Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ah mavi tam sopalıksın.

Ya adamın derdi üste çıkmak değilmiş ki.. Adam sadece kıskanmış. Unutuldugnu düşünen bazı insanların varlıgını hatrlatma tepkisi böyle hödükçe olabiliyor. Bu dünyada kimse tamamen modernize bir karaktere sahip olamaz!! Bu ünlemleri burda "aaa nası bagrır vs vs" yazan arkadaşlar için koyuyorum. Hayatlarında hiç yüksek ses veya hakaret işitmemiş gibi davranmak gerçek hayattan koomaktan başka bir işe yaramaz. Herkesin içinde bazı zamanlarda diğerlerini şok edicek bir yabânîlik vardır. Tabiat gereği bu böyle.. O yüzden sırf tavırlara takılıp elitlik bekleme sürekli. İnsan sinirlenince gözü dönebiliyor. Keşke kendini kontrol edebilseymiş ama edememiş buna kendi de şaşırmış demek ki duygularını uçlarda yaşayan bir adam. Ama ikinizde bencilsiniz bunu kabul edin, hatta sen birazcık daha fazla şu sıralar. Bunun nedenii geçmişin birikimi. Ama geçmişi pişirip pişirip önüne koyar düşünürsen kendini yıpratırsın en iyisi zorda olsa unutmaya çalışmak tatlımm.

Bir de farkında mısın bilmiyorum ama sen ondan sürekli bir darbe zarar alcakmış gibi savunmada bekliyosun.. Bütün güvenini yitirmişsin. O da yıpranmış, dediğim gibi de senden adım beklemiş. O yüzden yazmamış. Her neyse olan oldu şimdi nerdesiniz? Napıcaksınız? Önümüze bakmak en hayırlısı.

Düşündüm düşündüm..
Son yazdıklarını okudum..
Fakat diyecek bişey bulamadım

kocası sadece kıskanmamış, kaybetme korkusuyla yapılabilecek tüm öküzlükleri yapıyor olay patladığından beri.
mavi konuşmaya çalıştıkça adam hep öfkeli. öfkesinin maviyi uzaklaştırdığını hala farkedemiyor mu bu adam?
sürekli maviyi suçlayarak, bağırıp çağırarak, ezerek nasıl sevdiğine inandıracak, evlilikte mutluluk vaad edecek?
mavi önceden hep eşi odaklı yaşamış ve ödülünü çok güzel verdi eşi. bundan sonra güveni sarsıldı ve ona göre davranıyor.
mavinin yaptığı güvensizlik, bencillik değil.
bunları karıştırmayalım.
mavi eşinin hangi olumlu davranışını baz alıp ona güvensin?
olayın başından beri adamın yaptığı tartaklamak, yüzüğü fırlatmak, küfretmek, iftira atmak, kavga etmek. barışmak böyle mi olur?
M mavi_turna ise en başından beri acabalarla yaşıyor, evliliğini her şeye rağmen sürdürülebilirliğini tartıyor, eşinin tüm yanlış davranışlarına rağmen sükunetini koruyor ve bencillik yapıyor öyle mi?
erkek gözüyle bakmaktan vazgeçin bence.
mavinin tek yaptığı düşünmek ve bu arada kafa dağıtmak.
bunu niye garipsiyorsunuz?

Of bilemiyor insan.
Hiçbir şeyi de içinde çözemeden aynı eve girmekte ne kadar sağlıklı ?
Uzaklaşmak yaramadı,bir de böyle denemek lazım belki.

yahu M mavi_turna kocasından korkup kalabalık yerde konuşmayı tercih edecek kadar güvenini kaybetmiş, evine dahi kabul etmiyor. eğer kocası öfke kontrolü olan biri olsaydı, çekinmeden Okan'la bile tanıştırırdı eminim, utanması için.

Yarın yola çıkacak eşim ve sanırım bende gideceğim yani aslında kesin gideceğim burada şu ortamda kalamam.
Burdan hep birlikte yaylaya geçeceğiz daha oturuyoruz ama off yarın olsun gideyim burdan, şimdi yarın yada belki bu akşam yaylada kesin okanla karşılacak bu tibet öküzü sorun çıkarsın istemiyorum. Umarım biraz olsun tutabilir kendini.
Boğuluyorum.

Ailenin yanında da olay çıkarmasın bir zahmet ya.
Ne kadar zor,öfkeli,sinirli bir adam.
Seni bulduğuna şükür etmesi lazım.

Artık ondan yapabileceklerinden korkuyorum ben canım, bu adamla benim evlendiğim adam çok başka iki insan. Böyle sevmesin beni. Keşke bende senin kadar umutlu olabilsem bizden.

Şuan tek korkum karşılaşmaları, rezil olurum ben burda eğer konuştuğu gibi birşey yapacak olursa. Rica edicem ondan eğer karşılaşırlar tanışırlarsa insan olsun 2 dakka.

Okan hiç eşinin bu halinden haberdar mı ya da fark ediyor mu ?
Kısmen, adamın yüzüne alenen eşim böyle böyle dedi diyemedim de anlamıştır.
Sorun yok konuşuruz oda rahatlar demişti en son. ama ben asla böyle yüzleşme gibi birşey olsun istemiyorum bu bana büyük hakaret olur. kaldıramam bunu.
Bir şekilde denk gelirlerse ki eşim hemen tanır onu kıç kadar yayla zaten olay çıkarır diye korkuyorum.

Niye rica ediceksin tatlım! Kocanın gözünde biraz sert, kararlı bi kadın imajı biraz oturdu. Şimdi niye rica ediyorsun? Kocan sen bi yanlış yaptın sandı mı sanıyorsun? Hayır:) o seni tanıyor, sadece çoook kıskandı ve kesin olarak ayrılmak istediğinden emin oldu bu kadar rahat ve mutlu olduğunu görünce. Bundan sonra kocana karşı net, kesin ve olabildiğince kısa cümlelerle konuş. Korkma; bu adam karıştırdığı haltın altında ezildi, ortalığı birbirine kattığı için de işin içinden çıkamıyor ve kendini sağa sola çarpıp duruyor. Seni üzecek birşey yapmaz, çocuğunu senden almaz merak etme. Ona rica etme. Onu uyar. 'Asla rezalet gürltü patırtı istemiyorum, ses bile duymak istemiyorum hatta, bu kadar" de ve bitir. O mesajı alır, ne yapmaması gerektiğini anlar.

aaa evet uyarmak daha doğru bir yaklaşım olacak. çok haklısın uyaracağım diyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…