Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Kızlar,

Beni aradı bu kız numaramı kayınvalidem vermiş kendisine.
Çaldı telefonum açtım, Merhaba ben mavi_turna hanım ile görüşecektim dedi bi kız (müşteri hizmetleri falan arar ya onlardan sandım)
Benim buyrun, ben X, kusura bakmayın sizi en son araması gereken kişi benim ama bazı şeyleri artık netleştirmemiz gerekiyor.

Bende ses gitti zaten bu konuşuyor işte.

Bakın ben bu olayların içine çekilmek istemiyorum, bir süredir devam eden ve yakında resmiyete dökülecek bir beraberliğim var bu konunun duyulmasını istemiyorum!!!

İçimden onun başkan düşünecektin o…. Dedim ama dışım yine sessiz.

Görümceniz bana X in (Eşim) buraya geleceğini söylediğinde ekledim ama bana bunu görümcen (ablam diyor tabi görümceye) kasıtlı söylemedi lafı açıldı o kadar.
Ben evet eklememeliydim ki X in kabul edeceğini hiç düşünmemiştim ( daha laf çarpma derdin de, ben o sevgilini bulmam mı senin)

Zaten numaramı verdikten sonra çok pişman oldum ararsa dahi görüşmeme kararı almıştım ki X de aramadı beni. Ben bunlara neden olduğum için o kadar üzgünüm ki. Sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen daha önce yaptığım hatalar yüzünden bu ilişkimin sonlanmasını istemiyorum, o hiç bir şey bilmiyor. (burdan bi halt anlamadım)

Benden cevap,

Bakın Y hanım, siz sanırım bazı şeyleri yanlış anladınız öncelikle bu konunun bu noktaya gelmesinde siz sandığınız kadar önemli bir etken değilsiniz ki etkiniz sıfır demek daha doğru olur.

Sizler için (eşim ve sen) sadece birbirini eklemek, biraz sohbet etmek sıradan gelebilir, ne var ki diyebilirsiniz ama benim ki büyük ihtimalle erkek arkadaşınız için de bu kadar basit değil bu konular duyulması istemediğinize göre.

Siz X si (eşim) eklemiş olablirsiniz, benim problemim eşimle onun bu talebi onaylaması. Kaldı ki sizi bu olayların içine çeken ben değilim, inanın bu güne kadar size ulaşmak istesem bu çok kolay olurdu. Ben sizi bu konuda taraf olarak görmüyorum bile. Siz bu olayın duyulmaması ricanızı görümceme ve kayınvalideme iletin.

Ve rica ediyorum tekrar beni aramayın.

Tekrar kusura bakmayın lütfen dedi, Karşılıklı iyi günler dedik kapattık.

Ama kalbim yerinden çıkacak gibiydi, kendimi tutmak sakin ve umursamaz konuşabilmek için o kadar kastım ki kendimi, ellerimi nasıl sıktıysam telefon elime oturmuştu.

Koştum kayınvalideye gittim, çocuğun yemeğini yedireyim onuda anlatacam ki burası beni hepsinden nefret ettirdi zaten.

Okurken içim çekildi, gerildim kendimi senin yerine koydum da. Verdiğin cevap tam olması gerektiği gibi, bir fazlası olabilir miydi emin değilim. Çok güzel ayar da vermişsin arada.

Canım tahmin ettiğimiz gibi işin içine k.peder girince baya korkutulmuş ve senin yılan karı korkup ilişki vs. uydurmuş gibi geldi gerçi orası hiç önemli değil aralarında bişey geçmemesini onaylamış oldun!

Eğer vaşka ciddi bir ilişkisi olsaydı faceye "olay bu kadar basitti işte" yazmazdı. Ama k.pederin baya korkutmuş bu kızı ve görümceni anlaşılan bu. Hayırlısı olsun gördün kocan aramamış. Kabul etmesi büyük hata ama dönmüş çok şükür. Bundan sonrası sana kalıyor canım.

Genel olarak katılıyorum ama Facebook'a "bu kadar basitti işte" yazar, sevgilisi olacak zat sorunca da "amaan arkadaşlar arası bir durum" der çıkar. Böyle böyle sevgilisine mesaj verip, nişanlısını ayakta uyutan bir kız gördüm ve iğrendim. Twitter'da yardırıyor, garibim nişanlı da anlamıyor.

Kızın twitter hesabı ne, çok merak ettim ne yazdığını şimdi.

Kızın twitter hesabı ne, çok merak ettim ne yazdığını şimdi.

Ohoo nickini unuttum gitti bile , eski arkadaşımdı sildim kendisini her yerden. Bu dediğim de geçen seneki olay zaten şu an ne yapar haberim yok, herkes soruyor aranız neden bozuldu diye öylesine diyip geçiştiriyorum

Ohoo nickini unuttum gitti bile , eski arkadaşımdı sildim kendisini her yerden. Bu dediğim de geçen seneki olay zaten şu an ne yapar haberim yok, herkes soruyor aranız neden bozuldu diye öylesine diyip geçiştiriyorum

Hıııı ben de konu sahibinin kocasının eski sevgilisinin twitter hesabı sandım, devreler yandı bizim iyice

Bu döngüde cute olsaydi yani ben o kizin sevgilisine bu durumu iletirdim
Ama ben o konunun yalan olduğunuddüşünüyorum
Esin kendi kendinemi düşünüyorbbuluşmak için hazirlaniyorda sonra aynada gorunce kendini cayiyor bu isten.?

Gunlerdir bu topigi goruyorum 130 sayfa olmus en sonunda bir bakim dedim.
Sinek kucuktur mide bulandirir diye bir laf var.bence dikkatli olun

bermuda şeytan üçgenine bakınca eski sevgili, görümce ve kv, karı-kocanın arasını bozmak için plan yapmış olmasın. bu kader ortaklığı şüphe uyandırıcı.

umarım kafanı toplayıp iyi bi karar verirsin.. bende kafayı yemek üzereyim benzer sıkıntılardan hatta senin konunun adıyla açtım bende bi bende bir halt karıştıran koca var diye.. ama seninki gayet pişman benimki şuan pişkin..

bermuda şeytan üçgenine bakınca eski sevgili, görümce ve kv, karı-kocanın arasını bozmak için plan yapmış olmasın. bu kader ortaklığı şüphe uyandırıcı.

Yani bu eforu evlenmelerini engellemek için harcasalardı bari, şimdi ortada bir çocuk var herseyden öte, harbiden bu kadar kötü olabilirler mi, öyle olsa kv uğraşmaz oğlunu aklamaya ya da ilk günlerde gel bende kal falan demişti

aslında uğraşmışlar. o yüzden sadece nikah kıyılmış, düğün dernek olmamış. düğün öncesi eski sevgilinin intiharı, kocanın her gün ziyareti, belki o sırada kocaya aile tarafından yapılan baskılar vs. ilginç durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…