- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.941
Onun yanındayken yazmayın isterseniz. Yeni bir kriz konusu çıkmasın. Ne yaptığınızı merak ediyordur.
Çok güzel demişsin sen onun yaptıgını yapmadan akıllıca konuşmuşsun. Peki onun tepkileri ne oldu? Ben anlamadım baştan zaten birlikte çalışıyordunuz öyle yazmıştın. Seni eve mi tıkıyordu yani? Bunu hiç belirtmemiştin.
Evet yazmış mavi turna, kocası gidelim demiş. Bu bir gelişme ama her adam böyle birşey teklif etmez bence iyi bir gelişme. Kendi suçlarının âni parlamalarının farkında yazmıştı zaten mavi turna. Ama işte ona senin ihtiyacın var benim yok gibi cümleler yapıcı olmuyor ki canım. Keşke tamam gidrlim desen. Eşin belki sende de eksiklik görüyordur bazı konularda. Kırılma diye söylemiyordur. Sen nasıl bu güne kadar içinde saklamışsan onunda vardır olaylar bu boyuta kadar geldi sonuçta hepimiz okuduk, objektif bakmak lazım. İki tarafa da tü kaka yapmanın bir anlamı yok.
Pc mi baştan getirdim ben buraya. Canım benim sorumlu olduğum bir sürü iş var. Teknik işleri yaparken internete ihtiyacım olmuyor, bu işleri yapmak zorundayım çünkü müşterilere kusura bakma eşimle ayrılıyorum o yüzden işleri yapamıcam diyemiyosun ki :))))Yayla da değil misin ?
Zaten orada net yok pc yi neden götürdün?
Merkeze sahile vs indiğinde pc ile mi gittin?
Yanlış anlama anlamak için soruyorum
Evet herşeyi o başlattı zaten, herşey kendi rayında giderken geldi içine etti.İyi de adam suçluuuu !!!! Aldatan taraf ya hani.
Önceki mesajınızda da adamı zavallı, yuvasını kurtarmak için çabalayan fedakar erkek olarak göstermişsiniz de......Bu adam yuvasını neden kurtarmaya çabalıyor? Cevap: Aldattı, kendi yuvasını sabote etti.
Biraz daha yazarsanız mağdur erkek için oturup şuracıkta ağlicam.
Daha önce de yazdım barışır barışmaz mavi turnanın bileceği iş. Ama şu adamı mağdur, mazlum göstermeyin komik oluyor.
Ay sana yazmadan çıkamam :))
Canım ben bu hasta yüzünden yıllar çalıştığım iş yerinden kovulmuştum ki sektörün lideriydi ve konumun inanılmaz iyiydi bu çalışmamı zaten istemiyordu bizim şartlar ağır ve saha işi çünkü neyse bende kendi kendime bunun şirketine geçtim o dönem aynı sektör gibi zaten.
Zamanla bu beni operasyon kısmından çekti sonra çocuk istedi ki bende istedim zorla yapmadı. :))
şimdi projelerle ofis veya home ofis tarzı diyelim o şekil ilgileniyorum çocuktan önce birlikte giderdik araziye onda bile sorun yaşardık ben eski detaylara pek girmedim burada. Ben operasyon kısmını istiyorum bu hayır ofiste projeleri koordine et diyor sorun bu diyim özetle.
Adam yine sizin isteklerinizi ikinci plana atmışaaa onu yazmamışım.
Bunlar sonra halledeceğimiz şeyler dedi. Tabi ki yanaşmayacak. Ama artık hayatımı alacağım elinden.
Aynı anda mı girmişiz ne :))M mavi_turna bu kadar muhabbetten sonra bi kahveni içmeye çağırmıycaksan kapat zaten konuyu hemen, hıh
Bence ankarada da yazmak istersin. Kapatma. Yukarda binleri geçmiş konular var nolcak bişey olmaz. Biz takipteyiz.
Aynen KatılıyorumM mavi_turna bu kadar muhabbetten sonra bi kahveni içmeye çağırmıycaksan kapat zaten konuyu hemen, hıh
Bence ankarada da yazmak istersin. Kapatma. Yukarda binleri geçmiş konular var nolcak bişey olmaz. Biz takipteyiz.
Yaylaya gittikten sonra konuşmanda dahil çok değişmişsin Mavi.
Eşine güvenin sıfır.Sevgi ve saygıda kalmamış gözüküyor.Her konuşmanda neredeyse hep öküz diyorsun adama(Gerçi öküzlükleri çokta sen fazla tepki göstermiyordun)
İyice soğumuşsun.
Eşinin uzmana gidelim teklifi çok güzel.Başına neler gelebileceğini görmüş.Çok korkmuş seni kaybedeceğinden.İyi bir ders olur ona umarım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Vallahi düzelttik diyordu en son başka bir konuda görmüştüm iyi yani sorun yok sanırımM mavi_turna ' yı bir daha goren oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?