Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

O iş öyle olmuyor emin ol. Eşle çocuk ne kadar yakınsa anne baba da o kadar yakın. Sen eşinin de böyle gördüğünü ne kadar erken kabullenirsen, sevgi yarıştırmayı bırakıp herkesin yerinin ayrı olduğunu kabullenirsen o kadar huzurlu bi evliliğin olur. Hatta şöyle diyeyim bazen eşler bir şey istediğinde üşenen kocalar anne babaları istediğinde hayır diyemez. Anne baba hakkı büyük olmalarından mütevellit. 10 dk lık işmiş zaten bu kadar büyütmeye de gerek yok. Böyle olursan senin huzurun kalmaz iyiliğin için diyorum.

Dört yıl boyunca her kavgada eşim telefona sarılırken buna izin vermedim. Artık tak etti. Şimdi bu mu çocukluk? Olgun olmayan biri varsa bu da eşimdir.
Bu konuda iste size hak verebilirim burda konum da mevcut benim eşim de surekli babami annemi aramakla tehtit ediyordu ara dedim kavga sirasinda aradi. Sonra bnde onun annesini aradim derken olaylar buyudu de buyudu ama bana da tak etmisti. Ama sizde şunu kabul edin ki siz gorusmek istemezseniz gorusmezsiniz ama esinizin ailesini istedigi zaman istedigi saatte gorme hakki var tipki sizin oldugu gibi. Eger kendinizi de elestirmezseniz ve daimi hakli gorurseniz evlililiginizin gidisati da iyi olmaz. Hicbir erkek annesine dahi gitmesine karisan bi eşi uzun sure anlayisla karsilamaz. Bence esiniz size karsi fazlaca anlayisli davranmis.

Dört yıl boyunca her kavgada eşim telefona sarılırken buna izin vermedim. Artık tak etti. Şimdi bu mu çocukluk? Olgun olmayan biri varsa bu da eşimdir.
Bence olması gereken bu, sızı tehdit eder gıbı telefona sarılmak Bı yere kadar
Ailenizi cagırmakla dogru olanı yapmis siniz, izleyin bakalım neler olacak
Ben söyleyim, hıcbısey.
Gene eline sarılacagınızı sandı ama yanıldı bu sefer

Ailenden gelip seni almasına müsaade etmesen, yorgunsun diyip kendin eve gitsen anlardım. Adamın yorgun argın gelip seni ailenden alması, oturması sorun değil fakat 10 dakika mesafede annesine gitmesi büyük problem. Neden? Kardeşle kendi kardeşi, yorgunluksa kendi yorgunluğu, aileyse kendi ailesi. Ben giderim demiş olmasına rağmen burnunuzu sokmuşsunuz. Gereksiz müdahale olmuş.

Aman bıraksaydın gideydi. Bu teraneler donecegıne yorgunlugunu kendıdı dusunmemıs sen nıye dusunyosun. Sen bellıkı aılesıne kızmıssın getır gotur yaotırmalarına ama kadın ogluna soylemıs oglu sıkayrt etmemısse sen hıc karısmasaydın keske. Kv nadıl bırı normalde herseyıne karısırmı, esın nasıl bırı. Sen bak annesıgıle sız gelıp alın falan demıssın esın ona ragmen sana defol mefol dememıs annesınede kızmıs sana da kızmıs. Yanı sorunlarınızı kendiniz cozebılecek karskterde duruyorsunz esınzde sızde.normalde burda esın annesıyle oyle knsutugun ıcın senı evsen kovması gerek senn anne evınde olman gerek ama adam gıt dememıs gel dememıs sen ona ragmen cıkmıyosun bu evden vs dıye adama emır vermıssınz. Erkeklerın en gıcık oldugu sey. Bılmıyorm kendiniz cozun anne faşan katmaga gefek yok sonra herkes herseyı ogrendı dıye ıs daha da cıkmaza gırer. Belkı esınız aman aıleler uzulmesın dye yansıtmadık ama herkes evımd eolup bitenı ogrendu artk kaybedecej bıseym kalmadı dıyıp evlılıgı bıtırebıklır nasıl bır yapısı var bılmıyoruz ama bıkac gun sessız kalın sız cagırmayınca oda cagırmaz anneyı falan

Esleri annelerınden koparma cabasını bırakalım artk. Bız nasıl aıkemızden kopamıyorsak onlarda bızım gıbıler. Ben esım bı karar alacsksa annesıne danısmaz mesla ben derm annenede ara sor derm annedır bılmeye hakkı vardır. Benm esım anne babasını sık aramaz ben daha sık ararm onunkılsrı bana sorar napıyolarmıs vs dıye ben ısterım aıle bagı guzel olsun. Oyle kendı halınde olması gerektıgı gıbı bırakınca zaten evlerıne baglı olurlar sız kendı aıkenzle ne sıklıkla gorusyorsanz oda o sklıkla gorusur.ama sız gıtme su annen gıle, hıc cıkmıyosun ordan vs dedıkce zaten adam artk zamanla aılesını savuna savuna artk evınede gelmez olur cunku evde sureklı annesıne laf soyleyen annesınden uzaklastırmaha calısan bır kadın var. Adam bu kadının yanınamı gelır yoksa anasının evınemı kaçar her fırsatta. Bıkere kendımzden pay ıcelm yarn bıgun oglumuz olsa gelın oglumuza boyle dvransa boyle uzak tutmaya calssa ne kadar huzursuz oluruz bızde.

