- 15 Mart 2015
- 1.915
- 1.492
- 333
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.421
Konuşalım bakalım, battı balık yan yüzer
Yok çünkü savunulacak tarafları yok ki bu konuda, gerçi bende ki öyle bir sinir bosalmasiydi ki, üstüme gelmek istememis olabilirler.Peki senin suclamalarina karsi hic savunma yapmadilar mi kv ve gorumce? Yapmadilarsa iyi tutmuslar kendilerini zirs pek alttan alacak karakterlere benzemiyolar. En saglami kayinpeder gibi
Canım çok yanlış bir karardasın. Film izlemek yerine kendini al şu ortamdan kuş bakışı şuanki hayatını izle. Bu üstüste gelişler aslında senin lehine olucak ve cidden baştaki ekleşme haricinde burda senin boşanmanı gerektircek başka birşey yok. Adam toplayıp herkesi evine getirtip senden özür diletiyor. Bu kadar çabalıyor tövbe etmiş ama birşey yapmamış ya bak artık sana da kızıcam bu kadar süre hep moral verdim ama biraz uzaklaştıktan sonra artık sen de yuvan için bi adım at. Bak asla yapılanları küçümsemiyorum ama son günlerde eşinin çabalarını gör bi artık. Eeeh yeter be diyebilirdi. Diyosun yakışıklı parası var çevremizde neler görüyoruz karısı boşanıcam diyor adam tenezzül bile etmiyor sormaya neden diye. Yani lütfen artık bi kendine gel. Git tatilini yap ve artık sağ salim kafayla dön. Onun ailesinin bu yaptıkları sana çok büyük bi artı olarak döndü dönücek de daha. Artık kocan bir daha onlara asla güvenmez ve senin agzına bakar. Lütfen ama lütfen bir sinirle bitti gitti gibi şeyler söyleme bak yani sinirlerim bozuldu iyice ya.
Sen de biraz anlayış.. Artık burdakiler de lütfen bunca gelişmenin ardındsn en baştaki ama eklemişşş ama kabul etmişşş gbi yorumlar yapıpta pişirip pişirip önlerine getirmesinler. Bunu senin iyiliğin için yapmalarını istiyorum.
Yok gerçekten iyice dinleyecem onu sözCanım çok yanlış bir karardasın. Film izlemek yerine kendini al şu ortamdan kuş bakışı şuanki hayatını izle. Bu üstüste gelişler aslında senin lehine olucak ve cidden baştaki ekleşme haricinde burda senin boşanmanı gerektircek başka birşey yok. Adam toplayıp herkesi evine getirtip senden özür diletiyor. Bu kadar çabalıyor tövbe etmiş ama birşey yapmamış ya bak artık sana da kızıcam bu kadar süre hep moral verdim ama biraz uzaklaştıktan sonra artık sen de yuvan için bi adım at. Bak asla yapılanları küçümsemiyorum ama son günlerde eşinin çabalarını gör bi artık. Eeeh yeter be diyebilirdi. Diyosun yakışıklı parası var çevremizde neler görüyoruz karısı boşanıcam diyor adam tenezzül bile etmiyor sormaya neden diye. Yani lütfen artık bi kendine gel. Git tatilini yap ve artık sağ salim kafayla dön. Onun ailesinin bu yaptıkları sana çok büyük bi artı olarak döndü dönücek de daha. Artık kocan bir daha onlara asla güvenmez ve senin agzına bakar. Lütfen ama lütfen bir sinirle bitti gitti gibi şeyler söyleme bak yani sinirlerim bozuldu iyice ya.
Sen de biraz anlayış.. Artık burdakiler de lütfen bunca gelişmenin ardındsn en baştaki ama eklemişşş ama kabul etmişşş gbi yorumlar yapıpta pişirip pişirip önlerine getirmesinler. Bunu senin iyiliğin için yapmalarını istiyorum.
