- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.361
Benim dediğimden me farkı var. Adam bu noktadan sonra devrede dedim. Siz de aynı şeyi söylemişsiniz. Neyi düzeltiniz ben anlatamadım? Hayır okumam anlamam Türkçem gayet iyidir de.Düzelteyim: kız eklemiş eşi kabul etmiş ve kıza zarf atarak ikimiz de aynı şehirdeyiz demiş.
Sizin adiniza uzuldum ama hic cocugum ya benden hesap sorarsa diye dusunmeyin. Cunku cocuk tabi ki bir annenin en kiymetlisi ama kendi kiymetiz ve mutlulugunuzda onemli. Siz mutlu olmazsaniz cocuk ta olmaz. Demek gelecek gormediniz ki bosandiniz. Bence ileride evliliginizin kavga gurultu icinde gecmesindense mevcut durumunuz daha iidir diye tahmin ediyorumBu arada okuyup anlayıp Özet yeteneğime hayran kaldım bazı arkadaşların. Kimse küçük hata demedi.
Kız da evli barklı Uğruna intihar ettiği eski sevgilisi aynı yere geliyor diye düşünmeden atlıyorsa yolludur.
Herkesin eski sevgilisi var. Benim de var üstelik ben boşanmış bir hanımım. Ama hiç eski sevgililerimi arayıp Eşleri ne Der vb düşünmeden hayatlarını altüst etmedim.
Adam haksız. Hem de en haksız ve suçlu olan ama boşanmadan önce iyi karar vermek Lazım ve ihtimal üzerine yuva Yıkılmaz. Eşin iyi bir Eş iyi bir baba ve pişman.
Lütfen iyi düşün.
Inan sen değil düşündüğüm.
Oğlun.
Çünkü yaşadım yaşıyorum ve yaşayacağım.
İnan kızım büyüdüğünde anne neden beni babasız bıraktın diyecek diye ödüm patlıyor çünkü ben boşandım eşimden.
Konuşma yok artık canım. Bitirdim kafamda ben.M mavi_turna eşinle ne zaman konuşmayı düşünüyosun durumu ?
Biraz daha sakinleşebildin mi?
Aslında seni bir rahat bıraksalar,her yerden çıkıp durmasalar.
Benim dediğimden me farkı var. Adam bu noktadan sonra devrede dedim. Siz de aynı şeyi söylemişsiniz. Neyi düzeltiniz ben anlatamadım? Hayır okumam anlamam Türkçem gayet iyidir de.
Evimi terkediyorsun tatilemi gidiyprsunEşyalarını topladım alabildigim ne varsa aldım işte. Yarın gidiyorum kızlar artık bunun içinde olamam. Bu insanların içinde işim yok benim.
Şimdi bir film açarım epeyce bir ağlarım. Ya sonra filmini izlediğim mi hiç? Özcan Deniz ile deniz Çakır in oynadığı. Benim evliliği benzeyen öyle çok sahnesi var ki ben o kızın söylediği replikleri ezbere biliyorum çünkü hep eşime söylemek istedim onları.
Hele ki şu söz varya kızlar resim de eklediğim. ... boks sevdası yüzünden evden ayrılmıştım ben evliligimizin 8. Ayında. Beni arkadaşımdan almaya geldiğinde böyle buna benzer birsey söylemeyi çok istemiştim. Eşim bu filmi ilk izlediğimizde neden o kadar ağladığımi hiç anlamadı. Ama bu söz beni o güne götürmüştü...
Eşyalarını topladım alabildigim ne varsa aldım işte. Yarın gidiyorum kızlar artık bunun içinde olamam. Bu insanların içinde işim yok benim.
Şimdi bir film açarım epeyce bir ağlarım. Ya sonra filmini izlediğim mi hiç? Özcan Deniz ile deniz Çakır in oynadığı. Benim evliliği benzeyen öyle çok sahnesi var ki ben o kızın söylediği replikleri ezbere biliyorum çünkü hep eşime söylemek istedim onları.
Hele ki şu söz varya kızlar resim de eklediğim. ... boks sevdası yüzünden evden ayrılmıştım ben evliligimizin 8. Ayında. Beni arkadaşımdan almaya geldiğinde böyle buna benzer birsey söylemeyi çok istemiştim. Eşim bu filmi ilk izlediğimizde neden o kadar ağladığımi hiç anlamadı. Ama bu söz beni o güne götürmüştü...
Konuşma yok artık canım. Bitirdim kafamda ben.
Hakkında hayırlısı olsun mavi turna
Kv nin tek derdi aile itibarı
Boşansan hakkındır ama
Kayınvalide bir de itibarlı davranabilse... Ne insanlar var ya yazık... Toruna da acımak yok.
Ama sonuç itibari ile mavi turna nın birlikte hayat sürdüğü ne görümcesi ne kv .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?