Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Mavi_turna en baştan kafa dinlemek için gittin sen oraya,bence bir an önce kafanı dinlemeye,kararını netleştirmeye odaklan.
Fazla kalabalıklar içerisindesin,hiç düşünmeye fırsatın kalıyor mu ?
Gittin gideli iç dünyanda bir ilerleme katedebildin mi ?
Eşin bir daha aramadı sanırım,ulaşmadı sana.

canım eşin ciddi ciddi kıskanmış. Delirmiş.
Senden olumlu bir yanıt bekliyordu.
Senin orada sadece bir gün çıktığını bilmez ki.
hep arkadaşlarınla orada burada gününü gün ediyorsun kendisini terk edeceksin sanır.
bence sessiz kal.
tekrar ararsa da ne yaptığını bilen kadın havasına tekrar gir.
Bunu ikinci defa yaptın de.
Sence ben istesem yapamaz mıyım de.
hemen suçladın de.
kişi kendinden bilir işi. de.
sen beni suçlamadan önce kendine bak.
meseleni daha unutmadım, üste çıkmaya çalışma de.
hata yapmadığım birrşey için af dileyecek değilim de.
yokbeni bilmiyorsan da hemen açalım davaları. bu iş güvensiz olmaz de.
Ben sana güvenmiyorum sen bana güvenmiyorsun. o zaman uzatmanın alemi yok de.
beni her biriyle gördüğünde suçlayacaksan, yok internette birileriyle yazışıyor sanacaksan, yanımda arkadaş gördüğünde hemen küfredip yanlış anlayacaksan işimiz var seninle de.
seni son 1 aydır tanıyamıyorum de.
benim kocam benim güvenimi sarsmazdı. sarstı de hatta yok etti. eksilerdesin şu an sıfırda bile değilsin de.
benim eşim kibar insandı, alicenaptı, tartaklamazdı, yaptı de.
benim eşim internette aşna fişne olaylarına girmeyeceğimi adı gibi bilirdi de.
benim eşim benim elalemin adamı bile olsa ölçüyü bileceğimi asla unutmazdı beni tanırdı de.
Tamam kıskanabilirsin ama küfretmek, namusuma dil uzatmak niye. de.
Ben senin eski kız arkadaşın kadar düşmedim de.
Seni tanıyamıyorum sen kimsin de.
Eğer benim eski kocamsan gel konuşalım de.
Yok değilsen ki ben bu yeni adamı istemiyorum de.

hem yumuşadığını gösterir hem de alttan almamış olursun.
suçu gene ona atıyorsun böylece. kıskanç gözü dönmüş koca havasına sok.

not: Bu arad bu Okan meselesinden ben de hiç hoşalanmadım. eşinin yerinde olsam ben de çok kızardım. Ama bu da boşanma sebebi değil. ama aşırı kıskançlık sebebi. zaten gözü arkada. bir de oh karısına çocuğuna kol kanat germiş adını sanını bilmediği bir Okan çıktı başına.
bu Okan'la mesafe koy arana. daha pazartesi tanışmadın mı sen bu adamla? ya araban var altında. ne diye elin adamı koşturuyor senin için. sen mesafeni koymayı bilemmemişsin bence. kızma ama öyle.
Bu arada adam bana neden yazsın diyorsun. ohooooo neden yazmasın ki. bu erkekler çok köpek. hemen duygusal boşluğa düşüveriyorlar.

Benim de kafam karıştı şuan. Okan işi çok canımı sıktı birden bire bara gitmeler. Ben konu sahibini daha bi anadolu kadını sanıyordum ki kendi de öyle demişti. Mühendis, anadolu kadını görünümlü(kdndi öyle demişti), salça vs vs yerli kadınların bile yapmakta zorlandığı şeyler, koca ögreniyor barda egleniyorlar falan kafam çorba oldu. Yani zaten ortada sorun varsa neden bu tarz bir eğlenceye gidiliyor? Kafa dinlenmeye gidildi, kocanın böyle şeylerden şüpheleneceği ve bu sefer cidden onun da başkasına gitmeyi bir sinirle planlayacağı düşünülemedi mi?

