- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.381
Ve bu başlık için son yorumum
Buradan fikrini aldığın çoğu insan aldatılmış,boşanmış,kayınvalideyle görümceyle sorunları olan insanlar.bence üyeliğini sonlandırıp gerçeklerine dön artık.hayatına bak.kayınvaliden de çok haksız değil kendince.yani amaçları sana pusu kurmak olsa hazır senden kurtuluyolar.böyle bi niyetleri yok bence.düzeltnek için kendilerini aklamak için çırpınırken sacmalıyorlar.ve buraya yazmamış olsaydın bu konu bu kadar uzamayacaktı bence.hakkınızda hayırlısını diliyorum.iyi akşamlar
Ya bi kafami dinleyecem deyin ne öyle zirt birt gelmeler falan iyice sinir olur insan gidecekmisin anneanneneBen bir damla huzur bulamayacak mıyım.? Film izlemek için oturdum, film çektim evde
Benim koca salak çıktı ya. Sen topla kaynanayi' gorumceyi, kayinpederi eve gel.
Çünkü benim için çok önemli onların Özür delemeleri.
Bunalıma sürüklüyor beni resmen.
Gittiler evet epey birsey oldu insanliktan çıkardılar sonunda beni.Hadi ya imdatttttt demek istiyorum senin yerinegittiler mi ?neler oldu?
Yarın tamamen gidiyorum samire.Ya bi kafami dinleyecem deyin ne öyle zirt birt gelmeler falan iyice sinir olur insan gidecekmisin anneannene
Tamamen derkenYarın tamamen gidiyorum samire.
Gittiler evet epey birsey oldu insanliktan çıkardılar sonunda beni.
Affetmiyorum demek yani kız. Bitti. Kafamda bitti.Tamamen derken
Neden gidişat iyi gibiyde ne diyelim hayirlisi olsun belki sen gidince arkandan gelirAffetmiyorum demek yani kız. Bitti. Kafamda bitti.
Affetmiyorum demek yani kız. Bitti. Kafamda bitti.
Evet Özür dilediler artık eşim ne dediyse yada kayinpeder bilmiyorum geldiler çat kapı.Özür mü dilediler ?
Ay nodlu iyi misin ki
Evet Özür dilediler artık eşim ne dediyse yada kayinpeder bilmiyorum geldiler çat kapı.
Yılların acısını döktüm, ağladım, başardım, isyan ettim artık.
Herkes Üzgün, herkes pişman. Bende bitmiş durumdayım,
Valla sinir olurum boyle gorumceye ya sen niye karisiyon madem yaptin birsey kenara cekilde otur bi allahim onu bildigu gibi yapsinzorla zıvanadan çıkardılar kaynana görümce şeytan üçgeni
Gelemez artık, oda gördü bana neler yaptığını yıllarca, içimde neler yasadigimi.Neden gidişat iyi gibiyde ne diyelim hayirlisi olsun belki sen gidince arkandan gelir
Ben bir damla huzur bulamayacak mıyım.? Film izlemek için oturdum, film çektim evde
Benim koca salak çıktı ya. Sen topla kaynanayi' gorumceyi, kayinpederi eve gel.
Çünkü benim için çok önemli onların Özür delemeleri.
Bunalıma sürüklüyor beni resmen.
Ya bi sakince dusunemedin ki sürekli uzerine geldiler bi ayri kalin sonra ne olacaksa o olsunEvet Özür dilediler artık eşim ne dediyse yada kayinpeder bilmiyorum geldiler çat kapı.
Yılların acısını döktüm, ağladım, başardım, isyan ettim artık.
Herkes Üzgün, herkes pişman. Bende bitmiş durumdayım,
Valla sinir olurum boyle gorumceye ya sen niye karisiyon madem yaptin birsey kenara cekilde otur bi allahim onu bildigu gibi yapsin
Evet, biz dusunemedik hata yaptık diyorlar.Herkes pişman derken ?
Görümce kaynana koalisyonu pişam mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?