Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

eşin bence uzaklaştığı için aranıyor fırsat kolluyor gibi geldi erkek bu yanin yapar mı yapar sürekli ara kontrol et gerekirse sert tavrınla konuşşşş

Kendimi suclamaya basladim artik bende. Bi suru keske oldu 3 gunde acaba evdemi kalip dusunseydim acaba cikmasamiydim acaba acaba oldum.
Şimdi suçlamayı bi kenara bırak kendinize onu da. Net kararlı ve çook çok açık bi şekilde konuşun. Zaman isteyin eğer barışacaksanız ama ayrı olarak değil. Onun kendisini affettirmeye çalışması için içinize sindirmek için. Yok aksi olacaksa o yönde konuşup netleştirin. Size yazık çocuğa yazık. Yuva Kolay kurulmuyor, boşanmakta kolay değil. Duygularınız ve mantığınızı birleştirin son söz ikinizin...
Hayırlısı olsun

Kendimi suclamaya basladim artik bende. Bi suru keske oldu 3 gunde acaba evdemi kalip dusunseydim acaba cikmasamiydim acaba acaba oldum.

Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Neden sadece "Okan diye bir aile dostumuz ilgilendi sağolsun" yazıp geçmek yerine Okan aşağı Okan yukarı yazdınız kaç mesaj üst üste. Neden ? Çocuk hastalandı Okan, avm' ye geldik Okan, Okan çok iyi, Okan'la gece gezmesi. Okan fazlalığı oldu sanki bir anda.

Yok yanlis anlamam canim yanlisi yapip yanlis anlamak sacma zaten.
Hani ben buraya hep acik acik detayli yaziyorum ya ondan birde bunlarla sadece o ilgilendi ya inanin ki yanlis bir ortam olsa once kendi ailem buna mani olurdu ayagini denk al mavi derlerdi asla boyle bir ortam olusmadi ama.

Bende artik esimin tavrina gore bir konusma yonune gidecegim kendimi karalatmaya niyetim yok ki bu yonde konusacak olursa geldigi gibi gider.

Bence artık Okan mevzusunu bi kenara bırak gerçeği sen biliyorsun eşin seni bugün tanımıyor yalan söylediğini samimiyetini az çok anlar. Sorumluluğun kendine, eşine çocuğuna. Sonuçta hala evlisin.
Her zamanki sakin duruşunu al, maNtıklı düşün, düşünün. Karara bAĞlayın.
Tek dileğim hayırlısı olsun

Kizlar aradim iyiki aramisim yoldaymis zaten yarim saat bi saate orda olucam dedi.
Merkezdeyim dedim buraya gel burda konusalim. Bi kafeye gectim bekliyorum.
Sıkı bir musabaka bekliyor beni sans dileyin dua edin lutfen.

Hadi bakalım,bekliyoruz gelişmeleri.
Yine tartaklamasın da aman.

Bende artik esimin tavrina gore bir konusma yonune gidecegim kendimi karalatmaya niyetim yok ki bu yonde konusacak olursa geldigi gibi gider.

Ben yanımda Aslı da varken ve ben kafamı dağıtmak için tatile çıkmışken adamla flört etmedim ama sana fırsat doğdu de. Hatalı olan o sana bunu unutturmasına izin verme.

Birde bak ben buraya bir mesajimda da yazmis olmam lazim ne zaman okanla konussak hep bana mavi esine sans ver sende cok uzgunsun bu konu boyle cozume ulasmaz diyordu yani bunu neden yaziyorum kimsenin kimseye karsi bir hissiyati yok. Yani ben kadin erkek iliskilerinden anlamiyorum o zaman eger niyeti baskaysa.

Esine karşı sakinligini koru mavi ve güzelce anlat olanı biteni sakin hir gür çıkmasına izin verme

Ona at topu,dikkatli ol esin oraya sinir küpü olarak kafasinda bir ton soru işaretiyle geliyor ve ona durumu çok sakin bir dille ifade et onun yaptığı şeyin yanlisini sana yüklemesine izin verme akıllıca konuş derim

Başka bir kadınla buluşma isteği senin bu Okan meselen yüzünden arada kaynamasin kirginliklarini anlat neden böyle hissettiğini anlat ki anlasin zorba herif

Tartaklama mevzusu olursa dinleme bile derim

Bende burdan ilerlicem iste sakin sakin

Akrep benim burcum. Yok aslinda burda herkes o kadar hakli ki... arayamam onu suan ne desem sacma olacak zaten.

Burcunun özelliğini taşımıyorsun mavi turna . Taşısan biz bu konuya yorum yazıyor olmazdık .

Eşinle sakin konuşmanı tavsiye ederim .Kızgın olduğu ve ilginç hobileri yüzünden kalabalık bir cafe seçmen iyi olmuş olabilir .İyi şanslar .

kızlar burda neler oluyor biri bana da anlatsın çatlıycam

Konu sahibinin eşi iş için şehir dışına gidiyor. Bu gittiği sabah eski sevgilisi adamı Facebook' dan ekliyor, adam da kabul ediyor. Ama adam feys mesajlarının M mavi_turna ya da düştüğünü unutuyor ve eski sevgili ile mesajlaşıyor, ben de o şehirdeyim diyor ve mavi de görüyor bunları. Ve sonra adam siliyor mesajları ama konu sahibi huylanıp oteli arıyor kocasının kaldığı. Ve oteldekiler Ada'ma haber verince koca panik olup dönüyor. Mavi'ye kadınla buluşmak için hazırlandığını ama yapamadığını söylüyor. Af diliyor. Sonra ortalık karışıyor, Adamın ailesi de işin içinde ve kv ile görümce edepsizlik yapıyor. Kocası da mavi' yi tartaklıyor iş büyüyor.

kızlar burda neler oluyor biri bana da anlatsın çatlıycam

Adam hem suçlu hem güçlü, ailesi de ısrarcı ve kötü davranıyor mavi yıpranıyor. Aile komplocu, görümce eski kızla kanka modunda ve daha neler neler... Sonrası da bi zahmet 10 sayfa önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…