Ben açıkçası okan olayından sonra bir şüphe duymaya başladım. Çünkü üstüne basa basa çok tatlı çok iyi biri çok samimi sahiplenici gibi cümleler yazılmış. Bir koca bunları okumayı haketmez şu durumda. Adam günlerdir aglıyorum tövbe ediyorum beni karım affetsin diye dua ediyorum demiş. Aramalısın kendisini ve gerekirse özür dilemelisin. Sen nasılki ondan telefon bekledin kızla ilgili olan olayda, özür bekledin ilgi bekledin, EVLİLİK MÜESSESESİ içindeyken bunu yapamaz dedin. Sen de aynı müessesedesin şuanda canım. Hala devam eden bir evliliğiniz var ama konu nasıl böyle türk sinemasına romana dönüştü anlayamadım okan işi biraz garip geldi

Hayır olaylar gerçekse asla arayıp özür falan dileme G gulmevsimi yazmış bence o uslup şahane olur. Aynen o tarz konuş.
Bence kocan o kadınla zaten yatma seni aldatma niyetine hiç girmedi. Evlilik sorunlu imiş adam sadece dertleşecek, içini bilen bir insan bulmanın heyecanına kapıldı. Görüşse idi olay farklı ilerleyebilirdi. İçip kendilerini aynı yatakta bulabilirlerdi. Ama eşin gitmedi, yapmadı.
Gerçekten Empati yapmaya çalışıyorum çok çok kızar çok üzülürdüm böyle bişey yaşasam ama aldatma yada o kadına duyulan özlem sevgi beğeni diye düşünmezdim. Kocanı sen tanıyorsun sevgisini sen biliyorsun bize anlattığın kadarıyla sana aşık bir koca var. Ben de benzer tepkiler verirdim ama boşanmayı düşünmezdim sanırım. Çünkü eşinin yaptığı şey her ne kadar kırıcı, ezici, yaralayıcı bişey Olsa da bence aldatma değil. Sakinleşip eşimle oturup evliliğimizin nereye gittiğini duygularını ne istediğini ne bulduğunu konuşurdum. Kendiminkileri de tabi. Eşinin o kızı bulma görüşme niyeti olmamış görümcenin halt yemesi yüzünden eşinin duygusal boşluk anına denk gelmiş ve konuşmuş. Ama yine de görüşmemiş.
Görüşmüş olsa niyeti ne olursa olsun aldatmış derdim ama şu anda diyemiyorum.
Facebook kullanıyorken yanda tanıyor olabileceğin kişiler çıkıyo ya eski Erk arkım çıkmıştı. Şifremi vs herşeyimi eşim biliyordu. Ne özlem ne sevgi görünce dedim ay dur bakayım ne yapmış bu mal eklenecekti en Son evlenmiş mi acaba ve girip baktım öyle amaçsız saçma bişey. Ve eşim bikaç hafta sonra gördü baktığımı. Anlattım kendimi, çok yanlış çok hatalı ama yemin ederim sadece meraktan baktım diye facebook kapattık ve eşim de konuyu kapattı çünkü içimi biliyor.
Sadece kızla konuştu diye boşanma diyorum yine. Eşini sen biliyosun sen tanıyorsun.. Evliliğinizde umduğunu bulamamış yıpranmış kendinden fazla ödün vermiş olabilirsin, belki boşanmak da istiyor olabilirsiniz ama nedeni bul. Çünkü neden kocanın yaptığı şey olamaz sadece Son damla olabilir.
Okan ı falan bırak biraz yalnız kalıp evliliğini gözden geçir, mutsuz olduğun noktaları bul eşinle görüş ve kararını ver. Yoksa saçma sapan şeylerden işler iyice seviyesiz hale gelecek

Yok canim suan aramak gereksiz, ben ne yaptigimi nasil hareket ettigimi biliyorum ilk an cok panikledim ama simdi gerek gormuyorum aramaya.
Canim bu arada ben hem ev kadini hem is kadini hayatinda yasiyorum. Evde oturur her isimi kendim yaparim, araziye gider sondaj vururum, bebegimden once sosyal bir hayatimda vardi. Cok yonlu bir hayatim var yani. Burda da eminim benim gibi hem evde ekmek yapip hem gece cikip eglenen pek cok kadin vardir.
Belki benim yazdiklarim boyle bir algi olusturdu.

