- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.161
yazık ya üzüldüm maddi güvence meslek falan iş varmı teyzenizde ?Bu genellemeler hep bizlere zarar veriyo bence: erkekler ilgi ister her erkek aldatır erkekte yapar erkek güçlü değil dağılır ama kadın güçlü anaç narin şu bu...
Alt metni hep erkek aklama, kadınlar düzenlerinin bozulmasını istemez derken daha 2 gün önce teyzemde yaşadığımız durumu göz önüne alarak dedim, dayak yedi öncesinde aldatıldı, sonra tekrar dayak yedi ama bu defa ki kaburga kırığını zorlayan bir dayak 3 gün dayımlarda kaldı okullar açılacak önümüzde bayram dedi geri döndü evine, burda 2 saat geçirip örnekleri çoğaltabiliriz, aldatıldım diyen çoğu kadın daha o andan itibaren bilinçli ya da bilinçsiz adamı aklama cümleleri kuruyor, nedir: kadın yolluymuş, o ayarttı, erkekler saftır ilgi gördüm mü gider vs
sayfa 91 de özeti var.mavi turna senden bişey rica edebilirimiyim konunu baştan beri takip etmeye çalışıyorum ama bugün hem kendi derdimden hemde başka bir bdv konusundan buraya bakamadım bile.. bi geldim konuna neler olmuş neler... bana özet geçebilirmisiniz yani en son boşanmak için avukatla görüşüyodun ve eşin ben aldatmadım saçmalama diyodu dimi.. görümce ne haltlar yemiş?
gerçekten eskiye uzanan bi iletişimimi olmuşmu eşinin ?
katılıyorum.Ben bir kadın olarak olmam gerekenden bir gıdım fazla güçlü olmayı reddediyorum, ilişkide erkekleşmeyi, fazla sorumluluk yüklenmeyi, dişi kuş olmayı, kadınlığımın önüne anneliğimin geçmesini reddediyorum
Erkekler öyledir böyledirden ziyade biz kendi penceremizden bakalım biz kadınlar böyleyiz diyelim
yazık ya üzüldüm maddi güvence meslek falan iş varmı teyzenizde ?
anaaa görümceye bakkk.... görümcenin haber verdiğini nasıl öğrenmişler....kız yazık günah abisinin yengesinin yüzüne nasıl bakıcak şimdi.. kim bilir neler anlattı o eski sevgiliye.. her kavgalarını taşıdı belki mutsuzlar diye salladı hep.. vay arkadaşşş..sayfa 91 de özeti var.
eşiyle konuştular, eşi 2 ay uzaklaşmasına izin vermiyor, şehir dışına çıkmasına karşı. en fazla 10 gün izin veriyor düşünmesi için o da evde kalması şartıyla. 10 gün rahatsız etmeyecekmiş.
görümce haber vermiş eski sevgiliye, eşinin o ile gideceğini filan, eşine de söylemiş, eşi şok olmuş, kp de.
hadi ya çok üzüldüm benimde çevremde yakın akrabalarımda benzer durumlar var.. nebilim kader mi denir bilemiyorum gerçekten bile bile devam etmelerini bilemiyorum. kınamıyorum asla yargılamıyorum çok zor.. umarım en kısa zamanda düzelirler..Çalışmıyor ama dedemin durumu iyi biz arkasındaydık
hadi ya çok üzüldüm benimde çevremde yakın akrabalarımda benzer durumlar var.. nebilim kader mi denir bilemiyorum gerçekten bile bile devam etmelerini bilemiyorum. kınamıyorum asla yargılamıyorum çok zor.. umarım en kısa zamanda düzelirler..
