Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Yani anlattiklarina bakilirsa o önce vazgecmis odada hazirlanmayi birakip yemege inerken otel gorevlisi esiniz aradi demis oda benim mesajlari gordugumu anlamis. Bu durumda o zaten benim aradigimi ogrenmeden kizla bulusmaktan vazgecmis oluyor.

Yok yaziyor hanimefendi telefondan girdigim icin zorlanioyrum bulmakta hatta biri okan yakinda acilacakti bence falan bile yazmisti
Açılma meselesini ben yazdım. Konunun kurgu olduğunu düşündüğüm için yazdım bunu da.
Yani başından beri anlayamadığım biçimde beni iten bir şey var konunuzda.
Halen de öyle olduğunu düşünüyorum.
Size inanan kimse Okan Bey'le aranızda duygusal bir şey olduğunu ima dahi etmedi.
Sadece eşinize yansıması konusunda düşüncelerini paylaştılar.
Yorumumu genelleyip diğer insanları zan altında bırakmayınız.

erkekler hemen üste cikiyor ya.
simdi sen suclu olursun eminim bu sekildede kendi yaptigi pislikler kapanmis olacak

Yani anlattiklarina bakilirsa o önce vazgecmis odada hazirlanmayi birakip yemege inerken otel gorevlisi esiniz aradi demis oda benim mesajlari gordugumu anlamis. Bu durumda o zaten benim aradigimi ogrenmeden kizla bulusmaktan vazgecmis oluyor.

Sen aramadan adam vazgeçti buna inanıyosun yani, kendi iradesi ile vazgeçti, bu durumda boşanma nedenin eski sevgilisi ile mesajlaşması

Ya birde kizlar neden bana boyle kötu kötü yaziyorsunuz.
Sucluyorsunuz hep.
Hatali oldugum noktalari yazmaniza degil bu soyledigim ki bunu ozellikle yazin istiyorum birde siz ne yapardiniz ben ne yapiyim bunlari yazin bana kiziyosunuz hep buna ne gerek var ki

Eşiniz sizi eski sevgilisi ile gorusecekken aldatacakken vazgeçti ki buda aldatma zaten neyse .sonra siz ogrendiniz araya aileninde isin içinde olduğu girdi.Siz aklı başında mantıklı konuşmasını bilen kadinsiniz affetmek istemiyorsunuz ama bir kere de bosancam diye kararınızın arkasında duramiyorsunuz. Eşiniz ise cok net boşanmak istemiyor af bekliyor eski günleri geri istiyor . Siz de kafanızı dinlemek için güzelce yayla evine gidiyorsunuz .hani düşünmeniz kafanızı toplamaniz artı eksileri degerlendirmeniz evladiniza bakıp herseyi tartmaniz gerekir ya ama siz bunları yapmayıp .kocam aramamis okan var okan öyle okan böyle cocugun hastalanmasi var ateslenmesi var okanin yardinci olmasi var aslı var doğum günü var is guc var ama eğlenmek te var bar var içmek var yine okan var sosyal medyada fotoğraflar var.şimdi siz evliliginde yara almış bir kadınsınız düşünmek için gitmissiniz kararsız kalmış bir kadınsiniz . Neden öyle bir kadının gerektirdigi gibi değilde kararını vermiş bosancak bu kararından da dönmeyecek bir kadın gibi davraniyorsunuz? Yaşadıklarını zor ama bu durum yas tutmadan atlatmak gibi bir luksunuz yok. Acı yaşamak dan bu kadar korkmayin vur patlasin çal oynasın her zaman yapılır . Bosaninca dünyanın sonu da gelmiyor . Kendinizi kandırmayin sizin evliliginizin kurtulma şansı siz yaylaya gitmeden öncede yoktu .Eşinizin elinde bir koz var artık ve sonuna kadar kullanacak.

İşte neden böyle dediğimi düşünecektin sen orda, amacın buydu
Bulmaca gibi oldu ama anladim ben zaten burda bunlari dusunuyordum.
Sadece 1 gece oda ite kaka yani cok yiprandin hadi gel biraz cikalim fikri bana mantikli geldi ve disari ciktim.
Hepsi de bu. Ha diyosan ki kocan simdi seni bosar bak gor, ne yapayim yani kapisinda mi yatayim kendimi aklamak icin.

Sen onu zaten boşuyosun kocan ne hacet ben sadece bunu koz olarak kullanır diyorum resimleri kaydetti belki de

1- Adama sinirden benim de eski arkadaşlarım var dedin tartaklandın
2- Annen aksama kadar nette olduğunu söyledi eşin çıkardı yüzüğü trip attı biriyle yazıştığını düşündü, madde 1 deki eski arkadaslarla acaba cidden görüşüyo mu la yoksa oldu adam
3- Sen uzaklaşıcam dedin gittin bikaç gün sonra tanımadığı bir adamla resminixi gördü samimi ya da değil bilmem ama adam madde 1deki konuyu artık gerçek sanıyo, cidden eski arkadaşları varmış görüşüyo eğleniyor diyo onun açısından durum bu

Ben adamın olayı kendinden sana çevirmeye çalıştığını düşünmüyorum çünkü boşanmak istemiyo yani istemiyodu en son, adam ciddi kıskandı cidden senin birileriyle görüştüğünü düşünüyo

Bu ihtimali sağda solda söyledi ise olay çamur at izi kalsın işine döndü, eve döndüğünde basın hepten ağrıcak, orda kalsan da ağrıcak adam gelecek illa ki çocuğu var

Eşi çocukları varsa neden doğum günü kutlamaya birlikte gittiniz Şu ana kadar okanın ilgisi arkadaşça bir yardım diye bakıyordum .Yakışanı ve doğrusu okanın ailesi ile doğum gününü kutlaması değil mi Ayrıca mavi turna senin yazdıklarında oraya düşünmeye gitmiş bir kişiden çok taşınan bir kişi görüntüsü var gibi

Okan bekar ya.
Evli cocuklu kadina neden yazilsin diye yazdim ben orda

Kendi yaptiklarini ort bast etmeye calismiyor diyosun yani

sakin olup bekleyelim.

esinden haber alirsan yaz bize.

oh olsun su erkek milletine - yeter kadinlara yaptiklari. birazda o düsünsün

Kendi yaptiklarini ort bast etmeye calismiyor diyosun yani

Hayır ben ciddi ciddi çıldırdı diyorum, yerinde olsam avukatımla görüşür bu durumun ilerde başıma is açıp açmayacağını sorardım en kötüsünü düşünür b planı yapardım, nedir en kötüsü, esin resimleri kaydetti ilerde de bunu ilişkisi var diye önüne sunacak sende Hayır yok öyle birşey kısmını açıklamaya çalışırken bulacaksın kendini

Kızlar ben derim ki mavi eşi gelirse uzatmadan mevzuyu konuşup geri donsunler ve gitsin annesinin evinde düşünsün ne istediğini

Çünkü mavi bana göre affetmek istiyor

Ha eğer affetmeyeceksen sakin üste çıkıp beni nasıl baskalariyla aldatirsin demesine müsade etme çünkü boşanma mevzularında adilesebiliyor insanciklar o sebeble sen yine de gardını sağlam al

Sana eğlenme demiyor aslında kimse sadece Okan dis kapının dis mandali suan sen sadece istediğin şeylere odaklan adamın eline koz verme diyoruz kizmamiz bundan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…