Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

niye büyüdü bu mesele bu kadar? anlayan beri gelsin.güzelim uzak tut herkesi bu meseleden.bu forum da dahil.eşinle anlaşmaya bak.boşanmanın kime ne faydası olacak.fazla abartıyorsun bence.ortada bir aldatma falan yok.belki akıl çelinmesi ve ardından pişman bir eş.anlaşılan bir bahane arıyorsun da fırsat ayağına geldi.töbe töbe.

Ve bu başlık için son yorumum
Buradan fikrini aldığın çoğu insan aldatılmış,boşanmış,kayınvalideyle görümceyle sorunları olan insanlar.bence üyeliğini sonlandırıp gerçeklerine dön artık.hayatına bak.kayınvaliden de çok haksız değil kendince.yani amaçları sana pusu kurmak olsa hazır senden kurtuluyolar.böyle bi niyetleri yok bence.düzeltnek için kendilerini aklamak için çırpınırken sacmalıyorlar.ve buraya yazmamış olsaydın bu konu bu kadar uzamayacaktı bence.hakkınızda hayırlısını diliyorum.iyi akşamlar

Konu sahibi seni çok iyi Anlıyorum sen olayların üzerine bir bardak soğuk su yuvarlayıp kocanı harp Meydanı'ndan çekip Alıp, tüm kabahati kocanın ailesine ve eski sevgiliye atıp yoluna bakacak kadın değilsin. Bunca şey olmuş eklemiş, görüşme Plan'ı yapmış üstelik bir ihtimal de görüşmüş olan kocanın aklından neler geçti? Duygusallığınız bundan ne derece etkilendi bilmek istiyorsun. Terazisi ve realitesi olan birisin belli ki ve bu Yüzden herkesin suç Dağılım haritasını çıkarmak ( en çok da kocanınkini ) ve ona göre karar almak istiyorsun.

Öte yandan oğlun, geçmişte bu iliskiye verdiğin emekler ve güzel günleriniz Çalıyor kapını...

Konunla ilgili elbet bir iç sesim var her ne kadar dile almak istemesem de.. Ancak hayırlı ya da Hayırsız en doğrusu senin kararın olacak. Ister olumlu iste olumsuz olsun. Yeter ki bir netliğin olsun..

Haaa birde kayınvalide şunu dedi.
O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
O kız değidiği eşimin eski sevgilisi. Savunmaya bakarmısınız kadında ki.
Yyyyuuuuuuhhhhhhh diyorum yuh.
Boşanmayacaksanız uzatmayın biran once barışın ruzgar tersine esmeye baslayacak az kaldı .
Bide seni sevdiğimden cocuğum icin falan filan ajitasyon yapın hic tarziniz değil belli oluyor ama işte bazı durumlari hayat öğretiyor insana.....
tum suç annen sen ve kizkardesinde deyin bunlari tekrarlayın kafasinda yer etsin.
Artik kimseyle muhatap olup konusmayin sessizlik diğerlerinin çığrindan cıkmasina sebep olur ...Birakin kussunlar kinlerini.
Allah size selametlik versin .

Bravo harika yazmışsınız. Ayrıca adamın süslenip püslenip eski sevgiliyle buluşmaya niyetlenmesi de hemen unutuldu, fatura aileye kesildi.

Neyse

Bravo harika yazmışsınız. Ayrıca adamın süslenip püslenip eski sevgiliyle buluşmaya niyetlenmesi de hemen unutuldu, fatura aileye kesildi.

Neyse
O çok klasik zaten... Sadece bu konu için değil. Bir kadın için kocanın ailesinden nefret etmek kadar kolay bişi yok.

Arkadasım herkes hata yapabilir.
Beşer şaşar. Isıtıp ısıtıp neden önüne koyuyorsunuz ki?
Zaten görüşmedi demiyoruz. Görüştüyse bile büyük hara. Adı üstünde hata. Ve çok pişman. Konu sahibi ikna olmazsa zaten boşanır önünde çok amanı var bunun için.
Ama biz dikkati şuna çekmek istiyoruz ki.
Görümce Kasıtlı yapmış.
Kız zaten yollu. Hemen atlamış.
Adam zaten karısını Israrla çağırdığı halde gelmemesine kızmış bir Hoşçakal demeden basıp gitmiş.
O arada Kızın daveti gelmiş.
Kuzen her naneyi anlatmış.
Kayınvalide sen yüzgöz olma diyerek karıştırmış.
Kız aramış.
Yani adamın çırpınışları dışında herkes elbirliği ile isteyerek ya da istemeyerek içine etmiş.

merhaba , uzun süredir aklım sizde . konunuzu da çevrimdışı takip ediyordum . Allah yardımcınız olsun . şu an bir imtihan içindesiniz . iyi bir insan olduğunuz yazdıklarınızdan belli. sizin için dua edeceğim . en kısa sürede hak ve batıl ortaya çıkar inşAllah.

