- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.681
Yani gunlerdir bana destek olan herkese tsk. Ederim ama simdi onlarda esimin tarafina gecmis valla yani. Kaldiki benim tek yaptigim zaten tatil icin gelmis oldugum kafa dinlemek icin gelmis oldugum bir yerde 2 kisi ile disari cikmak. 32 yasinda bir kadinjm ben 20 yasindaki toy kiz degil kimin bana ne niyetle yaklastigini anlarim.Mavi: erkek yatak odasının kıyısından döner, kadınlarımız aklamak için uğraşıp seni suçlar.
Sen yanında annen, kız arkadaşın olduğu halde erkekle diyalog kurdun diye, kocana nispet yapmakla, hatta aldatmakla suçlanacaksın, emin ol.
Kadının düşmanı önce kadın, sonra erkek
Yok artik yani yok artik.Yaylaya gittikten sonrali ilk mesajında da bu okanı yere göğe sığdıramamıştın
Okan şöyle iyi böyle güzel vs vs
Kocanın yaptığını sende yaptın iyi
Kocan haklı
Ne okanmış dilinden düşüremedin bi
Yani kizlar hic burayi okudugumda boyle yorumlar gorecegimi dusunmuyordum.
1. Si simdi bu yazdiklarima senaryo diyenler olmus, olabilir oyle dusunebilirsiniz ama degil. Kac gun hangi ruh hastasi gelir gece gunduz buraya yazar bilmiyorum ama o ben degilim. Ortaya bir baslik atip sacma sapan olaylari bunu hikayelestiereck kadar edebiyatim yok yani. Valla cok uzuldum. Gerci boyle birseyi banasa anlatsalar bende yuh yok gercek olamaz derdim belki. Bilmiyorum.
2. Ya okan konusunda ben yalnis bir sey yapmadim ki kocamada onu ballandira ballandira anlatmadim. Burda da oyle anlatmadim. Askolsun siz benim ustume boyle gelirseniz o okuzun de boyle davranmasi normal.
3.asli mali icin ne deseniz hakkiniz var kadin kendi eski kocasina nispet yapacak diye beni harcadi ama asla kasitli yapmaz o ayri. Hani bilmiyorum sizlerin hayatinda ki butun arkadaslariniz cok dusuncelidir belki ama benimkilerin bazilarinin beyninin sol lobu alinmis iste ne yapiyim.
4. Okan dedigim arkadas 2 gunde yanimda bitmedi cunku ben geldigimde adam yaylada idi.asli benim yanima gelmek istedi bende cok mutlu oldum. Ha oyle burda yani yaylada belki ben oyle yazinca bilmiyorum boyle kafaanizda baska turlu bir ortam mi canlandi ama okanla birlikte birdunya insan var yaylada ama benim her isime kosan o oldu ama bende aaaa bu okan bana gozmu koydu yoksa diye dusunmedim.bunada ihtimal dahi vermem.
5. Ben samsundayim yayla, barda mevcut.
6. Ben gece cikmaya merakli degilim belki en son 2 sene once cikmisimdir.ama ya gel gidelim iste kafamiz dagilir nolcak falan diye konusunca bizim asli bende iyi dedim olur. Anemi dinleyeydim iyiydi ama oldu bi kere.
7. En onemlisi bu ben oglum atesler icndeykeyn bir yere gitmedim oglum ateslendigi gecenin sabahina iyilesti gayet iyi cok sukur. Ben o kadarda degil yani.
8. Bazi arkadaslar esime hak vermis. Neden hakli o ya ben ne yapmisim.
Ben bi öleceğim günü bilmiyorum yeminle. .ilk on sayfanın içinde bile kaç kere yazdım bu konuda bi tuhaflik var diye ara arada kaç kere yazdım ahanda size tuhaflik. ..Eğer yanlısım varsa çok özür dilerim ama fakese yeminle kral gibi senaristler halt etmiş yanınızda. ..
Hanımefendi siz ilk yayla mesajınızda Okan dan bir giriş yaptınız ve şimdiye kadar bahsi geçen şahıslara hiç Kod adı vermemiştiniz hep x ve y dediniz şimdi burada hemen bir isim taktınız belki niyetler saf ama siz biraz hepimizin gözüne Okan'ı fazla soktunuz gibi o yüzden bu kadar dikkat çekti şüpheler oluştuYani gunlerdir bana destek olan herkese tsk. Ederim ama simdi onlarda esimin tarafina gecmis valla yani. Kaldiki benim tek yaptigim zaten tatil icin gelmis oldugum kafa dinlemek icin gelmis oldugum bir yerde 2 kisi ile disari cikmak. 32 yasinda bir kadinjm ben 20 yasindaki toy kiz degil kimin bana ne niyetle yaklastigini anlarim.
