Kocaman sunum takıntısı🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Baş başayken bile sunum seviyor tabağa güzel konulsun istiyor, pilav et yogurt vs. düz tabakta bölüm bölüm olsun istiyor, e bende baş başayız ne gerek var ya zaten normalde misafir gelince sunum yapıyorum tatlı çay sunum vs. Yapıyorum ama esim ana yemekte özellikle tabaga restorantta koyulur gibi istiyor hatta cogu kez kendi yapar ve kendi sunum hazırlar tek taraflı yap yiyim kafasi yok cok sukur ama bas basa ben normal koyulup yenmesini seviyorum o hazırladığı zaman bi sunum yapıyor görseniz restorantta yiyoruz gibi, dün de tatlı istedi küçük kase tabaga koydum bune aşkım diyo la havle yav Alt tarafı tatlı ne yapayım ciceklerlemi süsleyim, silori var yogurtlu bilen bilir altı duz üstü yogurtlu sırasında yiyelim şu görsele bak diyo‍ poffff

bende sunum severım. Eşimde sever hemde cok iştahlı bazen patates köfte yaparm yanına pılav kesın domates bıber kozler yanına bırakırım. Adam özel hıssetmek ıstıyor demek kı. Meze fılanda yaparm aksamları o yuzden dısarsa yersen pek begenmez evde daha guzelını yıyoruz der.

Yav surekli de olmaz ki bacım arada bi 2 tane revani yicek tabagı kötü buluyor

Eşiniz yeni nesil , buldumcuk , bileklerinden dirseklerine kadar altına batmiş gibi gezinen yeni gelin ayaklarını bırakmalı bence

Ayrıca hevesi varsa kendi sunumunu kendi yapsın .

Biz egitim fakültesinde okurken proflara sunum yapiyorduk. Onlar bu kadar incelemiyordu.

Çekilir dert değil ya

Ne kadar güzel.
Bende hep sunumlu yapardım, oğluma da sabah kahvaltıda özel süratli şekilli şirin tabaklar yaparım.

Eşime de yapar dim ama o yorma kendini falan der hep, yemek güzel olsun, hatta güzelliğini geçtim, sadece yemek de yeter ona

Bende bazen yapıyorum, bazen de onun gibi üst üste yağma yaparak yiyorum

Bence haksız degil yemegin tadından çok görüntü önemli ben ikimize de olsa hep sunum yaparım eşimden daha takıntılıyım bu duruma yemek tabakta güzel duracak beni ye diyecek sunum önemli çok oyalayan birşey degil beş dk da yaparsın bence sorun etmeye dwgmez eşin özen istiyor yemegi sunum şekli karşıdaki kişiyi önemsediğini belli eder bana göre öyle rastgele koyulanla özenip koyulan bir olur mu hiç

instagramdan yok fatmanın sunumları yok sunum manyağı ayça gibi sayfaları takip et de bir şeyler kap kız : )))

bir de hep düşürdüm bu pembe dünyaya kocalarını nasıl ikna ediyorlar nereye monte ediyorlar diye kocalarının bu işte bu kadar şevkli olacağını düşünmemiştim ufkum açıldı : ))))

Son düzenleme:
hahah keşke kaseye kurdele bağlasaydın aceleyle bu kadar yapabildim derdin

ben bu sunum merakı sadece pembiş gelinlerde var sanıyordum pembiş damatlar da olması hoş bence : ))

Sunumsuz yakalandım.

Eklentiler

• E4E6CFD3-3627-4D74-98A4-846173B84219.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 90
Yapiyor yapıyor cokta guzel yapıyor yemekte yapar her türlüsünü yapar yedidirr elide lezzetlidir ama sunum konusunda hazırlayınca hoşuma gidiyor yalan yok ama bende surekli sevmiyorum arada bi yapıyorum

Yemeklerimi sever begenir ama sunum takıntısı var işte görsele önem veriyor

ilk powerpoint sunumu zanneden paçozlar favlasın

Sunum güzel şey ama tadında bırakınca insan arada pilavın üstüne kuru üstünede yogurt döküp yemek istiyor yanıada turşu eşinizin aileside mi böyle kv deniz eşinize zamanında bol bol sunumlu yemekler mi yapmışta alıştrmış acaba brnim eşimin karnı doysundu iki lokmacık geçeydi bogazından yeter idi sunum yapsam hıhı güzel diyip direk dalıyor yemege kalbim kırıldı şimdi niye sunum sevmiyor diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…