Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Anlaşıldığıma sevindim çok teşekkür ederim.. Ben kocam olduğu halde ondan işten gelirken bisey istememeye çalışırım. Markete gidip kendim yaptığım çok oluyor. Yorucu bir işi varken annesi diğer oğlunu dışarı çıkartmıyor ama benim eşime istediğini emrediyor. Kaldı ki bu kadın işi. Beni arayabilirdi. Oğluyla hem iş pişiriyor hem de hala iğne iplik derdine düşmüş. Ben eşimi düşündüğüm gibi o da kocasını düşünüyor. Kp ondan habersiz bize çöp vermiyor adam. Bisey tasinicaksa sen niye tasiyosun oğlan ne güne duruyor diyor. Ama benim kocamı düşünmeme kızıyorlar.

Tamamen sen haksızsın. Yorgun bile olsa annesine kıyamamış götürmek istemiş. Doğurup büyüten annesinin de 10 dklık yolu getirtmeye hakkı vardır. Aralarındaki meseleye ne hakla çocuğunun velisi gibi arayarak müdahale edersin? Kv çok iyi bi kadınmış ki gelio almış ve bi de sizi sakinleştirmeye çalışmış. Kocan da keza öyle. Bir de bizi hizmetçi gibi görüyorlar demişsin. Allah muhafaza kadın senden bir şey rica etse napacaksın acaba.

Işte olduğu halde böyle diyicegini dusunmuyorum. Annesinin israr ettiğini sanıyorum.
Ben oyle dusunmuyorum cunku anlattiklarina bakilirsa gitmek icin can atmis. Sen esim yorgun siz gelin alin derken bile o sana arkadan kiziyor. Igne iplik bahane bence. Esin evden cikmak istemis. Hatta belki de ortada igne iplige ihtiyac bile yoktu cunku kardesi icin once uyuyor denmis.

O zaman gitmek istiyosa yolda söylesin birlikte gidelim. Ne demek eve geldikten sonra böyle bişey söylemeye çalıştı? Ayrıca iğne iplik bizim evde yok sadece. Gitsin istediği yerden alsın. O kadarını biz dusunemeyiz. Evde benimle yaşıt oğlu var gitsin ne lazımsa alsın. Kocama da baskı yaptırıp onu yönlendirmeye çalışıyor.

Belki de igne iolik goturmek bahanesine evden cikip oraya 5 dakika ugrayip baska yere gidecekti, baska bir plani vardi belki de ama sen plani bozmussun o da tepki gostermis.

Arasın benden iştesin. Ne demeye kadın işine oğlunu dahil ediyor? Beni hem yok sayacaklar hem de istedikleri gibi emredecekler. Biz bir aileyiz. Kimse bize hükmedemez.

Belkide. Ama sanmıyorum. Ama tabiki asla asla dememek gerek. Neler duyuyoruz.
Sen ona kiyamiyorsun, kendince onu koruyorsun ama o sana cephe aliyor
Unutma hep kiyamadiklarimizdan darbe yeriz.
Cok sıkma esini. Nereye gidecekse soylesin gitsin ama coknsıkarsan ters teper. Ona kisisel alan birak.

sen üşündükçe o senin gıcığına daha çook yapıyor ben bunu denedim ve gördümm.. bırak görmezden gel ben boyle 5 yıldır uğraştım haslaıklardan artık başımı kaldırmıyorumm.. peki eşim benim onu düşündüğüm gibi düşünüyor mu hayır.. hasta yatakta bırakıp gitti beni ailesi çağırdı diye.. bundan sonra bende akıllandım ve ne hali varsa görsün dedim o canına kıyıyorsa ben hayli hayli kıralımm.. kendi kaliteni düüşürme kayın valdenede eşinde tek cümle de " seni senden daha çok düşündüğüm için özür dilerimm. " bu kadar bundan sonra da bırak kendi halinee...