Yok artik yani yok artik.
Yani gunlerdir bana destek olan herkese tsk. Ederim ama simdi onlarda esimin tarafina gecmis valla yani. Kaldiki benim tek yaptigim zaten tatil icin gelmis oldugum kafa dinlemek icin gelmis oldugum bir yerde 2 kisi ile disari cikmak. 32 yasinda bir kadinjm ben 20 yasindaki toy kiz degil kimin bana ne niyetle yaklastigini anlarim.
Asla kimse ile flort etmiyorum ben aslada kabul etmiyorum bunu belki yazili birsey oldugu icin burda oyle bir ortam canladin sizin kafanizda ama kesinlikle oyle biraey yok.Ne alakası var eşinin tarafina geçmekle, maç mı bu ne çıkarım var, bu iş benim için kadın erkek işinden bağımsız sen eşini yatakta basmadın net şöyle oldu diyebiliyor musun, evet arkadaşlık talebini kabul etmesi bile iğrenç ama su an sende burdan gayet flörtleşiyo gibi duruyorsun
Sen oraya kafa dinlemeye boşanma işini düşünmeye eşinin ailesinden falan uzaklaşmaya gittin değil mi
Ay onu ben x ve y ler birbirine karismasin diye yaptimHanımefendi siz ilk yayla mesajınızda Okan dan bir giriş yaptınız ve şimdiye kadar bahsi geçen şahıslara hiç Kod adı vermemiştiniz hep x ve y dediniz şimdi burada hemen bir isim taktınız belki niyetler saf ama siz biraz hepimizin gözüne Okan'ı fazla soktunuz gibi o yüzden bu kadar dikkat çekti şüpheler oluştu
Yani ben kendimi savunacak birsey yapmadim, ben zaten buraya
Asla kimse ile flort etmiyorum ben aslada kabul etmiyorum bunu belki yazili birsey oldugu icin burda oyle bir ortam canladin sizin kafanizda ama kesinlikle oyle biraey yok.
Ya benim ailem beni uyarir oyle birsey gorseler bu okandan hadi ben salagim diyelim.
Kendini yaylaya kadar iyi ifade edebilen mavi şimdi mi ifade edemedi yayladan itibaren yazdığın mesajlara bak Okan diye girdiğin fırtınalı girişleri, metrekareye düşen Okan kelimesini bir hesapla mavicim tekrar gel...Yani ben kendimi savunacak birsey yapmadim, ben zaten buraya
Asla kimse ile flort etmiyorum ben aslada kabul etmiyorum bunu belki yazili birsey oldugu icin burda oyle bir ortam canladin sizin kafanizda ama kesinlikle oyle biraey yok.
Ya benim ailem beni uyarir oyle birsey gorseler bu okandan hadi ben salagim diyelim.
Himmm evet son paragraf gibi birsey olsa bende benEr tepkileri veririm.Mavi yayladan sonraki mesajlarını tek tek alıntılamak istemiyorum
Dön sen bir bak mesaj başına düşen "Okan" kelimesini
İlk ama ilk okanlı mesajı okuduğumda diyecektim ama tepki çekmek istemedim
Sanal alemde 1500 defa iyi okan cici okan diyorsan, gerçek hayatta nasıldır diye düşündüm.
Tamam akraba ama hiç tanışmamışsınız ve kocan da haklı olarak işkillenmiş. Senin ondan işkillenmen gibi (sen haklıydın orası ayrı)
Üstelil adamın çocuğu ateşlenmiş ama bunu BABASI yerine senin barlarda eğlendiğin adam biliyor
Bu ne derece kabul edilebilir ?
Eşinin sana şöyle dediğini düşün:
"Ya biz AYSEL ile bara geldik. Aysel çok iyi yaa görmen lazım. Dün gece ulaş ateşlendi aysel bir ilgilendi sabaha kadar başında durdu sağolsun çok iyi. Böyle başına sirkeli bezler koydu falan. Annemin akrabasıymış ama bende tanımıyorum yeni tanıştık ama kızma valla çok iyi bak. Şimdi de Aysel ile bardayız. ayselin doğum gününü kutluyoruz"
Kocası karısına güvenmediği için değil kendi suçunu bastırmak için karısını iffetsizlikle suçluyor.
Öküz işte, aldatmak için uğraşacağına yuvasını korumak için uğraşsaydı
Kesinlikle boyle bencede cunku o da o kadar iyi biliyorki ben boyle birsey yapmam bunu firsata cevirecek akli sira. Baskin cikacak simdiKocası karısına güvenmediği için değil kendi suçunu bastırmak için karısını iffetsizlikle suçluyor.
Öküz işte, aldatmak için uğraşacağına yuvasını korumak için uğraşsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?