Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Çok doğru doğru doğru bir yorum. Ağzınıza sağlık. İşte bu!! M mavi_turna cığım alacağın en oturaklı ve yerinde tavsiye budur işte. Ayrılısa da barışmaksa da zora sokmadan, yıpratmadan, nefret ettirip bıktırmadan, kendini bozmadan olabilmeli

Icim buz gibi ona karsi yuzume gulmesi bile batiyor.
Belki gecici bir durum bilmiyorum.

Kocanla konuşman nasıldı tavrı nasıldı bunları yazarsan yani yazmaya karar verirsen düşüncelerimi yazacağım
Esim herzaman ki gibiydi dengesiz su fotolar alt ust etmis onu belliydi sanki duyunda yanak yanaga el eleyiz sanir.
Burda biri ben olsam cocugumu alir giderim yaMisti bu cok korkuttu beni esimde boyle yaparsa diye sakin sakin konustum ki daha da kudurmasin olay cikarmasin diye o da sakinlesti sonradan.

kocanın olanlardan dolayı çok pişman olduğu doğru ama yolu yordamı yanlış.
hep mi böyleydi yoksa kaybetme korkusundan dolayı mı sürekli saçmalıyor, bunu en iyi sen bilirsin.
yalnız neden çekindiğini anlamadım. kabahatli olan eşin, neden ona karşı açık olmuyorsun?
okan ile yaşadıklarında yanlış bir şey olmadığına göre neden alttan alıyorsun ki?
eve dönmek istiyorsan dön elbette ama kalmak istiyorsan da kal.
eve dönüp yalnız kalmak istiyorsan eşine söyle, bunu anlayışla karşılamak zorunda.
yani yine susan, çekinen, alttan alan sen olma, açık ol ve kocanı izle ki ona göre geleceğinize dair doğru karar verebilesin.
kocana başta çok kızıyordum ama artık acıyorum.
pişman ama bir şeyleri düzeltmek için çabalarken hata üstüne hata yapıyor.

Bizi habersiz bırakma canım.. Face diyenlerde okumasınlar bir zahmet.. Biz senin samimiyetine inanıyoruz.. Görmediğimiz kız kardeşimiz oldun.. Allah yardımcın olsun..

neden biliyor musun?
senin ona olan sevgini biliyordu, seni üzgün ve süzgün göreceğini sanıyordu.
ama sen arkadaşlarınla barda eğlenince umutları tükenmeye başladı.
kaybetme korkusunu dibine kadar yaşadı bence.
emin ol, okan değil de aslı ve canan olsaydı yine kocan kızacaktı barlarda işin ne diye.

ay inanmıyorm yaaa neler olmş yaa koca ne diyo peki

Mavi şimdi bende kendimce yorum yapacağım
Öncelikle dönmeye karar verdiysen bu da eşine bir şans vermek anlamına geliyor,
Evliliğin belki eskisinden daha güzel olur daha mutlu olur evliliğinize daha sıkı sarılursınız ... İhtimal. Bazen karışıklık olur sonra eskisinden daha iyi olabilir. Herkes hatasını görüp telafi etmeye bakar.
Fikrimce eşine karşı Okan konusundan dolayı bir çeşit ezilme hissediyorsun onun gözünden bakınca. Ve bu nedenle dönmek aynı evde olmak biraz ağır geliyor.
Öncelikle bu kadar karmaşık olay dizisinden sonra boşanma konusunu rafa kaldır ya da unut, yok illa bolsnıcam diyorsan zamanlama çok doğru olmaz çünkü eşin şimdi görmezden gelse bile boşanma gündeme gelince Okan konusunda çirkinleşebilir bu pek hoş olmaz
İnternette olman bile epey kızdırmıştı,hatırla. Orta da bir erkek adı dönerken boşanma konusunda diretirsen çok farklı şekilde vurmaya kalkacaktır, malum insanız acımızı,hıncımızı çıkarmaya çalışırız.
Bence sabret zaman ver, şans ver evliliğine onun istekli tavırları, ailesi vs bir gözlemle. Çocuğun var.kabul mutsuz bir evlilikle hayatını geçirmek istemeyebilirsin.
Karar senin. Şimdi yine o soğuk kanlı tavrına bürün,gözlemle fırsat ver, gülümse, sabret...