konu sahıbı resmen ortalıgı karıstırmıssınız
nıye ?
adam cıkıp annesıne ıplıgı vermek ıstemıs belkı orda soyleyecegı bırsey de olabılırdı ya da kendısı cıkıp gıtmek ıstemıs halım olmazsa sız gelıp alırsınız dıye bır konusma da gecmemıs zaten 10 dk lık yol onun gozune gelmemıs

esınızın adına karar verıp mudahale edıp karısıp ustune annesını kardesını cagırıp resmen azarlamıssınız ?
benım esım bana yapsa haddını aştın kendıne gel derdım

Aradığında işteyim geç çıkıcam demiş, geldikten sonra al getir demiş, evde boş oturan oğlu çıkmasın çünkü. Bu şimdi annelik mi?
bunun annelıkle ne alakası var bu kadar kolay mı bır annenın annelıgını sorgulamak ?
evdekı ogluyla sorun olmustur aman sana mı kaldım bır cocugum daha var demıstır anne, kocanızı aramıstır ama kadın ne bılsın gelının boyle olayı buyutecegını ? belkı oyle olmustur. belkı kadının ogluna soyleyecegı bırsey vardır ?

Arasın benden iştesin. Ne demeye kadın işine oğlunu dahil ediyor? Beni hem yok sayacaklar hem de istedikleri gibi emredecekler. Biz bir aileyiz. Kimse bize hükmedemez.
İyi de kocan şikayetçi değil? Anası ya hu onun sana göre sen ve kocandan başkası olmayabilir ama kocana göre annesi de ailesi ki öyle zaten. Sen kocandan bir şey istesen kv müdahale etse kızmaz mısın ne hakla karışıyor diye. Sen karısıysan o da annesi. Senden çok emeği hakkı var oğlu üzerinde. En fazla kocana diyebilrsin kardeşin gelse alsaydı diye. Kv aramaya hakkın yok ki. Çok yanlış yoldasın. Gerçekten kocan da kv iyi insanlar bence kıymetini bil aklını başına al. Bilmiyorum senden büyük müyüm ama abla tavsiyesi olsun. Seni aramamıştır az çok tanıyordur ben de olsam seni aramazdım oğlumdan isterdim. İstese de götürmezdin ki neyin tatavası bu.

Onu ve ailemizi düşünmek suç mu ben anlamıyorum ki? Kv kendi eşini gayet iyi düşünürken kimse ortada bir sorun görmüyor ama? Madem öyle bana niye cephe alınıyor? Çocuğum babasını tüm gün görmemiş kvnin ipligi yüzünden çocuğu ile zaman geçiremeyecek durumda kaldı. Niye? Beni yok sayan ailesi için. Herkes kendi işini kendi görmeli. Kocam olduğu halde ben ondan çok bisey istemiyorum. o boyle yapabilir . Kabul. Ama ben yine ailemi dusunmeye devam edecegim. Onun kendi ailesini dusundugu gibi.

Onun sorumlu oldugu kisi basta kizim sonra ben. Kardesi annesi ikinci planda suan. Onun evi burda çünkü.
Kaldı ki çok önemli bisey değil. Yaptığım hataca değil. Herkes kendi çalsin kendi oynasın istiyor. Kimse evin kadını bana haber vermeyi luzum görmüyor. Ancak bir yere kadar susabilirim bu durumda.

Yazmak istediklerim bunlardi Yalniz eşinin kavga olunca anneleri cagirma huyunu da sevmedim.Konu sahibi de ,eşi de yaptiklarini gözden gecirsinler.Olgunca yaklasimlar degil asla

Evet evet benimde hoşuma gitmedi çocuk gibi:/ her olayda aileleri çağırmayı istemek. Resmen çocuk gibi ..
Ikisi de yeterli olgunlukta değil.
Ne diyeyim inşallah kendilerine çeki düzen verirler ...

Evet evet benimde hoşuma gitmedi çocuk gibi:/ her olayda aileleri çağırmayı istemek. Resmen çocuk gibi ..
Ikisi de yeterli olgunlukta değil.
Ne diyeyim inşallah kendilerine çeki düzen verirler ...
Dört yıl boyunca her kavgada eşim telefona sarılırken buna izin vermedim. Artık tak etti. Şimdi bu mu çocukluk? Olgun olmayan biri varsa bu da eşimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…