Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ben bir kadın olarak olmam gerekenden bir gıdım fazla güçlü olmayı reddediyorum, ilişkide erkekleşmeyi, fazla sorumluluk yüklenmeyi, dişi kuş olmayı, kadınlığımın önüne anneliğimin geçmesini reddediyorum

Erkekler öyledir böyledirden ziyade biz kendi penceremizden bakalım biz kadınlar böyleyiz diyelim

yazık ya üzüldüm maddi güvence meslek falan iş varmı teyzenizde ?

sayfa 91 de özeti var.
eşiyle konuştular, eşi 2 ay uzaklaşmasına izin vermiyor, şehir dışına çıkmasına karşı. en fazla 10 gün izin veriyor düşünmesi için o da evde kalması şartıyla. 10 gün rahatsız etmeyecekmiş.
görümce haber vermiş eski sevgiliye, eşinin o ile gideceğini filan, eşine de söylemiş, eşi şok olmuş, kp de.

Konuyu takipte bir yerden sonra kaçırdım,
Görümce faktörünü özetleyecek olan yokmu?
Ne yazmış görümce, olay patladığında sonra neler yaptı?
Aklımda deli sorular yardım KK

katılıyorum.
neden evin hesabını ben tutayım, faturaları ben ödeyeyim, neden her gün en az 3 çeşit yemek çıkarayım ki önüne? iyi olduğum gün olur yaparım, kötü olduğum gün olur yapmam. keyfim ister yemek yaparım istemez yapmam. neden sadece eş yerine anne, köle, hizmetçi, temizlikçi, aşçı olmak zorundayım.

anaaa görümceye bakkk.... görümcenin haber verdiğini nasıl öğrenmişler....kız yazık günah abisinin yengesinin yüzüne nasıl bakıcak şimdi.. kim bilir neler anlattı o eski sevgiliye.. her kavgalarını taşıdı belki mutsuzlar diye salladı hep.. vay arkadaşşş..
insanda azıcık vicdan olacak vicdan...

Çalışmıyor ama dedemin durumu iyi biz arkasındaydık
hadi ya çok üzüldüm benimde çevremde yakın akrabalarımda benzer durumlar var.. nebilim kader mi denir bilemiyorum gerçekten bile bile devam etmelerini bilemiyorum. kınamıyorum asla yargılamıyorum çok zor.. umarım en kısa zamanda düzelirler..

Aman ne üzülcem,çaresiz değildi aç açık kalmazdı ama dönmeyi seçti yeni evli falan da değil 18 senelik evli 3 çocuklu kadın hani desem ki yeni evli şans verdi kocasına aşık,önümüz bayram dedi yaa te Allahım

hay allah ya bazen insanlar derin depresyona giriyorlar.. yok sayıyorlar yaşananları.. sonra bi yerden ama hastalık ama başka bişey hopp patlak veriyor.. çocuklarıda mı akıl vermiyor...

konuşmalarından o sonuca varmış, sözde öylesine konuşmuşlar v.s.

Çocuklar icin dönmüş zaten,burda da hep bu denir ya...
benim teyzem kocasından ölesiye nefret ediyor ama boşanmıyor. ayıpmış. bu yaşta boşanıp ne yapacakmış? ki kocasının başka kadınlarla konuşmalarını yakaladı. 30 yıllık evli. nefretine rağmen hala evini temizler, yemeğini yapar, çamaşırlarını yıkar. çocukları bile keşke boşansaydınız da biz huzurlu ailede büyüseydik der, o inadını bırakmaz. bu arada bir sürü dert sahibi oldu hem fiziken hem manen. eski kafa işte. ne diyeyim.

o kadar tanıdık geliyor ki bu anlattıkların.. yengem benimde bunları yaşayan hemde iki oğluda arkasında oğlanlar çalışıyor yengem emekli. dayım okadar rezil ettiki hem aileyi hem sülaleyi huzur bırakmadı kimsede.. aldatma yok ama diğer herşey var.. o çocuklar evlenemedi babaları yüzünden. her bayram döverdi o çocukları sebepsiz.... oğlanlar annelerine deli gibi sahip çıkıyolar.. ama ne boşanıyor nede ayrı eve çıkıyorlar dayım yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar.. vicdan işte hasta olursa tek başına kalmasın diye.... şaka gibi...

mavi_turna eşinin gideceğini görümcenin söylediğini eşin biliyor mu ?
Görümcenin bu kadar sıkı fıkı olması kabul edilir gibi değil ya,bu kız çok yüz bulmuş.
Yanlış anlaşılmayayım da yine de suçlu eşin.

işte eski kafa maalesef.
diğer teyzem eşinden hep dayak yedi, dört duvar arasında yaşadı eşi ölene kadar. 30 yıldır istanbul'da ama evinin olduğu sokağın dışına çıkamaz çünkü kaybolur. kızlarını ilkokula bile göndermedi ahlaksız olurlar diye, kafası kızınca oğullarına dövdürürdü kızlarını. hatta bir ara kızın biri evden kaçtı, psikolojileri berbattı ama babaları ölünce öyle çok ağladılar ki hem anne, hem kızlar, şaştım kaldım. teyzem ağıt yakarken keşke sağ olaydı da dövseydi falan bile dedi. demek ki insan kötüye de alışınca ayrılmak istemiyor.

Özeti okudum. Aldatti mi bilmiyorum. Inşallah kanıt bulursun. Ayrilsanda barışsan da icinde kalacak.

Boşansan acaba yokmu birşey diyeceksin

Bosanmasan yaptiysa diyeceksin.

Inşallah kanıt bulursun....

özet için teşekkürler koalina,
olaylar fena olmuş
hakaretler vs.
arafta kaldım ben de :/
ama adamın maili bile küfürlü dövcek gibi.

Bana Üzgün ve sarhoş bir adam izlenimi verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…