Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

terbiyesizlik yapmayın lütfen ve konuyu uzatmayın cevap vermeyeceğim çünkü.DERS KİTABI FIRLATMAK NEDİR ÖNCE YAZDIĞINIZI OKUYUN

Siz önce yazılanı tam okuyun, süreçten geçirin, kavrayın, ne demem istediğimi anlayın ondan sonra gelin bana yorum yapın
Daha anlamadan üst üste iki kez alıntılayıp yaftalıyorsunuz. Hayret bir şey

Ayrıca büyük harfle yazmak bağırmaktır ve asıl terbiyesiZlik budur

Kızlar ben bişey yaptım, beni o kız aradı. Biliyorum benim seninle konuşacak birşeyim yok demem gerekirdi ama dinledim işte offf kafamı toplayıp yazacağım buraya.
Çok kızgınım kendime.

Kızlar ben bişey yaptım, beni o kız aradı. Biliyorum benim seninle konuşacak birşeyim yok demem gerekirdi ama dinledim işte offf kafamı toplayıp yazacağım buraya.
Çok kızgınım kendime.
Ne dediki .Esinizmi aramasini soylemis telefonunuzu nerden bulmuş .Ay çok fena sizi kimlerle muhatap edip sorunlarınızı icinden cikılmaz bir yola sokuyor.

Çok kızgınım kendime.

Gözlemlediğim kadarıyla manipüle edilmeye müsait bir yapın var mavi turna, inşallah bu işten çok pişman olmadan sıyrılırsın. Genel bir yorum bu bana kırılmayın lütfen. Haberlerinizi bekliyoruz.

Ooooo merakla bekliyoruz. Telefonunu nerden bulmuş acaba? Terbiyesiz.
Aslında kıza da acıdım. Çünkü çok severken terkedilmiş sebepsiz.
Şimdi Konuları okuyoruz buradaki bazı arkadaşların hersey yolundayken deli gibi severken terk edilmelerine dair. Kız da çok üzülmüş şok olmuştur. Yani aynı evde bile yaşarken, kafama yatmadı de ayrıl. Eşinin eski kız arkadaşına yaptığı çok büyük terbiyesizlik hatta kul Hakkı.kız intihar bile etmiş. Üstesinden bunca sene gelememiş ki evlenmemiş bile. Ben hep kızıyordum ona ama bu acıdan bakınca Kızın içinde kalmış demek ki. Belki de yüzüne tükürecekti veya haykıracaktı nefretini. Veya sadece görmek istedi, ha evli birini aramasını doğru bulmuyorum ama Kızın Kendince haklı sebepleri olabilir. Bunca sene içinde biriktirdikleri olabilir.
Ama eşin öyle değil. Hem terketmiş hem hayatına bakmış. Hayatı azıcık kayınca kızı gene kullanmak istemiş.

Her iki olayda da eşin bencillik yapmış.

Burada bence en suçsuzu sensin.dibine kadar suçsuzun. Kız evli OLDUĞUNU bile bile msj atmaktan suçlu. Ama az suçlu. Eşin ise en suçlunuz.
Ama gene de her insan şaşırır. Beşer şaşar demişler, bu olayı atlatırsınız emin ol ama eşinin tutumuna bağlı.

Çok merak ettim,ne yüzsüzlük ama.
Ayıca numarana nasıl ulaşabiliyor ki ?
Ve eşinin tepkisini merak ediyorum duruma,belki de o mu arattı ?

Bu arada gene birileri yetiştirmiş kıza birşeyleri. Bu arada Face'a bu kadar basitti işte yazarken de birileri olan biten herseyi anlatmış olacak ki bittiğinden detaylardan vb haberli. Yoksa nerden bilecek eşini eve almadığını vb.

Bu işin altından görümce çıkacak
Eş ve kayınpeder üstüne gittiyse görümce iyice tırnaklarını çıkaracak galiba

Esinizi arayın o kiza niye telefonumu verdin hala konusuyomusun deyip carlayin vermediyse de kabak görümcenin başına patlasın .

Tamam adamla gezmişsin tozmuşsun aynı evde 6 ay beraber yaşamışsın.Evlenmeyi düşünürken adam seni sap gibi ortada bırakmış.Bencillik yapmış.
Evleneceğini duyduğunda intihar etmişsin. Değmez ama yapmışsın.
Ne demeye 4-5 sene geçmiş çoluk çocuğa karışmış adama faceden ulaşıyorsun?Kuyruk acısı var herhalde.
Seni sevmeyen biriyle niye görüşüyorsun ? Sonra durumlar bu hale gelince bu iş bu kadar basitti diye mesaj atıyorsun.YAZIK gerçekten.Kıza acıdım resmen.Saplantı yapmış adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…