- 14 Ağustos 2018
- 21.424
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.515
- 598
- Konu Sahibi yagmursugns
-
Hepsi için ve burda verdiğiniz sakin cevaplar için. Kavga etseydiniz aldattığını da bulacaktınız. Ee peki sonra? Adamı evde koynunuza almaya devam mı edeceksiniz boşayacak mısınız? Boşayamayacağınızı bildiğiniz için mi dondunuz kaldınız? Öyleyse kurcalamayın bu adam belli ki o yolun yolcusu. Nasılsa boşayamaz da diyip tepenize çıkar iyice.Kalmasına izin verdiğim için mi ? Yoksa kızı arayıp sormadigim için mi ? Ya da evdeyim diye yazmadigim için mi? Bunların hiçbiri gelen mesaji silinen mesajı degistirmicekti zaten. Kavga dersen kralını yaptım.
Mesaj o an telefonundan bana birşey gösterirken geldi.Ben sizi anladim. O an anlamayabilir insan hele laf arasinda sizin esinizin dedigi gibi yuvarlak bi cevap verildiyse. Onun icin olan oldu ona takilmayin. Mesaja gelince hic ama hic normal degil. Kimse kimseye evde misin diye mesaj atmaz. Aslinda evli birine mesaj atmaz bence kimse. Ozellikle bu gibi durumlarda direkt aranir, daha once plan yapildiysa, abi benim su isim vardi, musaitsen bi 5 dk bakiversen falan der gibi geliyor. Mesaj olayi samimilestirirken, mesaj iceriginin hic oluru yok. Mesajin onunun arkasinin olmamasi hic hic hic oluru yok. Takipte kalin bu konuyu hic fark etmemis gibi olun eger takip edecekseniz. Rahat davranmasini saglayin.
10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla
Zaten kızı uyandırmak için kardeşimli bi mesaj yazacakmış .No yanlış evde değilim yazdırmalı ki asıl o zaman dökülsün karşı taraf evdeyim dese abi ayağı yapar kız o kadar salak mı?
Evde misin aşkitellam ben evdeyim yazmaAt yalanı seveyim inananı
Şştt sus açığa çıkaracaksınEvde misin aşkitellam ben evdeyim yazmainşallah bana kardeşim demezsin
Hayır madem bu kadar sıkıntılı karısı var bi kadın çalışanı dümdüz evde misin nasıl yazabiliyor bence fazla zorlama oldu bu ayrıca kim 40dk için çocuğu karısının yanına gitmez? Müge anlının dediği gibi hayatın olağan akışına tersBirşey olsa sizin yanınızda engel koyar onlardan mesaj almaz sesini falan kısar tedbirini alırdı Çok soran biriyseniz bazı kadınlar ve erkekler böyle o zaman normal müdür ya hani bu adam müdür olunca illaki çalışanlarla konuşmak zorunda ya bir nevi müdürler den özellikle marketlerde çok iş beklenir ya hani.Evet normal pansiyonda ki sıkıntıları ilede ilgilenmis olabilir.Evdemisin derken rahatsız ediyoruz izin günündesin gibi bir anlamında olabilir.Birisî çok sorgucu falan oluncada karşı taraf en normal konuşmaları bile gizlemeye bir halt olmadığı halde yalan söylemeye başlıyor.İliski kemirilip yıpranıyor .Bence sogumayin sogutmayin kizabilirsiniz yorumuma fikrim değişmez ben sanmıyorum aldatildiginizida birşey olduğunu da ayrıca bazen toy işi bilmez yeni nesil pat diye atabilir bu evdemisin geliyorum demek değildir .Bana geçen bu ben böyle bakıyorum
En başından adamın gözünün dışarda olduğunun göstergesi. 40 dakika dediğin bildiğin kısa mesafe hele de arabayla. Evinin karısı çocuğunun 40 dakika mesafe kadar değeri yok baştan aldatma kokuyor zaten.Hayır madem bu kadar sıkıntılı karısı var bi kadın çalışanı dümdüz evde misin nasıl yazabiliyor bence fazla zorlama oldu bu ayrıca kim 40dk için çocuğu karısının yanına gitmez? Müge anlının dediği gibi hayatın olağan akışına ters
Ayy bana hiç kimse sormuyor böyle yaaa çünkü epppp evdeyim eppp evde ondan mı yoksaEvde misin aşkitellam ben evdeyim yazmainşallah bana kardeşim demezsin
Tamam bacım aldatmıyor adamSıkıntılılı olana sıkıntı olur herşey elinde kanıt yok herşeyde aman bir kız yazmış aman bir kız bunu demiş diye kavga soğuma yaparsa sonunda istediği olur karşı taraf yapmasada yapar bu kadar büyütmeye gerek yok insanın ayağına dolanır her şey böyle trip soğuma tartışmaya gerek yok belki adamın günahına giriyoruz hemen işyerinde iluskisi var moduyla yorumum zorlama değil Müge Anli programcı reytingler öneml onun için.Burads konu sahibine hemen gaz vermeyeceğim ben öyle düşünmüyorum siz hakliydaniz elbet çıkar herşey ortaya o kız durmaz ulasit konu sahibine ben hakliysam yorumumda eşiyle yok yere arası bozulur .Ki ben kolay kolay bence birşey yok demiyorum
40 dakika için çocuğunu,eşini bırakıp o pansiyonda boşuna kalmıyordur eşiniz kusura bakmayın.Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyordu
Yazmıyayım diyorum ama yazacak o kadar şey var ki insanlar şehirler arası çalişıyorda her hafta sonu evine gidiyor orda paşam 40 dk yol için gelmiyor neden çünkü bekarmiş gibi kakara kikiri yaşamak hoşuna gidiyor herkes çok akıllı biz uyduruyoruz :)En başından adamın gözünün dışarda olduğunun göstergesi. 40 dakika dediğin bildiğin kısa mesafe hele de arabayla. Evinin karısı çocuğunun 40 dakika mesafe kadar değeri yok baştan aldatma kokuyor zaten.
Diyorum sabahtan beri göbemmm çatladı burda ama sakalım yokki işte40 dakika için çocuğunu,eşini bırakıp o pansiyonda boşuna kalmıyordur eşiniz kusura bakmayın.
O mesaj da durduk ere atılmamış, makine falan bahane. Eşiniz de kardeşimli mesajı bilerek atacaktı ki karşı taraf uyanıp ona göre cevap yazsın. Yoksa saçma sapan kardeşim falan yazmaz, ne alaka yani. Basbayağı uyutulmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?