık kendimi.Uzun uzun konuştuk.
Ben zaten kararımı vermiştim biliyosunuz, bu kararımı ona anlattım.
2 ay buralarda olmayacağımı, oğlumla birlikte biraz uzaklaşmak istediğimi, bu dönemde beni aramasını istemediğimi, gerekirse onu benim arayacağımı, en azından ilk 1 ay kimseye nerede olduğumu söylemek istemediğimi, isterse bu sürede evde kalabileceğini söyledim.
Kabul edemedi, 2 ay ayrı kalmak ne demek farkında mısın, senin aklında beni boşanmaya alıştırmak var sanırım dedi.
Şimdi sen 2 ay boyunca benim bilmediğim bir yere gideceksin, bende seni hiç aramayacağım öylemi? ya senin aklın bunu alıyor mu? Böyle bi dünya yok dedi. Ama böyle sinirli falan değildi şaşkındı diyelim beklemiyordu sanırım.
Bende dedim ki yani o zaman neyi konuşuyoruz ben boşanmama ihtimali var mı onu düşüneceğim, seni affetme ihtimalim var mı? ha istemiyorsan düşünmeyim hemen ayrılalım sende imzala şu kağıtları dedim. Burada biraz sinirlendi işte,
bak öyle 2 ay başka bir yerde benden ayrı düşünme, taşınma işlerini unut. 10 gün oldu zaten 10 gün geçti, düşünme dediğin 2 gün olur 3 gün olur böyle birşeye izin vermiyorum kaldı ki oğlumun düzeni bozulur diye benimle hiç biryere gelmiyosun, o çocuğun düzeni bozulmayacak mı böyle? ben oğlumu 2 ay görmeden duramam, senide bilmediğim yerlere 2 ay tek başına göndermem dedi.
Ne yapacaksam evde yapmamı, mutlaka evde kalmamı istiyor 10 gün daha düşün bu sefer ben sabredeceğim ve hiç gelmeyeceğim, sana yazmayacağım, rahat bırakacağım sende bu sürede düşün, son anlattıklarımı iyice bir anlamaya çalış.
Sen ne zaman ararsan o zaman geleceğim. Dedi gitti.
Baba ayrı koca ayrı
Bunun ayrınını bilecek yaştasdır herkes diye düşünüyorum
Ben direk polise haber verirdim ne yalan söyliyim karım çocuğumu aldı kaçtı bir haftadır ortada yok haber alamıyorum diye
Al sana mahkeme de delil
Bir de tatile gidiyorsan çık git yine
Neteye gittiğimi söylemicem ne demek ?
Neden bu şımarıklık?
Hadi beni azıcık merak ediiiin der gibi
daha neler .Böyle biriside ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.Bende onaylamıyorum
Diyorum ya ben olsam polise kaçırılma ihbarında bulunur bunu da kullanırdım
höt hötlük yapacağına karısının suyuna gitmesi lazım.Gönül kazanması ve yapıcı olması gerekiyor.İki ay ortalama bir söylem, iki hafta diyelim ya da üç. Ama bu kadının da kafasını toparlaması lazım. Hem her şeyi mahvedip hem de böyle yapması bencillik. Kadına da yazık.
En düzgün gözüken erkeğin içinde dahi öküzlük varmış. Hepsi aynı soydan galiba öküz familyasıFiziksel şiddet diyelim yakalandıktan sonra üste çıkmaya çalışmış o melekten farksız erkek.
En düzgün gözüken erkeğin içinde dahi öküzlük varmış. Hepsi aynı soydan galiba öküz familyası
Bayram tatilide basladi zaten yarin yola cikiyorum.anlayışsız kocan..sanki tek derdi çocuğunu görmek ve düzeninin bozulmaması bana öyle geldi.Gitmek istiyosanda git 2 ay uzaklaş onun emir komutasında yaşamıyorsun
Inanin bende yeni anliyorum benim evliligim 3 kisilikmis ben, o ve egosuAdamın mektubu ile nobranlık kokuyor zaten.
ne yani kadın kafasını dinlemek istiyor .Sakince etkilenme olmadan karar verebilmek.Bunu anlamak neden bu kadar zor.
daha neler .Böyle biriside ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?