Kocaman sunum takıntısı🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yapmıyordum. Ama şu 10 gündür falan ramazanda işte özel peçete, kaşık çatal, yemek takımlarını özenli seçme, meşrubat bardağı ayrı şu bardağı ayrı bilmem ne işlerine girdim. Girince çıkamıyorsun ki yani ben önce su icio meşrubatı aynı bardağa dolduran insandım

Haha yaa aslında bazen ev temizliğinde dip köşe de yardim ederken çekiyorum yaparken kızlar grubuna atmak icin siliyor görünce darısı başına canın
Ah nerde acaba ben eşime ilk evlendimiz zamanlar milletin karısı güzel güzel yemek yapıyormuş diye başıma kakmıştı bende ertesi gün kuru fasulye pilav yapıp sana mis gibi sunumlu yemek diye yanınada koca baş sogan kırmıştım ondan mı kaybediyorum acaba boşanmadık hala evliyiz bu arada

yemek yemek aslında bir kültürdür :) bazı insanlar bunun tadını gerçekten çıkarmak isterler.
ben tek başıma bir tepsiye bile tabağı koyup yiyecek olsam, peçetesi, çatalı bıçağı, hatta küçük bir bardağa bir sap çiçek bile koyarım.
çünkü o şekilde yemek benim için daha anlamlı daha lezzetli.
ben talebini abes görmedim.
sadece ikiniz için aynı önemde değil.
:)

Haha kız bak tavuk pilav salatasi tabakta olurda benim ki biraz abartı diyorum ua bak silori yiyoruz sırasını bozmayalım diyo

Benim icin de sunum onemli. Gozume hitap etmeli oncelikle, sonrasinda tat onemli. Karman corman tabaga yigma yapilmis yemegi hayatta yiyemem

Sunum kelimesinden baya nefret ettim yeni gelinler sayesinde hahah özenli tabak diyelim bence güzel ama aceleyle her akşam ohooo hiç yapamam. Benim koci de yemek olsun da tencereden bile kaşıklayıp yer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…