Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Şok oldum resmen. Gül gibi giden bir evliliğe bir kayınvalide bir görümce nasıl çomak sokar hep birlikte gördük.
Yuh Ergeç biliyormuş.
Bu arada pudralı yüz lafı da cuk oturmuş.
Birde gör canım nasıl elit nasıl sosyetik takılırlar, kıçımın elitleri, en kenar mahalle karısı gözüyle gördüğün kadından daha ucuz çıktılar (mahalle karısı lafımı yanlış anlamayın)

Hastane olayını kaçırdım

Onları boşver canım bak nasıl tavır takınırlarsa takınsınlar önemli değil bence herkesin gerçek yüzlerini birdaha görüyorsun
Şimdi boşanacak nasılsa ne umursayacağım modundalar
eşinede gelirse boşalt içini herkes ve herşeyle ilgili bu kadar sakin davrandında noldu

Canım bak
Eşin bir şeytan üçgeninin Arasında kaldı. Görümcek zaten kutunuzu kazmaya yer arıyormuş. Kayınvalide zaten biliyormuş yüzünü. Eski sevgili pusuda bekliyormuş. Elbirliği ile adamın hayatını düzenini evini ailesini ocağının içine ettiler.
Ilk yaptığı hata hariç hiçbirşeyi o yapmadı. Elbirliği ile bu hale getirdiler. Bence heveslerini kursağında bırak. Al kocanı karşına. Konuşun. Bence bu kız ile görüşmemiş. Telefon dökümlerine bak. Arama msj yoksa hakikaten hepsi birbirini doğruluyor. Evet düşünmüş olması çıldırtıcı ama yeterli bir sebep değil boşanmak için. gelecekte sen ve oğlunun çekeceği acılar için yeterli değil. Oğlun demez mi anne beni bir ihtimal Uğruna mı babasız bıraktın.
Emin ol helal sana anne, erkek adammışsın demeyecek.
Babasız kalmayacak ki deme Sak'ın, ki yaşadıklarımı sana yazdım daha önce. Babasız büyüyecek.
Al kocanı Konuşun temiz bir sayfa açın. Sen de biraz heba etme kendini herseye koşturup. Kapınızı kaparsınız görümcek ve asilzade kayınvalideye. Hayatınıza Bakarsınız.

Klasik bir Kayınvalide ortalık iyice karışsın da bu işten kızı oğluyla nasıl aklanırız onu düşünüyor. Peder de senin yanında olmasa halin harap bacım bi düşünsene orda sana yeter kızım bu saçmalığa bi son ver dese kaynananın arkasında dursa sen ne halde olurdun. Valla işiniz iyice zorlaştı çok fazla yıprattılar seni Sakız gibi uzadıkça uzuyor mübarek

o görümcenin de kvdenin de o kızın da canını iyice bi yakmak gerek.
önce kızın sevgilisine ulaşır bi güzel anlatırdım üstüne kata kata haketmiş
sonra eşimi arar annesının söylediklerini abarta abarta anlatırdım üstüne
bi şeyleri toparlamak istesem de ben o kv denın de o görümcenin de yüzünü görmek istemiyorum derdim.
gün gelir barışırsam kocamla kv deye de görümceye de tepkili bi eş yaratırdım ben de hadlerini bildiriridim.
gün gelir ayrılırsam eski kocam ayrılık acısının suçunu bıraz da kv ile görümceye atar onlara da öfkelenir suçlardı.
off off..

ama o sinsi şeytanların olayları senin lehine soktukları aşikar. adamın bile kafasını karıştırmış olabilirler. gaza getirmiş olabilirler. mavı turna abartıyo dıyerek adama kendisini suçsuz hıssettırmış olabılırler. bi sürü oyun dönüyor arkandan. olan oğluna sana oluyor. ailene olacak. ailene sahip çık derim ben. kadının şeytanı her şeyi yapar. adamı resmen tuzaga düşürmüşler. adam hata yapmış ama görüşmemiş geri adım atmış. ben eşine sahip çık. burnundan fitil fitil getir ama o şeytanları mutlu etme derim. ama hepsini de şööle bi sallarım

Ben boşan ya da boşanma diyemeyeceğim . Fakat nerdeyse 40 yaşında hayatta belirli bir olgunluga ulaşmış insanların böyle hareket etmeleri nasıl yani dedirtiyor . Eski sevgilinin söylediği sevgili hikayesine inanmak mümkün değil. Bak seni aldatmamış işte eski sevgilide onayladı demek her şey bitti demek midir yani

