- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.321
Birde gör canım nasıl elit nasıl sosyetik takılırlar, kıçımın elitleri, en kenar mahalle karısı gözüyle gördüğün kadından daha ucuz çıktılar (mahalle karısı lafımı yanlış anlamayın)Şok oldum resmen. Gül gibi giden bir evliliğe bir kayınvalide bir görümce nasıl çomak sokar hep birlikte gördük.
Yuh Ergeç biliyormuş.
Bu arada pudralı yüz lafı da cuk oturmuş.
Canım ben o kaltak intihar ettiği için değil. Bu sebeple eşimle (o zaman sözlüm mü oluyor işte neyse) sürekli tartıştığım hastaneye artık gitmesini istemediğim için görümce ile aramın bozulması, ardından kayınvalide ile aramın bozulması sonra bizimkilerin olaya dahil olup bizde onların oğlunu istemiyoz o zaman demesi ile gittim pat diye kıydım nikahı. Değdi ama çok değdi şimdi bunlara.
Canım ben o kaltak intihar ettiği için değil. Bu sebeple eşimle (o zaman sözlüm mü oluyor işte neyse) sürekli tartıştığım hastaneye artık gitmesini istemediğim için görümce ile aramın bozulması, ardından kayınvalide ile aramın bozulması sonra bizimkilerin olaya dahil olup bizde onların oğlunu istemiyoz o zaman demesi ile gittim pat diye kıydım nikahı. Değdi ama çok değdi şimdi bunlara.
resmen şeytan üçgeni yahu.Haaa birde kayınvalide şunu dedi.
O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
O kız değidiği eşimin eski sevgilisi. Savunmaya bakarmısınız kadında ki.
Kızcağız deseymiş tam olurmuş yani.. Bundan sonra sadece eşinle muhattap ol kendini düşün evladını düşün.. O kaynana eşini de dolduruşa getirir Aslan oğlum kaplan oğlum diye veriyordur gazı.Haaa birde kayınvalide şunu dedi.
O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
O kız değidiği eşimin eski sevgilisi. Savunmaya bakarmısınız kadında ki.
Yok canım beni tanımazsın etmezsin neden içinin yağları erisin. Ben burada hepinizin farklı bakış açılarından kendime bir yol çıkarmaya çalışıyorum kimi arkadaşla etki altında kaldığımı düşünüyor ya evet kalıyorum. Çünkü boşan diyenlerde boşanma diyenlerde mantıklı yerlerden konuşuyorlar. Bende bir karma yapıyorum, bunda hiç bir yanlış yok. Her türlü yoruma eleştireye açık bir konu bu, olanlara ve bana ayna olacak kişilere ihtiyacım var ve olabildiğince objektif olmanız için detayları açık açık yazıyorum. Burda kimsenin söylediği önemsiz değil kimseden daha az veya daha fazla etkilenmiyorum. Konuyu açma amacım bu değil mi sonuçta farklı kadınlardan farklı yorumlar almak. Şuan bende bu başlık gibiyim valla karman çormanHe arkadaşlar he eş tamamen masum tüm suçlu aile ve o kadın. Eşi bir oyunun içine düşmüş yazık. Tüm suç görümce, kaynana ve kadın da
M mavi_turna yukarılarda bir yerde de yazdım, bu insanlar seni manipüle etmeye çalışıyor, artık otur salim kafayla düşün ve yolunu ona göre çiz. Ama ben eşini masum bulmuyorum üzgünüm. Affedip içinde şüpheyle yaşayabilirsen de senin kararın, ayrılırsan da. Bazı arkadaşların yazdığı gibi boşanmanız halinde içimin yağları da erimeyecek bunu da buraya yazayım.
Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.
Yok canım beni tanımazsın etmezsin neden içinin yağları erisin. Ben burada hepinizin farklı bakış açılarından kendime bir yol çıkarmaya çalışıyorum kimi arkadaşla etki altında kaldığımı düşünüyor ya evet kalıyorum. Çünkü boşan diyenlerde boşanma diyenlerde mantıklı yerlerden konuşuyorlar. Bende bir karma yapıyorum, bunda hiç bir yanlış yok. Her türlü yoruma eleştireye açık bir konu bu, olanlara ve bana ayna olacak kişilere ihtiyacım var ve olabildiğince objektif olmanız için detayları açık açık yazıyorum. Burda kimsenin söylediği önemsiz değil kimseden daha az veya daha fazla etkilenmiyorum. Konuyu açma amacım bu değil mi sonuçta farklı kadınlardan farklı yorumlar almak. Şuan bende bu başlık gibiyim valla karman çorman
Sevgilisine falan asla duyurmam ben, içimden geçti ama yapmam. Benden uzak cehenneme direk Allah sorsun hesabını.ben tekrar ediyorum. eşinle boşanmanızı gerektirecek mide bulandıracak bı olay değil. kayınvalıde ve görümce baya tehlikeli. olay yaşandıktan sonra eşini doldurmuş olabılırler dıyorum. o kız da şuan zevkten dört köşe. onun perişan olması sevgılısının duyacagı korkusu.
çünkü düzgün bi insansın. ben asla bu kadar kontrollü davranmam. takdir edıyorum duruşunu. ben iyiye bal gıbıyımdır mülayım ama kaşınana şirret olana bin beter cevap veririrm sanırım.Sevgilisine falan asla duyurmam ben, içimden geçti ama yapmam. Benden uzak cehenneme direk Allah sorsun hesabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?