- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Cok acken biz de oyleyiz ama yapsam yok demzYerine gore yemeğe göre ben de sunum yaparım. Eşim de boşver der. Menemen sucuklu yumurta vs şeyleri tavadan yeriz. Ayrıca ben ve eşim çok açken yemek nasıl koyulmuş dikkat bile etmeyiz. Tek derdimiz yemeğin nasıl koyuldugü değil.
Simetri baska seylere de takıntısı olmazmıydı canım, mesela sulu yemekle pilav ust uste degil, kuru tavuk pilav bunlari bende yan yana gorseldeki yemegi bende severim ama sulu yemek bana göre derin tabakta olmalı pilavla karismasini istememesi felan fasulye ornek aklıma gelmiyor suan yemeklerİşte demek istediğim şey bu tabak uğraşılmış, düşünülmüş, kendinizi yoracağınız bie sunum tabağı değil. Günlük hayatta gayet normal bir tabak. En olmadık yemeklerden kastınız nedir anlamadım ama dediğim gibi eşinizin sunum takıntısı yok, simetri takıntısı var bence. Siz o kısma yoğunlaşın daha çok.
Benilk powerpoint sunumu zanneden paçozlar favlasın
Simetri baska seylere de takıntısı olmazmıydı canım, mesela sulu yemekle pilav ust uste degil, kuru tavuk pilav bunlari bende yan yana gorseldeki yemegi bende severim ama sulu yemek bana göre derin tabakta olmalı pilavla karismasini istememesi felan fasulye ornek aklıma gelmiyor suan yemekler
Baş başayken bile sunum seviyor tabağa güzel konulsun istiyor, pilav et yogurt vs. düz tabakta bölüm bölüm olsun istiyor, e bende baş başayız ne gerek var ya zaten normalde misafir gelince sunum yapıyorum tatlı çay sunum vs. Yapıyorum ama esim ana yemekte özellikle tabaga restorantta koyulur gibi istiyor hatta cogu kez kendi yapar ve kendi sunum hazırlar tek taraflı yap yiyim kafasi yok cok sukur ama bas basa ben normal koyulup yenmesini seviyorum o hazırladığı zaman bi sunum yapıyor görseniz restorantta yiyoruz gibi, dün de tatlı istedi küçük kase tabaga koydum bune aşkım diyo la havle yav Alt tarafı tatlı ne yapayım ciceklerlemi süsleyim, silori var yogurtlu bilen bilir altı duz üstü yogurtlu sırasında yiyelim şu görsele bak diyo poffff
Ben de oyle. Buyuk bir servis tabagina yiyeceklerin nizami bir sekilde konmasini seviyorum, yaninda kucuk bir kasede yogurt veya salata olabilir ama genel servis tek tabakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?