- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.401
Valla bende boyle gorumceleri anlamam abimin kardesimin mutluluğu diyecegi yerde anca fitne fesatlarhayatım niye çekilip otursun ki her şey istediği kıvama gelmiş
gelin kırgın ve kızgın,oğlan buna rağmen hata üstüne hata yapıyor
şimdi işleri karıştırmayacakta ne zaman karıştıracak
alsın oğlunu şimdi otursunlar yazık oldu
yapacak bişey yok hepimizin evliliklerinde söylenecek o kadar çok şey oluyor ki dile dökülünce ipler kopma noktasına geliyor biriktirmeyip söyleyebilsek ama olmuyor işteEvet, biz dusunemedik hata yaptık diyorlar.
Yıllarca içinde neden tuttun bunca şeyi diyorlar, çünkü ananızın seyinden ötürü mallar.
Mavim senin zaten cok fazla birikimin varmış ya...Evet, biz dusunemedik hata yaptık diyorlar.
Yıllarca içinde neden tuttun bunca şeyi diyorlar, çünkü ananızın seyinden ötürü mallar.
Valla bende boyle gorumceleri anlamam abimin kardesimin mutluluğu diyecegi yerde anca fitne fesatlar
Aynen valla mutlu olsunlarda baska birsey istemem galibabide ben mi tuhafım anlamıyorum
insanların hayatına karışacak enerjiyi nerden buluyorlar
bu öfkeden iş güzarlıktanmı beslenip hayat buluyorlar
bırak gelinin işine karışmak kendi işlerime enerjim yok benim
Ben bu oğlum oğlum diye yirtinan kaynanadan takıntılı, asi, serseri bi enkaz aldım çünkü.Mavim senin zaten cok fazla birikimin varmış ya...
Hiç normal değil şu tepkilerin sen eski sevgili meselesinden çok geçmişe hınçlıymışsın.
Sanırım sorunlar zamanında konuşulmamış üzerine bir Kürek toprak atılmış. İşte sonuç bu..
Yazık ne hala getirmişler seni..
Ben bu oğlum oğlum diye yirtinan kaynanadan takıntılı, asi, serseri bi enkaz aldım çünkü.
Onu toplarken kimse yoktu, herkes kendi dunyasindaydi. Ben sevgimle iyilestirdim onun oğlunu, ona bir yuva verdim, ben onların çok ovundugu paralariyla, servetleriyle, itibarlariyla yapamadiklarini yaptım. Ogullarini hayata bağladım.
Ona bir evlat verdim, onun hayatını yaşadım, onun için yaptım, sevgimden.
Ben bugun kayinvalidenin söylediklerini hak etmedim.
Benden sonra o zor toplar kendini, bende ondan sonra.haketmedin tabi onların ne dediğni boşver canım sıkma canını
öfkeliler çünkü herkes onların işgüzarlıklarını anladı
şimdi varsayalım boşandın eşinin hayatına devam şekli ve onları ne ölçüde suçlayacağı belirsiz
onun için ne halt edip yüzlü çıkacaklarını şaşırdılar
Benden sonra o zor toplar kendini, bende ondan sonra.
Ne diyeyim kıymet bilseymiş oğlu KESKe..Ben bu oğlum oğlum diye yirtinan kaynanadan takıntılı, asi, serseri bi enkaz aldım çünkü.
Onu toplarken kimse yoktu, herkes kendi dunyasindaydi. Ben sevgimle iyilestirdim onun oğlunu, ona bir yuva verdim, ben onların çok ovundugu paralariyla, servetleriyle, itibarlariyla yapamadiklarini yaptım. Ogullarini hayata bağladım.
Ona bir evlat verdim, onun hayatını yaşadım, onun için yaptım, sevgimden.
Ben bugun kayinvalidenin söylediklerini hak etmedim.
Benden sonra o zor toplar kendini, bende ondan sonra.
Eşim ve ailesi gelmeden epey önce ben valizlerimi hazırlayıp girişe koymustum yarın gidiyorum ya.her gece bu saatlerd aynı şeyi söylüyorum boşanmayı çok kolay dillendirdin
ve bu kadar büyümeyecek bir olay fazla büyüdü
keşke bu kadar insan işin içine girmese eşin telaşlanıp yanlış hareketlerde bulunmasaydı
gerçekten bu kadar dallanıp budaklanması kötü sonuçlar doğurdu
artık sakinleşip üç kişilik aileni düşün ve karar ver
oğluşun nasıl bu arada
eşin ne tepki veriyor son olaylara sana karşı tutumu nasıldı
Artis yaaa, derneklerde, yardimlarda bir numero kendisi ama her bir çocuğu parça parça. Kızı, oğulları hepsi..Ne diyeyim kıymet bilseymiş oğlu KESKe..
Kv de tam bir showgirl desene
Eşim ve ailesi gelmeden epey önce ben valizlerimi hazırlayıp girişe koymustum yarın gidiyorum ya.
Valizleri görmek bile yetti onlara zaten, bilmiyordum geleceklerini hazirligimi bitirmiş film açmış agliyodum.
Eşim evden çıkarken son kez konuşalım öyle git dedi, napıyım ben?
Bence esiniz bir konusmayi hak ediyor,sizi etkilemek istemiyorum zten yeterince allak bullak oldu kafaniz..Kendi ve ailenizin sagligi icin bence bir karar verene kadar hesabinizi dondurun,cunku olayin diisnda olan bizlerin bile kafasi karisiyor,siz ne haldesinizdir kim bilir..Etkilenmemek en dogru karari verebilmek icin son kez esinizi,sonra da kalbinizi dinleyin..Hakkinizda hayirlisiEşim ve ailesi gelmeden epey önce ben valizlerimi hazırlayıp girişe koymustum yarın gidiyorum ya.
Valizleri görmek bile yetti onlara zaten, bilmiyordum geleceklerini hazirligimi bitirmiş film açmış agliyodum.
Eşim evden çıkarken son kez konuşalım öyle git dedi, napıyım ben?
Valla doğru ozetsiz kimse anlamıyor artık.Bence esiniz bir konusmayi hak ediyor,sizi etkilemek istemiyorum zten yeterince allak bullak oldu kafaniz..Kendi ve ailenizin sagligi icin bence bir karar verene kadar hesabinizi dondurun,cunku olayin diisnda olan bizlerin bile kafasi karisiyor,siz ne haldesinizdir kim bilir..Etkilenmemek en dogru karari verebilmek icin son kez esinizi,sonra da kalbinizi dinleyin..Hakkinizda hayirlisi
Konuşalım bakalım, battı balık yan yüzerben olsam konuşurdum bilmiyorumki şöyle içimde ne var ne yok dökerdim ama incitmeden nede olsa ortak bir paydanız var ömür boyu görüşeceksiniz
Konuşalım bakalım, battı balık yan yüzer
Peki senin suclamalarina karsi hic savunma yapmadilar mi kv ve gorumce? Yapmadilarsa iyi tutmuslar kendilerini zirs pek alttan alacak karakterlere benzemiyolar. En saglami kayinpeder gibiKonuşalım bakalım, battı balık yan yüzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?