Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Bakın buraya bir konu açtınız kocanızın ne haltlar karıştırdığıyla ilgili. Buraya kadar tamam, herkes okudu, yardımcı olmaya çalıştı, merak etti vs.. Sonra bir gün hiiçç konuyla alakası olmayan birinden bahsetmeye başladınız. Burası sizin günlüğünüz, ya da hayat hikayeniz değil ki bizi ilgilendirsin. Okan'ın bu konuyla hiç alakası olmadan anlatılması tuhaf oldu. Hani deseydiniz ki; burdaki akrabamızla da dertleştik o da bu konuda şöyle şöyle bir yorum yaptı falan neyse..
Yanlış anlaşılmasın sadece tutarsızlık olduğunu düşünüyorum. Asla başka birşey ima etmiyorum. Saygılar..
Ekleme: Bu olay gerçekten yaşandıysa da, belki bir kaç gün önceden yaşandı fakat konu sahibi olayı anlatmadan Okanla ilgili bir ön bilgi verme gereği hissetti ve baştan aldı olayları, bilemiyorum.

Olmadı mavi olmadı, gene de sen bilirsin elbette, zaten bitti boşanıcam diyosun ama bu yayla işini çok uzatma adam gelir basar orayı okanı da gömer adamda o potansiyel var başını belaya sokma
Ya okan gercekten art niyetli degil ya adam neden mavi kararin erken ara kocani gelsin yanina birlikte cozun boyle ayri ayri olmaz desin ki bana her seferinde o zaman

Mavi kk olarak sen yaylaya gidince her gün ağla, karalar bağla diye bekledik. Sen aksine hayata karışıp kafayı dağıtmayı seçtin, kocanı da affetmedin zaten, aldatan koca affedilir bunu bilmiyor musun? Hem kocanın hem kk kadınlarının hayallerini yıktın.

Ya okan gercekten art niyetli degil ya adam neden mavi kararin erken ara kocani gelsin yanina birlikte cozun boyle ayri ayri olmaz desin ki bana her seferinde o zaman

Yahu şu okanı bir geç, ben eşini diyorum gelince ne yapacak acaba, o okani pek cici görmüyo rezil olmayın ele güne

Katılıyorum , aldatan koca şimdi çook mutsuz. Yazık cnm benim ya.

Ne ilgisi var yaa cidden

Ya kizlar bir adam birine yardim etmek istediyse illa o kadina yazar mi?
Bu adam halen evli cocuk sahibi bir kadina yazilacak kadar degil ya, ben bu insana isindiysam illa ondan hoslanmis ona karsi birseyler mi hissetmis oluyorum.

Bu adam halen evli cocuk sahibi bir kadina yazilacak kadar degil ya, ben bu insana isindiysam illa ondan hoslanmis ona karsi birseyler mi hissetmis oluyorum.
Neredeyse bütün yorumları okudum ve adamın size asıldığıyla ilgili bir yorum göremedim, neye istinaden bunu yazdığınızı merak ettim??

Tesekkurler bende bunu diyorum iste ben ne yapmisim ya

Kim dedi sana asılıyo diye,eşin böyle anlamış biz değil,biz anlamadık bile birsey, adam o kadar ani girdi

Tesekkurler bende bunu diyorum iste ben ne yapmisim ya

Mavi Turna sen neye inanıyosun,kocan kızın isteğini kabul etti yazıştı,sen kocanı bu yüzden mi boşuyosun yoksa kocan kadınla yattı kalktı mı, ne düşünüyosun, gidecekken seni düşündü ve vaz mı geçti yoksa tutuşup mu vazgeçti

Kim dedi sana asılıyo diye,eşin böyle anlamış biz değil,biz anlamadık bile birsey, adam o kadar ani girdi
Ya sabahtan beri gelen yorumlar yook okani ballandirdin yok okani soyle anlttin yok okan sana acilacakti yok okanla neden gittin yok siz flort ediyor gibi duruyosunuz baska birsey yaziliyormu burda canim ya

Valla kimsenin bişey beklediğini sanmıyorum. Kendisi dedi yalnız kalıcağm, kafamı dinleyeceğim, düşünmem lazım diye. E telefonun bile çekmediği bir yere gitmede ki amaçta ancak bu olur zaten. Hayata karışacağm, arkadaşlarla kafamı dağıtıp hiç bir şey düşünmeyeceğim deseydi kimse ne oluyor demezdi. Olayların seyri hızlı değişiyor, herkesin afallaması normal ki eşini saymıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…