- 15 Mart 2015
- 1.915
- 1.492
- 333
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.841
Yazacam da evde net cekmiyor esimin yaninda yaazamiyorum
ay bn okanı kaçırdm okan kim nerdn çıkdı anlatırmsn ya :)Ayy sonunda bitti hepsi oku oku iki saatimi aldı valla.
*Eşiniz bir hata yapmış fakat hatasının çok farkında. Aslında yaşanan bu olaylar, sizin senelerce anlatmak istediğiniz veya dile getiremediğiniz şeylerin kafalarına dankt etmesi olmuş.
*Konuya yetişemedim eşinizi rüyanızda gördükten sonra arayıp rüyamda gördüm seni iki kez iyimisin diyebilirdin. Bu konuşma ikinizi de iyi gelirdi.
*Üçüncü şahısa çok gıcık oldum, bence nişanlısı da herşeyi bilmeli. Nasıl saplantılı bir kızla evleniyor görsün.
*Okan konusuna gelince kızlar haklı. Adamı başta ballandıra ballandıra anlattın. Devamını okumadan burdan birşey çıkacak dedim ben yani.
*Yine yetişemedim ama eşinize kendinizi madur olarak ifade etmeniz daha iyi olurdu. Yani ben burda bu durumdayken, evimden uzakta, durumu gördükleri için insanlar beni neşelendirmek için uğraşıyorlar. Sana karşı duygu yoğunluğum artmaya başlamışken sen laflarınla herşeyi mahvettin diyebilirdin.
*Konuyu tatlıya bağladıysanız, bence evliliğe bir şans vermelisin. Çünkü 4 senedir görmediğin kadar insanlar senin hissettiklerini anladılar ve hepsi çok pişman. Bu olayların size getirdiği tek artı bu olmuş.
Umarım tekrar bir arada ve olmadığı kadar huzurlu olursunuz.. Herşeyin hayırlısı..
Okan, Samsunda memlekette aileye yardımcı olan, alışverişe, hastaneye götüren 35 yaşlarında bekar bir delikanlı. Mavinin arkadaşı Aslı geliyor üçü beraber Okanın doğum günü diye eğlenmeye gidiyorlar, fotoğraf çekip sosyal medyada Aslı paylaşıyor eski kocasına nispet olsun diye. Mavinin eşi de görüyor ben seni nasıl düşündüm, üzülmüşsündür, bizi düşünüyorsundur vs ama sen başkasının kollarında eğleniyorsun gibisine konuşuyor. ORaya geliyorum diyor.ay bn okanı kaçırdm okan kim nerdn çıkdı anlatırmsn ya :)
ya sabahdn beri eski sayfalara giriyorm bi türlü bulamadm mavi kocasınn yanına gideckdi kocasıyla tlfnda konşmştu kocası özür dilemşti bn kızla buluşacakdm gitmedm diye sonra ne oldu mavi gittimi kocası aldattımı özet geçsn banaOkan, Samsunda memlekette aileye yardımcı olan, alışverişe, hastaneye götüren 35 yaşlarında bekar bir delikanlı. Mavinin arkadaşı Aslı geliyor üçü beraber Okanın doğum günü diye eğlenmeye gidiyorlar, fotoğraf çekip sosyal medyada Aslı paylaşıyor eski kocasına nispet olsun diye. Mavinin eşi de görüyor ben seni nasıl düşündüm, üzülmüşsündür, bizi düşünüyorsundur vs ama sen başkasının kollarında eğleniyorsun gibisine konuşuyor. ORaya geliyorum diyor.
ya sabahdn beri eski sayfalara giriyorm bi türlü bulamadm mavi kocasınn yanına gideckdi kocasıyla tlfnda konşmştu kocası özür dilemşti bn kızla buluşacakdm gitmedm diye sonra ne oldu mavi gittimi kocası aldattımı özet geçsn bana
Yok canim ya otelde kalmasi su asamada en dogrusu.Yavrum adamı otele göndermişsin bu kötü bence. Senin için taaa ankaradan geldi oralara. Bencil düşünüyorsun çok fazla. Keşke böyle birşey yapmasaydın ama olan oldu birkere.
Bak birçok şeyi bizi dinleyerek yaptın ve iyi sonuçlar da aldın. Bunu da dinle. Bencil düşünme.
Çocuk hasta olur dedin, oldu ateşlendi, kocam aramıyor dedin yanına geldi. E benzer acıyı da tattırdıgına göre halâ ne arıyorsun belâ mı kız?
Yok canim ya otelde kalmasi su asamada en dogrusu.
Hic bisey olmamis gibi yanimda kalsin istemedim.
Ben burdan aldigim fikirleri birebir uygulamiyorum kendime uygun sekilde uyguluyorum aman herkesin kendi dusuncesi ne desem inanmak istemeyen inanmaz.Konuya inananlara saygimdan -ve yanilma ihtimalim oldugundan- hic fikrimi yazmamistim. Ama gordugum kadariyla inanmayan da baya insan var.
Esim beni aldatmaya yeltenseydi, ve ben kendimi dinlemek icin yaylaya gitseydim size genel bilgiler verirdim. Bir kisi uzerinden -bu kisi yeni tanistigi, olaylarda hic bir etkisi olmayacak dis kapinin mandali- bu kadar spesifik bilgi vermeyi gereksiz gorurdum. Annemin, kv tepkisinden falan bahsetmek ok. Ama durup dururken konu hop diye okana gelmis ve detayli anlatarak guzel bi tanitimi yapilmis. Bana bu kisim cok fake geldi. Ve hemen akabinde zaten esi beklendigi gibi bu kisiyi kiskandi falan...
Bir de konu sahibi her asamayi anlatiyor bize soruyor, tabii ki gercek diyenlere; kac kisi boyle ciddi bir durumda adim adim her asamada burdan fikir alir? Ve bu tavsiyelere gore hareket eder?
Yaniliyor olabilirim ama ben konunun gercekligine inanmiyorum.
Valla istememekle alakali degil, bana cok fake geldi. Neden istememek gibi bi cabam olsun.Ben burdan aldigim fikirleri birebir uygulamiyorum kendime uygun sekilde uyguluyorum aman herkesin kendi dusuncesi ne desem inanmak istemeyen inanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?