Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ayy sayfalarca yazılmış çok merak ettim altından bişey çıktı mı acaba? Son durum ne? Bu arada sakinliğin ayakta alkışlanır. Benim eşim eski kız arkını ekleyecek de ben konuşacak parçalarım onu!

Kayınvalideyi nerdeyse masum çıkaracaksın.. Konu sahibinin anlattıklarına baksana, hele ki son söyledikleri.. Ufacık bir haklılık payı göremedim ben.. Ayrıca bence buraya yazması ile konunun uzamasının hiç bir ilgisi yok,her gün yeni bir aksiyon yaşıyor ve konu sahibi yaşadıklarını yazıyor.. Yani buraya hiç yazmasa da o olanlar zaten olacak..

Ben bir damla huzur bulamayacak mıyım.? Film izlemek için oturdum, film çektim evde
Benim koca salak çıktı ya. Sen topla kaynanayi' gorumceyi, kayinpederi eve gel.
Çünkü benim için çok önemli onların Özür delemeleri.
Bunalıma sürüklüyor beni resmen.

Ya bi kafami dinleyecem deyin ne öyle zirt birt gelmeler falan iyice sinir olur insan gidecekmisin anneannene

Herkes pişman derken ?
Görümce kaynana koalisyonu pişam mıydı ?

koca salak çıkmadıda klasik erkek takıntıları güya sizi saydıracak anasına bacısına

Ya bi sakince dusunemedin ki sürekli uzerine geldiler bi ayri kalin sonra ne olacaksa o olsun

Valla sinir olurum boyle gorumceye ya sen niye karisiyon madem yaptin birsey kenara cekilde otur bi allahim onu bildigu gibi yapsin

hayatım niye çekilip otursun ki her şey istediği kıvama gelmiş
gelin kırgın ve kızgın,oğlan buna rağmen hata üstüne hata yapıyor
şimdi işleri karıştırmayacakta ne zaman karıştıracak
alsın oğlunu şimdi otursunlar yazık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…