Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

nasıl bu kadar entrika olabılır bir ailede sastım kaldım..hic mi farketmediniz olabılır evet bu hayatta neler oluyor lakın 10 gunde herkesin senelik kirli çamaşırları çıkması sasırdım kaldım. iyi tarafından bakıp sakin olmalısın gercekten ıyı bır ınsanmıssın hersey onune ayagının dıbıne geldi

Kızlar aratan kişi kayınvalidem, size olan biten herşeyi yazacağım affedin ne olur şimdi biraz karıştı buralar. girip yazacam ama mutlaka yazacam.

Bana da cafedeki bir itip kakma için darp raporu fazla gelmişti, yani ne yaptı da bu adam rapor aldıracak kadar demiştim, meğer profesyonelmiş.

Rica ederim

Biz de ona göre mesaj yazardık . O gece mavi turnanın annesi eşini bebeği görmesi için evine çağırdığında cafedeki olayın üstüne bu stresli ortamda örneğin ...

Ya benim anlamadığım bütün bu olanlar bir hafta on günde mi oldu ? Bu cadı kazanı sessiz sessiz senelerce kaynamış mı ?
zaten konu sahibi detaylandıran biri değilim demişti. yüzeysel geçip bakan biri için göze çarpmayan şeylerdir belki ya da konu sahibi bazı şeylere rastlasa da umursamamıştır.
en son bu olayla patlak vermiş olabilir.

Ya benim anlamadığım bütün bu olanlar bir hafta on günde mi oldu ? Bu cadı kazanı sessiz sessiz senelerce kaynamış mı ?
Bazen o kadar hızlı gelişiyor ki hersey sen bile ipin ucunu kacirabiliyorsun

Kaynamış mi bilemiyorum ama kadina arattirmalari cok sacma insan daha da sinirlenir bosanacagi yoksa bosanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…