- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.221
terbiyesizlik yapmayın lütfen ve konuyu uzatmayın cevap vermeyeceğim çünkü.DERS KİTABI FIRLATMAK NEDİR ÖNCE YAZDIĞINIZI OKUYUNBunu bilmeniz güzel :)
terbiyesizlik yapmayın lütfen ve konuyu uzatmayın cevap vermeyeceğim çünkü.DERS KİTABI FIRLATMAK NEDİR ÖNCE YAZDIĞINIZI OKUYUN
Ne dediki .Esinizmi aramasini soylemis telefonunuzu nerden bulmuş .Ay çok fena sizi kimlerle muhatap edip sorunlarınızı icinden cikılmaz bir yola sokuyor.Kızlar ben bişey yaptım, beni o kız aradı. Biliyorum benim seninle konuşacak birşeyim yok demem gerekirdi ama dinledim işte offf kafamı toplayıp yazacağım buraya.
Çok kızgınım kendime.
Kızlar ben bişey yaptım, beni o kız aradı. Biliyorum benim seninle konuşacak birşeyim yok demem gerekirdi ama dinledim işte offf kafamı toplayıp yazacağım buraya.
Çok kızgınım kendime.
Bence iyi yapmışsın konuşmaklaKızlar ben bişey yaptım, beni o kız aradı. Biliyorum benim seninle konuşacak birşeyim yok demem gerekirdi ama dinledim işte offf kafamı toplayıp yazacağım buraya.
Çok kızgınım kendime.
Kızlar ben bişey yaptım, beni o kız aradı. Biliyorum benim seninle konuşacak birşeyim yok demem gerekirdi ama dinledim işte offf kafamı toplayıp yazacağım buraya.
Çok kızgınım kendime.
Bu arada gene birileri yetiştirmiş kıza birşeyleri. Bu arada Face'a bu kadar basitti işte yazarken de birileri olan biten herseyi anlatmış olacak ki bittiğinden detaylardan vb haberli. Yoksa nerden bilecek eşini eve almadığını vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?