- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.741
Canım sen ışık hızıylami yer degistiriyorsun. ..Kizlar sahile geldim yorumlar icin tesekkurler
Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum kendi kendime. Çok fantazi geldi bana da.
Köyde salça, pekmez yapan, önceki gün kafa dinlemek için yaylaya giden ve çocuğunun ateşlendiğini yazan hatun bugün okanla barda eğleniyor.
Arabayla.Canım sen ışık hızıylami yer degistiriyorsun. ..
Yok canim suan aramak gereksiz, ben ne yaptigimi nasil hareket ettigimi biliyorum ilk an cok panikledim ama simdi gerek gormuyorum aramaya.Benim de kafam karıştı şuan. Okan işi çok canımı sıktı birden bire bara gitmeler. Ben konu sahibini daha bi anadolu kadını sanıyordum ki kendi de öyle demişti. Mühendis, anadolu kadını görünümlü(kdndi öyle demişti), salça vs vs yerli kadınların bile yapmakta zorlandığı şeyler, koca ögreniyor barda egleniyorlar falan kafam çorba oldu. Yani zaten ortada sorun varsa neden bu tarz bir eğlenceye gidiliyor? Kafa dinlenmeye gidildi, kocanın böyle şeylerden şüpheleneceği ve bu sefer cidden onun da başkasına gitmeyi bir sinirle planlayacağı düşünülemedi mi?
Ben açıkçası okan olayından sonra bir şüphe duymaya başladım. Çünkü üstüne basa basa çok tatlı çok iyi biri çok samimi sahiplenici gibi cümleler yazılmış. Bir koca bunları okumayı haketmez şu durumda. Adam günlerdir aglıyorum tövbe ediyorum beni karım affetsin diye dua ediyorum demiş. Aramalısın kendisini ve gerekirse özür dilemelisin. Sen nasılki ondan telefon bekledin kızla ilgili olan olayda, özür bekledin ilgi bekledin, EVLİLİK MÜESSESESİ içindeyken bunu yapamaz dedin. Sen de aynı müessesedesin şuanda canım. Hala devam eden bir evliliğiniz var ama konu nasıl böyle türk sinemasına romana dönüştü anlayamadım okan işi biraz garip geldi
Bende saatlerdir kendimi yokluyorum ama yok hayir ya bu arkadasla bile tek muhabbet konusu esimdi benim.ah mavi ah.. son yirmi sayfa buram buram flört ve hoşlanma kokuyor.. ya sen kendine itiraf edemiyorsun ya da bize..
Bende saatlerdir kendimi yokluyorum ama yok hayir ya bu arkadasla bile tek muhabbet konusu esimdi benim.
Burada yazilanlar beni dusunmeye sevk etti o sebeple yokladim ben kendimi.kendini yoklama aşamasına gelmişsen yarın da itiraf aşamasına gelirsin.. ilk 150 sayfa kocasına aşık bir kadındın, son 20 sayfada şu evlilik bitse de gitsek modundasın.. biz ekran arkasından bile anlıyoruz, düşün işte..
Ya fake degil hicbisey 20 gun isim gucum yokmu burda hikaye yazayim. Ya herkes herseye fake demeye basladi biliyorum burda bi suru sacma konu aciliyor ama bunca sayfa herkese tek tek cevap yazdim herkesi dinledim ve butun herseyi ayrintili yazdim bu konuda bende gercegim.Okan'ın konuya dahil olduğu ilk bölümü izlediğimde ay pardon okuduğumda ( bildiğin on üç bölüm dizi gibi oldu) liseli ergen tiplerin sevgilisini kıskandırmak için ama Berkecan çoook iyi biri ve biz sadede arkadaşızzzz tamammm mı tripleri aklıma geldi. İlk mesajınızı bi dönüp tekrar okuyunca ne demek istediğimi anlarsınız. Başta size hak vermiş olgun tavrınızı takdir etmiştim. Ancak hakikaten iş zıvanadan çıktı. Eğer konu fake ise olmadı bu bölüm tutmadı ayrıca bu kadar okuyan yazan insanlara yazık ettiniz. Yok gerçekse bu anlattıklarınız
Ya maviturna ne bileyim taa ilk mesajda yazmistim cok rahatsin diye ne bileyim bana cevaplar normal boyle nasil deyim onem vermedigin belli cevaplarina eger fake degilse konuBurada yazilanlar beni dusunmeye sevk etti o sebeple yokladim ben kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?