Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Konuşalım bakalım, battı balık yan yüzer

Canım çok yanlış bir karardasın. Film izlemek yerine kendini al şu ortamdan kuş bakışı şuanki hayatını izle. Bu üstüste gelişler aslında senin lehine olucak ve cidden baştaki ekleşme haricinde burda senin boşanmanı gerektircek başka birşey yok. Adam toplayıp herkesi evine getirtip senden özür diletiyor. Bu kadar çabalıyor tövbe etmiş ama birşey yapmamış ya bak artık sana da kızıcam bu kadar süre hep moral verdim ama biraz uzaklaştıktan sonra artık sen de yuvan için bi adım at. Bak asla yapılanları küçümsemiyorum ama son günlerde eşinin çabalarını gör bi artık. Eeeh yeter be diyebilirdi. Diyosun yakışıklı parası var çevremizde neler görüyoruz karısı boşanıcam diyor adam tenezzül bile etmiyor sormaya neden diye. Yani lütfen artık bi kendine gel. Git tatilini yap ve artık sağ salim kafayla dön. Onun ailesinin bu yaptıkları sana çok büyük bi artı olarak döndü dönücek de daha. Artık kocan bir daha onlara asla güvenmez ve senin agzına bakar. Lütfen ama lütfen bir sinirle bitti gitti gibi şeyler söyleme bak yani sinirlerim bozuldu iyice ya.
Sen de biraz anlayış.. Artık burdakiler de lütfen bunca gelişmenin ardındsn en baştaki ama eklemişşş ama kabul etmişşş gbi yorumlar yapıpta pişirip pişirip önlerine getirmesinler. Bunu senin iyiliğin için yapmalarını istiyorum.

Peki senin suclamalarina karsi hic savunma yapmadilar mi kv ve gorumce? Yapmadilarsa iyi tutmuslar kendilerini zirs pek alttan alacak karakterlere benzemiyolar. En saglami kayinpeder gibi
Yok çünkü savunulacak tarafları yok ki bu konuda, gerçi bende ki öyle bir sinir bosalmasiydi ki, üstüme gelmek istememis olabilirler.

bazen burdaki hanımları okurken şaşırıyorum..bazı şeyleri ne kadar kolay silkeleyip atıyorlar
adam hata etti bence en büyük hatası face de eklemeden ziyade hırpalama mevzu
ama çabalıyor zaten anne ve görümcenin gerçek yüzünüde gördü
artık daha sakin konuşup düşünme zamanı

Yok gerçekten iyice dinleyecem onu söz
Ben onun çabalarını görüyorum, gormesem neden kalırım ki böyle iki arada.
Ama yiprandim, uzaklara gitmem lazım.
Zaten filmde izleyemedim, pat diye bunlar geldi.

Yapıcam, konuşacak ve dusunecegim. Bulacağım kendim için en doğru çıkışı.

böyle zamanlar insanların şapkayı önüne koyup düşünme anları
ne kadar bir taraf çok suçlu olursa olsun hatalar karşılıklıdır
kendini ve eşini iyi değerlendir bu bir fırsat geçmiş anlaşmazlıklarıda çözmek için

Ohh yüreğime su serptin. Sanki ben ayrılıyorum yani beni çok etkiledi hayatınız, eminim ki burda birçok kişiyi etkilemiştir. Çünkü sonradan saman alevi gibi sönen cazgır kadınlardan değilsin. Hanımefendi tutumların eşinin bağlılığı bence burdaki birçok boşanma hadisesinden çok farklı. Kendini burdaki bazı benzer topiklerle kıyaslama hiç. Herkes aynı şeyleri yaşayamaz aynı böyle davranamaz mümkün değil.

