- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.721
Yani anlattiklarina bakilirsa o önce vazgecmis odada hazirlanmayi birakip yemege inerken otel gorevlisi esiniz aradi demis oda benim mesajlari gordugumu anlamis. Bu durumda o zaten benim aradigimi ogrenmeden kizla bulusmaktan vazgecmis oluyor.Mavi Turna sen neye inanıyosun,kocan kızın isteğini kabul etti yazıştı,sen kocanı bu yüzden mi boşuyosun yoksa kocan kadınla yattı kalktı mı, ne düşünüyosun, gidecekken seni düşündü ve vaz mı geçti yoksa tutuşup mu vazgeçti
Açılma meselesini ben yazdım. Konunun kurgu olduğunu düşündüğüm için yazdım bunu da.Yok yaziyor hanimefendi telefondan girdigim icin zorlanioyrum bulmakta hatta biri okan yakinda acilacakti bence falan bile yazmisti
Yani anlattiklarina bakilirsa o önce vazgecmis odada hazirlanmayi birakip yemege inerken otel gorevlisi esiniz aradi demis oda benim mesajlari gordugumu anlamis. Bu durumda o zaten benim aradigimi ogrenmeden kizla bulusmaktan vazgecmis oluyor.
Ben inanmadin iste kaldiki ne fark edecekti adam resmen o kiz ekleyince heyecanlamis fark edermi neden vazgectigiSen aramadan adam vazgeçti buna inanıyosun yani, kendi iradesi ile vazgeçti, bu durumda boşanma nedenin eski sevgilisi ile mesajlaşması
Ben inanmadin iste kaldiki ne fark edecekti adam resmen o kiz ekleyince heyecanlamis fark edermi neden vazgectigi
Mavi kk olarak sen yaylaya gidince her gün ağla, karalar bağla diye bekledik. Sen aksine hayata karışıp kafayı dağıtmayı seçtin, kocanı da affetmedin zaten, aldatan koca affedilir bunu bilmiyor musun? Hem kocanın hem kk kadınlarının hayallerini yıktın.[/QUOTE
Ya zaten bende burda cok cok mutlu degilim burayada yazdim iyi degilim diye ama tek yaptigim 1 tek gece arkadaslarla ciktim bumu yani
Neden boyle dedin ki?Fark eder mi etmez mi boşandıktan sonra karar verirsin, seni burda daha çok görücez
Neden boyle dedin ki?
Bulmaca gibi oldu ama anladim ben zaten burda bunlari dusunuyordum.İşte neden böyle dediğimi düşünecektin sen orda, amacın buydu
Bulmaca gibi oldu ama anladim ben zaten burda bunlari dusunuyordum.
Sadece 1 gece oda ite kaka yani cok yiprandin hadi gel biraz cikalim fikri bana mantikli geldi ve disari ciktim.
Hepsi de bu. Ha diyosan ki kocan simdi seni bosar bak gor, ne yapayim yani kapisinda mi yatayim kendimi aklamak icin.
Okan bekar ya.Eşi çocukları varsa neden doğum günü kutlamaya birlikte gittinizŞu ana kadar okanın ilgisi arkadaşça bir yardım diye bakıyordum .Yakışanı ve doğrusu okanın ailesi ile doğum gününü kutlaması değil mi Ayrıca mavi turna senin yazdıklarında oraya düşünmeye gitmiş bir kişiden çok taşınan bir kişi görüntüsü var gibi
Kendi yaptiklarini ort bast etmeye calismiyor diyosun yani1- Adama sinirden benim de eski arkadaşlarım var dedin tartaklandın
2- Annen aksama kadar nette olduğunu söyledi eşin çıkardı yüzüğü trip attı biriyle yazıştığını düşündü, madde 1 deki eski arkadaslarla acaba cidden görüşüyo mu la yoksa oldu adam
3- Sen uzaklaşıcam dedin gittin bikaç gün sonra tanımadığı bir adamla resminixi gördü samimi ya da değil bilmem ama adam madde 1deki konuyu artık gerçek sanıyo, cidden eski arkadaşları varmış görüşüyo eğleniyor diyo onun açısından durum bu
Ben adamın olayı kendinden sana çevirmeye çalıştığını düşünmüyorum çünkü boşanmak istemiyo yani istemiyodu en son, adam ciddi kıskandı cidden senin birileriyle görüştüğünü düşünüyo
Bu ihtimali sağda solda söyledi ise olay çamur at izi kalsın işine döndü, eve döndüğünde basın hepten ağrıcak, orda kalsan da ağrıcak adam gelecek illa ki çocuğu var
Kendi yaptiklarini ort bast etmeye calismiyor diyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?