iş bahanesiyle eski sevgiliyi sabahın köründe ekleyip görüşmek için 40 takla atıp yakalanan bir eş var ama masum öyle mi?
buna gülerim.
çoğuldan kastınıza siz de dahil misiniz acaba? aldatılmış ama boşanmamış olanlardan hani?
ben aldatılmadım mesela. kv yi sevmem ama görümcelerimle aram iyidir. kv nin kız ve erkek kardeşleri ile de aram iyidir. bu sayılır mı?
aile gelini değil oğulları üzerinden kendilerini aklamaya çalışıyorlar çünkü kocası kızkardeşinin de katkısıyla düştüğü hataya ailesini de dahil etti en başından beri.
bu durumdan bizim ne gibi kar ya da zararımız olabilir ki?
resmen aile içi entrika kuruluyor bu kadıncağıza? o da içini burada döküyor ve biz de ortak olmaya çalışıyoruz, yanlış olduğunu düşündüğümüz (mesela kafa dinlemek için sürenin uzun olması, habersiz gidilmemesi gibi) şeylerde de konu sahibine doğru bildiğimizi söyledik. o her zaman kendi bildiği gibi davranıyor doğal olarak. tanımadığı insanlara kızıp inanıp kimse ne eşini boşar, ne terkeder.
eğer yapıyorsa karakteri zayıftır, o kişi kapı komşusu dedi diye de kocayı boşar, emin olun.

Kız zaten yollu, adam sadece küçük bir "hata" yapmış. Bayılıyorum bu erkeğe tapan düşüncelerinize. Allah erkeklerinizi başınızdan eksik etmesin, "yollu" kadınlardan korusun

biz kadın erkek eşittir desek de değilmiş. bu forumdan da gördüğüm kadarıyla öyle . burda bir başka konu vardı . kadın 2 yıllık evli eski sevgilisiyle mesajlaşmış . herkes ahlaksız kadın namussuz kadın dedi. yaptığı doğru değil. kesinlikle savunmuyorum . fakat erkek yapınca insandır hata yapar diyoruz . bu ikiyüzlülük . iğreniyorum bu çifte standattan

Aynı düşüncedeyim sizinle.

Neyse
unutulmadı ki. süslenip püslenip nıyetlenmesi derken gıyınip çıkacakken vazgeçmiş olmasından bahdediyorsunuz heralde.
işte sorun da bu ya. niyetlenip vazgeçen bi adam var. bu boşanmak için gerçekten yeterli bi sebep mi? kimse kocaya suçsuz demiyor zaten. suçlu ama bu yüzden bı oğul da varken yuva yııkılmalı mı? hem o çocuga hem bu aileye yazık değil mi? hiç hatasız gitmiyor ki evlilikler. her hatada boşanılsaydı emin ol aile kalmazdı. bu büyük bir hata ama niyetlenildiyse de pişman olunmuş eyleme geçmemiş. bunu açık açık anlatsan mahkemeye delilleriyle mahkeme bile aldatma saymaz. hatalar var ama bunun yüzünden yuva yıkılmaaz. bence

Kız zaten yollu, adam sadece küçük bir "hata" yapmış. Bayılıyorum bu erkeğe tapan düşüncelerinize. Allah erkeklerinizi başınızdan eksik etmesin, "yollu" kadınlardan korusun

yorumunuza katılıyorum . kadın yapınca namussuzluk olan şeyi erkek yaptığında hata oluyor . ve bunu bir kadın düşünüyor .

Arkadaşım bazı detayları saptırmayın.
Eşi iş bahanesi ile gitmemiş. İşi hakikaten varmış ve son geceye kadar da eşine gelmesi için Israr etmiş.
Adamın kadının orada olduğu hakkında hep bilgisi varmış ama hiç yazmamış irtibata geçmemiş konuşmamış.
Kız görümceden öğrenmiş geleceği günü ve kız davet göndermiş sabaha karşı.
Adam bu noktadan sonra devrede.

Erkeğe bu kadar acizlik yüklemek de çok acı bence. Koskoca 40 yaşında adam ne hallere düştü vah vah. Yollu bir kadın, şeytan aile, oyunlar ve masum (!) bir adam. Bitmez kadınlarımızın erkeği haklı bulma sevdası.

Düzelteyim: kız eklemiş eşi kabul etmiş ve kıza zarf atarak ikimiz de aynı şehirdeyiz demiş.

çünkü çocuk var . çünkü yuvayı dişi kuş yapar . kadın yuvasını düşünmeli erkeğe gelince kocalık ve babalık görevi ayrı .

İsler sarpa sariyor
Kayinvalide nasil bu sekilde konuşur
Gecen gün dediğin siz beni basta istemiyordunuz muhabbetinin hincini senden misli misli cikarmis
Ne olacak bunca olayla nasil basa cikacak bu kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…