hay allah ya bazen insanlar derin depresyona giriyorlar.. yok sayıyorlar yaşananları.. sonra bi yerden ama hastalık ama başka bişey hopp patlak veriyor.. çocuklarıda mı akıl vermiyor...Aman ne üzülcem,çaresiz değildi aç açık kalmazdı ama dönmeyi seçti yeni evli falan da değil 18 senelik evli 3 çocuklu kadın hani desem ki yeni evli şans verdi kocasına aşık,önümüz bayram dedi yaa te Allahım
konuşmalarından o sonuca varmış, sözde öylesine konuşmuşlar v.s.anaaa görümceye bakkk.... görümcenin haber verdiğini nasıl öğrenmişler....kız yazık günah abisinin yengesinin yüzüne nasıl bakıcak şimdi.. kim bilir neler anlattı o eski sevgiliye.. her kavgalarını taşıdı belki mutsuzlar diye salladı hep.. vay arkadaşşş..
insanda azıcık vicdan olacak vicdan...
allah herkesi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın...konuşmalarından o sonuca varmış, sözde öylesine konuşmuşlar v.s.
hay allah ya bazen insanlar derin depresyona giriyorlar.. yok sayıyorlar yaşananları.. sonra bi yerden ama hastalık ama başka bişey hopp patlak veriyor.. çocuklarıda mı akıl vermiyor...
benim teyzem kocasından ölesiye nefret ediyor ama boşanmıyor. ayıpmış. bu yaşta boşanıp ne yapacakmış? ki kocasının başka kadınlarla konuşmalarını yakaladı. 30 yıllık evli. nefretine rağmen hala evini temizler, yemeğini yapar, çamaşırlarını yıkar. çocukları bile keşke boşansaydınız da biz huzurlu ailede büyüseydik der, o inadını bırakmaz. bu arada bir sürü dert sahibi oldu hem fiziken hem manen. eski kafa işte. ne diyeyim.Çocuklar icin dönmüş zaten,burda da hep bu denir ya...
ne diyeyim ah çekilcek çilesi varmış.. canı gönülden söylüyorum umarım aklı başına gelir eniştenin biter gider herşey...Çocuklar icin dönmüş zaten,burda da hep bu denir ya...
Çocuklar icin dönmüş zaten,burda da hep bu denir ya...
o kadar tanıdık geliyor ki bu anlattıkların.. yengem benimde bunları yaşayan hemde iki oğluda arkasında oğlanlar çalışıyor yengem emekli. dayım okadar rezil ettiki hem aileyi hem sülaleyi huzur bırakmadı kimsede.. aldatma yok ama diğer herşey var.. o çocuklar evlenemedi babaları yüzünden. her bayram döverdi o çocukları sebepsiz.... oğlanlar annelerine deli gibi sahip çıkıyolar.. ama ne boşanıyor nede ayrı eve çıkıyorlar dayım yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar.. vicdan işte hasta olursa tek başına kalmasın diye.... şaka gibi...benim teyzem kocasından ölesiye nefret ediyor ama boşanmıyor. ayıpmış. bu yaşta boşanıp ne yapacakmış? ki kocasının başka kadınlarla konuşmalarını yakaladı. 30 yıllık evli. nefretine rağmen hala evini temizler, yemeğini yapar, çamaşırlarını yıkar. çocukları bile keşke boşansaydınız da biz huzurlu ailede büyüseydik der, o inadını bırakmaz. bu arada bir sürü dert sahibi oldu hem fiziken hem manen. eski kafa işte. ne diyeyim.
işte eski kafa maalesef.o kadar tanıdık geliyor ki bu anlattıkların.. yengem benimde bunları yaşayan hemde iki oğluda arkasında oğlanlar çalışıyor yengem emekli. dayım okadar rezil ettiki hem aileyi hem sülaleyi huzur bırakmadı kimsede.. aldatma yok ama diğer herşey var.. o çocuklar evlenemedi babaları yüzünden. her bayram döverdi o çocukları sebepsiz.... oğlanlar annelerine deli gibi sahip çıkıyolar.. ama ne boşanıyor nede ayrı eve çıkıyorlar dayım yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar.. vicdan işte hasta olursa tek başına kalmasın diye.... şaka gibi...
özet için teşekkürler koalina,
olaylar fena olmuş
hakaretler vs.
arafta kaldım ben de :/
ama adamın maili bile küfürlü dövcek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?