- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.881
Neden açıklama yapıyorsun ki canım? Sen inananlara yönel olsun bitsin. Burda toplasan 3-5 kişi inanmamış, başka inanmayanlar varsa yazmıyordur zaten yazmayarak da diğer inanmayanlara örnek oluyorlar gereğince bence
İnanmayan yazmasın, siz de biz de gerilmeyelim.
Son olaya gelince mavi turna, canım iş artık olaylardan ziyade senin isteksizliğin mevzusuna dönüştü. Yani bana keyfi davranıyorsun gibi geliyor artık. Artık şu işi bir çözüme kavuşturman lazım. Sen 20 yaşında baharında tecrübesiz ve hayatın başında olan bir genç kız değilsin. Eşin de değil. Belli bir yaşa gelmişsiniz. Daha olgun davranmanız lazım. Bundan sonra attıgınız her adımın 1 getirisi olucaksa, 10 götürüsü olucak sizden. Boşan veya boşanma diyemem ama artık haksız taraf olmaya doğru gidiyorsun canım. Kendini toparla sağlıklı kararlar ver.
Artık 2 tarafta yeterince birbirini üzdü, sen de çocugu babasından ayırmak normal olarak görme sakın şuan bir yuva darmadagın yaşıyor sen dinlenmek istediğin için. Evet haklısın ama adam başka odada uyuyabilirdi mesela. Otel çok garip olmuş o senin KOCAN hala. Farkında değilsin ama hınç çıkarıyorsun gibi.
Adamdan ayrılcaksan da onun hayatını zindana çevirmeden, onun kendine olan saygı ve güvenini tamamen yıkmadan yap bu işi. Adam kendinden nefret edicek duruma geldi, evde istemiyorsun barışmayı düşünmüyorsun dinlenmek istiyorsun sogudum diyorsun. Ayrılırken bile birbirimize yıkım yapmadan saygıyla karşı tarafın kişiliğine erkeklik gururuna/kadınlık onuruna zarar vermeden ayrılmak lazım.
Son tavırlarına dışardan bir başkasının gözüyle bakıp empati kur. Çocugunuz var, sizin genç kızlar/delikanlılar gibi keyfî lüksüne hareket etme şansınız yok malesef. Ayrılcaksanız da illa yukarda dediğim gibi adamın hayatını zindan etmeden kendinden nefret ettirmeden..
Beni baştan beri tanımışsındır az çok snaa laf sokma derdim hiç olmadı, sadece gerçekleri açık sözlülükle önüne seriyorum nacizane.
[Bu konuyla da bayadır ilgilenen arkadaşlar var benim gibi. Kapatman yanlış olur hepimiz meraktayız. Olayının nihayetlenmesi baya uzun zaman gerektiriyor gibi çünkü.]
Icim buz gibi ona karsi yuzume gulmesi bile batiyor.Sogudum di mi eşinden. Tahmin ediyordum bir akrep olarak gözünden düşünce biri toplamak zor oluyor. Çok seviyoruz ama hata payı çok az bırakıyoruz, kabullenmekte zorlanıp sogutuyoruz kendimizi. Biraz zaman ver kendine dusunmemeye çalış olanları bakalım. Hakkında hayırlısı olsun.
Esim herzaman ki gibiydi dengesiz su fotolar alt ust etmis onu belliydi sanki duyunda yanak yanaga el eleyiz sanir.Kocanla konuşman nasıldı tavrı nasıldı bunları yazarsan yani yazmaya karar verirsen düşüncelerimi yazacağım
kocanın olanlardan dolayı çok pişman olduğu doğru ama yolu yordamı yanlış.Keske bastan yapabilseydim bunlari.
Simdi kendi ailem onun ailesi herkes her halti biliyor kosar adim kacmak istiyorum.
Olan bitenlerden utaniyorum.
Annem esimin okan konusunu asli sayesinde ogrendi suan annemle esimi yan yana getirmek istemiyorum ondan otelden baska bir yer olmuyor.
Araya giren zaman yasanan bunca olay cok mesafe koydu onunla aramiza esime ogluma bakiyorum cok mutlular esim onunla donecegimden emin gibi sanirim da oyle olacak simdi adama yok ben gelmiyorum da diyemem cunku yanlis anlamayin okan burdayken esimi gonderip ben burda kalamam.
Ama eve gitme fikri boguyor beni bilmem belki gidince duzelirim.
Ama keske esim eve gelmese bir sure daha diyorum ama bunu ona soyleyemiyorum.
Yan yana cozecegiz yada cozemeyecegiz.
Bu okan mevzusu esim simdilik kapatti ama eminim cok sık cikacak karsima.
