Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

kızla çok medeni konuşmuşsun. eşinin de kabul edeceğini düşünmemiştim ama etti diye seni kıl etmeye çalışmış.
kabul etmeyeceğini düşünüyosun da yıne kaşınıyosun teklıf gönderiyosun. yelloz. bunları o kızın sevgılısı öğrenmeli.

Büyük adilik ama ne olursa olsun iş eşte bitiyor

bence de eşte bitiyor, asla eklememeli ve konuşmamalıydı ama tuzağa düştüyse affedilme ihtimali artar.
dedektif olacağız yakında bu konu üzerinden.

Düşünürsem kiza ben olsam ne derdim
Yahu sen biz evleniyoruz diye intihar edecek kadar zayif bir insansin ben seni kendime muhatap alamam diyip haraket ederdim. Kalitem mi düşük nedir abi tutamam içimde tutimde kansermi olim
desteğine ihtiyacım var özel mesaj atamadım konuma bakabilirmisin..

Benim fikrim kızın sevgilisini bulmaman ve artık bu konuyu kapatmanız.konuşmanız bence iyi olmuş.hırsınızı alma fırsatınıx olmuş kızdan.güzel aşağılamışsınız...
Bence yeterince dallanıp budaklandı zaten ama daha da dallandırıp budaklandırırsanız tepki almaya başla acaksınız.şu an suçlu duruma düşen herkes haklı siz suçlu pozisyona düşeceksiniz.ve eşinizi affetseniz bile bişeyler olmayacak artık.
Kız aradı diye affetmiş olmayın da biraz daha bekleyip bu işi sonuçlandırın bence.şu durumda yüzde yüz haklısınız ve affederseniz büyüklük yapmış olacaksınız.biraz daha süründürüldükten sonra affetme zamanıdır bence.
Çünkü kayınvalideniz kendince görümceniz n hatasını örtüyo.kendince! O nedenle bundan sonrası bence sarpa sarar.

Kv ne hakla karışır?

Olay net. Yuva yıkılacak korkusu ile kv bu kızı arar. Ne olduysa oldu ara ve meseleyi düzelt der. Zaten aralarında daha fazlası dahi geçmiş olsa kvye oldu diyecek hali yok Kızın . El mahkum yalanlayacak.

Ama keske karışmasaymış.

Bu arada senin seviyeli konuşman çok iyi olmuş . Tavrınla seni sallayan yok demişsin ki bu çok güzeeeellll...

Bana kalırsa Kızın varsa eğer sevgilisine falan ulaşmaya da çalışma hiç . Kv şımartmış zaten daha fazla şımartmaya gerek yok.

Hemen fırladım kayınvalide ye, üfff kayınpeder niye evde?

Neyse farketmez bu saatten sonrası.

Hiç renk vermedim yani sinirimi, kudurduğumu belli etmedim ( politikacı olmak bu aralar uzmanlık alanım oldu)

Anne X e numaramı neden verdiniz? Siz en son kırmak istediğim insansınız bu yaptığınıza anlam veremedim, gerek varmıy dı? Siz bana ne demiştiniz en başta Sen kimse ile yüzgöz olma kızım… Dimi dediniz bunu peki neden şimdi bu kıza beni arattırıyorsunuz? Ne yapıcam bu kız beni aradı olanları anlattı diye barışıcam mı X (eşim) ile sizce?

Kayınpederim, ya sen niye bu işten elini çekmiyosun diye söylendi kayınvalideme.

Kayınvalide ağlamalı sızlamalı hemen tabi ve lafa bakın şimdi. Oğlum bir şey yapmamış işte, sen boşanmaya çıkıyorsun. Benim ailemin bir itibarı var!!! (halen asalet kumkuması kadın ya)

Benim çocuklarım basit insanlar değiller, ben yetiştirdim onları, önce oğlumu, sonra kızımı ne hale düşürüyorsun. İki kere açtın kardeşlerin arasını!!! Uzattık ça uzattın. Yeter biz dedik oğlumuz mutlu, huzurlu diğerleri evlenmedi en azından küçük bir aile düzeni kurdu. Güzel, eğitimli bir eşi var dedik ama senin gerçek yüzünün ortaya çıkacağını er geç biliyodum ben. İlk fırsatta döndün arkanı birde tozu dumana katıyorsun. (neler varmış içinde)

Ayağına kadar geldik hepimiz tek tek. Benim sana ezdirecek bir tek evladım yok!!

Ben de peder de nutkumuz tutuldu. Anne dedim ben size verecek cevapları bilirdim ama yaşınıza hürmetimden ve halen oğlunuzun karısı olduğum için susuyorum. Ama birşeyi söylemeden gitmeyeceğim. Ben sizin o pudralı yüzünüzün altında ki gerçek sizi gördüm. Bundan sonra nasıl bir karar vereceğim bilmiyorum ama benim için artık uzaktan bir tanıdıksınız. Dedim çıktım ağlayamadım bile kızlar ağlayamadım bile.

Valla insanın boşanacağı yoksada boşatır bunlar
Kaynananın iyisi yok sanırım hemen gerçek yüzlerini gösteriyorlar
Acilen eşinin bunlara bir ayar vermesi lazım

Valla insanın boşanacağı yoksada boşatır bunlar
Kaynananın iyisi yok sanırım hemen gerçek yüzlerini gösteriyorlar
Acilen eşinin bunlara bir ayar vermesi lazım
Bir süre sonra aradı eşim zaten haberi oldu herhalde bende mesaj attım şuan en son konuşmak istediğim insansın diye. Kesildi araması, inşallah çat kapı gelmeye cesaret etmez çünkü bütün hıncımı ondan çıkarırım yettiler be.

Şok oldum resmen. Gül gibi giden bir evliliğe bir kayınvalide bir görümce nasıl çomak sokar hep birlikte gördük.
Yuh Ergeç biliyormuş.
Bu arada pudralı yüz lafı da cuk oturmuş.

Keşke baştan düğünsüz derneksiz evlenmeseydin kız intihar ettiyse etti sanane yani
Canım ben o kaltak intihar ettiği için değil. Bu sebeple eşimle (o zaman sözlüm mü oluyor işte neyse) sürekli tartıştığım hastaneye artık gitmesini istemediğim için görümce ile aramın bozulması, ardından kayınvalide ile aramın bozulması sonra bizimkilerin olaya dahil olup bizde onların oğlunu istemiyoz o zaman demesi ile gittim pat diye kıydım nikahı. Değdi ama çok değdi şimdi bunlara.

aaa yüzsüz kadın. ne kıymetli oğlu varmış.
valla canım seni sahipsiz mi sanıyorlar nedir, bu ne ego, kibir, vurdumduymazlık.
annen şimdi görsün onların gerçek yüzünü. baban duysa ne düşünür acaba?
ne biçim aileye düşmüşsün. sen iyi gördüğün için iyiymiş onlar, yazık nasıl da alçaldılar.

kocan utanıyor mu acaba hem kendisinden, hem ailesinden, sana yaşattıklarından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…