Ve birazcık ta samimi davran bu sefer lütfen
Ağlayarak masum bişekilde de ki tamam dönücem ama biraz yalnız bırakın beni uzun bi süre görüşmeyelim de. Ama o ışığı ver adama. Kendini içkiye vericek, sokak berduşu etceksin gider ayak herifi

Ablacığım konunu başından beri takip ediyorum şimdi bir şeyler yazmak istedim
, ben en doğru kararı eninde sonunda vereceğine inanıyorum , ben evli değilim o yüzden ' kesin boşan ya ya da boşanma çocuğun var ' gibi şeyler söyleyemiyorum
şu saatten sonra tek diyeceğim Allah yardımcın olsun , umarım en doğru kararı verirsin ileride pişman olmazsın , Rabbim sana oğlunla iyi bi gelecek nasip etsin inşallah , her şeyin en güzeli sizi bulsun

Görümceyle eski sevgili arasında ne büyük dostluk varmışş hayret!! Bütün aileyi karıştıracak kadar ..
Hatta yıllar sonra yine karıştıracak kadar ..
Herşey çorbaya döndü.Kayınvalide yanılttı beni.Başta sizi istemesede evladı ve torunu için yuvayı kurtarmaya çalışıyor diyordum.İçi kin doluymuş hala bulunmaz oğlunu ve bulunmaz kızını aklamaya çalışıyor.Eşim şımarık büyümüş diyordunuz ya kimin şımarttığı ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı tek tek okudum hayatta hepimizin ciddi hataları olabilir ama lütfen bir şans daha verin bence tavrınız eşiniz ve ailesine iyi bir ders olmuşa benziyor inş bundan sonra daha mutlu olacağınıza inanıyorum barışırsanız sanırım filmlerdeki mutlu son gibi hepimiz sevinicez :)

kayınpeder hariç

Olay basit değil.Görümceyle o kız hala niye görüşüyordu? Kıza onun olduğu yere gideceğini niye söylüyor? Kız yıllar sonra niye faceye adamı ekliyor?Adam niye görüşmek için mesaj atıyor?Yoksa adam tuzağamı düşürüldü?

Buraya yazmasaydı ve oteli aramasaydı neler olacaktı? Adam kendiliğinden mi dönecekti?
Her şerde bir hayır var derler ya kayınvalidenin gerçek yüzünü gördü mesela

Haaa birde kayınvalide şunu dedi.
O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
O kız değidiği eşimin eski sevgilisi. Savunmaya bakarmısınız kadında ki.

İsterse gebersin kız.Hala üste çıkmaya çalışıyorlar.Kayınpederin gibi objektif olsaymış oğluna ve kızına.Ben o kadının yerinde olsam kızıma haddini bildirdim.Kabak onun başından çıkmış

Herkese fazla iyi niyetli yaklaşmışsın mavi turna.Kendileri kaybederler.Bundan sonrası eşin çocuğun ve sen için hangisi hayırlısı ise ona karar vermen.Eşinle herşeyi açık açık konuş.

Bence insan yanlış duyabilir, yanlış görebilir, yanlış bilebilir fakat yanlış hissedemez siz ne hissediyorsunuz?

Çocuğunuz için son bir kez konuşun.İçinizde kalmasın sonra pişmanlık yaşamayın.

Anlaşırsanızda aynı hataları yapmayın ne olur.Üstünüze çok sorumluluk almışsınız. Kendinizi paralamayın o kadar.
Yemeğiymiş,ütüsüymüş çocuğun bakımıymış,arabanın tamiriymiş vb.eşinizle paylaşın ya da yardımcı alın.
Eşinizle birbirinizi anlamaya çalışın daha çok vakit geçirin terapiste gidin.
Mükemmeliyetçi olmayın.Kimse mükemmel değil zaten.Bir daha denersiniz .Olmuyorsa da ayrılırsınız
Hala seviyorsunuz onu ve eşiniz de çabalıyor.

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun, inşallah en doğru kararı verirsin.

Affedin terapiye baslayın hiçolmazsa bir sans verdim dersiniz .Affetmek büyuklüktüre döndük dolaştık geldik .
Allah mukafatini size verir .
Ama yinede hic konusmadan cevap vermeden gidin tamam düşunmeye gidiyorum deyin.
Az daha sürünsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…