Bende saatlerdir kendimi yokluyorum ama yok hayir ya bu arkadasla bile tek muhabbet konusu esimdi benim.

kendini yoklama aşamasına gelmişsen yarın da itiraf aşamasına gelirsin.. ilk 150 sayfa kocasına aşık bir kadındın, son 20 sayfada şu evlilik bitse de gitsek modundasın.. biz ekran arkasından bile anlıyoruz, düşün işte..

Bence eşinizi arayıp konuşun. kafasında kurduğu şeylerin yanlışlığını anlatın. Arkadaşlar haklı boşanma sürecine girerseniz aleyhinize kullanılabilir. Boşanma sürecinde insanlar çok değişebiliyor çünkü. Okanla ya da bir başkasıyla boşanana kadar da görüşmemenizi tavsiye ederim.

Okan'ın konuya dahil olduğu ilk bölümü izlediğimde ay pardon okuduğumda ( bildiğin on üç bölüm dizi gibi oldu) liseli ergen tiplerin sevgilisini kıskandırmak için ama Berkecan çoook iyi biri ve biz sadede arkadaşızzzz tamammm mı tripleri aklıma geldi. İlk mesajınızı bi dönüp tekrar okuyunca ne demek istediğimi anlarsınız. Başta size hak vermiş olgun tavrınızı takdir etmiştim. Ancak hakikaten iş zıvanadan çıktı. Eğer konu fake ise olmadı bu bölüm tutmadı ayrıca bu kadar okuyan yazan insanlara yazık ettiniz. Yok gerçekse bu anlattıklarınız eşinizin tepkisi gayet haklı. Tıpkı ilk durumda size hak verdiğim gibi.

Burada yazilanlar beni dusunmeye sevk etti o sebeple yokladim ben kendimi.

Ya fake degil hicbisey 20 gun isim gucum yokmu burda hikaye yazayim. Ya herkes herseye fake demeye basladi biliyorum burda bi suru sacma konu aciliyor ama bunca sayfa herkese tek tek cevap yazdim herkesi dinledim ve butun herseyi ayrintili yazdim bu konuda bende gercegim.
Gercek yani hersey. Ben 20 gun sabahlara kadar burda sizlerden gelen yorumlari okudum cevap yazdin hangi ruh hastasi bununla ugrasir ki fake olsa 3 gun surer 5 gun surer.
Gece arkadaslarla cikmanin bana iyi gelecegini dusunmustum hepsi bu kadar.

Mavi şimdi önündeki maçlara bakmak istiyorsan elbette Haklısın şahsen senin yaşadıklarını yaşasam Çoktan buz gibi soğurdum eşimden ...

Artı eşin küfürbaz, kaba, aldatma eğilimli bir adam olarak benim gözümde pek de değerli bir tip değil.

Ama ama ama hiç akıllıca hareket etmiyorsun. Okandan bu denli bahsetmen her ne kadar arada bir kıvılcım varmış gibi gösterse de bize diyelim ki sen Haklısın çok sağlam bir dostluğun temelleri atılıyor orada..

Arkadaş görüşmenizi gezmenizi anladım da foto niye?? Arkada yanlış anlamaya mahal verecek delil niye?

Farkındaysanız bitme aşamasında olan kurumsal bir durum çıktığınızdan ayrılmıyorsanuz. Şu aşamada her adımınızı dikkatli atmanız gerekmiyor mu? Üstelik bir de Çocuğunuz var.

Çok üzgünüm ama kendi ipinizi kendiniz çekiyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…