Arkadaşlar merhaba, uzun bir süredir bazı problemler yaşıyorum ve sizlere bu konuda danışmak/fikir almak istedim. Yaklaşık 9 senedir birbirimizin hayatındayız. Eşim ile sevgililik dönemimiz iyi geçti diyebilirim ama zaman zaman ufak güven problemleri yaşadık. İ Pandemi başlangıcı olan mart ayına kadar her şey çok güzeldi. Ara ara sorunlarımız oluyordu herkes gibi ama genel itibariyle mutluyduk. Bu olaydan sonra bana sürekli eşimi kötülemeye başladı. Çok sıkıcı, bencil, iğrenç bir insan gibi tanımlamalar yapıyordu. Ben de cahillik işte yok sana öyle geldi kızdığın için deyip geçiştirdim. Ama bu süreçten sonra eşimle aramda büyük bir soğukluk oluştu. Aksi gibi bir de büyük bir tartışma yaşadık. Bu durum beni son derece rahatsız etti. Eşimle aramızı düzelttik derken bu seferde annem sorun çıkardı.Eşim bu noktadan sonra aileme karşı soğuk davranmaya başladı bana da bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belitti..Ben bu durumdan sonra mesafe koyup gitmemeye başladım. Onlarda bu gitmemenin eşimden kaynaklandığını sanırım düşündüler. Onlarda eşime karşı garip bir tavır aldılar. Ne zaman ortalık sakinleşti tam diyorum annem yeni bir olay çıkarıyor.Enişteme karşı asla böyle değil hatta çok çok iyi ama benim eşim onlara saygıda kusur etmemesine rağmen ona karşı böyle davranıyor. Ben istiyorum ki araları iyi olsun. Bu olayların hepsi üzerime öyle bir yük bindirdi ki tüm günümü düşünerek ve üzülerek geçiriyorum. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.
Son düzenleme: