Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Yazacam da evde net cekmiyor esimin yaninda yaazamiyorum

Yavrum adamı otele göndermişsin bu kötü bence. Senin için taaa ankaradan geldi oralara. Bencil düşünüyorsun çok fazla. Keşke böyle birşey yapmasaydın ama olan oldu birkere.

Bak birçok şeyi bizi dinleyerek yaptın ve iyi sonuçlar da aldın. Bunu da dinle. Bencil düşünme.

Çocuk hasta olur dedin, oldu ateşlendi, kocam aramıyor dedin yanına geldi. E benzer acıyı da tattırdıgına göre halâ ne arıyorsun belâ mı kız?

ay bn okanı kaçırdm okan kim nerdn çıkdı anlatırmsn ya :)

ay bn okanı kaçırdm okan kim nerdn çıkdı anlatırmsn ya :)
Okan, Samsunda memlekette aileye yardımcı olan, alışverişe, hastaneye götüren 35 yaşlarında bekar bir delikanlı. Mavinin arkadaşı Aslı geliyor üçü beraber Okanın doğum günü diye eğlenmeye gidiyorlar, fotoğraf çekip sosyal medyada Aslı paylaşıyor eski kocasına nispet olsun diye. Mavinin eşi de görüyor ben seni nasıl düşündüm, üzülmüşsündür, bizi düşünüyorsundur vs ama sen başkasının kollarında eğleniyorsun gibisine konuşuyor. ORaya geliyorum diyor.

ya sabahdn beri eski sayfalara giriyorm bi türlü bulamadm mavi kocasınn yanına gideckdi kocasıyla tlfnda konşmştu kocası özür dilemşti bn kızla buluşacakdm gitmedm diye sonra ne oldu mavi gittimi kocası aldattımı özet geçsn bana

Bebeğim sen konunun en başında kalmışsın ya. Ben sayfalar okumak zorunda kaldım. Sana özetlim

*Koca kaynanayı aradı mavi evi terkeder diye. Kaynana da evde tek başına napacaksın yanıma gel, merak etme ben herkesin azının payını verdim gibi bişi diyince şüpheler arttı
*Kaynana mavi için mantık evliliği eski kızı seviyor demiş ilk zamanlar.
*Kaynana ve görümce kızla görüşmeye devam etmişler 4 yıldır. Hatta görümce çocuğun yaş kutlamasına gelmek yerine eski kızla foto çekip paylaşmış bol bol. Evlerine almışlar falan. (Başta bunlar yoktu ne zaman oldu bilmiyorum mavi kızı tanımıyorum demişti)
*Kaynana maviye bğaırdı çağırdı, bir tek kayınpeder maviyi destekliyor
*Sonra hepsi maviden özür dilemeye eve geldiler. Mavi içindeki kustu, gönderdi evden hepsini
*Memlekete gitti
*eğlenme mevzusu
*koca geldi konuştular
*en son otele kocanın yanına gitti bebeği görmesi için

gidiş o gidiş

Umarım net ifade etmişimdir

Benim site de en çok mesaj yazdığım konu oldu bu Son sayfalar da okan o kadar muhteşem bir insandı ki ben bu konuya mı o kadar mesaj yazdım dedim . Konunun artık herhangi bir boşanma davasından pek bir farkı kalmamış gibi . Sadece olayı diğerlerinden biraz farklı kılan yaptığı hatadan pişman olan , arayıp soran , boşanma kağıdını imzalamak için isteksiz olan , ailesini özür dilemeye getiren , karısını ailesini kaybetmekten korkan bir eş olması ...

Yok canim ya otelde kalmasi su asamada en dogrusu.
Hic bisey olmamis gibi yanimda kalsin istemedim.

Kac gündür takip ediyorum .durum tam düğümlendi dediğim anda daha da dallanıp budaklandı.umarim sizin ve bebeğiniz için en doğru karar neyse o olur.
Birde fake diyenler olmuş konu için. Bence bu kadar olay fake olmasi için epey bir fazla.yani oturup günlerce işi gücü bırakıp burda millete laf anlatmak için ruh hastası falan olmak lazım. bu kadar akıllı mantıklı çözüm arayan birinden de o ruh hastası çıkmaz

Konuya inananlara saygimdan -ve yanilma ihtimalim oldugundan- hic fikrimi yazmamistim. Ama gordugum kadariyla inanmayan da baya insan var.

Esim beni aldatmaya yeltenseydi, ve ben kendimi dinlemek icin yaylaya gitseydim size genel bilgiler verirdim. Bir kisi uzerinden -bu kisi yeni tanistigi, olaylarda hic bir etkisi olmayacak dis kapinin mandali- bu kadar spesifik bilgi vermeyi gereksiz gorurdum. Annemin, kv tepkisinden falan bahsetmek ok. Ama durup dururken konu hop diye okana gelmis ve detayli anlatarak guzel bi tanitimi yapilmis. Bana bu kisim cok fake geldi. Ve hemen akabinde zaten esi beklendigi gibi bu kisiyi kiskandi falan...

Bir de konu sahibi her asamayi anlatiyor bize soruyor, tabii ki gercek diyenlere; kac kisi boyle ciddi bir durumda adim adim her asamada burdan fikir alir? Ve bu tavsiyelere gore hareket eder?

Yaniliyor olabilirim ama ben konunun gercekligine inanmiyorum.

Kizlar yazicam ama telefondan yazmak zulum yaa ama icin bombos benim ya. esim gozumde artik eskisi gibi degil.

Fake konusuna yeterince aciklama yaptigimi dusunuyorum.

Ben burdan aldigim fikirleri birebir uygulamiyorum kendime uygun sekilde uyguluyorum aman herkesin kendi dusuncesi ne desem inanmak istemeyen inanmaz.

Eger butun olaylar yasandiktan SONRA olay akisini gostermek icin okani boyle anlarim. Sonuc da o kisinin olaya dahil olacagini bilip, bize de bilgi verirsin.

Sen asama asama es zamanli yasadiklarini yaziyorsan, okani neden bu kadar anlatma geregi duydun? Olaylarin icine girecegini ongoruyor gibi olmussun. Cocugunun hastaligini belirtmek icin "cocugum ateslendi, uzaktan bir akraba yardim etti" falan derdin. Inandiriciliktan cok uzak.

Konuyu uzun uzun yine yazicam bana inanlar icin.
Ama suan benim tarafimdan barisma durumu hic icime sinmiyor sanirim ben istemiyorum kizlar esime karsi hep ozlem duydum o son meseleye kadar ama simdi burda ve ben yanyana olmak istemiyorum.
Belki de son olanlarin etkisi bilemiyorum.
Kalbim ust uste kirildi kac kere. Dedigim gibi son olanlari da yazip sonra konunun kapatilmasini rica edicem yonetimden.
Burda ki kimi arkadaslarin dalga konusu oldum. Aciklama yapmakta anlamini yitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…