- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
O iş öyle olmuyor emin ol. Eşle çocuk ne kadar yakınsa anne baba da o kadar yakın. Sen eşinin de böyle gördüğünü ne kadar erken kabullenirsen, sevgi yarıştırmayı bırakıp herkesin yerinin ayrı olduğunu kabullenirsen o kadar huzurlu bi evliliğin olur. Hatta şöyle diyeyim bazen eşler bir şey istediğinde üşenen kocalar anne babaları istediğinde hayır diyemez. Anne baba hakkı büyük olmalarından mütevellit. 10 dk lık işmiş zaten bu kadar büyütmeye de gerek yok. Böyle olursan senin huzurun kalmaz iyiliğin için diyorum.Onun sorumlu oldugu kisi basta kizim sonra ben. Kardesi annesi ikinci planda suan. Onun evi burda çünkü.
Kaldı ki çok önemli bisey değil. Yaptığım hataca değil. Herkes kendi çalsin kendi oynasın istiyor. Kimse evin kadını bana haber vermeyi luzum görmüyor. Ancak bir yere kadar susabilirim bu durumda.
Bu konuda iste size hak verebilirim burda konum da mevcut benim eşim de surekli babami annemi aramakla tehtit ediyordu ara dedim kavga sirasinda aradi. Sonra bnde onun annesini aradim derken olaylar buyudu de buyudu ama bana da tak etmisti. Ama sizde şunu kabul edin ki siz gorusmek istemezseniz gorusmezsiniz ama esinizin ailesini istedigi zaman istedigi saatte gorme hakki var tipki sizin oldugu gibi. Eger kendinizi de elestirmezseniz ve daimi hakli gorurseniz evlililiginizin gidisati da iyi olmaz. Hicbir erkek annesine dahi gitmesine karisan bi eşi uzun sure anlayisla karsilamaz. Bence esiniz size karsi fazlaca anlayisli davranmis.Dört yıl boyunca her kavgada eşim telefona sarılırken buna izin vermedim. Artık tak etti. Şimdi bu mu çocukluk? Olgun olmayan biri varsa bu da eşimdir.
Bence olması gereken bu, sızı tehdit eder gıbı telefona sarılmak Bı yere kadarDört yıl boyunca her kavgada eşim telefona sarılırken buna izin vermedim. Artık tak etti. Şimdi bu mu çocukluk? Olgun olmayan biri varsa bu da eşimdir.
o olayları siz çıkarıyorsunuz, farkında mısınız?Uzattım. Ama eşimi hizmetçi olarak görmeye devam ederlerse yine uzatabilirim. Bazı konuları sırf uzamasın diye kapatmak ilerde daha büyük yaşayacağımız olayların temelini oluşturuyor.
Onu ve ailemizi düşünmek suç mu ben anlamıyorum ki? Kv kendi eşini gayet iyi düşünürken kimse ortada bir sorun görmüyor ama? Madem öyle bana niye cephe alınıyor? Çocuğum babasını tüm gün görmemiş kvnin ipligi yüzünden çocuğu ile zaman geçiremeyecek durumda kaldı. Niye? Beni yok sayan ailesi için. Herkes kendi işini kendi görmeli. Kocam olduğu halde ben ondan çok bisey istemiyorum. o boyle yapabilir . Kabul. Ama ben yine ailemi dusunmeye devam edecegim. Onun kendi ailesini dusundugu gibi.
Neden kendinizi adamın annesiyle kıyaslıyorsunuz? Ben sizin konularınızı hatırlıyorum. Üstelik hatırladıklarımın çoğu da yeni konular değil, belki yıl var.Onun sorumlu oldugu kisi basta kizim sonra ben. Kardesi annesi ikinci planda suan. Onun evi burda çünkü.
Kaldı ki çok önemli bisey değil. Yaptığım hataca değil. Herkes kendi çalsin kendi oynasın istiyor. Kimse evin kadını bana haber vermeyi luzum görmüyor. Ancak bir yere kadar susabilirim bu durumda.
Dımı oglum babasını gormuyor dıyorsunz. Ee oda adamın anası. Esınızde annesını goremeyecekmı. Okadar emek etmıs sızle evlendırmıs. Bır ısıni gorse ne olur 10 dklık. Bı konu vardı esım her dk annesı gılde vs dıye valls ıyı sızın esınz yıne oyletum gun orda takılmıyor adam arada gıdıyor. Gercekten bız nekadar aılesınden uzaklasyırmaya calısırsak eslerımız okadar bızden uzaklaşır aılesınden degl bızden. Bız 20 30 yıl sonra hayatlarına gırmıs ınsanlarız. Annelerı ne kadardır hayatlarındaNeden kendinizi adamın annesiyle kıyaslıyorsunuz? Ben sizin konularınızı hatırlıyorum. Üstelik hatırladıklarımın çoğu da yeni konular değil, belki yıl var.