Yapıcam, konuşacak ve dusunecegim. Bulacağım kendim için en doğru çıkışı.bazen burdaki hanımları okurken şaşırıyorum..bazı şeyleri ne kadar kolay silkeleyip atıyorlar
adam hata etti bence en büyük hatası face de eklemeden ziyade hırpalama mevzu
ama çabalıyor zaten anne ve görümcenin gerçek yüzünüde gördü
artık daha sakin konuşup düşünme zamanı
Yok gerçekten iyice dinleyecem onu söz
Ben onun çabalarını görüyorum, gormesem neden kalırım ki böyle iki arada.
Ama yiprandim, uzaklara gitmem lazım.
Zaten filmde izleyemedim, pat diye bunlar geldi.
Yok gerçekten iyice dinleyecem onu söz
Ben onun çabalarını görüyorum, gormesem neden kalırım ki böyle iki arada.
Ama yiprandim, uzaklara gitmem lazım.
Zaten filmde izleyemedim, pat diye bunlar geldi.
Canım ben o kaltak intihar ettiği için değil. Bu sebeple eşimle (o zaman sözlüm mü oluyor işte neyse) sürekli tartıştığım hastaneye artık gitmesini istemediğim için görümce ile aramın bozulması, ardından kayınvalide ile aramın bozulması sonra bizimkilerin olaya dahil olup bizde onların oğlunu istemiyoz o zaman demesi ile gittim pat diye kıydım nikahı. Değdi ama çok değdi şimdi bunlara.
aaa yüzsüz kadın. ne kıymetli oğlu varmış.
valla canım seni sahipsiz mi sanıyorlar nedir, bu ne ego, kibir, vurdumduymazlık.
annen şimdi görsün onların gerçek yüzünü. baban duysa ne düşünür acaba?
ne biçim aileye düşmüşsün. sen iyi gördüğün için iyiymiş onlar, yazık nasıl da alçaldılar.
kocan utanıyor mu acaba hem kendisinden, hem ailesinden, sana yaşattıklarından?
Kusura bakmayın fakat konu sahibini dolduruyorsunuz.etkilenmem dese de etkileniyordur.
MAVİ TURNA senden ricam şunu düşün sen buraya yaznasaydın da olaylar böyle gelişecek miydi? Yapma artık gerçekten bu kadar büyütülecek bir durum yok.çocuk olduğu için bu bi evlilik olduğu için yok.sevgili olsan ayrıl git derim.ams boşanmayıp şu an herkesle de tartışıyorsun.o ayrıldığı kız arkadaşını facebook tan eklemesi seni hem kayınvalidenle hem görümcenle hem
esinle çatışma durumuna düşürdü.hata eşinindi ama bi önceki sayfada da yazdım.kayınvaliden kendince kızı arattırarak eşini ve görümceni akladı.bundan sonrası seni suçlarlar ki suçlamışlar.boşan ayacaksan artık dur...muhatap olma sen gitme kayınvalidene falan
Haaa birde kayınvalide şunu dedi.
O kızın da orda huzurunu bozuyorsun o kızda perişan oldu boşanma işini duyunca!!!
O kız değidiği eşimin eski sevgilisi. Savunmaya bakarmısınız kadında ki.
Herkese fazla iyi niyetli yaklaşmışsın mavi turna.Kendileri kaybederler.Bundan sonrası eşin çocuğun ve sen için hangisi hayırlısı ise ona karar vermen.Eşinle herşeyi açık açık konuş.Onları boşver canım bak nasıl tavır takınırlarsa takınsınlar önemli değil bence herkesin gerçek yüzlerini birdaha görüyorsun
Şimdi boşanacak nasılsa ne umursayacağım modundalar
eşinede gelirse boşalt içini herkes ve herşeyle ilgili bu kadar sakin davrandında noldu
Affetmiyorum demek yani kız. Bitti. Kafamda bitti.
Çok iyi kalpli bir insansın...Gelemez artık, oda gördü bana neler yaptığını yıllarca, içimde neler yasadigimi.
böyle zamanlar insanların şapkayı önüne koyup düşünme anları
ne kadar bir taraf çok suçlu olursa olsun hatalar karşılıklıdır
kendini ve eşini iyi değerlendir bu bir fırsat geçmiş anlaşmazlıklarıda çözmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?