Ben de açıkcası eğer barışırsanız eşinin eskisinden daha bağlı olcağı düşüncesindeyim çünkü kaybetme korkusunu pişmanlığı dibine kadar yaşadı biraz zaman ver en azından miniğin için zaten maddi açıdan bağımsız kendini bilen bi bayansın baktın olmuyor yine boşanmak senin elinde umarım hayırlısı olur senin ve çocuğun için.. güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma

İnanın burda ilk kez Bir konuyu bu kadar merak ettim, okudum, bu kadar takip ettim ve bir üyeye bu kadar dua ettim. mavi_turnacım umarım herşey sizin için en iyi şekilde ve en az hasarla sonuçlanır.

Bence eşiniz pişman görünüyor ortada başka bir sorununuz yoksa çocuğunuzu da düşünerek bir şans daha verin bence.

Kızlar eşimle olan konuşmamız aşağıda, şuan annemler, teyzemler falan hep dışardayız, Annem eşimin ağzına yüzüne sıçtı ohhh nihayet. Eşim o kadar mahçup oldu ki annemin karşısında içimin yağları eridi.

Valla uzun oldu ama o kadar da kestim anca oldu kusura bakmayın.

Ben dediğim gibi eşimin yolda olduğunu öğrenince sahil tarafına yakın kalabalık bir kafe buldum oturdum orda bekledim neyse eşime olduğum yeri tarif ettim geldi epey bir gergindi yani.

Oturur oturmaz burası çok kalabalık sakin bir yere gidelim dedi. Yok dedim olmaz burda konuşalım, Allah alla ben sana napıcam ya falan diye söylendi, bende valla belli olmaz ben kendimi sağlama alıyımda dedim.

İlla dedi gittiğin heryerde bişiy çıkarıcaksın dimi çünkü rahat duramazsın sen, sen bana ne dedin biraz uzaklaşmak kendi içimde düşünmek istiyorum dimi bu nasıl bir düşünme şekli aslı ne ara damladı buraya ?

Bende dedim ki evet ben sana uzak kalıp düşünecem dedim ama karalar bağlayacağım, kendimi eve kapatacağım demedim. Tabi ki dışarıda çıkarım eğlenirim de sen asıl derdini söylesene bana.

Benim derdim o tipitip dedi? O kim hangi sıfatla senin yanında akraba falan anlamam dıdının dıdısı doğum gününde sen ne arıyosun senin ne işin var onun bunun adamıyla orda burda otur köyünde ne yapıyosan yap onun bunun adamlarıyla gece çıkamazsın. Adama bak niyeti bozuk onun ne işi var senin yanında ortalığı boş bulmuş o… ç….u sanamı yanaşıyor. Böyle bişeyin içinde nasıl olursun sen aklım mantığım almıyor. Bak sana ağır konuşmak istemiyorum yol boyu seninle kendi kendime kavga ettim. Sen önceden tanıyomusun bunu bak doğruyu söyle tanıyomusun o burda falan diye mi geldin buraya?

Saçmaladın iyice dedim o kadar saçmaladın ki işi artık hakarete vardırdın. 1. Ben kimse için buraya gelmedim, 2. Kimseyi önceden tanımıyorum kaldı ki tanısam ne olacak?

O doğumgünü de planlanmış bir şey değildi adam kurban işleri ile uğraşırken doğumgünümde yaptığım işlere bak diyince aslı da aaaa kutlarız o zaman dedi. Akşam Aslı hadi bakalım biraz çıkalım kafamız dağılır dağ başında ağla sızla nereye kadar atalım üstümüzde ki ölü toprağını diyince bende olur dedim çıkalım.

Bunda ne var, bunda bişey olsa o resimleri neden ekleyelim? (Burda yalan söyledim Allah biliyor aslı ekliyorum dese asla izin vermezdim, çünkü bu durumda yapılacak iş değil resim atmak normal zaman olsa zaten önemli değil, yalan söyledim çünkü tek korkum eşimin benden bebeğimi alması düşüncesi asla bırakmazdım ama yinede bu korku çıkmıyor içimden)

Sen bana güvenmiyosun ben sana güvenmiyorum bak bizim tutar tarafımız kalmadı artık, ben senin yaptığın olayda bile seni alenen suçlamadım dilim varma dı, hiç ağır bir söz çıkmadı ağzımdan senin için ama sen o gün telefonda bana, arkadaşlarıma demediğini bırakmadın yine beni tehdit ettin. Ya ben seninle olamıyorum yapamıyorum. Sen artık tanıdığım o kişi değilsin. Yaptıklarını hazmedemiyorum.

