Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Sen kendini ve ne yaptıgını biliyorsan bir tavsiye vermeye fikir belirtmeye gerek yok o zaman canım. Bence farkında olmadan ince düşünmediğin için evliliğin zedeleniyor. Suçsuzken kendini suölu konumuna getiriyorsun. Onun eline saçma konular veriyorsun. Ama bence eşin bunu asla "ÜSTE ÇIKMAK" niyetiyle yapmıyor. Bana tamamen doğal bir kıskançlık olarak göründü.

Düz düşünen bir yapıdasın baştan beri bunu sana bilmem kaçıncı söyleyen kişiyim. Burda çok defa da sana yazıp yardımcı olmaya çalıştım ama bu saatten sonra hep karşıdan birşeyler beklemek kendinden soğutmaktan öteye gitmicek. Akılcı hareket etmiyorsun. Ve bana kalırsa bu kafayla gidersen eşini kaybedebilirsin bunu tamamen iyi niyetimle yazıyorum canım..

Sevgi biterse evlilik de biter. Bu sevgi aşka benzemez. Bana tipik yay burcunu çağrıştırdın. Hiçbi zaman tek taraflı daimî haklılık olamaz. Bu yüzden ohh olsun vs. vs. gibi cümleler yorumlardan ziyade daha yapıcı cümlelere odaklan.
Hakkında hayırlı olsun canım.

Bende aynen boyle dusunuyorum gittim burnumu boka soktum.
Kendi kendime yaptim yani. Resimleri de arkadas paylasmis cunku salak keske bana sorarak yapsaydi ama is isten gecti.

Ya maviturna ne bileyim taa ilk mesajda yazmistim cok rahatsin diye ne bileyim bana cevaplar normal boyle nasil deyim onem vermedigin belli cevaplarina eger fake degilse konu

Samire her kadın farklıdır, takip ettiğim kadarıyla siz fazlaca duygusal ve hassas ve eşine sürekli darılan, üzülen kırılgan bir kadınsınız. Ama konu sahibi daha soğukkanlı olabilir. Ayakları yere daha sağlam basıyor olabilir, maddi olarak da bir sıkıntısı yoktur bu da onu güçlü yapar gibi mesela.

Akrep benim burcum. Yok aslinda burda herkes o kadar hakli ki... arayamam onu suan ne desem sacma olacak zaten.

Bende aynen boyle dusunuyorum gittim burnumu boka soktum.
Kendi kendime yaptim yani. Resimleri de arkadas paylasmis cunku salak keske bana sorarak yapsaydi ama is isten gecti.
Açıkcası arkadaşın düşüncesizmiş. Çok basit bit resmim sosyal Paylaşım platformunda paylaşılmadan önce izin istiyor Arkadaşlarım ..

Üstelik senin durumun ortada.. Bu kadar hassas bi noktadayken sen.. Iyi halt etmiş.

Umarım kaydetmemiştir kimse o resimleri

Bilmiyorum olabilir ama cevaplari bana cok rahat geliyor nedense

Akrep benim burcum. Yok aslinda burda herkes o kadar hakli ki... arayamam onu suan ne desem sacma olacak zaten.

Bence gurur olmaz eşler arasında. Ara o kendini küçük düşürdü sen de düşürsen nolur ki. (Eğer küçük düşmek olarak görüyorsan)
Çocuğunu özledi, sana yazdı. Hıröınlaşması çok normal. Günlerce haber alamadıgın rahatsız etmemek için aramadıgın kocanın sosyal medyadan barda fotograflarını görsen ne düşünür ne yaparsın?
Bana okan mevzusu "hınç çıkarmak" olarak yansımış olabilir gibi geldi kocan tarafından. Sen haklıyken sana kin tutmasına olanak tanıma. Arayamıyorsan uzunca bir mail at. Watsaptan ziyade mail daha dikkatli okunuyor. Orda durumunu izah et. Beni tanıyamadıysan da o zaman bu güvensizlikle devam etmez zaten de..
Çok sivri dilli olmamakla beraber. Ve lütfen karşı tarafın penceresiyle de bakmayı dene.

