Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Enemmmm konuyu açtım dumanı üstünde. Tabi uzun zamandır okumamıştım konunu kaldığım yerden devam ettim. Kusura bakma ama annenin yaptığı olaya eşinden çok kızdım. Ama o kayneder nedir allah aşkına Hulusi Kentmen mübarek. Bal bal.

Hadi inşallah güzel haberlerin gelir.

Konunu en baştan beri takip ve merak edenlerdenim.. Hiç bir yorumunu da atlamadan okudum.. Konuya hiç sahte demedim ve öyle olduğunu da düşünmedim ama bu Okan mevzusu falan açıkçası ilk okuduğumda benim içinde inandırıcılığını yitirdi bir an.. Hani konuyu canlı tutmak adına senaryo üretmek gibi.. Ama seninde dediğin gibi,hangi manyak oturup günlerce uydurur yazar bilmem..

Yinede yorumumu eklemek isterim..

Okan olayı olmamış cidden.. O kişiden ilk bahsettiğin an bende sorun çıkacağını düşünenlerdenim.. Ayrıca kim olsa kıskanır,kim olsa yanlış düşünür.. Bide sen telefonda şöyle ilgilendi böyle iyi diye anlatmışsın eşine.. Tıpkı Aslı gşbi nispet yapıyor gibi olmuşsun öyle algılanmış..

Eşinle görüşmen iyi geçmiş öyle yazmışsın ama detaylar yok.. Meraktayım..

2 günde neler olmuş burda böyle. okanun adı ilk geçince hoşlanmamıştım zaten, başına bi sürü iş açmış işte. kocasıyla ne konuştu yazmamıştı

Ayy sonunda bitti hepsi oku oku iki saatimi aldı valla.

*Eşiniz bir hata yapmış fakat hatasının çok farkında. Aslında yaşanan bu olaylar, sizin senelerce anlatmak istediğiniz veya dile getiremediğiniz şeylerin kafalarına dankt etmesi olmuş.
*Konuya yetişemedim eşinizi rüyanızda gördükten sonra arayıp rüyamda gördüm seni iki kez iyimisin diyebilirdin. Bu konuşma ikinizi de iyi gelirdi.
*Üçüncü şahısa çok gıcık oldum, bence nişanlısı da herşeyi bilmeli. Nasıl saplantılı bir kızla evleniyor görsün.
*Okan konusuna gelince kızlar haklı. Adamı başta ballandıra ballandıra anlattın. Devamını okumadan burdan birşey çıkacak dedim ben yani.
*Yine yetişemedim ama eşinize kendinizi madur olarak ifade etmeniz daha iyi olurdu. Yani ben burda bu durumdayken, evimden uzakta, durumu gördükleri için insanlar beni neşelendirmek için uğraşıyorlar. Sana karşı duygu yoğunluğum artmaya başlamışken sen laflarınla herşeyi mahvettin diyebilirdin.
*Konuyu tatlıya bağladıysanız, bence evliliğe bir şans vermelisin. Çünkü 4 senedir görmediğin kadar insanlar senin hissettiklerini anladılar ve hepsi çok pişman. Bu olayların size getirdiği tek artı bu olmuş.

Umarım tekrar bir arada ve olmadığı kadar huzurlu olursunuz.. Herşeyin hayırlısı..

konu sahibesinin kocasının ne haltlar karıştırdığını 183 sayfadır çözemediniz mi kızlar??

iyi ki bu konuyu hiç takip etmemeşim yine sonuçsuz kalacak gibi

Eh hemen hemen mutlubson olduguna gore konuyu kapattirsan mi acaba M mavi_turna .
Heralde kk daki en uzun konulardan da birtanesi.
Ve en onemlisi fake olduguna inanmayanlar kadar inananlar oldukca cok.
Su okandan sonra ben de fake olduguna inanananlardanim. Yani sonradan gelecek olan o kadar belliydi ki senden bu performans dusuklugunu beklemezdim

Niye kapansın ki konu barışa na veya boşanana kadam şahsen haberdar olmak isterim o kadar okuduk emek var yani ki benimle bir çok kişi aynı fikirde

Niye kapansın ki konu barışa na veya boşanana kadam şahsen haberdar olmak isterim o kadar okuduk emek var yani ki benimle bir çok kişi aynı fikirde
Ya valla bunu okuyacagima eski brezilya dizilerinden birini acarim. Fake oldugu su goturmez bana gore. Tavsiyem siz de iyi bi dizi bulup seyredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…