- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.801
Evet ara ara geçmiş sayfalara bakıyorum anlayabilmek için..Aa Samsun'da mıymışlar ? Samsun'da sıradan bir gün
Olaylar birde samsunda geçiyormuş..
Bende orda yaşıyorum..
Ne vardı şu konuyu takip etseydim..
Belki olay yerinde bile bulundum ama ondan bile haberim olmamış..
Yokya bi cenabetlik var bende..
Ben yorum yapsaydım ne okan,ne aslı olurdu..millan sen nasıl takip edemedin bu konuyu canım ya :)
halbuki tam senin yorumlarına ihtiyacımız vardı
Bu konunun özeti olmaz..her bolum başka bi aksiyon içeriyor..macera içinde macera..Laa bende kaçırdım konuyu özet geçen yokmu hayrına.. meraktan çatlıyomm...
90 lardaki sayfada özet var demişlerdi da tl ibnelik yaptı bakamadımdı:) 92miydi yaa..Bu konunun özeti olmaz..her bolum başka bi aksiyon içeriyor..macera içinde macera..
Kafama göre bi sayfa acıyorum..olmadık biseyle karsılasıyorum..
Olsun simdi yap yorum millan evet cok sacmaladim ama yine hakli cikmayi basardim kizlar sayenizde.Ben yorum yapsaydım ne okan,ne aslı olurdu..
Bizimki ne yaylaya,ne bara giderdi..
Maşallah dediğim 3 gün yaşıyor..bu konuda 4sayfa surerdi anca..
Yok anam ben hiç bu dallaslara rastgelemedim bu kk tarihim boyunca..
Tek msjlık ilişkilerim oldu hep..duygularla oynayıp kaçtım..oynayıp kaçtım..
Ankara yasiyoruz canim annem samsunlu yayla evi orda.Aa Samsun'da mıymışlar ? Samsun'da sıradan bir gün
Iyiyim daha iyiyim burdan yazilanlarla yurudum valla ezberledim bazi yorumlari hep ona gore konustum aklima gelmezdi oyle seyleri soylemek o panikle cok isime yaradiMavi merak ettim seni
Uzun ızun yazamadan da bir iyiyim mi desen acaba
Ay hadi inşallahMavicim sanırım beraber eve döneceksiniz artık.
Öyle hiseettim.
Ay hadi inşallah
Bir araya da gelirler inşallah. Ya en azından sular durulsun artık ya cidden yazık olacak. En kısa zamanda barışırlar umarım. Böyle uzakken daha da sarpa saracak bence.Yani tekrar bir araya gelmeselerde Ankara'ya dönebilir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?