Ama biliyomusun sen içimde artık hiç umut bırakmadın bizden bundan daha fazlası çıkmaz. Bırak yoluma gideyim dedim.

Yolun ne senin mavi? Yolun bu mu? Sen benim yerimde olsan ne yapardın? Ohh gezsin tozsun mu derdin, keyfine bakacak tabimi derdin? Mesele senin gezmen eğlenmen de değil zaten burda tanımadğın bir adamla bunları yapman bunu benim gözüme bilerek soktun kasıtlı yaptın, zaten ben bu iş buralara nasıl geldi anlamıyorum, sana o kadar dil döktüm ya kapıda yattım tutturdun gidicem diye onada tamam dedim kalktın geldin buraya ben orda senden gelecek bir haberi bekliyorum sen burda ortam kurmuşsun ben bunu mu yanlış anlıyorum burda benmi saçmalıyorum, o resimleri gördüm neye uğradığımı şaşırdım ne düşüneceğimi şaşırdım ne tepki bekliyodun benden, tabi sana soracağım hesabını, ben kimim bana onu söylesene ben kimim, benim karıma benim çocuğuma sahip çıkmak o karaktersize kalmadı.

Sen buraya niye geldin dedim? Bunları zaten telefonda söyledin birde yüzüne mi söyleyim dedin? Dedim.

Yok ben buraya o ………………. Nın hakkını vermeye geldim.

Sen herkesi kendin gibi sanıyosun ya dedim, demek ki sen bir kadına sadece ama sadece bu gözle bkıyorsun ki başka birinden de bunları bekliyosun, sen bu tıynet te olabilirsin ama sana şunu söyleyim ki o değil çünkü ne zaman biz olan biten hakkında konuşsak mavi bence ani kararlar almışsın, ya eşini çağır ya sen git bu iş böyle çözüme ulaşmaz diyen Aslı ki biliyorsun seni hiç sevmez bak canım zaten bu adam için canın çıktı yol ver gitsin derken hep aslı ya bence böyle konuşman yanlış diyende bu adam. Bu adam mı bana göz koydu yani? Ha sen şimdi dersin ki burdan yürümüş dersin çünkü fikri bozuk olan sensin. Sen sadece bana değil aileme de hakaret ediyorsun benim yanımda annem var, ben kendimi geçtim o böyle birşeye müsaade edermi. Yani ben sırf senin karınım diye başka herhangi bir erkekle arkadaş olamazmıyım? O insana içim ısınmış olamaz mı? İlla neden altında bir şey arıyorsun.

Onuda sana söyleyim kendi yediğin haltın üstünü kapatmak için olmasın sakın? Aklınca eline kozmu geçti, uğraşma beni oralara çekemezsin dedim.

Buna benzer epey bir konuşma geçti aramızda hep aynı şeyler döndü durdu kızlar.

Sonunda,bak tamam bu konuyu fazla abartmış olabilirim ama bana hak ver, ben seni kaybetmemek için uğraşırken senin beni tamamen unutmuş olman beni delirtti. Sen diyosun ya seni tanıyamıyorum diye bende tanıyamıyorum kendimi bende iyi değilim, herşey üst üste geliyor, sonunda olan biz olacak artık bunu gör istiyorum ne olacaksa beraberken olsun ikimizde daha fazla uzatmayalım, seni özledim burda kalmanı istemiyorum kalacaksan eğer bende burda kalırım dedi.

Zaten baya geç olmuştu nerdeyse heryer kapandı. Dedim gidelim artık tamam dedi kalktık.

Sen arabayı bırak burda birlikte geçelim dedi yok dedim sen şimdi benimle gelme bir otelde kal, şuan bunu istemiyorum gerçekten bu gece otelde kalman en doğrusu olur dedim. Bozulda ama ne yapayım, ayrıldık işte öyle.

Evet o konu şimdilik kapanmış olsada bir süre hep karşıma çıkacak, ben eşimi tanıyorum. sen gittin şöyle yaptın böyle yaptın bilmiyorum belki gerçekten de hiç birşey olmamış olduğuna inanmıştır. ama zor bir adam zor bir karakteri var. sırf bununla uğraşma düşüncesi bile bana geri adım attırıyor ama şuan zaten dönücem daha öncede söyledim ya, eşimi gönderip bu olaydan sonra ben burda kalamam ki bu doğru olmaz.

Eşi Marmaris'e arkadaşıyla gidecekti.
Konu sahibi hamileydi hatırladığım kadarıyla, üzülüyordu beni götürmüyor diye.
Ben en son orada kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…