Kusura bakmayın fakat konu sahibini dolduruyorsunuz.etkilenmem dese de etkileniyordur.
MAVİ TURNA senden ricam şunu düşün sen buraya yaznasaydın da olaylar böyle gelişecek miydi? Yapma artık gerçekten bu kadar büyütülecek bir durum yok.çocuk olduğu için bu bi evlilik olduğu için yok.sevgili olsan ayrıl git derim.ams boşanmayıp şu an herkesle de tartışıyorsun.o ayrıldığı kız arkadaşını facebook tan eklemesi seni hem kayınvalidenle hem görümcenle hem
esinle çatışma durumuna düşürdü.hata eşinindi ama bi önceki sayfada da yazdım.kayınvaliden kendince kızı arattırarak eşini ve görümceni akladı.bundan sonrası seni suçlarlar ki suçlamışlar.boşan ayacaksan artık dur...muhatap olma sen gitme kayınvalidene falan

Haaa birde kayınvalide şunu dedi.
O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
O kız değidiği eşimin eski sevgilisi. Savunmaya bakarmısınız kadında ki.

He arkadaşlar he eş tamamen masum tüm suçlu aile ve o kadın. Eşi bir oyunun içine düşmüş yazık. Tüm suç görümce, kaynana ve kadın da

M mavi_turna yukarılarda bir yerde de yazdım, bu insanlar seni manipüle etmeye çalışıyor, artık otur salim kafayla düşün ve yolunu ona göre çiz. Ama ben eşini masum bulmuyorum üzgünüm. Affedip içinde şüpheyle yaşayabilirsen de senin kararın, ayrılırsan da. Bazı arkadaşların yazdığı gibi boşanmanız halinde içimin yağları da erimeyecek bunu da buraya yazayım.

Hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.

O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
resmen şeytan üçgeni yahu.
kocan bile masum neredeyse. ama en masumları sen ve oğlun bu olayların içinde.

Kızcağız deseymiş tam olurmuş yani.. Bundan sonra sadece eşinle muhattap ol kendini düşün evladını düşün.. O kaynana eşini de dolduruşa getirir Aslan oğlum kaplan oğlum diye veriyordur gazı.

Aile o kadar şeytan ki olayları iyice arapsaçına döndürdüler. M mavi_turna nın kafası iyice karıştı, olay eşinin yaptığından çıktı görümce ve kayınvalideye döndü. Bunlar çok zekice adımlar. Karambolde sağlıklı karar veremeyeceksiniz.

Yok canım beni tanımazsın etmezsin neden içinin yağları erisin. Ben burada hepinizin farklı bakış açılarından kendime bir yol çıkarmaya çalışıyorum kimi arkadaşla etki altında kaldığımı düşünüyor ya evet kalıyorum. Çünkü boşan diyenlerde boşanma diyenlerde mantıklı yerlerden konuşuyorlar. Bende bir karma yapıyorum, bunda hiç bir yanlış yok. Her türlü yoruma eleştireye açık bir konu bu, olanlara ve bana ayna olacak kişilere ihtiyacım var ve olabildiğince objektif olmanız için detayları açık açık yazıyorum. Burda kimsenin söylediği önemsiz değil kimseden daha az veya daha fazla etkilenmiyorum. Konuyu açma amacım bu değil mi sonuçta farklı kadınlardan farklı yorumlar almak. Şuan bende bu başlık gibiyim valla karman çorman

ben tekrar ediyorum. eşinle boşanmanızı gerektirecek mide bulandıracak bı olay değil. kayınvalıde ve görümce baya tehlikeli. olay yaşandıktan sonra eşini doldurmuş olabılırler dıyorum. o kız da şuan zevkten dört köşe. onun perişan olması sevgılısının duyacagı korkusu.

Ben de aldatıldım ve boşandım. Sekiz sene oldu. Eşim altı ay sonra evlendi, mahkemeden iki ay sonra da sözlendi. Şartlar çok çok farklıydı sizinle kendimi kıyaslamıyorum ama boşanmak -hele de çocuk varken- kolay değil, sizin ailenizin parçalanması kimseyi mutlu etmez. Ama bu ne kadar etmezse sizi hak etmeyen bir adamla, içinizde şüphelerle yaşamanız da etmez. Tekrarlıyorum, hakkınızda hayırlısı.

Sevgilisine falan asla duyurmam ben, içimden geçti ama yapmam. Benden uzak cehenneme direk Allah sorsun hesabını.

Sevgilisine falan asla duyurmam ben, içimden geçti ama yapmam. Benden uzak cehenneme direk Allah sorsun hesabını.
çünkü düzgün bi insansın. ben asla bu kadar kontrollü davranmam. takdir edıyorum duruşunu. ben iyiye bal gıbıyımdır mülayım ama kaşınana şirret olana bin beter cevap veririrm sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…