Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

helal olsun amcaya

O zaman eşiniz sizden boşanmak isterse bir gün bebeğinizle ortadan kaybolmasına izin verin. Size haber vermeden aylarca öldü mü kaldı mı hasta mı bilmeden yaşayın.

Bu kadın boşansa da rahatlasanız

Ben olur da bana böyle değer veren dört dörtlük eşime yalan söyleyip, eski aşklara yelken açarsam, şaibeli olaylara girer, sonra da üste çıkmak için şiddet uygulayacak kadar düşersem buyursun Mars'a gitsin çocukla. Zaten hak etmişimdir

Ayrıca hiçbir mesajımda "boşan" kelimesi geçmedi. İlla Türkçe okuduğunu anlama dersi mi atalım üstünüze canım

Reactions: anu
Kesinlikle bir cevap bile yazmaz mı insan.O görümceyi evden içeri adım attırmazdım.İşte insanların gerçek yüzleri böyle durumlarda ortaya çıkıyor .

Ya aslinda cocuk olmadan once butun seyahatlerde birlikteydik. Butun herseyi beraber yapardik.
Mesela o donemlerde gelip soyle basliklar acsaydim iyi olurdu.
6 aylik evliyim kocam bokstan vazgecmiyor, kaşı gözü patlak eve geliyor ne yapmaliyim?
Yada soyle bir baslik
Kocamin arkadaslarinda biktim hicbiri evli oldugumuzun farkinda degil!!
Şuda olur du
Evliligim kocamin hayatini yasamaktan ibaret gibi.
Bu basliklar boyle gider.
Detaylara insem cok uzar kizlar...
Ama o gunleri hatirladikca icim aciyor, herseye ragmen mutluyduk, o mutluydu ben o mutlu olunca zaten mutluydum.
Zamanla duruldu kendiside özellikle benim ailemle hic yasamadigi aile ortamina girmisti butun ailemi cok seviyordu, ailem bagrina basmisti onu. Kendi soguk,uzak ailesi gibi degildi bizimkiler. Degismisti aslinda, daha sakin daha olgun bir adam olmustu. Ama işte..

Sizin aksinize ben açık açık yazılmasa da anlama yetisine sahibim
Ondan direk boşan yazmanıza getek yoktu
Size Türkçe okuma yazma anlamında kitap önerisinde bulunabilirim. İster misin şekerim ?

Baba ile koca kavramını karıştırıyorsunuz.
İnşallah anne ve karı kavramını karıştıran kıt birine denk gelmezsiniz şekerimm

Nerede oldugumu gittigimde bildiricem kendisine.

Aslında hiçte acımayacaksın.Ne hali varsa görsün

Biliyorum bildireceğiniZi
Okudum o yorumunuzu
Ama ilk bildirmeyeceğim dediğiniz zaman yazdığım yorumu alıntıladılar
O yüzden aynı konu devam ediyor /)
Anladim :) nerde oldugumu soylemek istemedim cunku rahat vermez, ama sizde dogru soyluyorsunuz kocalik baska babalik baska, bilsin nerde oldugumuzu. Ama gitme demesi, izin vermiyorum demesi sinirimi bozuyor halen onun dedigi olsun diye diretiyor.

Siz boyle birsey yapsaydiniz M mavi_turna herkes bu kadar sakin ve mantikli konusuyor olurmuydu acaba merak ettim.
Yine de çok mantıklısinız .
Esinize sorun bakalim ne cvp verecek .

Anladim :) nerde oldugumu soylemek istemedim cunku rahat vermez, ama sizde dogru soyluyorsunuz kocalik baska babalik baska, bilsin nerde oldugumuzu. Ama gitme demesi, izin vermiyorum demesi sinirimi bozuyor halen onun dedigi olsun diye diretiyor.

Bak o konuda haklısın
İzin alma zaten
Sadece bildir nereye gideceğini

Ukalalığa gerek yok.

Siz boyle birsey yapsaydiniz M mavi_turna herkes bu kadar sakin ve mantikli konusuyor olurmuydu acaba merak ettim.
Yine de çok mantıklısinız .
Esinize sorun bakalim ne cvp verecek .
İmasına bile katlanamadı, saldırdı bana kendisi.
Evet malesef kadın yapınca affedilemez bir durum olarak bakiyoruz ama erkek olunca bi düşünelim diyoruz.
Toplum olarak bakış açimiz boyle.

Simdiden iyi tatiller dilerim gideceğin yeri bildirmek elbette gerekli çünkü çocuk ortak, bildirmemek bel altı vurmak olur

İmasına bile katlanamadı, saldırdı bana kendisi.
Evet malesef kadın yapınca affedilemez bir durum olarak bakiyoruz ama erkek olunca bi düşünelim diyoruz.
Toplum olarak bakış açimiz boyle.
O zaman istediginizi yapip az bile yaptım deyin .
Ben babayim ben kocayım demiyecek .Haber vermeyin nerede oldugunuzu zaten doneceğim demissiniz..Özlesin ,uzülsun ,merak etsin bunlar geçer .Ama kırılan gururunuz,sarsilan guveniniz ,çektiğiniz uzuntü,bitirdiği sevgi ne olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…