• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesine gitmek istemiyorumm

Bayramda gidip 1 ay kalacaksınız madem bu 1 haftalık tatilde neden gidiyorsunuz kendi ailenize gitmek istediğinizi birlikte oraya gidebileceğinizi söyleyin yada gitmeyin.

Sizin aileniz torunu özlemiyor mu? Çocuğumun kendi anneanne dedesi dururken eşimin nenesi dedesi hiç umrumda olmaz. Zamanın da bende kendimden çok taviz verdim karşılığını çok güzel aldım o yüzden baştan tavrınızı koyun.

Bana kalırsa bayramda 1 ay da kalmam tatili 2 ye bölerim her iki ailede geçiririm eğer eşim gelmezse bu da bana bir sonraki tatiller için ders olur
Benim içinde önce anneannesi dedesi tabiki. 40 gün ailem baktı annem sağolsun of bile demedi. Ama onun için öncelik ailesi beş hiçe sayıyor

3 5 gün 1 hafta okey ama 1 ay eşiniz yokken neden orda kalasınız? Ki 2 günlüğüne bile olsa eşinizle gitmeniz daha doğru. Ben eşinizin masum olduğunu düşünmüyorum. Annem torun sevsin konusu değil bu. Bildiğin sizi sepetlemeye çalışıyor. Hiç şüpheli hareketleri oldu mu son zamanlarda?
Hayır diyorum ya çocuğu anne babası için doğurmuşum sanıyor. 3-4 yaşına girince dedesinin yanına göndereceğim diyor. Yo işte oraya gidersek onlara veririz hep onlarda kalır vs.

Birlikte gittiğiniz bir zaman diliminde görsünler o zaman.Bir iş çeviriyor.Çok net
Memur kendisi. Bir iş çevirirse başının belaya gireceğini biliyor. Yakalarsam affetmem. O sadece ailesine çocuğu daha da yakınlaştırmak için yapıyor. Of

1 ay siz olmadan nasıl durabilecek.Bir iş mi çeviriyor acaba.Bu erkeklerin bir ortası yok gerçekten.Benimki bir gece bile ondan ayrı kalmamı istemez sizinki de uzun süre ayrı kalabiliyor.İkisi de normal değil.Keşke bir dengeleri olsa bu erkeklerin.
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin.Çıksın o kavga.Kayınvalide ile ne yapacaksınız bir ay boyunca.Hem o kadar ayrı kalmak iyi değil.
Aynen öyle. Hem zaten kv yi hiç sevmem. O da ailesi daha fazla görsün diye kendi ailesini hiçe sayıyor

Ne kadar güzel bir ifade.👏🏻👏🏻👏🏻Kabullenip ve bunu düzen haline getiriyorsun.Anlamak mümkün değil
Aslında ben getirmiyorum ama karşı da koymuyorum çünkü uğraşmak istemiyorum çok yoruldum bu iki senede. Ailesi çok sorunlu ağır şeyler yaşadım ama yine de bir aptal gibi dediklerini yaptım

Eşine çocuğuna düşkün hiç bir erkek böyle bir şey talep etmez.Adam sizden 1 ay durmaya çok istekli ,siz ve çocuğunuz evden 2 ay uzaklaşacaksınız neden??? Dede nine torun sevsin diye,buna kim inanır??? Eşiniz plancı bencil ya şimdi sınır çizersiniz ya da daha kötü planlarının piyonu olup kocanızın parmağında oynarsınız.....

Hayır diyorum ya çocuğu anne babası için doğurmuşum sanıyor. 3-4 yaşına girince dedesinin yanına göndereceğim diyor. Yo işte oraya gidersek onlara veririz hep onlarda kalır vs.
Sürekli çocuğu yollamaya çalışacaksa neden yapmış? Yakasına yapışmadınız ya zorla çocuk diye adamın. ayrıca öyle olsa bile sizinle beraber gidebilir, 1 ay boyunca sizin tek başınıza ailesiyle ne işiniz var o da yaşadığınız yerde tek kalacak bu normal bir şey değil ki. Aldatan adamın da memuriyet umrunda olmaz ne aldatma hikayeleri var. Bir arkadaşımın eniştesi durmadan yazları karısını 3 çocuğuyla beraber köye yolluyordu kendisi sevgilisiyle geziyordu hatta sevgilisi de evliydi. Çok eskiden yaşanmış bir olay ama bildiğim kadarıyla kadın hiç öğrenmedi bile aldatıldığını. Adam fotoğraflarını hesap makinesine şifre koymuş dosya yapmış orda saklıyormuş hatta. Bence temkinli olun siz yinede. Eğer aldatmıyorsa da inşallah öyle bir şey yoktur tabiki bu kadar herşeye evet demeyin yoksa böyle geldiği gibi gider sizde mecbur kalırsınız bir şeylere. Biraz hayır demeyi öğrenin

Eşine çocuğuna düşkün hiç bir erkek böyle bir şey talep etmez.Adam sizden 1 ay durmaya çok istekli ,siz ve çocuğunuz evden 2 ay uzaklaşacaksınız neden??? Dede nine torun sevsin diye,buna kim inanır??? Eşiniz plancı bencil ya şimdi sınır çizersiniz ya da daha kötü planlarının piyonu olup kocanızın parmağında oynarsınız.....
Bundan sonra ben ne diyorsam o olacak çok kararlıyım. Korkmuyorum ondan. Gerçekten bencil