Bunlari yasamak istemiyorum gucum yok.
neden biliyor musun?Esim herzaman ki gibiydi dengesiz su fotolar alt ust etmis onu belliydi sanki duyunda yanak yanaga el eleyiz sanir.
Burda biri ben olsam cocugumu alir giderim yaMisti bu cok korkuttu beni esimde boyle yaparsa diye sakin sakin konustum ki daha da kudurmasin olay cikarmasin diye o da sakinlesti sonradan.
Bebeğim sen konunun en başında kalmışsın ya. Ben sayfalar okumak zorunda kaldım. Sana özetlim
*Koca kaynanayı aradı mavi evi terkeder diye. Kaynana da evde tek başına napacaksın yanıma gel, merak etme ben herkesin azının payını verdim gibi bişi diyince şüpheler arttı
*Kaynana mavi için mantık evliliği eski kızı seviyor demiş ilk zamanlar.
*Kaynana ve görümce kızla görüşmeye devam etmişler 4 yıldır. Hatta görümce çocuğun yaş kutlamasına gelmek yerine eski kızla foto çekip paylaşmış bol bol. Evlerine almışlar falan. (Başta bunlar yoktu ne zaman oldu bilmiyorum mavi kızı tanımıyorum demişti)
*Kaynana maviye bğaırdı çağırdı, bir tek kayınpeder maviyi destekliyor
*Sonra hepsi maviden özür dilemeye eve geldiler. Mavi içindeki kustu, gönderdi evden hepsini
*Memlekete gitti
*eğlenme mevzusu
*koca geldi konuştular
*en son otele kocanın yanına gitti bebeği görmesi için
gidiş o gidiş
Umarım net ifade etmişimdir
ay inanmıyorm yaaa neler olmş yaa koca ne diyo pekiMavi otele gider.
Tam kapıdan girerken kırmızı şapkalı frapan bir kadın gören Mavi, bunun "o kadın" olduğundan şüphelenir. Otel odasının kapısını çalar. Koca, kapıyı ıslak saçlar ve belinde havlu ile acar. Ve olaylar gelişir.
Simdi ben buraya yaziyorum adam bana cins cins bakiyor.
Ben epeyce bir merkezdeyim zaten gelip yazacagim tum olanlari
Evet o konu şimdilik kapanmış olsada bir süre hep karşıma çıkacak, ben eşimi tanıyorum. sen gittin şöyle yaptın böyle yaptın bilmiyorum belki gerçekten de hiç birşey olmamış olduğuna inanmıştır. ama zor bir adam zor bir karakteri var. sırf bununla uğraşma düşüncesi bile bana geri adım attırıyor ama şuan zaten dönücem daha öncede söyledim ya, eşimi gönderip bu olaydan sonra ben burda kalamam ki bu doğru olmaz.Mavi şimdi bende kendimce yorum yapacağım
Öncelikle dönmeye karar verdiysen bu da eşine bir şans vermek anlamına geliyor,
Evliliğin belki eskisinden daha güzel olur daha mutlu olur evliliğinize daha sıkı sarılursınız ... İhtimal. Bazen karışıklık olur sonra eskisinden daha iyi olabilir. Herkes hatasını görüp telafi etmeye bakar.
Fikrimce eşine karşı Okan konusundan dolayı bir çeşit ezilme hissediyorsun onun gözünden bakınca. Ve bu nedenle dönmek aynı evde olmak biraz ağır geliyor.
Öncelikle bu kadar karmaşık olay dizisinden sonra boşanma konusunu rafa kaldır ya da unut, yok illa bolsnıcam diyorsan zamanlama çok doğru olmaz çünkü eşin şimdi görmezden gelse bile boşanma gündeme gelince Okan konusunda çirkinleşebilir bu pek hoş olmaz
İnternette olman bile epey kızdırmıştı,hatırla. Orta da bir erkek adı dönerken boşanma konusunda diretirsen çok farklı şekilde vurmaya kalkacaktır, malum insanız acımızı,hıncımızı çıkarmaya çalışırız.
Bence sabret zaman ver, şans ver evliliğine onun istekli tavırları, ailesi vs bir gözlemle. Çocuğun var.kabul mutsuz bir evlilikle hayatını geçirmek istemeyebilirsin.
Karar senin. Şimdi yine o soğuk kanlı tavrına bürün,gözlemle fırsat ver, gülümse, sabret...
yok ben o değilim :)Eşi Marmaris'e arkadaşıyla gidecekti.
Konu sahibi hamileydi hatırladığım kadarıyla, üzülüyordu beni götürmüyor diye.
Ben en son orada kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?