Hoşunuza gitmese de annesi, babası, kardeşi de ailesi. Bu adam ağaç kovuğundan çıkmadı. Çocuğum babasını görmedi bütün gün diye dramatize etmişsiniz ama çocuklar zaten gün içinde ebeveynlerin çalışması durumunda görmüyorlar bütün gün anayı babayı. 10 dk. anasına gidecek gelecek. Eskiden millet 24 ay askerlik ediyormuş. Karısının karnında bıraktığı bebe döndüğünde konuşuyor. Düşünün yani.
Belli ki eşinizle ve ailesiyle bir sorununuz var ama böyle kocanıza analık yaparak. Annesinin yerini almaya çalışarak ya da onu ekarte etmeye çalışarak sorunu çözemezsiniz.
O annesi siz karısısınız. Her ikiniz de kendi sınırınızda kalırsanız üçünüz için de daha hayırlı olur sanki.
Çokça da hadsiz bence. Okadr büyütcek ne olmuş ki.. enteresanGereksiz hareketler içindesiniz.
Ben kocam olduğu halde bir şey istemeye çekiniyorum derken?Anlaşıldığıma sevindim çok teşekkür ederim.. Ben kocam olduğu halde ondan işten gelirken bisey istememeye çalışırım. Markete gidip kendim yaptığım çok oluyor. Yorucu bir işi varken annesi diğer oğlunu dışarı çıkartmıyor ama benim eşime istediğini emrediyor. Kaldı ki bu kadın işi. Beni arayabilirdi. Oğluyla hem iş pişiriyor hem de hala iğne iplik derdine düşmüş. Ben eşimi düşündüğüm gibi o da kocasını düşünüyor. Kp ondan habersiz bize çöp vermiyor adam. Bisey tasinicaksa sen niye tasiyosun oğlan ne güne duruyor diyor. Ama benim kocamı düşünmeme kızıyorlar.
15-20 yıl sonra,o yaşa kadar binbir emekle,cefayla büyüttüğünüz evladınız,Onun sorumlu oldugu kisi basta kizim sonra ben. Kardesi annesi ikinci planda suan. Onun evi burda çünkü.
Ay yok artık bu kadar buldumcuk olmayın lütfen yaAnlaşıldığıma sevindim çok teşekkür ederim.. Ben kocam olduğu halde ondan işten gelirken bisey istememeye çalışırım. Markete gidip kendim yaptığım çok oluyor. Yorucu bir işi varken annesi diğer oğlunu dışarı çıkartmıyor ama benim eşime istediğini emrediyor. Kaldı ki bu kadın işi. Beni arayabilirdi. Oğluyla hem iş pişiriyor hem de hala iğne iplik derdine düşmüş. Ben eşimi düşündüğüm gibi o da kocasını düşünüyor. Kp ondan habersiz bize çöp vermiyor adam. Bisey tasinicaksa sen niye tasiyosun oğlan ne güne duruyor diyor. Ama benim kocamı düşünmeme kızıyorlar.
Size bakmasa da kardeşi kerdeşlikten çıkıyor mu, gücünüze gider anlarım, haklısınız da ama onların ilişkisine karışma hakkınız yok. Sizle konuşmayınca kardeşlik bağı son bulmuyor ki. Sizi el görürler, benimsemezler normaldir, siz de onları el görün ama eşiniz onlara el değil malesef.Tabiki oldu. Dört yıllık evliyiz her hafta ya da iki haftada bir köye ısrarla çağırma durumları var. Eşimin kardeşi bekar aramız iyi değil. Beni köyde istemedi yanıma çıkmadı. Ama işi düşünce abi benim bu isimle ilgilen diye telefon açtı. Iyi de sen abinin karısına bakmıyorsun bile niye bu beklentiye girdin ki?
Daha bir sürü şeyler. Işe girdi cıktı yengeye söylemeyin diye tembih ettirdi hep ben milletten öğrendim. Mesafeyi hep koymaya çalıştım. Kv umursamadı asla. Evi taşırken bir yardımda bulunmayan anne diğer oğlunun evinin tadilatı için günlerce orda... ve üstüne bizden iğne iplik gibi ufak meseleler için yardım bekliyor.... Beni el gibi göreni ben niye benimseyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?