- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Anlaşıldığıma sevindim çok teşekkür ederim.. Ben kocam olduğu halde ondan işten gelirken bisey istememeye çalışırım. Markete gidip kendim yaptığım çok oluyor. Yorucu bir işi varken annesi diğer oğlunu dışarı çıkartmıyor ama benim eşime istediğini emrediyor. Kaldı ki bu kadın işi. Beni arayabilirdi. Oğluyla hem iş pişiriyor hem de hala iğne iplik derdine düşmüş. Ben eşimi düşündüğüm gibi o da kocasını düşünüyor. Kp ondan habersiz bize çöp vermiyor adam. Bisey tasinicaksa sen niye tasiyosun oğlan ne güne duruyor diyor. Ama benim kocamı düşünmeme kızıyorlar.canım benim sen eşini düsümüşsün yorgun argın geldi diye..ki o işten yorgun geliyor diye siz kendi ihtiyaçlarını hep kendiniz yapmuşşınız.. sen kıyamazken başkasının kısması seni sinirlendirlen çok iyi anlıyorum ama bu kadar merhametli olmamak gerek sen ne kadar acirsan acınacak duruma düşüyorsun canım benım o yuzden aile konularında bırak ne yapıyorsa yapsın... yorgunluktan geberselerden hatalıktan yatak döşşek yatsalarda aile bireylerinden biri çağırdımı bi bakmışsın kaybolurlar... sen bi şey rica etsen demediğini bırakmazlar...
Ben oyle dusunmuyorum cunku anlattiklarina bakilirsa gitmek icin can atmis. Sen esim yorgun siz gelin alin derken bile o sana arkadan kiziyor. Igne iplik bahane bence. Esin evden cikmak istemis. Hatta belki de ortada igne iplige ihtiyac bile yoktu cunku kardesi icin once uyuyor denmis.Işte olduğu halde böyle diyicegini dusunmuyorum. Annesinin israr ettiğini sanıyorum.
O zaman gitmek istiyosa yolda söylesin birlikte gidelim. Ne demek eve geldikten sonra böyle bişey söylemeye çalıştı? Ayrıca iğne iplik bizim evde yok sadece. Gitsin istediği yerden alsın. O kadarını biz dusunemeyiz. Evde benimle yaşıt oğlu var gitsin ne lazımsa alsın. Kocama da baskı yaptırıp onu yönlendirmeye çalışıyor.Ben oyle dusunmuyorum cunku anlattiklarina bakilirsa gitmek icin can atmis. Sen esim yorgun siz gelin alin derken bile o sana arkadan kiziyor. Igne iplik bahane bence. Esin evden cikmak istemis. Hatta belki de ortada igne iplige ihtiyac bile yoktu cunku kardesi icin once uyuyor denmis.
Arasın benden iştesin. Ne demeye kadın işine oğlunu dahil ediyor? Beni hem yok sayacaklar hem de istedikleri gibi emredecekler. Biz bir aileyiz. Kimse bize hükmedemez.Tamamen sen haksızsın. Yorgun bile olsa annesine kıyamamış götürmek istemiş. Doğurup büyüten annesinin de 10 dklık yolu getirtmeye hakkı vardır. Aralarındaki meseleye ne hakla çocuğunun velisi gibi arayarak müdahale edersin? Kv çok iyi bi kadınmış ki gelio almış ve bi de sizi sakinleştirmeye çalışmış. Kocan da keza öyle. Bir de bizi hizmetçi gibi görüyorlar demişsin. Allah muhafaza kadın senden bir şey rica etse napacaksın acaba.
Belkide. Ama sanmıyorum. Ama tabiki asla asla dememek gerek. Neler duyuyoruz.Belki de igne iolik goturmek bahanesine evden cikip oraya 5 dakika ugrayip baska yere gidecekti, baska bir plani vardi belki de ama sen plani bozmussun o da tepki gostermis.
Tabiki onlar usenebilir. Benim kocam üşenemez.
Çünkü biz onlara hizmet etmek için evlendik.
[/QUO
üşenmemiş işte. Üşense zaten yorgun olduğunu dile getirir sizinki çok gereksiz bir tavır olmuş
Sen ona kiyamiyorsun, kendince onu koruyorsun ama o sana cephe aliyorBelkide. Ama sanmıyorum. Ama tabiki asla asla dememek gerek. Neler duyuyoruz.
sen üşündükçe o senin gıcığına daha çook yapıyor ben bunu denedim ve gördümm.. bırak görmezden gel ben boyle 5 yıldır uğraştım haslaıklardan artık başımı kaldırmıyorumm.. peki eşim benim onu düşündüğüm gibi düşünüyor mu hayır.. hasta yatakta bırakıp gitti beni ailesi çağırdı diye.. bundan sonra bende akıllandım ve ne hali varsa görsün dedim o canına kıyıyorsa ben hayli hayli kıralımm.. kendi kaliteni düüşürme kayın valdenede eşinde tek cümle de " seni senden daha çok düşündüğüm için özür dilerimm. " bu kadar bundan sonra da bırak kendi halinee...Anlaşıldığıma sevindim çok teşekkür ederim.. Ben kocam olduğu halde ondan işten gelirken bisey istememeye çalışırım. Markete gidip kendim yaptığım çok oluyor. Yorucu bir işi varken annesi diğer oğlunu dışarı çıkartmıyor ama benim eşime istediğini emrediyor. Kaldı ki bu kadın işi. Beni arayabilirdi. Oğluyla hem iş pişiriyor hem de hala iğne iplik derdine düşmüş. Ben eşimi düşündüğüm gibi o da kocasını düşünüyor. Kp ondan habersiz bize çöp vermiyor adam. Bisey tasinicaksa sen niye tasiyosun oğlan ne güne duruyor diyor. Ama benim kocamı düşünmeme kızıyorlar.
