- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.781
Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
Şimdi suçlamayı bi kenara bırak kendinize onu da. Net kararlı ve çook çok açık bi şekilde konuşun. Zaman isteyin eğer barışacaksanız ama ayrı olarak değil. Onun kendisini affettirmeye çalışması için içinize sindirmek için. Yok aksi olacaksa o yönde konuşup netleştirin. Size yazık çocuğa yazık. Yuva Kolay kurulmuyor, boşanmakta kolay değil. Duygularınız ve mantığınızı birleştirin son söz ikinizin...Kendimi suclamaya basladim artik bende. Bi suru keske oldu 3 gunde acaba evdemi kalip dusunseydim acaba cikmasamiydim acaba acaba oldum.
Kendimi suclamaya basladim artik bende. Bi suru keske oldu 3 gunde acaba evdemi kalip dusunseydim acaba cikmasamiydim acaba acaba oldum.
Yok yanlis anlamam canim yanlisi yapip yanlis anlamak sacma zaten.Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Neden sadece "Okan diye bir aile dostumuz ilgilendi sağolsun" yazıp geçmek yerine Okan aşağı Okan yukarı yazdınız kaç mesaj üst üste. Neden ? Çocuk hastalandı Okan, avm' ye geldik Okan, Okan çok iyi, Okan'la gece gezmesi. Okan fazlalığı oldu sanki bir anda.
Bende artik esimin tavrina gore bir konusma yonune gidecegim kendimi karalatmaya niyetim yok ki bu yonde konusacak olursa geldigi gibi gider.Şimdi suçlamayı bi kenara bırak kendinize onu da. Net kararlı ve çook çok açık bi şekilde konuşun. Zaman isteyin eğer barışacaksanız ama ayrı olarak değil. Onun kendisini affettirmeye çalışması için içinize sindirmek için. Yok aksi olacaksa o yönde konuşup netleştirin. Size yazık çocuğa yazık. Yuva Kolay kurulmuyor, boşanmakta kolay değil. Duygularınız ve mantığınızı birleştirin son söz ikinizin...
Hayırlısı olsun
Bence artık Okan mevzusunu bi kenara bırak gerçeği sen biliyorsun eşin seni bugün tanımıyor yalan söylediğini samimiyetini az çok anlar. Sorumluluğun kendine, eşine çocuğuna. Sonuçta hala evlisin.Yok yanlis anlamam canim yanlisi yapip yanlis anlamak sacma zaten.
Hani ben buraya hep acik acik detayli yaziyorum ya ondan birde bunlarla sadece o ilgilendi ya inanin ki yanlis bir ortam olsa once kendi ailem buna mani olurdu ayagini denk al mavi derlerdi asla boyle bir ortam olusmadi ama.
Kizlar aradim iyiki aramisim yoldaymis zaten yarim saat bi saate orda olucam dedi.
Merkezdeyim dedim buraya gel burda konusalim. Bi kafeye gectim bekliyorum.
Sıkı bir musabaka bekliyor beni sans dileyin dua edin lutfen.
Bende artik esimin tavrina gore bir konusma yonune gidecegim kendimi karalatmaya niyetim yok ki bu yonde konusacak olursa geldigi gibi gider.
Birde bak ben buraya bir mesajimda da yazmis olmam lazim ne zaman okanla konussak hep bana mavi esine sans ver sende cok uzgunsun bu konu boyle cozume ulasmaz diyordu yani bunu neden yaziyorum kimsenin kimseye karsi bir hissiyati yok. Yani ben kadin erkek iliskilerinden anlamiyorum o zaman eger niyeti baskaysa.Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Neden sadece "Okan diye bir aile dostumuz ilgilendi sağolsun" yazıp geçmek yerine Okan aşağı Okan yukarı yazdınız kaç mesaj üst üste. Neden ? Çocuk hastalandı Okan, avm' ye geldik Okan, Okan çok iyi, Okan'la gece gezmesi. Okan fazlalığı oldu sanki bir anda.
Artik nasip kismet.Hadi bakalım,bekliyoruz gelişmeleri.
Yine tartaklamasın da aman.
Bunuda diyecegim. Ben sanki basbasa cikmisim gibi davraniyor.Ben yanımda Aslı da varken ve ben kafamı dağıtmak için tatile çıkmışken adamla flört etmedim ama sana fırsat doğdu de. Hatalı olan o sana bunu unutturmasına izin verme.
Bende burdan ilerlicem iste sakin sakinEsine karşı sakinligini koru mavi ve güzelce anlat olanı biteni sakin hir gür çıkmasına izin verme
Ona at topu,dikkatli ol esin oraya sinir küpü olarak kafasinda bir ton soru işaretiyle geliyor ve ona durumu çok sakin bir dille ifade et onun yaptığı şeyin yanlisini sana yüklemesine izin verme akıllıca konuş derim
Başka bir kadınla buluşma isteği senin bu Okan meselen yüzünden arada kaynamasin kirginliklarini anlat neden böyle hissettiğini
Hadi bakalım gelişmeleri bekliyorumBende burdan ilerlicem iste sakin sakin
Akrep benim burcum. Yok aslinda burda herkes o kadar hakli ki... arayamam onu suan ne desem sacma olacak zaten.
kızlar burda neler oluyor biri bana da anlatsın çatlıycam
kızlar burda neler oluyor biri bana da anlatsın çatlıycam
Konu sahibinin eşi iş için şehir dışına gidiyor. Bu gittiği sabah eski sevgilisi adamı Facebook' dan ekliyor, adam da kabul ediyor. Ama adam feys mesajlarının M mavi_turna ya da düştüğünü unutuyor ve eski sevgili ile mesajlaşıyor, ben de o şehirdeyim diyor ve mavi de görüyor bunları. Ve sonra adam siliyor mesajları ama konu sahibi huylanıp oteli arıyor kocasının kaldığı. Ve oteldekiler Ada'ma haber verince koca panik olup dönüyor. Mavi'ye kadınla buluşmak için hazırlandığını ama yapamadığını söylüyor. Af diliyor. Sonra ortalık karışıyor, Adamın ailesi de işin içinde ve kv ile görümce edepsizlik yapıyor. Kocası da mavi' yi tartaklıyor iş büyüyor.
Anlatsak kitaplara sığmaz,bdv'yede sığmadı zaten...hiç bulaşma arkadasim okumadiginla kal derim...kızlar burda neler oluyor biri bana da anlatsın çatlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?