Kocama gelen evdemisin mesajı

Hepsi için ve burda verdiğiniz sakin cevaplar için. Kavga etseydiniz aldattığını da bulacaktınız. Ee peki sonra? Adamı evde koynunuza almaya devam mı edeceksiniz boşayacak mısınız? Boşayamayacağınızı bildiğiniz için mi dondunuz kaldınız? Öyleyse kurcalamayın bu adam belli ki o yolun yolcusu. Nasılsa boşayamaz da diyip tepenize çıkar iyice.

Mesaj o an telefonundan bana birşey gösterirken geldi.

10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla

No yanlış evde değilim yazdırmalı ki asıl o zaman dökülsün karşı taraf evdeyim dese abi ayağı yapar kız o kadar salak mı?
Zaten kızı uyandırmak için kardeşimli bi mesaj yazacakmış .
Ya o değil de, 40 dakikalık yolu yorgunum bahanesiyle gelmiyormuş ya, o yorgunlukla milletin makinesiyle nasıl uğraşıyorsun diyemediniz mi ? Y yagmursugns

Aslinda tekrar dusundum de mesaj icerigi biraz fazla absurd. Ilk anda da ne oluyor ya dedirtecek cinsten. Ustu kapali bir durum olsa ilk anda fark etmeyebilir insan ama bu biraz fazla acik. Yok degilim musaitim yazdirip, hoparlorde konusturmak lazimdi.

Biri bir şey isteyecek olsa evde misin diye sormaz. Abi makine bozuldu bakabilir misin der o da pansiyonda değilim /evde değilim der. Samimi olmadığı biri birden evli bir adama evde misin diye sormaz ha bu arada siz evlisiniz eşinizin evi karısıyla uyumak için 40 dklık mesafe gitmemek adına kaldığı yer değildir umarım bu kelimenin bile ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz. Evli bir erkek başka bir yeri evi olarak düşünemez kadınlar bu ayrımı daha iyi bilir. Bu yüzden çalışan kız da pansiyonu ev diye kastetmez :)

Buz gibi de kırığı yazmış kusura bakmayın.

Siz kime dan diye evde misin diye mesaj atıyorsunuz? Oradan pay biçin. Tamir vs yardım isteyecek olan direk derdini yazar, evde misin diye de senli yazmaz öyle.

Panik yapması, “kardeşim”li cevap atmaya çalışması da direk yakalanan metresli erkek numaraları bu kadar saf olmayın.

Üyelere niye kuruldunuz saydırıyorsunuz onu anlamadım. Yok mutsuz kadın, yok zeka bilmem ne. Rahatlatma mesajları beklediyseniz üzgünüm durum ortada. İhanet için yuva yıkmam modunda biriyseniz ki bence öylesiniz, daha fazla kurcalayıp yakalayıp yüz göz olmayın, bilmiyor olun da adamın size saygısı devam etsin bari.

Bekar bir kadın olarak yazıyorum karşı cins birine dümdük "evde misin" yazıyorsam o kişi ya flörtümdür ya da sevgilimdir.
Sadece iş arkadaşımsa "hocam müsait misiniz?" yazarım. Hadi işimizden dolayı biz hocam diye hitap ediyoruz ama markette çalışan biri olsaydım "X bey veya X abi müsait misiniz" derdim.
Yani "evde misin" sıkıntılı.
Fazla sıkıntılı.
Çok sıkıntılı.

Birşey olsa sizin yanınızda engel koyar onlardan mesaj almaz sesini falan kısar tedbirini alırdı Çok soran biriyseniz bazı kadınlar ve erkekler böyle o zaman normal müdür ya hani bu adam müdür olunca illaki çalışanlarla konuşmak zorunda ya bir nevi müdürler den özellikle marketlerde çok iş beklenir ya hani.Evet normal pansiyonda ki sıkıntıları ilede ilgilenmis olabilir.Evdemisin derken rahatsız ediyoruz izin günündesin gibi bir anlamında olabilir.Birisî çok sorgucu falan oluncada karşı taraf en normal konuşmaları bile gizlemeye bir halt olmadığı halde yalan söylemeye başlıyor.İliski kemirilip yıpranıyor .Bence sogumayin sogutmayin kizabilirsiniz yorumuma fikrim değişmez ben sanmıyorum aldatildiginizida birşey olduğunu da ayrıca bazen toy işi bilmez yeni nesil pat diye atabilir bu evdemisin geliyorum demek değildir .Bana geçen bu ben böyle bakıyorum

Hayır madem bu kadar sıkıntılı karısı var bi kadın çalışanı dümdüz evde misin nasıl yazabiliyor bence fazla zorlama oldu bu ayrıca kim 40dk için çocuğu karısının yanına gitmez? Müge anlının dediği gibi hayatın olağan akışına ters

Sıkıntılılı olana sıkıntı olur herşey elinde kanıt yok herşeyde aman bir kız yazmış aman bir kız bunu demiş diye kavga soğuma yaparsa sonunda istediği olur karşı taraf yapmasada yapar bu kadar büyütmeye gerek yok insanın ayağına dolanır her şey böyle trip soğuma tartışmaya gerek yok belki adamın günahına giriyoruz hemen işyerinde iluskisi var moduyla yorumum zorlama değil Müge Anli programcı reytingler öneml onun için.Burads konu sahibine hemen gaz vermeyeceğim ben öyle düşünmüyorum siz hakliydaniz elbet çıkar herşey ortaya o kız durmaz ulasit konu sahibine ben hakliysam yorumumda eşiyle yok yere arası bozulur .Ki ben kolay kolay bence birşey yok demiyorum

En başından adamın gözünün dışarda olduğunun göstergesi. 40 dakika dediğin bildiğin kısa mesafe hele de arabayla. Evinin karısı çocuğunun 40 dakika mesafe kadar değeri yok baştan aldatma kokuyor zaten.

Tamam bacım aldatmıyor adam

Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyordu
40 dakika için çocuğunu,eşini bırakıp o pansiyonda boşuna kalmıyordur eşiniz kusura bakmayın.
O mesaj da durduk yere atılmamış, makine falan bahane. Eşiniz de kardeşimli mesajı bilerek atacaktı ki karşı taraf uyanıp ona göre cevap yazsın. Yoksa saçma sapan kardeşim falan yazmaz, ne alaka yani. Basbayağı uyutulmuşsunuz.

Son düzenleme:
Yazmıyayım diyorum ama yazacak o kadar şey var ki insanlar şehirler arası çalişıyorda her hafta sonu evine gidiyor orda paşam 40 dk yol için gelmiyor neden çünkü bekarmiş gibi kakara kikiri yaşamak hoşuna gidiyor herkes çok akıllı biz uyduruyoruz :)

Diyorum sabahtan beri göbemmm çatladı burda ama sakalım yokki işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…