- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.201
Siz damat tarafısınız sanırım
helal olsun amcayaKızlar şimdi yolcu ettim kayınpederimi hemen koştum buraya (bırak diyosunuz ama yapamıyorum)
Hoşgeldin beşgittin işte geçeyim bunları.
Açıldı bizim konu annem yanımızda değildi oğlanı uyutma bahanesiyle ayrıldı.
Anlat kızım dedi ben bizimkilerin anlattıklarından birşey anlamıyorum işinize de karışmak istemiyorum ama bilmek istiyorum ne olduğunu dedi.
Bende olabilecek en uygun şekilde oğlunun yaptıklarını sıraladım, kızla olan olayı, darp olayını, internette başkaları ile görüşme iddasını hepsini sıraladım bir bir.
Ama asıl bomba nerde patladı biliyomusunuz görümcemin o kıza eşimin oraya gideceğini söyleyen kişi olduğunu öğrendiğinde adam dumur oldu. Aşırı, beklediğimden aşırı tepki verdi.Eminim soracaktır hesabını.
En son zaten bana şunu dedi sana ayrıl yada ayrılma diyecek kişi değilim ki eğer oğlum bu iddanın altıntan kalkamıyorsa ve yaptıysa birşeyler ayrılman taraftarıyım kızım dedi.
Kendi babamın bilip bilmediğini sordu, bende henüz annem dışında kimse bilmiyor dedim.
Oğlu ile kendiside konuşacakmış. Şimdilik babana söyleme kızım işlerin daha karışık bir duruma gelmesini istemeyiz dimi dedi.
Ben oğlumun bu evlilikte mutlu olduğunu biliyorum onun kadar zor ve problemli birini bunca zaman idare edebildin sana bunu yapmış olmasına ihtimal veremiyorum ama yaptıysa bildiğin gibi yap kızım dedi.
Konuşmanın özeti bu işte.
O zaman eşiniz sizden boşanmak isterse bir gün bebeğinizle ortadan kaybolmasına izin verin. Size haber vermeden aylarca öldü mü kaldı mı hasta mı bilmeden yaşayın.
Bu kadın boşansa da rahatlasanız
Kesinlikle bir cevap bile yazmaz mı insan.O görümceyi evden içeri adım attırmazdım.İşte insanların gerçek yüzleri böyle durumlarda ortaya çıkıyor .Canım bu arada birşey daha
Görüncenle o kız takın arkadas olacak, geldiğinde kalacak kadar
Sonra da o kadar saldırdığında tek kelime yazmasın karşı taraf. Hiç inandırıcı gelmedi. Ara yazışmaları kesin silmiştir çünkü olayım şu ya sa bu şekilde kendine patlayacağını bilir. Ben iyi niyetliyim diyebilmek için Yazmış kızın dediklerini de silmiştir. Çünkü bu kadar Saldırmaya karşı Tarafın sessiz kalmadı bir cevap bile vermemesi aşırı garip. Kesin silmiştir ara yazışmaları.
Ya aslinda cocuk olmadan once butun seyahatlerde birlikteydik. Butun herseyi beraber yapardik..
Peki canım daha önce hiç şüphelendiğin yni şuan düşününce acaba o zamanda mı aldattı vs dediğin olaylar olmadı mj? İlla geçmişteki kızla değil, günübirlik vs vs. ne bileyim sen başlarda diyordun sanki "birsürü olay yaşadık, hiçbirini buraya danışmadım, keşke önceden de yazsaydım, ben hiç böyle düşünmüyordum." gibi şeyler yazmıştın. Seyahatlerinden sonra mutlu döndüğü, o kadar uzun yolculuklara ragmen agresif olmadan döndüğü vs vs. Çünkü özel hayat kesintiye uğrayınca agresifleşiyor insanlar..
Benim arkadaşımın motorcu sevgilisi vardı, daha sevgiliyken aldatıyordu kızı. Kız bunu bile bile evlendi. Çok seviyorum diyordu. Bu motorcularda hep bi adrenalin arayışı var genel olarak.. Hiç böyle birşey sezmedin mi? Ya da şimdi düşününce olabilir mi acaba diyeceğin olaylar yaşanadın mı?
