- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Tam tersi işte arada severim de surekli de olmaz yani
BoğaTerazi burcu di mi??
Ah nerde acaba ben eşime ilk evlendimiz zamanlar milletin karısı güzel güzel yemek yapıyormuş diye başıma kakmıştı bende ertesi gün kuru fasulye pilav yapıp sana mis gibi sunumlu yemek diye yanınada koca baş sogan kırmıştım ondan mı kaybediyorum acaba boşanmadık hala evliyiz bu aradaHaha yaa aslında bazen ev temizliğinde dip köşe de yardim ederken çekiyorum yaparken kızlar grubuna atmak icin siliyor görüncedarısı başına canın
Haha kız bak tavuk pilav salatasi tabakta olurda benim ki biraz abartı diyorum ua bak silori yiyoruz sırasını bozmayalım diyoAh nerde acaba ben eşime ilk evlendimiz zamanlar milletin karısı güzel güzel yemek yapıyormuş diye başıma kakmıştı bende ertesi gün kuru fasulye pilav yapıp sana mis gibi sunumlu yemek diye yanınada koca baş sogan kırmıştım ondan mı kaybediyorum acaba boşanmadık hala evliyiz bu arada
Ay bende boğa burcuyum diye eşinize hak verdim sanırımAnasının evinde yok bende arada yaparım surekli restorant gibi sunum yapamam yanikendisi işletme accak restorant öyle fikri var ve tam boğa erkegi yer de yedirir de
Paylaşmayı sevse tmm ama paylasmaz sadece göze hitap etsin istiyorTam bir insta gelın desene.
Oyle mı alıstı acaba?Paylaşmayı sevse tmm ama paylasmaz sadece göze hitap etsin istiyor
Haha tam boga gercekten lükse düşkün yemegi sever evine bağlı kıskançlığı var tabi es gecemem sevgiliyken cok cektirdiAy bende boğa burcuyum diye eşinize hak verdim sanırım
Yok ya kaynanam oyle degil ama restorant acmak istiyor hosuna gidiyor sunum o yuzden sanirim bilmiyorum kiOyle mı alıstı acaba?
O zaman yaşasın haftaya doğum yapmakHaha tam boga gercekten lükse düşkün yemegi sever evine bağlı kıskançlığı var tabi es gecemem sevgiliyken cok cektirdimerhametli bide cok fazla hem de boga burcu bence cok iyi burç
Ayri ayri tabaklarda yapıyorum genelde ama ana yemek pilav meze bir tabakta seviyor kendisiBenim icin de sunum onemli. Gozume hitap etmeli oncelikle, sonrasinda tat onemli. Karman corman tabaga yigma yapilmis yemegi hayatta yiyemem
HamilemisinizO zaman yaşasın haftaya doğum yapmak
Evet haftaya boğa burcu oğluş dünyaya getircem nasipse, inşallah memeye kurdele istemezHamilemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?