Uzattım. Ama eşimi hizmetçi olarak görmeye devam ederlerse yine uzatabilirim. Bazı konuları sırf uzamasın diye kapatmak ilerde daha büyük yaşayacağımız olayların temelini oluşturuyor.
o olayları siz çıkarıyorsunuz, farkında mısınız?
Annem benden ablam evde dururken sen al getir diyebilir. ben çalışırken ablamın oturması zoruma giderse bunu anneme bizzat ben söyleyebilirim. ya da yaşlı kadın der idare edebilirim.
ama buna karar verecek kişi benim, eşim/sevgilim vs değil.
Anne nasıl ki sizin ilişkinize karışamazsa siz de onlarınkine karışamazsınız.
Siz bir şey isteseniz ve annesi sizi arayıp oğlum bütün gün yoruldu, sen çık al dese hoş olur mu? Siz de dememelisiniz.

Neden kendinizi adamın annesiyle kıyaslıyorsunuz? Ben sizin konularınızı hatırlıyorum. Üstelik hatırladıklarımın çoğu da yeni konular değil, belki yıl var.
Hoşunuza gitmese de annesi, babası, kardeşi de ailesi. Bu adam ağaç kovuğundan çıkmadı. Çocuğum babasını görmedi bütün gün diye dramatize etmişsiniz ama çocuklar zaten gün içinde ebeveynlerin çalışması durumunda görmüyorlar bütün gün anayı babayı. 10 dk. anasına gidecek gelecek. Eskiden millet 24 ay askerlik ediyormuş. Karısının karnında bıraktığı bebe döndüğünde konuşuyor. Düşünün yani.
Belli ki eşinizle ve ailesiyle bir sorununuz var ama böyle kocanıza analık yaparak. Annesinin yerini almaya çalışarak ya da onu ekarte etmeye çalışarak sorunu çözemezsiniz.
O annesi siz karısısınız. Her ikiniz de kendi sınırınızda kalırsanız üçünüz için de daha hayırlı olur sanki.

Dımı oglum babasını gormuyor dıyorsunz. Ee oda adamın anası. Esınızde annesını goremeyecekmı. Okadar emek etmıs sızle evlendırmıs. Bır ısıni gorse ne olur 10 dklık. Bı konu vardı esım her dk annesı gılde vs dıye valls ıyı sızın esınz yıne oyletum gun orda takılmıyor adam arada gıdıyor. Gercekten bız nekadar aılesınden uzaklasyırmaya calısırsak eslerımız okadar bızden uzaklaşır aılesınden degl bızden. Bız 20 30 yıl sonra hayatlarına gırmıs ınsanlarız. Annelerı ne kadardır hayatlarında o yuzden anneyle kendımızı kıyaslamayalm. Annesı yerıne gecmeye calsmayalm. Aılesınden uzak tutmaya calısmayalm. 2 kısı arasında kalınca mutsuz oluyolar bızıde mutsuz edıyolar oyle bı huzurduz evede gırmej ıstemıyolar. Sız esınızı dusunmus yorgunsun gıtme cıkma demıssınz ama kvyle baska sorunlar olmasa gıtmssıne karısmazdınz gıbıme gelıyor. Sız boyle yaptıkca esınzde yakında sıze yasaklar aılenle gorusmenı

Ben kocam olduğu halde bir şey istemeye çekiniyorum derken?
Annesinin onun üstünde sizden çok daha emeği var. Annesinden daha mı yakın olduğunuzu sanıyorsunuz?

15-20 yıl sonra,o yaşa kadar binbir emekle,cefayla büyüttüğünüz evladınız,
size herhangi bir gerekçeyle;
-Anne benim önceliğim eşim ve çocuğum,
sen ikinci plandasın dese ne hissedersiniz?
Etraflıca düşünün derim.

Ay yok artık bu kadar buldumcuk olmayın lütfen ya
İşten gelirken yorgun olur diye bir şey istemezmiş de bilmem ne de ? Peki bunun için madalya taktı mı sana güzelim?
Yani ondan yaşça çok mu büyüksünüz ne bu annesi olma sevdanız valla çözemedim
Bakın bir erkek korunup kollanmayı değil aksine koruyup kollayan olmayı sever
Ona güvendiğinizi onu güçlü bulduğunuzu bilmek ister kendini böyle hissetmek ister
Harcamayan talepte bulunmayan kadın inanın makbul değildir asla yani hayat yükü ortak paylaşılır ama sizinkisi bilmiyorum eminim eşinizi de irrite ediyor olmalı ki etmiş yani belli
Yapmayın kaybedersiniz
Değerli naif nazik korunup kollanması gereken sizsiniz o değil
Ay bu nasıl davranış biçimi hiç mi sizi uyaran yok etrafınızda neden kendinizi böyle değersizleştiriyorsunuz ?

Size bakmasa da kardeşi kerdeşlikten çıkıyor mu, gücünüze gider anlarım, haklısınız da ama onların ilişkisine karışma hakkınız yok. Sizle konuşmayınca kardeşlik bağı son bulmuyor ki. Sizi el görürler, benimsemezler normaldir, siz de onları el görün ama eşiniz onlara el değil malesef.

Yorgun olduğu halde annenize uğramış ama o kadar yorgun cok düşünüyorsunuz nasıl bunu düşünemediniz 10 dk lık mesafe gider de gelirde alt tarafı evdeki iğne iplik bana anlaşılması zor biri gibi geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…