Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Yine top eski sevgiliye doğru gidiyor. Koca denen şahsiyetin ne b.k yemeye bunlara bulaştığı hop ikinci gündem oldu bile haksız mıyım ?

İmasına bile katlanamadı, saldırdı bana kendisi.
Evet malesef kadın yapınca affedilemez bir durum olarak bakiyoruz ama erkek olunca bi düşünelim diyoruz.
Toplum olarak bakış açimiz boyle.

Canım eşine özellikle tembihle, asla ailesine senin uzaklaştığını söylemesin. Sonra o yılan kızın kukagına oooo karısı evi terketmiş meydan sana kaldı gibi cümleler gidebilir. O kız sen yokken gelebilir buralara. Ama konuş herşeyi o yılan görümcen bilmesin gittiğini. Ya da kocan kendi desin onlara "barışcaz tatile gönderdim kafasını dinlesin" diye.

bu işin altında ya eş var ya görümce. eğer eş ise net salaktır, barışmanın en saçma yollarını deniyor demektir.
eğer görümceyse fitne kıskanç demektir, ya erkek kardeşini kıskanıyor ya gelini.
her durumda ayıp günah. bir yuvaya zarar veriyor.

Bi de face 'e bu kadar basitti mi yazmış .
O zaman durum değişir.
Derhal kocayla selfy cekilip face 'e koydurulur .Çok mutluyuz tatildeyiz fln.
Kız da kudurtulur.
Yok artık .Psikopata bağladım resmen.

Bende hep söyledim face mesajından sonra inat olsun sırf eski mutlu olmasın diye boşanmazdım

Yaa M mavi_turna gelmen lazım. Çabuk yaz nooldu kim verniş numaranı? Kız ne dedi? Bişey dediyse niye öyle bişey dedi?
Delirttin bizi burda yemin ediyorum ben de intihar edicem artık muhteşem yüzyılı haremi solladı sizin entrikalar ya
Bayıldım bayılıcam iştahım kesildi

Eski sevgili eşten farklı bir şey söylerse biz ona inan buna inan derken konunun sayfası 200 bulacak

Nezaketinizi anlıyorum çok da hoş ama kimse " çekirdeğimi aldım geldim, aman da ne heyecanlı, hadi anlat da havamız değişsin" modunda değil ki... Günlerdir kafa patlatıyoruz biz de mavi turna ile ve merak ediyoruz da işin aslını astarını. Kendim de dahil kimsenin konu sahibine bu şekilde yaklaştığına inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…