- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.261
Olayların geldiği nokta beni hayrete düşürüyor
Ay şimdi kuduracaaaam
Bişey sölicem ben bu konuyu okumadım hiç ama 127 sayfalık ne olmuş olabilir
Kızlar aratan kişi kayınvalidem, size olan biten herşeyi yazacağım affedin ne olur şimdi biraz karıştı buralar. girip yazacam ama mutlaka yazacam.
sen kendini topla canım, istersen hiç yazma.Kızlar aratan kişi kayınvalidem, size olan biten herşeyi yazacağım affedin ne olur şimdi biraz karıştı buralar. girip yazacam ama mutlaka yazacam.
TeşekkürlerSanıyorum 111. sayfada özet vardı.
Mavi turna eşinle cafe de kavga ettiğin ve darp raporu aldığında neden eşinin boksörlük hobisinden bahsetmedin ...
Teşekkürler
Kızı el birliği ile delirtecekler
Bana da cafedeki bir itip kakma için darp raporu fazla gelmişti, yani ne yaptı da bu adam rapor aldıracak kadar demiştim, meğer profesyonelmiş.
Rica ederim
zaten konu sahibi detaylandıran biri değilim demişti. yüzeysel geçip bakan biri için göze çarpmayan şeylerdir belki ya da konu sahibi bazı şeylere rastlasa da umursamamıştır.Ya benim anlamadığım bütün bu olanlar bir hafta on günde mi oldu ? Bu cadı kazanı sessiz sessiz senelerce kaynamış mı ?
Bazen o kadar hızlı gelişiyor ki hersey sen bile ipin ucunu kacirabiliyorsunYa benim anlamadığım bütün bu olanlar bir hafta on günde mi oldu ? Bu cadı kazanı sessiz sessiz senelerce kaynamış mı ?
sanırım M mavi_turna nın babasının devreye girme vakti geldi.
bilemiyorum ki.Bu arada cidden babası hiç mi bişey çakmadı acaba? Annesi 10 günden fazladır kızıyla kalıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?