Ben olur da bana böyle değer veren dört dörtlük eşime yalan söyleyip, eski aşklara yelken açarsam, şaibeli olaylara girer, sonra da üste çıkmak için şiddet uygulayacak kadar düşersem buyursun Mars'a gitsin çocukla. Zaten hak etmişimdir
Ayrıca hiçbir mesajımda "boşan" kelimesi geçmedi. İlla Türkçe okuduğunu anlama dersi mi atalım üstünüze canım
Nerede oldugumu gittigimde bildiricem kendisine.Sanırım asıl anlamayan sizsiniz
Diyorum ki kadın isterse 1 YIL tatile gitsin çocuğuyla
Ama eşine haber vermek kaydıyla. Çünkü çocuğu da götürüyor. Yani anne olduğunuzu ve sizden boşanmak isteyen eşinizle çocuğunuzun ortadan kaybolduğunu düşünün
Ben size sorayım
Okuduğunu anlamak bu kadar mı zor ?
Bazılarına Türkçe okuduğunu anlama dersi fırlatmak istiyorum
Umarım sizin için en hayırlı kararlarla dönersin.Bayram tatilide basladi zaten yarin yola cikiyorum.
Nerede oldugumu gittigimde bildiricem kendisine.
Aslında hiçte acımayacaksın.Ne hali varsa görsüno kadar tanıdık geliyor ki bu anlattıkların.. yengem benimde bunları yaşayan hemde iki oğluda arkasında oğlanlar çalışıyor yengem emekli. dayım okadar rezil ettiki hem aileyi hem sülaleyi huzur bırakmadı kimsede.. aldatma yok ama diğer herşey var.. o çocuklar evlenemedi babaları yüzünden. her bayram döverdi o çocukları sebepsiz.... oğlanlar annelerine deli gibi sahip çıkıyolar.. ama ne boşanıyor nede ayrı eve çıkıyorlar dayım yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar.. vicdan işte hasta olursa tek başına kalmasın diye.... şaka gibi...
Anladim :) nerde oldugumu soylemek istemedim cunku rahat vermez, ama sizde dogru soyluyorsunuz kocalik baska babalik baska, bilsin nerde oldugumuzu. Ama gitme demesi, izin vermiyorum demesi sinirimi bozuyor halen onun dedigi olsun diye diretiyor.Biliyorum bildireceğiniZi
Okudum o yorumunuzu
Ama ilk bildirmeyeceğim dediğiniz zaman yazdığım yorumu alıntıladılar
O yüzden aynı konu devam ediyor /)
Bayram tatilide basladi zaten yarin yola cikiyorum.
Anladim :) nerde oldugumu soylemek istemedim cunku rahat vermez, ama sizde dogru soyluyorsunuz kocalik baska babalik baska, bilsin nerde oldugumuzu. Ama gitme demesi, izin vermiyorum demesi sinirimi bozuyor halen onun dedigi olsun diye diretiyor.
Ukalalığa gerek yok.Sanırım asıl anlamayan sizsiniz
Diyorum ki kadın isterse 1 YIL tatile gitsin çocuğuyla
Ama eşine haber vermek kaydıyla. Çünkü çocuğu da götürüyor. Yani anne olduğunuzu ve sizden boşanmak isteyen eşinizle çocuğunuzun ortadan kaybolduğunu düşünün
Ben size sorayım
Okuduğunu anlamak bu kadar mı zor ?
Bazılarına Türkçe okuduğunu anlama dersi fırlatmak istiyorum
İmasına bile katlanamadı, saldırdı bana kendisi.Siz boyle birsey yapsaydiniz M mavi_turna herkes bu kadar sakin ve mantikli konusuyor olurmuydu acaba merak ettim.
Yine de çok mantıklısinız .
Esinize sorun bakalim ne cvp verecek .
O zaman istediginizi yapip az bile yaptım deyin .İmasına bile katlanamadı, saldırdı bana kendisi.
Evet malesef kadın yapınca affedilemez bir durum olarak bakiyoruz ama erkek olunca bi düşünelim diyoruz.
Toplum olarak bakış açimiz boyle.
Ukalalığa gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?