Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ne oldu canım görüşme iyi gitmedimi
Yoo cok kotu degildi. Yine tartistik falan ama esimin tek yogunlastigi konu barismak eve donmem. Sorunlarin ustunu ortmek ona gore kendi bisey yapmadi son olayla ilgili kendisinin durumu abarttigina da ikna oldu ama sonrasi ne olacak hic bir sey eskisi gibi olamaz artik icim oyle buruk ki.

Yapma mavi yaa o kadar takip ettik derdine ortak olduk meraktayız biz de sen görmezlikten gel inanmayanları nolur
Yok zaten konunun son halini yazicam son olan biteni hepsini ondan sonra zaten konu acik kalsa ne olacak. Ya inanmamalari degil sorun herkes inanmak zorunda degil ama dalga geciyolar o beni uzuyor birde o kadar aciklama yapip cirpiniyorum fake degilim diye.

Canim alay benim yazdiklarimin neresinde? Nerde alay etmisim Allah askina? Fikrimi yazdim ben.
Bir de aciklamalarin beni tatmin etmedi, hatta aciklama yapmamissin bile. Sadece kizlar yalan soylemiyorum, ozellikle okani anlatmadim bilincli yapmadim gibi seyler yazmissin.
Lutfen kendini burda alay edilen, magdur edilen biri gibi gosterme. Benden rahatsiz olduysan "goz ardi et" secenegi var. sen sana inananlar icin yazmaya devam et.

Yok siz degil brezilya dizisi izlerim diyen bir arkadas ondan sonra yok mavinin kocasi otelde islik calarak kapiyi acar diyen yok arkadas vb. Bir kac yorum daha var.
Hayir kimsenin kalbini kirmaya gerek yok ki fake diyosan biride sana aciklama yapiyorsa inanmak zorunda degilsin. Burda magdur yada magrur olunacak bir durum yok uzuluyorum sadece.
Belki bu kadar fikir almam sacma geliyor kimisine ama fikir alip bunlari uygulamayacaksak burayi mesgul etmenin anlami ne? Birde ben gelip fake acsam bana madalyami takacak kk yonetimi. Sizlerle kafa bulsam ne gibi bir cikarim olabilir bundan manyakca bir zevk mi alacagim.
Ben buraya yazarken bana ve sorunlarima boyle yardimci olunacagini dusunmedim cok sevindim insanlar beni merak ettikce.
Karsiliginda da butun olanlari acik acik yazdim sanki yakin bir arkadasimla sohbet ediyor gibi. Icimdeb boyle geldi.
Kusura bakmayin bu yorum uzn oldu ama sahsiniza degil genel bir aciklama olsun.

Yok ben bu kadar genis bir hayal gucune sahip degilim ama yazmasiniz boyle ben uzuluyorum.

kocanda kendince kendini aklaması gereken bişey yapmadı ama haftalardır uğraşıyor
Sıra sizde galiba
Bide siz aklı başında kendinize yeten bir insansınız çocuğunuzu acile kendiniz goturebilirsiniz başkasını çağırıp hastaneye falan gitmek bana göre bile saçma anneniz yanınızda yokmu

Tabi sizin dusunceniz ama fake demek sahte, yalan demek beni yalancilikla sucluyorsunuz bu kadar insana yalan soylemekten ne gibi bir fayda saglayacagim ben.
Insanlar ilgilendi merak etti fikir verdi iyi ve kotu butun yorumlar benim cok isime yaradi ve hep olanlari oldugu gibi yazmak istedim.
Dediginizi yapma karari aldim bende sadece esimle olan son konuyu yazicam hepsi bu ben ne bileyim iste kendi kendime uzuluyorum boyle konusulunca. Cok mu buyutuyoru bilmiyorum.

Şahsen ben hiç inanmadim fake olduğuna inanan da çok azdır .Rica edicem kapatma konuyu çok merak ediyorum şu can sıkıntım i sana kafa yorar geçirirdim saçma gelebilir ama dertlerimiz sen den az ise onunla oyalanacak hiç yoktan ona derman olabilmek adına yazıyorum /yazıyoruz. Veya derdi olmayan da sırf yardım etmek için yazıyordur bilemem. Ama şu bir gerçek ki ne zaman böyle konu uzasa fake deyip işin içinden çıkılır olan biz paylaşmış merak eden kısıma olur. lütfen haberdar edin .Bunlar ibretlik hikayeler benim başıma gelmez aman denilmemeli bkz şekil ortada

Ben cagirmadim okan la annesi bizdeydi zaten ben hastaneye gidiyorum diyince dur sen araba kullanma okanla gidin diyen okanin annesi bende aklima art niyet gelmedigi icin oolur dedim.

Yok belkide haklilar konu cok uzadi detaylandi okumak sikıci bir hal aldi.
Ama dedim ya ben burda beni merak edenler icin o kadar detay vermistim. Birsey saklama geregi duymadim.
Okan olayinda beni suclu gorenlee oldu ve inanki haklilardi. Ama ben burda kimseyi kirmadim ne yazsalarda yine kirmam.
Son detaylari yazacagim zaten.

Neden açıklama yapıyorsun ki canım? Sen inananlara yönel olsun bitsin. Burda toplasan 3-5 kişi inanmamış, başka inanmayanlar varsa yazmıyordur zaten yazmayarak da diğer inanmayanlara örnek oluyorlar gereğince bence
İnanmayan yazmasın, siz de biz de gerilmeyelim.

