KOCAMI ALDATTIM

En son bu tarz bi konuya yorum yaptığım da banlanmıştım.
Senin için de ban yemek geliyor içimden ama, yapmicim bunu kendime.

Ağız dolusu küfür edesim var da etmiciim.

Her ikinizin de Allah müstehakını versin. :)

Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
Çok da pişmanlık sezinlenmiyor yazdıklarınızda.

Çok talihsiz bir açıklama olmamış mı sizce de?

Kadının yaptığı son derece yanlış ama aldatma cinsiyetten bağımsız olarak kabuledilemez bir eylemdir.

Aldatma iki taraflı bir eylem iken neden hemen hemen tüm aldatma konularında adamdan çok kadına yükleniliyor?

"Dişi kuyruk sallamazsa..." denen şu onur kırıcı cümle yine bir kadın tarafından nasıl kuruluyor?

Yukarıdaki cumlemizde kadın kadar erkeği suçlu bulmadığınız ve hatta alttan alta erkeği birazcık da olsa akladığınız çok açık.

Her konuda söylüyorum yine söyleyeceğim. Sizler kadın olarak erkeği öyle ya da böyle masumlastirmaya çalıştıkça aldatılmaya devam edeceğiz.

Not: Konu sahibini savunmuyorum. Yaptığı çok çirkin. Ama karsı taraftaki erkeğin yaptığı kadar çirkin. Daha fazla ya da daha az değil.
Kusura bakmayın ama bunu yapan kadını her ortamda yerden yere vururum aradım taradım buldum demiş daha ne desin

Back
X