Kocaman sunum takıntısı🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız yok kaynanam oyle degil eşim restorant acmak istiyor elindende geliyor, bak kısa süreli evliyiz pizza yaptı lahmacun yaptı pide yaptı hepsini yapar normaldee kahvaltımı da hazırlar hiç üşenmez yemegide sever yedirmeyi de ama şu sunum takıntısı yok mu

Bacım bu kadar sey yapıyormus sende süsleyıver benımkı suyunu alınca mutlukuktan ne yapcagımı sasırıyorım

Özeniyorum zaten ama ana yemekte sürekli restorantta çıkar gibi yapayiz dimi? Arada bi okey ama baş başayken insan arkadasin dediğigibi kuru pilav ust uste yenilmeli

tam istediğim koca o bana yemekler yapsın ben yatayım tam hayalim true love : ) darısı başıma

Kız böyle adam bulmuşsun bırak yapsın yapsın getirsin sunumlu ye keyfine bak oh gelsin sunumlu pizzalar lahmacunlar valla ben olsam birde ınstagramda paylaşır düşman çatlatırdım birde üşenmiyormuş Maşallah Maşallah

tam istediğim koca o bana yemekler yapsın ben yatayım tam hayalim true love : ) darısı başıma
Amin❤ valla cok guzel bisey ev islerindede yardımcı hatta ben hamileyim tutamıyorum adam oruçlu bi kalkıyorum kahvaltımı hazırlamış masayı kurmus kızıyorum yapma diyorum oruclu diye ama cok şükür tabiki şanslıyım

Özeniyorum zaten ama ana yemekte sürekli restorantta çıkar gibi yapayiz dimi? Arada bi okey ama baş başayken insan arkadasin dediğigibi kuru pilav ust uste yenilmeli
Başbaşa da olsa yapılabilir bence ben yapıyorum hep dedigim gibi eşimden çok ben huyluyum bu konuda pilav üstü kuru durumu farklı sorarım nasıl isterse üstüne koy derse koyarım o kadar degil ama öyle istemezse de ikisini ayrı tabaklara koyup sunarım ben

Aynı modelden bizim evdede var

Haha yaa aslında bazen ev temizliğinde dip köşe de yardim ederken çekiyorum yaparken kızlar grubuna atmak icin siliyor görünce darısı başına canın

O zaman özel günlerde yaptığımız yemeğin ne anlamı kalır ki :)
Üzülmeyin ama yalnız değilsiniz.
Her zaman gittiğim bir züccaciye var tabakları çok güzel adamın takıldığı konu eşim hiç sevmiyor böyle sunum yapmayı eve götürüyorum boş yere yoksa ne güzel olur diyor

ayy bayar bu kadar beklenti.. ben bazen buyuk bir tabaga pilav, buyuk bir tabaga sulu yemek, bir tabaga yogurt koyarim.. ortak yeriz.. azicik kalir o sen al der ben ona sen al derim.. inanin muhabbeti arttiriyor..

bazen de ev yapimi doner kebap yaptim diyelim restoranlari aratmaz sunum yaaprim. cok mutlu olur.. ama her gun istemez sunum sunum diye..

soyle yapabilirsiniz, pilavi tepeleme koymak yerine kaseye koyup ters cevirirsiniz sekli duzgun olur. veya corbanin ustune iki dal maydonoz atin. karniyarik yaptiysaniz biber domates dili koyun tepelerine..

cok mu ozensiz yapiyorsunuz diye adami da anlamaya calistim..

bizim millet kadar mutfaga onem veren, sunum isteyen, vakit harcayan yok.. yurtdisindayim. mutfagimi gorseniz salonun ortasinda bir tezgah bir duvarda az bir dolap.. evlerin en onemsiz noktalari mutfaklar. cunku yemek icin yasiyorlar. hemen basitinden ne varsa isitip, pisirip yiyip geciyorlar. biz de issiz gucsuz elimiz bos gibi durmadan mutfakta bir seyler susluyoruz. mantiya sarmaya saatler harcarim oturup. o degil demek istedigim. sunum kismi..

Tam tersi işte arada severim de surekli de olmaz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…