- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Anasının evinde yoksa da karısının evinde istiyor olabilir reisAnasının evinde de sunum varmıymış
Kız yok kaynanam oyle degil eşim restorant acmak istiyor elindende geliyor, bak kısa süreli evliyiz pizza yaptı lahmacun yaptı pide yaptı hepsini yapar normaldee kahvaltımı da hazırlar hiç üşenmez yemegide sever yedirmeyi de ama şu sunum takıntısı yok muSunum güzel şey ama tadında bırakınca insan arada pilavın üstüne kuru üstünede yogurt döküp yemek istiyor yanıada turşu eşinizin aileside mi böyle kv deniz eşinize zamanında bol bol sunumlu yemekler mi yapmışta alıştrmış acaba brnim eşimin karnı doysundu iki lokmacık geçeydi bogazından yeter idi sunum yapsam hıhı güzel diyip direk dalıyor yemege kalbim kırıldı şimdi niye sunum sevmiyor diye
Anasının evinde yok bende arada yaparım surekli restorant gibi sunum yapamam yaniAnasının evinde yoksa da karısının evinde istiyor olabilir reis
Bacım bu kadar sey yapıyormus sende süsleyıverKız yok kaynanam oyle degil eşim restorant acmak istiyor elindende geliyor, bak kısa süreli evliyiz pizza yaptı lahmacun yaptı pide yaptı hepsini yapar normaldee kahvaltımı da hazırlar hiç üşenmez yemegide sever yedirmeyi de ama şu sunum takıntısı yok mu
Haklisin,Olabilir reis...Anasının evinde yoksa da karısının evinde istiyor olabilir reis
Özeniyorum zaten ama ana yemekte sürekli restorantta çıkar gibi yapayiz dimi? Arada bi okey ama baş başayken insan arkadasin dediğigibi kuru pilav ust uste yenilmeliBence haksız degil yemegin tadından çok görüntü önemli ben ikimize de olsa hep sunum yaparım eşimden daha takıntılıyım bu duruma yemek tabakta güzel duracak beni ye diyecek sunum önemli çok oyalayan birşey degil beş dk da yaparsın bence sorun etmeye dwgmez eşin özen istiyor yemegi sunum şekli karşıdaki kişiyi önemsediğini belli eder bana göre öyle rastgele koyulanla özenip koyulan bir olur mu hiç
Kız yok kaynanam oyle degil eşim restorant acmak istiyor elindende geliyor, bak kısa süreli evliyiz pizza yaptı lahmacun yaptı pide yaptı hepsini yapar normaldee kahvaltımı da hazırlar hiç üşenmez yemegide sever yedirmeyi de ama şu sunum takıntısı yok mu
Dimi yani arada tamam yapılır da sürekli de olmaz ki anacımHaklisin,Olabilir reis...
Ama yormasın konu sahibini ya.. zaten hepsi de mideye iniyor çorba oluyor (sunum yapmayı beceremeyen reis beyanidir)
Kız böyle adam bulmuşsun bırak yapsın yapsın getirsin sunumlu ye keyfine bak oh gelsin sunumlu pizzalar lahmacunlar valla ben olsam birde ınstagramda paylaşır düşman çatlatırdım birde üşenmiyormuş Maşallah MaşallahKız yok kaynanam oyle degil eşim restorant acmak istiyor elindende geliyor, bak kısa süreli evliyiz pizza yaptı lahmacun yaptı pide yaptı hepsini yapar normaldee kahvaltımı da hazırlar hiç üşenmez yemegide sever yedirmeyi de ama şu sunum takıntısı yok mu
Amin❤ valla cok guzel bisey ev islerindede yardımcı hatta ben hamileyim tutamıyorum adam oruçlu bi kalkıyorum kahvaltımı hazırlamış masayı kurmus kızıyorum yapma diyorum oruclu diye ama cok şükür tabiki şanslıyımtam istediğim koca o bana yemekler yapsın ben yatayım tam hayalim true love : ) darısı başıma
Başbaşa da olsa yapılabilir bence ben yapıyorum hep dedigim gibi eşimden çok ben huyluyum bu konuda pilav üstü kuru durumu farklı sorarım nasıl isterse üstüne koy derse koyarım o kadar degil ama öyle istemezse de ikisini ayrı tabaklara koyup sunarım benÖzeniyorum zaten ama ana yemekte sürekli restorantta çıkar gibi yapayiz dimi? Arada bi okey ama baş başayken insan arkadasin dediğigibi kuru pilav ust uste yenilmeli
Aynı modelden bizim evdede varBaş başayken bile sunum seviyor tabağa güzel konulsun istiyor, pilav et yogurt vs. düz tabakta bölüm bölüm olsun istiyor, e bende baş başayız ne gerek var ya zaten normalde misafir gelince sunum yapıyorum tatlı çay sunum vs. Yapıyorum ama esim ana yemekte özellikle tabaga restorantta koyulur gibi istiyor hatta cogu kez kendi yapar ve kendi sunum hazırlar tek taraflı yap yiyim kafasi yok cok sukur ama bas basa ben normal koyulup yenmesini seviyorum o hazırladığı zaman bi sunum yapıyor görseniz restorantta yiyoruz gibi, dün de tatlı istedi küçük kase tabaga koydum bune aşkım diyo la havle yav Alt tarafı tatlı ne yapayım ciceklerlemi süsleyim, silori var yogurtlu bilen bilir altı duz üstü yogurtlu sırasında yiyelim şu görsele bak diyo poffff
Haha yaa aslında bazen ev temizliğinde dip köşe de yardim ederken çekiyorum yaparken kızlar grubuna atmak icin siliyor görünceKız böyle adam bulmuşsun bırak yapsın yapsın getirsin sunumlu ye keyfine bak oh gelsin sunumlu pizzalar lahmacunlar valla ben olsam birde ınstagramda paylaşır düşman çatlatırdım birde üşenmiyormuş Maşallah Maşallah
PowerPoint sunumu olarak anlamayıp ev kızına dönüştüğünü fark edenler favlasınilk powerpoint sunumu zanneden paçozlar favlasın
Tam tersi işte arada severim de surekli de olmaz yaniO zaman özel günlerde yaptığımız yemeğin ne anlamı kalır ki :)
Üzülmeyin ama yalnız değilsiniz.
Her zaman gittiğim bir züccaciye var tabakları çok güzel adamın takıldığı konu eşim hiç sevmiyor böyle sunum yapmayı eve götürüyorum boş yere yoksa ne güzel olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?