Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Yaylaya gittikten sonrali ilk mesajında da bu okanı yere göğe sığdıramamıştın
Okan şöyle iyi böyle güzel vs vs
Kocanın yaptığını sende yaptın iyi
Kocan haklı
Ne okanmış dilinden düşüremedin bi

Yani gunlerdir bana destek olan herkese tsk. Ederim ama simdi onlarda esimin tarafina gecmis valla yani. Kaldiki benim tek yaptigim zaten tatil icin gelmis oldugum kafa dinlemek icin gelmis oldugum bir yerde 2 kisi ile disari cikmak. 32 yasinda bir kadinjm ben 20 yasindaki toy kiz degil kimin bana ne niyetle yaklastigini anlarim.

Aslı etkisiz eleman bence, sıkıntı o ya da eski kocası değil, bizim için bile okan hop diye indi esin ne düşündü kimbilir

Sana konunun başında şunu demiştim bu adam cidden hazırlanıp gidecekken sen oteli aradın diye mi vazgeçti tutuştu yoksa kendi iradesi ile yahu ben napıyorum mu dedi, bu ikisi çok farklı kocanı en iyi sen tanırsın dedim, sende bana işte ondan emin olamıyorum dedin, demek ki eşin de senden emin olamıyo, evet bu adam cidden uzaktan da olsa akrabadır ters bir durum yoktur diyemiyo, bu zaten sıkıntı sizin ilişkinizde

Adam baştan yaylada olabilir de sen hemen ne demeye anlatıyosun hayatını, çok samimi akraba olsa sen de yeni tanımazdın,ne gerek var zaten arkadaşın da geliyormuş yanına,onunla dertles, okan alışverişe geldi okanın doğumgünü okan çocuğu hastaneye götürdü falan bu nedir Ayşegül kitap serisi gibi

ben bunlari yasiyorum be.

Hanımefendi siz ilk yayla mesajınızda Okan dan bir giriş yaptınız ve şimdiye kadar bahsi geçen şahıslara hiç Kod adı vermemiştiniz hep x ve y dediniz şimdi burada hemen bir isim taktınız belki niyetler saf ama siz biraz hepimizin gözüne Okan'ı fazla soktunuz gibi o yüzden bu kadar dikkat çekti şüpheler oluştu

Yok artik yani yok artik.

Mavi yayladan sonraki mesajlarını tek tek alıntılamak istemiyorum
Dön sen bir bak mesaj başına düşen "Okan" kelimesini
İlk ama ilk okanlı mesajı okuduğumda diyecektim ama tepki çekmek istemedim
Sanal alemde 1500 defa iyi okan cici okan diyorsan, gerçek hayatta nasıldır diye düşündüm.
Tamam akraba ama hiç tanışmamışsınız ve kocan da haklı olarak işkillenmiş. Senin ondan işkillenmen gibi (sen haklıydın orası ayrı)
Üstelil adamın çocuğu ateşlenmiş ama bunu BABASI yerine senin barlarda eğlendiğin adam biliyor
Bu ne derece kabul edilebilir ?
Eşinin sana şöyle dediğini düşün:

"Ya biz AYSEL ile bara geldik. Aysel çok iyi yaa görmen lazım. Dün gece ulaş ateşlendi aysel bir ilgilendi sabaha kadar başında durdu sağolsun çok iyi. Böyle başına sirkeli bezler koydu falan. Annemin akrabasıymış ama bende tanımıyorum yeni tanıştık ama kızma valla çok iyi bak. Şimdi de Aysel ile bardayız. ayselin doğum gününü kutluyoruz"

Ne alakası var eşinin tarafina geçmekle, maç mı bu ne çıkarım var, bu iş benim için kadın erkek işinden bağımsız sen eşini yatakta basmadın net şöyle oldu diyebiliyor musun, evet arkadaşlık talebini kabul etmesi bile iğrenç ama su an sende burdan gayet flörtleşiyo gibi duruyorsun

Sen oraya kafa dinlemeye boşanma işini düşünmeye eşinin ailesinden falan uzaklaşmaya gittin değil mi

Yani ben kendimi savunacak birsey yapmadim, ben zaten buraya
Asla kimse ile flort etmiyorum ben aslada kabul etmiyorum bunu belki yazili birsey oldugu icin burda oyle bir ortam canladin sizin kafanizda ama kesinlikle oyle biraey yok.
Ya benim ailem beni uyarir oyle birsey gorseler bu okandan hadi ben salagim diyelim.

Ay onu ben x ve y ler birbirine karismasin diye yaptim

Kadın yapınca rererö erkek yapınca bal kaymak olayı değil bu, sen şu an esinle kendini eşitledin, dediğim gibi onun yerinde olsam çocuğu gelir alırdım içim rahat etmez çünkü, bize kendini anlatiyosun iyi hoş ama esin açısından durum şu: kafa dinlemeye gittin orda uzaktan akraba dediğin biriyle samimi oldun arkadaşın da geldi eğleniyosunuz çocuk 2 gün önce hastaydı şimdi nasıl bilmiyo

Benim kafamda canlanmıyo muhtemelen eşin öyle düşündü ve artık hiç sanmam deli divane ozur dilesin

Kendini yaylaya kadar iyi ifade edebilen mavi şimdi mi ifade edemedi yayladan itibaren yazdığın mesajlara bak Okan diye girdiğin fırtınalı girişleri, metrekareye düşen Okan kelimesini bir hesapla mavicim tekrar gel...

Himmm evet son paragraf gibi birsey olsa bende benEr tepkileri veririm.
Ama ben esime boyle konusmadim ki zten ben konusamadim ki adam 2 resimle asti kesti zaten.

Eşinin şehir dışında şu cümleleri sana söylemesi ne kadar normalse, senin yaptığın da o kadar normal...

"Ya biz AYSEL ile bara geldik. Aysel çok iyi yaa görmen lazım. Dün gece ulaş ateşlendi aysel bir ilgilendi sabaha kadar başında durdu sağolsun çok iyi. Böyle başına sirkeli bezler koydu falan. Annemin akrabasıymış ama bende tanımıyorum yeni tanıştık ama kızma valla çok iyi bak. Şimdi de Aysel ile bardayız. ayselin doğum gününü kutluyoruz"

Aynen herif üfürükten teyyare meseleler çıkarıp asıl olaydan gündemi saptırmaya çalışıyor.

Konu çok garipleşti.Valla bunları gerçekten yaşıyorsanız da Allah sabır versin. Bu kadar hareketliliğe ani duygu değişimlerine fiziken de ruhen de insan bitkin düşer yani. Bu arada tekrar merkeze indiniz sanırım.

Olmadı mavi olmadı, gene de sen bilirsin elbette, zaten bitti boşanıcam diyosun ama bu yayla işini çok uzatma adam gelir basar orayı okanı da gömer adamda o potansiyel var başını belaya sokma

Kesinlikle boyle bencede cunku o da o kadar iyi biliyorki ben boyle birsey yapmam bunu firsata cevirecek akli sira. Baskin cikacak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…