- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.701
Yok koy yoluna cikinca cekiyor telefonKonu çok garipleşti.Valla bunları gerçekten yaşıyorsanız da Allah sabır versin. Bu kadar hareketliliğe ani duygu değişimlerine fiziken de ruhen de insan bitkin düşer yani. Bu arada tekrar merkeze indiniz sanırım.
Amacini artik gelirse anlayabilirimAynen herif üfürükten teyyare meseleler çıkarıp asıl olaydan gündemi saptırmaya çalışıyor.
Ya okan gercekten art niyetli degil ya adam neden mavi kararin erken ara kocani gelsin yanina birlikte cozun boyle ayri ayri olmaz desin ki bana her seferinde o zamanOlmadı mavi olmadı, gene de sen bilirsin elbette, zaten bitti boşanıcam diyosun ama bu yayla işini çok uzatma adam gelir basar orayı okanı da gömer adamda o potansiyel var başını belaya sokma
Amacini artik gelirse anlayabilirim
Ya okan gercekten art niyetli degil ya adam neden mavi kararin erken ara kocani gelsin yanina birlikte cozun boyle ayri ayri olmaz desin ki bana her seferinde o zaman
Mavi kk olarak sen yaylaya gidince her gün ağla, karalar bağla diye bekledik. Sen aksine hayata karışıp kafayı dağıtmayı seçtin, kocanı da affetmedin zaten, aldatan koca affedilir bunu bilmiyor musun? Hem kocanın hem kk kadınlarının hayallerini yıktın.
Mavi kk olarak sen yaylaya gidince her gün ağla, karalar bağla diye bekledik. Sen aksine hayata karışıp kafayı dağıtmayı seçtin, kocanı da affetmedin zaten, aldatan koca affedilir bunu bilmiyor musun? Hem kocanın hem kk kadınlarının hayallerini yıktın.
Neredeyse bütün yorumları okudum ve adamın size asıldığıyla ilgili bir yorum göremedim, neye istinaden bunu yazdığınızı merak ettim??Ya kizlar bir adam birine yardim etmek istediyse illa o kadina yazar mi?
Bu adam halen evli cocuk sahibi bir kadina yazilacak kadar degil ya, ben bu insana isindiysam illa ondan hoslanmis ona karsi birseyler mi hissetmis oluyorum.
O buraya gelirse gersey olabilir ki iyi seyler olmaz bunlar ben ona laf anlatana kadar o burayi karistir.Yahu şu okanı bir geç, ben eşini diyorum gelince ne yapacak acaba, o okani pek cici görmüyo rezil olmayın ele güne
O buraya gelirse gersey olabilir ki iyi seyler olmaz bunlar ben ona laf anlatana kadar o burayi karistir.
Tesekkurler bende bunu diyorum iste ben ne yapmisim yaValla mavi turna haklisin noluyor n bu tepkiler diye sasirmakla toplumun aynasina bakiyosun cunku gelen yorumlardan. Kocan bi halt karistirmaya niyetlenmis yakalaninca vazgecmis, sonra sen bin kat masum oldugun halde kendi kendine kafasinda oyle bir olaydan suphelendigi anda kafasinda, sana saymadigini birakmamis, yetmedi siddet gostermis. Burda ki yorumlari da o isikta degerlendir iste. Sen kurban konumundayken seviliyodun, cok insani bir sekilde bir bara gidip biraz arkadasinla oturunca (noluyosa bara gidilince artik) akraban olan erkegin (akraba ulan akraba) sana verdigi destekten bahsedilince otomatikman o kurban modundan cikip haketti konumuna dusuyosun ondan demediklerini birakmamayi hak biliyor insanlar kocan da sutten cikmis ak kasik oluyor nedense, azcik agladi gozyasi doktu ya temize cikiyor hemen. Ben senin yerinde olsam bu kadar cirkinligin ve ikiyuzlulugun icinde ne kocamdan medet umardim ne de buradan. Bu kadar cirkinligi ne sen ne bebegin hakediyosun. İnsallah hakettigin yeni sayfayi acarsin.
Ya kizlar bir adam birine yardim etmek istediyse illa o kadina yazar mi?
Bu adam halen evli cocuk sahibi bir kadina yazilacak kadar degil ya, ben bu insana isindiysam illa ondan hoslanmis ona karsi birseyler mi hissetmis oluyorum.
Yok yaziyor hanimefendi telefondan girdigim icin zorlanioyrum bulmakta hatta biri okan yakinda acilacakti bence falan bile yazmistiNeredeyse bütün yorumları okudum ve adamın size asıldığıyla ilgili bir yorum göremedim, neye istinaden bunu yazdığınızı merak ettim??
Tesekkurler bende bunu diyorum iste ben ne yapmisim ya
Ya sabahtan beri gelen yorumlar yook okani ballandirdin yok okani soyle anlttin yok okan sana acilacakti yok okanla neden gittin yok siz flort ediyor gibi duruyosunuz baska birsey yaziliyormu burda canim yaKim dedi sana asılıyo diye,eşin böyle anlamış biz değil,biz anlamadık bile birsey, adam o kadar ani girdi
Valla kimsenin bişey beklediğini sanmıyorum. Kendisi dedi yalnız kalıcağm, kafamı dinleyeceğim, düşünmem lazım diye. E telefonun bile çekmediği bir yere gitmede ki amaçta ancak bu olur zaten. Hayata karışacağm, arkadaşlarla kafamı dağıtıp hiç bir şey düşünmeyeceğim deseydi kimse ne oluyor demezdi. Olayların seyri hızlı değişiyor, herkesin afallaması normal ki eşini saymıyorum bile.Mavi kk olarak sen yaylaya gidince her gün ağla, karalar bağla diye bekledik. Sen aksine hayata karışıp kafayı dağıtmayı seçtin, kocanı da affetmedin zaten, aldatan koca affedilir bunu bilmiyor musun? Hem kocanın hem kk kadınlarının hayallerini yıktın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?