bunun annelıkle ne alakası var bu kadar kolay mı bır annenın annelıgını sorgulamak ?Aradığında işteyim geç çıkıcam demiş, geldikten sonra al getir demiş, evde boş oturan oğlu çıkmasın çünkü. Bu şimdi annelik mi?
İyi de kocan şikayetçi değil? Anası ya hu onun sana göre sen ve kocandan başkası olmayabilir ama kocana göre annesi de ailesi ki öyle zaten. Sen kocandan bir şey istesen kv müdahale etse kızmaz mısın ne hakla karışıyor diye. Sen karısıysan o da annesi. Senden çok emeği hakkı var oğlu üzerinde. En fazla kocana diyebilrsin kardeşin gelse alsaydı diye. Kv aramaya hakkın yok ki. Çok yanlış yoldasın. Gerçekten kocan da kv iyi insanlar bence kıymetini bil aklını başına al. Bilmiyorum senden büyük müyüm ama abla tavsiyesi olsun. Seni aramamıştır az çok tanıyordur ben de olsam seni aramazdım oğlumdan isterdim. İstese de götürmezdin ki neyin tatavası bu.Arasın benden iştesin. Ne demeye kadın işine oğlunu dahil ediyor? Beni hem yok sayacaklar hem de istedikleri gibi emredecekler. Biz bir aileyiz. Kimse bize hükmedemez.
Onu ve ailemizi düşünmek suç mu ben anlamıyorum ki? Kv kendi eşini gayet iyi düşünürken kimse ortada bir sorun görmüyor ama? Madem öyle bana niye cephe alınıyor? Çocuğum babasını tüm gün görmemiş kvnin ipligi yüzünden çocuğu ile zaman geçiremeyecek durumda kaldı. Niye? Beni yok sayan ailesi için. Herkes kendi işini kendi görmeli. Kocam olduğu halde ben ondan çok bisey istemiyorum. o boyle yapabilir . Kabul. Ama ben yine ailemi dusunmeye devam edecegim. Onun kendi ailesini dusundugu gibi.sen üşündükçe o senin gıcığına daha çook yapıyor ben bunu denedim ve gördümm.. bırak görmezden gel ben boyle 5 yıldır uğraştım haslaıklardan artık başımı kaldırmıyorumm.. peki eşim benim onu düşündüğüm gibi düşünüyor mu hayır.. hasta yatakta bırakıp gitti beni ailesi çağırdı diye.. bundan sonra bende akıllandım ve ne hali varsa görsün dedim o canına kıyıyorsa ben hayli hayli kıralımm.. kendi kaliteni düüşürme kayın valdenede eşinde tek cümle de " seni senden daha çok düşündüğüm için özür dilerimm. " bu kadar bundan sonra da bırak kendi halinee...
Onun sorumlu oldugu kisi basta kizim sonra ben. Kardesi annesi ikinci planda suan. Onun evi burda çünkü.İyi de kocan şikayetçi değil? Anası ya hu onun sana göre sen ve kocandan başkası olmayabilir ama kocana göre annesi de ailesi ki öyle zaten. Sen kocandan bir şey istesen kv müdahale etse kızmaz mısın ne hakla karışıyor diye. Sen karısıysan o da annesi. Senden çok emeği hakkı var oğlu üzerinde. En fazla kocana diyebilrsin kardeşin gelse alsaydı diye. Kv aramaya hakkın yok ki. Çok yanlış yoldasın. Gerçekten kocan da kv iyi insanlar bence kıymetini bil aklını başına al. Bilmiyorum senden büyük müyüm ama abla tavsiyesi olsun. Seni aramamıştır az çok tanıyordur ben de olsam seni aramazdım oğlumdan isterdim. İstese de götürmezdin ki neyin tatavası bu.
Yazmak istediklerim bunlardiYalniz eşinin kavga olunca anneleri cagirma huyunu da sevmedim.Konu sahibi de ,eşi de yaptiklarini gözden gecirsinler.Olgunca yaklasimlar degil asla
Teşekkür ederim. Varolun.Ben size hak verdim, ailenizi cagırmakla da iyi etmıssiniz.
Dört yıl boyunca her kavgada eşim telefona sarılırken buna izin vermedim. Artık tak etti. Şimdi bu mu çocukluk? Olgun olmayan biri varsa bu da eşimdir.Evet evet benimde hoşuma gitmedi çocuk gibi:/ her olayda aileleri çağırmayı istemek. Resmen çocuk gibi ..
Ikisi de yeterli olgunlukta değil.
Ne diyeyim inşallah kendilerine çeki düzen verirler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?