- 15 Mart 2015
- 1.915
- 1.492
- 333
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.761
Yok canim suan aramak gereksiz, ben ne yaptigimi nasil hareket ettigimi biliyorum ilk an cok panikledim ama simdi gerek gormuyorum aramaya.
Canim bu arada ben hem ev kadini hem is kadini hayatinda yasiyorum. Evde oturur her isimi kendim yaparim, araziye gider sondaj vururum, bebegimden once sosyal bir hayatimda vardi. Cok yonlu bir hayatim var yani. Burda da eminim benim gibi hem evde ekmek yapip hem gece cikip eglenen pek cok kadin vardir.
Belki benim yazdiklarim boyle bir algi olusturdu.
Bende aynen boyle dusunuyorum gittim burnumu boka soktum.Mavi şimdi önündeki maçlara bakmak istiyorsan elbette Haklısın şahsen senin yaşadıklarını yaşasam Çoktan buz gibi soğurdum eşimden ...
Artı eşin küfürbaz, kaba, aldatma eğilimli bir adam olarak benim gözümde pek de değerli bir tip değil.
Ama ama ama hiç akıllıca hareket etmiyorsun. Okandan bu denli bahsetmen her ne kadar arada bir kıvılcım varmış gibi gösterse de bize diyelim ki sen Haklısın çok sağlam bir dostluğun temelleri atılıyor orada..
Arkadaş görüşmenizi gezmenizi anladım da foto niye?? Arkada yanlış anlamaya mahal verecek delil niye?
Farkındaysanız bitme aşamasında olan kurumsal bir durum çıktığınızdan ayrılmıyorsanuz. Şu aşamada her adımınızı dikkatli atmanız gerekmiyor mu? Üstelik bir de Çocuğunuz var.
Çok üzgünüm ama kendi ipinizi kendiniz çekiyorsunuz....
Ya maviturna ne bileyim taa ilk mesajda yazmistim cok rahatsin diye ne bileyim bana cevaplar normal boyle nasil deyim onem vermedigin belli cevaplarina eger fake degilse konu
Akrep benim burcum. Yok aslinda burda herkes o kadar hakli ki... arayamam onu suan ne desem sacma olacak zaten.Sen kendini ve ne yaptıgını biliyorsan bir tavsiye vermeye fikir belirtmeye gerek yok o zaman canım. Bence farkında olmadan ince düşünmediğin için evliliğin zedeleniyor. Suçsuzken kendini suölu konumuna getiriyorsun. Onun eline saçma konular veriyorsun. Ama bence eşin bunu asla "ÜSTE ÇIKMAK" niyetiyle yapmıyor. Bana tamamen doğal bir kıskançlık olarak göründü.
Düz düşünen bir yapıdasın baştan beri bunu sana bilmem kaçıncı söyleyen kişiyim. Burda çok defa da sana yazıp yardımcı olmaya çalıştım ama bu saatten sonra hep karşıdan birşeyler beklemek kendinden soğutmaktan öteye gitmicek. Akılcı hareket etmiyorsun. Ve bana kalırsa bu kafayla gidersen eşini kaybedebilirsin bunu tamamen iyi niyetimle yazıyorum canım..
Sevgi biterse evlilik de biter. Bu sevgi aşka benzemez. Bana tipik yay burcunu çağrıştırdın. Hiçbi zaman tek taraflı daimî haklılık olamaz. Bu yüzden ohh olsun vs. vs. gibi cümleler yorumlardan ziyade daha yapıcı cümlelere odaklan.
Hakkında hayırlı olsun canım.
Açıkcası arkadaşın düşüncesizmiş. Çok basit bit resmim sosyal Paylaşım platformunda paylaşılmadan önce izin istiyor Arkadaşlarım ..Bende aynen boyle dusunuyorum gittim burnumu boka soktum.
Kendi kendime yaptim yani. Resimleri de arkadas paylasmis cunku salak keske bana sorarak yapsaydi ama is isten gecti.
Bilmiyorum olabilir ama cevaplari bana cok rahat geliyor nedenseSamire her kadın farklıdır, takip ettiğim kadarıyla siz fazlaca duygusal ve hassas ve eşine sürekli darılan, üzülen kırılgan bir kadınsınız. Ama konu sahibi daha soğukkanlı olabilir. Ayakları yere daha sağlam basıyor olabilir, maddi olarak da bir sıkıntısı yoktur bu da onu güçlü yapar gibi mesela.
Bilmiyorum olabilir ama cevaplari bana cok rahat geliyor nedense
Samire ben sana gore daha rahatim evet. Daha aZ duygusalim yapim boyle ne yapiyim.Bilmiyorum olabilir ama cevaplari bana cok rahat geliyor nedense
Ondan diyosun yani.Akrep burcuymuş ondan, ben olsam hop oturur hop kalkardım
Akrep benim burcum. Yok aslinda burda herkes o kadar hakli ki... arayamam onu suan ne desem sacma olacak zaten.
4 ay once ayrilmisti esinden ona nispet yapacakmis o yuzden eklemisAçıkcası arkadaşın düşüncesizmiş. Çok basit bit resmim sosyal Paylaşım platformunda paylaşılmadan önce izin istiyor Arkadaşlarım ..
Üstelik senin durumun ortada.. Bu kadar hassas bi noktadayken sen.. Iyi halt etmiş.
Umarım kaydetmemiştir kimse o resimleri
Hadi bakalim oyle olsunSamire ben sana gore daha rahatim evet. Daha aZ duygusalim yapim boyle ne yapiyim.
boşver olan oldu.Samire ben sana gore daha rahatim evet. Daha aZ duygusalim yapim boyle ne yapiyim.
Çok akıllıca..4 ay once ayrilmisti esinden ona nispet yapacakmis o yuzden eklemis
Kendimi suclamaya basladim artik bende. Bi suru keske oldu 3 gunde acaba evdemi kalip dusunseydim acaba cikmasamiydim acaba acaba oldum.Tüm yorumları okudum iki günümü aldı
Mavi sen çevrenden evinden eşinden uzaklaşmak için gittin oraya. Elbette ki insanlar şöyle düşündü
Kendi halinde düşünecek kendisiyle kavga edecek, barışacsk vs.
Fakat eşine ben güçlüyüm sensiz yapıyorum bak Burda da mutluyum tavrı sergilemişsin. Tamam güzel
Olabilir... Ki gerçekten güçlü imaj çizdin.
Bence asıl önemli olan bundan sonrasına odaklan, düşün, tart, ölç, biç... Kararını ver
Gün geçtikçe daha da karmaşık hal almadan. Çağır eşini köye gelmesin merkezde buluşun, konuşun, net olun. Hava da bırakmayın sonuca bağlayın. Yeni insanlar olaylar eklendikçe dibe batan siz olursunuz bu toplumda, bu Yargılarla.
Ya da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?