4 ay once ayrilmisti esinden ona nispet yapacakmis o yuzden eklemis

Bende basak hic hoslanmadigim burc bide yukleselenimden yirtalim dedik oda basak kizimla esim aslan valla beni burda deli ediyorlar tam zit burclar

Samire ben sana gore daha rahatim evet. Daha aZ duygusalim yapim boyle ne yapiyim.
boşver olan oldu.
asıl düşünülecek konu bence eşinin tavrı, nasıl senden şüphe eder ve sana küfürlerle dolu cümleler savurup, bir de beddua eder. bu kıskanç erkek davranışı değil bence. eşin ona misilleme yapmayacağını biliyordur, maksadı bu kozu sonuna kadar kullanıp seni mahcup duruma düşürüp evliliğini kurtarmak ise çok yanlış yolda eşin. her dakika daha ne kadar saçmalar bir erkek desek, kocan en birinci örnek olur.
sen ise en başından beri yazdın, ben detaycı değilimdir, sakinimdir diye. sanki sen ilk kez sonunu bilmediğin davranışlar içindeymişsin gibi davranılıyor ama ben yazdıklarına bakarak normal karşılıyorum. çünkü sen zaten detayları önemseyen biri olsaydın kocanın face mesajlarını eski arkadaşı işte hal hatır sormuşlardır diye düşünmez, burada danışma gereği duymaz, gerekeni yapardın.
sen burada sorunca aklına dank etti. o hal hatır görünümlü konuşmaların iç yüzünü burada detaya inen kişiler sayesinde farkettin. o yüzden senin hala masum olduğunu düşünüyorum.
eğer eşin bu durumu sürdürüp hala üste çıkmaya çalışırsa, asıl o zaman evliliğiniz temelden sarsılır. o yüzden umarım eşin bu eşekliklerini sürdürmez de kendini affettirir.

4 ay once ayrilmisti esinden ona nispet yapacakmis o yuzden eklemis
Çok akıllıca..

Eski eşe takmış sorunlu insan imajı çiziyor gözümde alınmayın ama

Sizin kafa toplamak, doğru analiz edebilmek, Hayatınızla ilgili en sağlıklı kararı alabilmek için daha doğru insanların yanında olmaya ihtiyacınız OLDUĞUNU düşünüyorum

Naçizane

Tüm yorumları okudum iki günümü aldı
Mavi sen çevrenden evinden eşinden uzaklaşmak için gittin oraya. Elbette ki insanlar şöyle düşündü
Kendi halinde düşünecek kendisiyle kavga edecek, barışacsk vs.
Fakat eşine ben güçlüyüm sensiz yapıyorum bak Burda da mutluyum tavrı sergilemişsin. Tamam güzel
Olabilir... Ki gerçekten güçlü imaj çizdin.
Bence asıl önemli olan bundan sonrasına odaklan, düşün, tart, ölç, biç... Kararını ver
Gün geçtikçe daha da karmaşık hal almadan. Çağır eşini köye gelmesin merkezde buluşun, konuşun, net olun. Hava da bırakmayın sonuca bağlayın. Yeni insanlar olaylar eklendikçe dibe batan siz olursunuz bu toplumda, bu Yargılarla.
Ya da...

Kizlar aradim iyiki aramisim yoldaymis zaten yarim saat bi saate orda olucam dedi.
Merkezdeyim dedim buraya gel burda konusalim. Bi kafeye gectim bekliyorum.
Sıkı bir musabaka bekliyor beni sans dileyin dua edin lutfen.

Kendimi suclamaya basladim artik bende. Bi suru keske oldu 3 gunde acaba evdemi kalip dusunseydim acaba cikmasamiydim acaba acaba oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…