Son olaya gelince mavi turna, canım iş artık olaylardan ziyade senin isteksizliğin mevzusuna dönüştü. Yani bana keyfi davranıyorsun gibi geliyor artık. Artık şu işi bir çözüme kavuşturman lazım. Sen 20 yaşında baharında tecrübesiz ve hayatın başında olan bir genç kız değilsin. Eşin de değil. Belli bir yaşa gelmişsiniz. Daha olgun davranmanız lazım. Bundan sonra attıgınız her adımın 1 getirisi olucaksa, 10 götürüsü olucak sizden. Boşan veya boşanma diyemem ama artık haksız taraf olmaya doğru gidiyorsun canım. Kendini toparla sağlıklı kararlar ver.

Artık 2 tarafta yeterince birbirini üzdü, sen de çocugu babasından ayırmak normal olarak görme sakın şuan bir yuva darmadagın yaşıyor sen dinlenmek istediğin için. Evet haklısın ama adam başka odada uyuyabilirdi mesela. Otel çok garip olmuş o senin KOCAN hala. Farkında değilsin ama hınç çıkarıyorsun gibi.

Adamdan ayrılcaksan da onun hayatını zindana çevirmeden, onun kendine olan saygı ve güvenini tamamen yıkmadan yap bu işi. Adam kendinden nefret edicek duruma geldi, evde istemiyorsun barışmayı düşünmüyorsun dinlenmek istiyorsun sogudum diyorsun. Ayrılırken bile birbirimize yıkım yapmadan saygıyla karşı tarafın kişiliğine erkeklik gururuna/kadınlık onuruna zarar vermeden ayrılmak lazım.

Son tavırlarına dışardan bir başkasının gözüyle bakıp empati kur. Çocugunuz var, sizin genç kızlar/delikanlılar gibi keyfî lüksüne hareket etme şansınız yok malesef. Ayrılcaksanız da illa yukarda dediğim gibi adamın hayatını zindan etmeden kendinden nefret ettirmeden..

Beni baştan beri tanımışsındır az çok snaa laf sokma derdim hiç olmadı, sadece gerçekleri açık sözlülükle önüne seriyorum nacizane.
[Bu konuyla da bayadır ilgilenen arkadaşlar var benim gibi. Kapatman yanlış olur hepimiz meraktayız. Olayının nihayetlenmesi baya uzun zaman gerektiriyor gibi çünkü.]

Herkesin düşüncesi kendine, fake olduğunu düşünenler fake konulara bayılıyorlar demekki burayı takip etmelerine ve sürekli olarak yorum yazmalarına bakılırsa. Fake olduğunu düşünen arkadaşlar yazmayınız lütfen dersin olur biter M mavi_turna cığım. Yazmasınlar da lütfen ne gerek var inanmadığın şeyle vakit harcamaya. Biz burda takip ediyoruz konunu ve senin için güzel dualar ediyoruz. Herkes insan, herkes hata yapar, herkes kendine göre doğru olanı yaşar. Ayrıca senaryolar gerçeklerden esinlenerek yazılmıyor mu yani?? Hepimizin yaşadığı sıkıntıların neredeyse hepsinün de girişi gelişmesi sonucu aynı değil mi?? Ee bu kızın yaşadıkları çok mu farklı, ilk mi duyuyoruz? Tabi ki tahmin edilir olaylar ve sonuçlar yaşanıyor. Senaryo vırt zırt komedisi yapmasın kimse. Allah yardımcı olsun M mavi_turna

Mavi sen takılma inanmayanlara inanmayan inanmasın kimseye zorla okutmuyoruz burayı bir sürü konu var inanmayan açsın başka konu okusun sen de cevap verme görmezlikten gel biz inananlar olarak seni merak ediyoruz lütfen habersiz bırakma bizi valla çok üzülürüm

Sogudum di mi eşinden. Tahmin ediyordum bir akrep olarak gözünden düşünce biri toplamak zor oluyor. Çok seviyoruz ama hata payı çok az bırakıyoruz, kabullenmekte zorlanıp sogutuyoruz kendimizi. Biraz zaman ver kendine dusunmemeye çalış olanları bakalım. Hakkında hayırlısı olsun.

Mavi: boşver sana inanmayanları. Burası Dertleşeceğin bir forum olduğuna göre, dilediğin kadar uzun veya kısa yazarsın, dilediğin olayı anlatır, dilediğini es geçersin. Kimseyi ilgilendirmez. Konu senin, nasıl istiyorsan öyle yaz öyle davran

Canım eşinden soğumana çok üzüldüm. Allah muhabbetinizi artırsın derler ya çok doğru bir söz. Sizin de artırsın inşallah. Kusur görmek istersen bulursun.
Ben bu yuvayı kurtaracağım dersen kurtarırsın. Herşey sende bitiyor.

Keske bastan yapabilseydim bunlari.
Simdi kendi ailem onun ailesi herkes her halti biliyor kosar adim kacmak istiyorum.
Olan bitenlerden utaniyorum.
Annem esimin okan konusunu asli sayesinde ogrendi suan annemle esimi yan yana getirmek istemiyorum ondan otelden baska bir yer olmuyor.
Araya giren zaman yasanan bunca olay cok mesafe koydu onunla aramiza esime ogluma bakiyorum cok mutlular esim onunla donecegimden emin gibi sanirim da oyle olacak simdi adama yok ben gelmiyorum da diyemem cunku yanlis anlamayin okan burdayken esimi gonderip ben burda kalamam.
Ama eve gitme fikri boguyor beni bilmem belki gidince duzelirim.
Ama keske esim eve gelmese bir sure daha diyorum ama bunu ona soyleyemiyorum.
Yan yana cozecegiz yada cozemeyecegiz.
Bu okan mevzusu esim simdilik kapatti ama eminim cok sık cikacak karsima.
Bunlari yasamak istemiyorum gucum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…