Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Adam eski sevgilisiyle mesajlaşıyor ne kuruntusu! Ben mi anlamadım olayı bunda düşünecek ne olabilir ki?
Bu iş sadece mesajlaşma işi değilmiş bugün öğrendiklerime göre anladığım ortada bitmemiş bir aşk hikayesi var. Neye üzüleceğimi şaşırdım.

Arkadaşlık istediğini kabul etmesi ve mesaja karşılık vermesi bile hata.. Kaldı ki bide üstüne nerde olduğunu söylemiş..

Mesajların sizin telefonunuza düştüğünü bildiği halde önce mesajlasıp sonra silmesi bile yeterli bi sebep kavga çıkarmak için telefonlarını alıp görüşmedikleri ne malum ? Ben de aynı şehirdeyım demesinin sebebi başka ne olabilir aklıma bişey gelmiyor

söyleme yine ama bu 2 hafta boyunca sürekli kontrol et msjları silinmeden birşeyler görürsün blki..
Artık face üzerinden konuşmuyorlar,bugün başka arkadaşları falan yazdı düştü yine telefonuma. O kızdan bir şey gelmiyor büyük ithimal telefon üzerinden haberleşiyorlar. Zaten şuan aynı yerdeler eşim otelde kalıyor yalnız kız tek başına yaşayan birisiymiş ve bekarmış halen. Kimbilir belki yanyandırlar.

bebeğinizle birlikte gidemez misiniz? konuşmadınız mı bugün eşinizle? belki açık verir. ya çok zor bir durum Allah kolaylık versin.

Yani şu an olabileceklere müdahale de edebilirsiniz; eşinizi aramak ya da bahsettiğiniz gibi oraya gitmek...Eğer gerçekten bişeyler oluyosa sizin de dahil olmanız... ya da

bebeğinizle birlikte gidemez misiniz? konuşmadınız mı bugün eşinizle? belki açık verir. ya çok zor bir durum Allah kolaylık versin.
Eşimle bir kaç kez konuştuk bugün telefonda, konuşmaları falan aynı. Ama ben eşimin kuzenini davet ettim bugün ve laf açıp o kızla olan ilişkileri anlamaya çalıştım. Söyledikleri iyice yıktı beni. Kızın zamanında kayınvalideme gidip ağlaması yalvarması, kocamın benimle mantık evliliği yaptığını idda etmesi gibi şeyler duydum. Anlatıklarından anladığım ilişkileri halen birbirlerini severken bitmiş.

ya da kenara çekilip izlemek , belki de eşinizi ve evliliğinizi bir sınavdan geçirmek gibi..çünkü insanları koşullar ouşmadıkça tanıyamıyoruz, sonrasında bişey olduysa nasılsa açığa çıkar...

kız peşini bırakmıyor da olabilir ama eşinizin aynı şehirde olduklarını ifade etmesi çok şüphe uyandırıcı. bebekle gidemez misiniz?

o değilde oteldekiler eşime, karınız aradı size ulaşamamış derse şimdi birde

Kızlar eşim aradı şimdi, oteli aramışsın telefonum açıktı dedi. Bende bana kapalı geldi 3 kere aradım üst üstte dedim. Olabilir bilmiyorum falan dedi. Neyse aramızda şöyle bir konuşma geçti..
Eşime orda olduğun için içim hiç rahat değil huzursuzum sebebini bilmiyorum dedim. Ne dedi biliyorumusunuz. Sende ki huzursuzluğu sebebini biliyorum X bana face den yazmıştı onları gördün için içini yedi dimi dedi. Ben cevap vermedim, mesajları utandığı için silmiş yani ne halt etmeye cevap yazdım bilmiyorum dedi. Zaten sana söyleyecektim sen oteli aramasanda yemeğimim bitmesini bekledim, ne X ile nede başka eski bir sevgilim ile seninle tanışıp evlendikten sonra irtibat kurmadım,kurmamda için rahat olsun dedi.
Face şifresi bende yoktu hiç almamıştım bugüne kadar şifresini verdi, zaten sildim X i dedi. Yaptığım hataydı sana karşı çok terbiyesizlik yaptım böyle yaparak çok utanıyorum dedi. Oğlumuzun üstüne yemin etti falan asla yüzünü görmedim onun burda dedi.
bende kuzenin söylediklerini kısaca anlattım ve inkar etmedi ayrıldıklarında kıza karşı bişeyler hissetmeye devam etmiş ama 1 yıl sonra benle tanıştığında içinde kimseye bir duygu beslemediğini falan söyledi.
Diyeceksiniz ki ne güzel işte, ama eşim asla bu üslupta konuşacak biri değildir. Öyle uzun uzun açıklama yapacak, yalvaran tonla konuşacak biri değildir o. Bu tavrı beni iyice süphelendirdi, yarın akşam dönecekmiş zaten başka birini gönderecekmiş işin kalanını tamamlaması için.

O zamn ayni isi yaptiginiza göre güvendiğin insanlar vardir haber alabilirsin onlardan ama duyarsa yok güvenmiyorsun der basin iyice agrir. Bekle ve gör bakalim nasil davranacak napicak? Kizin numarasi esinde de var mi? Eger faturali hat falansa online islemlerden kiminle görüştüğüne bakabilirsiniz ama bi sifre geliyor onunla giriyorsunuz. Eve geldigi zaman yapabilrsn. Icin rahat eder . Ama sorun daha cok kadinlarda evli erkeklere düşkün olanlar cok var piyasada

ay gel de çık işin içinden. niye birden dönmeye karar verdi acaba? gerçi çocuğunun üstüne de yemin etmiş. kocanızı siz tanıyorsunuz herhalde böyle bir yalan söyleyecek kadar küçülmemiştir. ama bir durum varsa da şüphelendiğinizi anladığı için tedbirli hareket eder artık. umarım yoktur bana biraz samimi geldi konuşması.

Aklıma birsey geldi aslında pc konusunda iyi olan biri face i kapatıp açınca Eski Mesajları Yükleyin mi diyor ya onu yapabilir belki!
Ancak oradan mesajlaşma daha önce de yazdığım gibi reelde gorusmemek demekti şimdi mesaj yoksa bir bit Yeniği vardır ama kızın arkadaşlık atmasiyla olaylar birden bu hale geldiyse. ....enteresan yani..sırf ego tatmini de olabilir erkeklerinki Bak Unutulmayacak Erkeğim havası yani

Esiniz icin değerli olmasaniz veya evliliginiz umurunda olmasa size vurdum duymaz cevaplar verirdi belli ki size karsi kendini suclu hissetmis o yuzden ayrintili konusmus.Icinize vesvese sokmayin yapan insan her sartta yapar zaten. Esinizi en iyi siz tanirsiniz sadece kendi kalbinizi dinleyin lutfen. Insaniz hepimiz. Begenilmek aranilmak sorulmak hosumuza gider bu demek degildir ki sizi sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…