Ya kızmayın ama ergenlere bile böyle gideceksin geleceksin baskısı yapamıyorsun, kazık kadar yetişkin kadınsınız. Kocam aileme gönderiyor, beni ailesine bırakıyor... çocuk musunuz eşya mısınız? Önce o sizin ailenizde gitsin sizsiz 30 gün kalsın, sonra size böyle emrivaki yapsın. Koca koca diye tepenize çıkarıyorsunuz. Baba olmak için değil ailesine torun vermek için çocuk yapmış. Ben bana bu imayı yapan ve ailemle aynı semtte oturan kayın ailenin kapısını çalmadım. Evli kadın ailesinde kalmazmış laf olurmuş. Alın size laf dedim, çocuklarımla kendi annemleri ziyaret ettim kaldım, sonra da evime döndüm. Herkes haddini sınırını bilsin. Herifteki lükse bak, ana babası torun görsün diye bakıcıyla çocuk gönderiyor sanki.
Zamanında ufaktan başlayınca tepki göstermeyip başımın üstünde yerin var yapıyorsunuz, sonra da zorla gönderiyor, eziyet ediyor dediğim dedik diyorsunuz. Boşanmaysa boşanma, restine rest diyin. Bu ne böyle, hem cimri hem saygısız hem aile eş nedir bilmeyen herifler padişah keyfi sürüyor. 30 gün onsuz +30 gün de paşazadeyle kalınacakmış aile evinde. Sizi sokaktan mağaradan mı buldu evlendi, sizin anne babanız yok mu? Kalkın bir kendinize gelin, hakkınızı sınırınızı koruyun.