Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Onun yanındayken yazmayın isterseniz. Yeni bir kriz konusu çıkmasın. Ne yaptığınızı merak ediyordur.

Yayla da değil misin ?
Zaten orada net yok pc yi neden götürdün?
Merkeze sahile vs indiğinde pc ile mi gittin?

Yanlış anlama anlamak için soruyorum

Ay sana yazmadan çıkamam :))
Canım ben bu hasta yüzünden yıllar çalıştığım iş yerinden kovulmuştum ki sektörün lideriydi ve konumun inanılmaz iyiydi bu çalışmamı zaten istemiyordu bizim şartlar ağır ve saha işi çünkü neyse bende kendi kendime bunun şirketine geçtim o dönem aynı sektör gibi zaten.
Zamanla bu beni operasyon kısmından çekti sonra çocuk istedi ki bende istedim zorla yapmadı. :))
şimdi projelerle ofis veya home ofis tarzı diyelim o şekil ilgileniyorum çocuktan önce birlikte giderdik araziye onda bile sorun yaşardık ben eski detaylara pek girmedim burada. Ben operasyon kısmını istiyorum bu hayır ofiste projeleri koordine et diyor sorun bu diyim özetle.

Yayla da değil misin ?
Zaten orada net yok pc yi neden götürdün?
Merkeze sahile vs indiğinde pc ile mi gittin?

Yanlış anlama anlamak için soruyorum
Pc mi baştan getirdim ben buraya. Canım benim sorumlu olduğum bir sürü iş var. Teknik işleri yaparken internete ihtiyacım olmuyor, bu işleri yapmak zorundayım çünkü müşterilere kusura bakma eşimle ayrılıyorum o yüzden işleri yapamıcam diyemiyosun ki :))))
Sahile gelirken sırf buraya yazmak için özellikle getirdim pc yi yanımdakilere çizim yapıcam dedim.
Ama normalde telefondan giriyorum her merkeze gelişimde . Onunla yazmak zor oluyor bugün uzun yazacağım için pc yi indirdim.

Evet herşeyi o başlattı zaten, herşey kendi rayında giderken geldi içine etti.
Şimdi yine top benim kucağımda kaldı ama kendi aptallığım yüzünden neyse bakalım.

Canımm benim
Bundan sonra seni istediği gibi yönetmesine izin verme. Senin de onurun oldugunu kararlarını kendin verebileceğini görmeli. Sen de bunu eminim ki karşı tarafı kırıp incitmeden çirkinleşmeden yapacak sakinlikte hanımefendi bi insansın.
Zamanında neler yapmış bundan sonra tekrar ederse artık katlanmazsın inşallah şimdi sağ salim başlayın da.
Kız adam hasta diyosun cidden hasta ediceksin ahahha
Sonra deli kocayla uğraşmak da zor olabilir hani

aaa onu yazmamışım.
Bunlar sonra halledeceğimiz şeyler dedi. Tabi ki yanaşmayacak. Ama artık hayatımı alacağım elinden.
Adam yine sizin isteklerinizi ikinci plana atmış
Eve dönünce umrunda bile olmayacak ve bakın işte o kadar şey oldu yine benimle eve döndü benim yanımda gibi cevrendekilere okana vs. Nispet peşinde gibi tavrı var bana öyle geldi
Dilerim ki güçlü tavrinizi her şekilde ne olursa olsun devam ettirebilin inşallah

Eşimle konuştum gittiğimizde okan la karşılaşınca kesinlikte bir olay çıkarmayacağına söz verdi. Şimdi Kalkıyoruz.
Kızlar son durumları da anlattığıma göre artık bu sayfayı kapatıyorum.
Dediğim gibi Ankara ya dönüyorum ve zaten farklı bir gelişme olursa yeni bir konu açabilirim sanırım buna kk yönetimi sorun çıkarmaz.
Hepinize çok çok teşekkürler, hakkınızı helal edin.

Kızlar benim dünyam şarkılar gider ayak şuan içinde olduğum durumu anlatan şarkıyı dinleyerek veda ediyorum size
Leman Sam - Herneyse

Ve ben artık seninle yapamıyorum
Birtanem,elimde değil
İstesem de,istesem de yapamıyorum
Ve seni aramak gelmiyor içimden
Aşk sözleri batıyor
Sarılsan da,yalvarsan da yapamıyorum
İnanamıyorum,bu hale nasıl düştük bilemiyorum
Sende mi bende mi
Herneyse,her kimdeyse neyse
Bilemiyorum

Ve ben artık seninle
Yapamıyorum bir tanem
Elimde değil İstesem de
İstesem de Yapamıyorum

Ve sana dokunmak gelmiyor içimden
Aşk sözlerin batıyor
Sarılsan da yalvarsan da seni
Duyamıyorum

Ve ben artık seninle yapamıyorum
Birtanem,bırak beni
İstesem de,istesem de yapamıyorum

Ve seni aramak gelmiyor içimden
Eskisi gibi değil
Sarılsan da,yalvarsan da yapamıyorum
İnanamıyorum,bu hale nasıl düştük bilemiyorum
Sende mi bende mi
Herneyse,her kimdeyse neyse
Bilemiyorum

Son düzenleme:
M mavi_turna bu kadar muhabbetten sonra bi kahveni içmeye çağırmıycaksan kapat zaten konuyu hemen, hıh
Bence ankarada da yazmak istersin. Kapatma. Yukarda binleri geçmiş konular var nolcak bişey olmaz. Biz takipteyiz.

Aynı anda mı girmişiz ne :))
Canım Mune hanıma mesaj attım ben. Kahveye her zaman beklerim, ankaradaysan yada yolun düşerse çok öpüyorum.

Yaylaya gittikten sonra konuşmanda dahil çok değişmişsin Mavi.

Eşine güvenin sıfır.Sevgi ve saygıda kalmamış gözüküyor.Her konuşmanda neredeyse hep öküz diyorsun adama(Gerçi öküzlükleri çokta sen fazla tepki göstermiyordun)

İyice soğumuşsun.

Eşinin uzmana gidelim teklifi çok güzel.Başına neler gelebileceğini görmüş.Çok korkmuş seni kaybedeceğinden.İyi bir ders olur ona umarım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

Bunda aslının etkisi olabilir:) şaka bir yana ama şimdi orda arkadaşıyla dertleşti, e ailesinin de yanında, tabi daha kendinden emin. Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…