Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Valla bende boyle gorumceleri anlamam abimin kardesimin mutluluğu diyecegi yerde anca fitne fesatlar

Evet, biz dusunemedik hata yaptık diyorlar.
Yıllarca içinde neden tuttun bunca şeyi diyorlar, çünkü ananızın seyinden ötürü mallar.
yapacak bişey yok hepimizin evliliklerinde söylenecek o kadar çok şey oluyor ki dile dökülünce ipler kopma noktasına geliyor biriktirmeyip söyleyebilsek ama olmuyor işte

Evet, biz dusunemedik hata yaptık diyorlar.
Yıllarca içinde neden tuttun bunca şeyi diyorlar, çünkü ananızın seyinden ötürü mallar.
Mavim senin zaten cok fazla birikimin varmış ya...

Hiç normal değil şu tepkilerin sen eski sevgili meselesinden çok geçmişe hınçlıymışsın.

Sanırım sorunlar zamanında konuşulmamış üzerine bir Kürek toprak atılmış. İşte sonuç bu..

Yazık ne hala getirmişler seni..

Valla bende boyle gorumceleri anlamam abimin kardesimin mutluluğu diyecegi yerde anca fitne fesatlar

bide ben mi tuhafım anlamıyorum
insanların hayatına karışacak enerjiyi nerden buluyorlar
bu öfkeden iş güzarlıktanmı beslenip hayat buluyorlar
bırak gelinin işine karışmak kendi işlerime enerjim yok benim

Ben bu oğlum oğlum diye yirtinan kaynanadan takıntılı, asi, serseri bi enkaz aldım çünkü.
Onu toplarken kimse yoktu, herkes kendi dunyasindaydi. Ben sevgimle iyilestirdim onun oğlunu, ona bir yuva verdim, ben onların çok ovundugu paralariyla, servetleriyle, itibarlariyla yapamadiklarini yaptım. Ogullarini hayata bağladım.
Ona bir evlat verdim, onun hayatını yaşadım, onun için yaptım, sevgimden.
Ben bugun kayinvalidenin söylediklerini hak etmedim.

M mavi_turna konuyu ilk okuduğumda sakinliğine şaşırmışken 76. Sayfaya kadar okuduğumda fevriliğine şaşırdım! Ortada bir hata var evet ama gerçekten boşanılacak kadar büyük mü sence?
Sen evliliğinde çok yüklenmişsin kendine. Çok yormuş, çok zorşamışsın kendini mükemmel kadın olmak adına. Ama insanız işte dayanamamış ve patlamışsın.
Lütfen sakinleş ve işi gücü hatta çocuğu da (annene) bırakıp sakince düşünebileceğin bi yere git. Eşini evliliğini bir düşün. Düzeltebilir çok mutlu bir aile olabilirsiniz. Mükemmelliyetçiliği bırakırsın, eşinin işlerine yardım etmeden, temizliği ütüyü yemeği savsaklayıp önce Kendinle sonra eşinle ve çocuğunla ilgilenerek çok mutlu olabilirsin.
Sadece facebook denen saçmalık yüzünden yıkma yuvanı. Hesaplarınızı da komple silin. Keşke iş bu kadar büyümese kendi aranızda kalsa bir müddet düşünebilseymişsin. Kızıp bağırıp eşyaları kocana fırlatıp sinirini alıp biraz yalnız kalsaydın...
Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur. Ama gönlüm o kadar barışmanızdan yana ki...

haketmedin tabi onların ne dediğni boşver canım sıkma canını
öfkeliler çünkü herkes onların işgüzarlıklarını anladı
şimdi varsayalım boşandın eşinin hayatına devam şekli ve onları ne ölçüde suçlayacağı belirsiz
onun için ne halt edip yüzlü çıkacaklarını şaşırdılar

Benden sonra o zor toplar kendini, bende ondan sonra.

Benden sonra o zor toplar kendini, bende ondan sonra.

her gece bu saatlerd aynı şeyi söylüyorum boşanmayı çok kolay dillendirdin
ve bu kadar büyümeyecek bir olay fazla büyüdü
keşke bu kadar insan işin içine girmese eşin telaşlanıp yanlış hareketlerde bulunmasaydı
gerçekten bu kadar dallanıp budaklanması kötü sonuçlar doğurdu
artık sakinleşip üç kişilik aileni düşün ve karar ver
oğluşun nasıl bu arada
eşin ne tepki veriyor son olaylara sana karşı tutumu nasıldı

Ne diyeyim kıymet bilseymiş oğlu KESKe..

Kv de tam bir showgirl desene

Eşim ve ailesi gelmeden epey önce ben valizlerimi hazırlayıp girişe koymustum yarın gidiyorum ya.
Valizleri görmek bile yetti onlara zaten, bilmiyordum geleceklerini hazirligimi bitirmiş film açmış agliyodum.
Eşim evden çıkarken son kez konuşalım öyle git dedi, napıyım ben?

ben olsam konuşurdum bilmiyorumki şöyle içimde ne var ne yok dökerdim ama incitmeden nede olsa ortak bir paydanız var ömür boyu görüşeceksiniz

Bence esiniz bir konusmayi hak ediyor,sizi etkilemek istemiyorum zten yeterince allak bullak oldu kafaniz..Kendi ve ailenizin sagligi icin bence bir karar verene kadar hesabinizi dondurun,cunku olayin diisnda olan bizlerin bile kafasi karisiyor,siz ne haldesinizdir kim bilir..Etkilenmemek en dogru karari verebilmek icin son kez esinizi,sonra da kalbinizi dinleyin..Hakkinizda hayirlisi

Valla doğru ozetsiz kimse anlamıyor artık. konuyu baştan beri bilenler hatta ben bile bu olay nereye geldi anlamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…