- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Yav surekli de olmaz ki bacım arada bi 2 tane revani yicek tabagı kötü buluyorbende sunum severım. Eşimde sever hemde cok iştahlı bazen patates köfte yaparm yanına pılav kesın domates bıber kozler yanına bırakırım. Adam özel hıssetmek ıstıyor demek kı. Meze fılanda yaparm aksamları o yuzden dısarsa yersen pek begenmez evde daha guzelını yıyoruz der.
Sorma yanii bu takıntısı beni öldürcek tamam tatlı küçük kasedeydi kabul pek hos degildi ama ne gerek var ye iştehahah keşke kaseye kurdele bağlasaydın aceleyle bu kadar yapabildim derdin
hahah keşke kaseye kurdele bağlasaydın aceleyle bu kadar yapabildim derdin
ben bu sunum merakı sadece pembiş gelinlerde var sanıyordum pembiş damatlar da olması hoş bence : ))
Yapiyor yapıyor cokta guzel yapıyor yemekte yapar her türlüsünü yapar yedidirr elide lezzetlidir ama sunum konusunda hazırlayınca hoşuma gidiyor yalan yokEşiniz yeni nesil , buldumcuk , bileklerinden dirseklerine kadar altına batmiş gibi gezinen yeni gelin ayaklarını bırakmalı bence
Ayrıca hevesi varsa kendi sunumunu kendi yapsın .
Biz egitim fakültesinde okurken proflara sunum yapiyorduk. Onlar bu kadar incelemiyordu.
Çekilir dert değil ya
Yemeklerimi sever begenir ama sunum takıntısı var işte görsele önem veriyorNe kadar güzel.
Bende hep sunumlu yapardım, oğluma da sabah kahvaltıda özel süratli şekilli şirin tabaklar yaparım.
Eşime de yapar dim ama o yorma kendini falan der hep, yemek güzel olsun, hatta güzelliğini geçtim, sadece yemek de yeter ona
Bende bazen yapıyorum, bazen de onun gibi üst üste yağma yaparak yiyorum
ilk powerpoint sunumu zanneden paçozlar favlasınEşiniz yeni nesil , buldumcuk , bileklerinden dirseklerine kadar altına batmiş gibi gezinen yeni gelin ayaklarını bırakmalı bence
Ayrıca hevesi varsa kendi sunumunu kendi yapsın .
Biz egitim fakültesinde okurken proflara sunum yapiyorduk. Onlar bu kadar incelemiyordu.
Çekilir dert değil ya
Bas basayken arada benim de hosuma gidiyor ama sürekli degil kuzumSunum sevmem.Gereksiz bana göre.Ama çok seviyorsa kendisi yapabilir...
Ya arada degisiklik icin yapilir.Ama hergun hergun bikarim ben.Bas basayken arada benim de hosuma gidiyor ama sürekli degil kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?