Sürekli çocuğu yollamaya çalışacaksa neden yapmış? Yakasına yapışmadınız ya zorla çocuk diye adamın. ayrıca öyle olsa bile sizinle beraber gidebilir, 1 ay boyunca sizin tek başınıza ailesiyle ne işiniz var o da yaşadığınız yerde tek kalacak bu normal bir şey değil ki. Aldatan adamın da memuriyet umrunda olmaz ne aldatma hikayeleri var. Bir arkadaşımın eniştesi durmadan yazları karısını 3 çocuğuyla beraber köye yolluyordu kendisi sevgilisiyle geziyordu hatta sevgilisi de evliydi. Çok eskiden yaşanmış bir olay ama bildiğim kadarıyla kadın hiç öğrenmedi bile aldatıldığını. Adam fotoğraflarını hesap makinesine şifre koymuş dosya yapmış orda saklıyormuş hatta. Bence temkinli olun siz yinede. Eğer aldatmıyorsa da inşallah öyle bir şey yoktur tabiki bu kadar herşeye evet demeyin yoksa böyle geldiği gibi gider sizde mecbur kalırsınız bir şeylere. Biraz hayır demeyi öğrenin
Çok haklısınız erkek milletine çok yüz vermeye gelmez diyorlardı da çok haklılarmış

bu mesele ancak ailenizin desteğini arkanıza alırsanız sizi çok ypratmadan çözülür. annenizi galeyana getirin. üzülürler diye falan da korkmayın çünkü bu meseleyi şimdi çözmez de iki ay onların yanında kalmak zorunda kalırsanız ya bu her yıl tekrarlamanız gereken bir görev gibi üstünüze yağışır ya da şu anda üzmekten imtina ettiğiniz aileniz boşanmanızı izlemek zorunda kalır. açın telefonu annenize ağlayın ve ajite edin. "ben yuvamdan ayrı kalacak olsam senin dizinin dibinde kalmak isterim. beni dedesine hizmet edeyim diye hizmetçi gibi kullanacak. kocamın bunu yaptığına inanmıyorum" diyin. anneniz arkanızda olursa kim kimseye karşı durmaktan korkmazsınız.

bu mesele ancak ailenizin desteğini arkanıza alırsanız sizi çok ypratmadan çözülür. annenizi galeyana getirin. üzülürler diye falan da korkmayın çünkü bu meseleyi şimdi çözmez de iki ay onların yanında kalmak zorunda kalırsanız ya bu her yıl tekrarlamanız gereken bir görev gibi üstünüze yağışır ya da şu anda üzmekten imtina ettiğiniz aileniz boşanmanızı izlemek zorunda kalır. açın telefonu annenize ağlayın ve ajite edin. "ben yuvamdan ayrı kalacak olsam senin dizinin dibinde kalmak isterim. beni dedesine hizmet edeyim diye hizmetçi gibi kullanacak. kocamın bunu yaptığına inanmıyorum" diyin. anneniz arkanızda olursa kim kimseye karşı durmaktan korkmazsınız.
Annemle konuştum durumu zaten. O da kesinlikle gitmememi söyledi. 2 ay kalamazsın olmaz illa bir tartışma çıkar onunla uğraşamazsın dedi

Benim içinde önce anneannesi dedesi tabiki. 40 gün ailem baktı annem sağolsun of bile demedi. Ama onun için öncelik ailesi beş hiçe sayıyor
Bu da yanlış. Siz doğurdunuz anneniz aileniz niye bakıyor? Anne baba olarak doğduğu günden beri ikiniz bakacaktınız. Adamlar zorluğa hiç alıştırılmıyor, onların yapması gerekenleri başkaları yapıyor, prens muamelesi görüyorlar. Alışma derken neye alışmak bu, kendi doğurduğunuz çocuğa mı alıştırdılar sizi? Kocalarınızın yeni doğan çocuklarıyla bağ kurmasına ilk günden engel oluyorsunuz.

Ailesi 2 ay görsün diye kendi çocuğunu görmeyecek adamın akılda sadece tilkiler dönüyordur. Sizi götürüp ya geri getirmez ise? Bence en baştan gitmeyin. Sadece bayrama gidin

Bu da yanlış. Siz doğurdunuz anneniz niye bakıyor? Anne baba olarak doğduğu günden beri ikiniz bakacaktınız. Adamlar zorluğa hiç alıştırılmıyor, onların yapması gerekenleri başkaları yapıyor, prens muamelesi görüyorlar. Alışma derken neye alışmak bu, kendi doğurduğunuz çocuğa mı alıştırdılar sizi? Kocalarınızın yeni doğan çocuklarıyla bağ kurmasına ilk günden engel oluyorsunuz.
Aslında evet bir bakıma haklısınız. Ama çok zor durumdaydım sütüm kesilecek korkusuyla ilk uçakla ailemin yanına gittim. Eşim biraz bencil ve merhametsiz beni gördüğü hade yardım etmiyordu. Bırakıp gittikten sonra değerimi anladı biraz sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı ama tam değil

Ailesi 2 ay görsün diye kendi çocuğunu görmeyecek adamın akılda sadece tilkiler dönüyordur. Sizi götürüp ya geri getirmez ise? Bence en baştan gitmeyin. Sadece bayrama gidin
Getirmez bence ondan korkuyorum ya. Kendi giderse gitsin. Bana kalsa bayramda da gitmem kendi ailemin yanına giderim

gerçekten çok makul bir kadınmış anneniz. bence bu noktadan sorna korkmayın
Zaten korkmuyordum ama bana ne olduğunu bende bilmiyorum. Çok baskılanmış hissediyorum kendimi. Hayır demekten çekiniyor onun sözleriyle uğraşmak istemiyordum. Bu yüzden hep tamam tamam dedim. Büyük resme bakınca ben iyi olduğum için bu evlilik yürüdü.

Back
X