Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

Evliyken o kadar kolay olmuyor o.
Misal evlendin balayına çıktıniz ilk gün .
Ordaki cillop gibi hatunları kesiyor kocan.
Kolundan tutup boşanmaya mi goturursun?
Bence bekarsin.

Bitirmesen bile evliliğini bu adama öyle bir ders vermeli ki adam bir daha anasına bile dişi olduğu için bakmasın. Büyük çok büyük olay çıkartması. Ben Burda sinirden şiştim konu sahibi nasıl duruyor bide korkuyor kocam tel karıştırın der diye.

Of al elıne merdaneyı bacaklarına bacaklarına vur amaaan ıcımden gelen bu ama sıddet ıyı bısı degıl sımdı sınırle kafa gz dalarsın falan elınde kalır bsver

ama bagr cagr s.c agzına

ne kadar kizsanda malesef kocanda aidiyet duygusu yok kizdiginda sanki gizlice bakmayacakmi bide mutlu evliyken....

Bence hiç birşey söyleme. Sen gezmeye çıktık sanıyorsun adam senin yanında mini etekli kızları kesiyor sen bu adamı maalesef tanimamissin. O telefonu daha çok karıştır ve gözünü 4 aç gizli gizli takipte kal bak bakalim ne haltlar karistiriyor. Böyle böyle sen bu adamı önce bir tanı sonra ne yapacağına karar verirsin.

niye şaşırdınız ki, birçoğumuzun kocası böyle zaten.

Ay varya ne sinir oldum. Bence sende bir arkadaşına mesaj at işte ne yakışıklılar vardı üçken vücutlumu desem esmermi desem nasılda bakıyolardı bnmde hoşuma gitti. Felan diye yaz ve mesajı silme onun görmesini sağla görüncede birşey dediği an suratına tükür sen şerefsizlik yapınca sorn yokda ben yapıncamı sorun var kelebek çiçeğe, sinek boka konar sen ne boksan bendr oyum de. Afedersiniz ama bu dilden anlar dahada bişey diyemez emin olun.

Böyle muhalefet olmak istemiyorum ama kadın bağırdığı cagirdigiyla kalır.
Yine yapar yine yapar. sadece artık mesaj bırakmaz ortada.
Neden , çünkü o kadın burnundan getirir ama bir kaç zaman sonra normale döner her şey.

Off sonra niye birini bulmuyorsun artık Vind diyorlar. Direkt alakası yok aslında ama güvenmiyorum da yahu.
Çoğu yapıyor diyorlar ya, ben bazı şeylere/fikrine bile o kadar zor alıştım ki yaşamasam da yıllar sürdü.
Neyse inşallah bana yakalanmaz diyeyim o zaman ileride.
Ne pis ağızları var ya, şakalarına hayranım gerçekten erkeklerin(birine de eşi şaka demiş ondan). Eski sevgilimde de "geyik" dedikleri "iğrenç" kelimesinin cuk oturduğu kadınlardan bahsettikleri muhabbetlere denk gelmiştim, soğumuştum baya.
Bana nadiri gelir dilerim.
Bakarım valla her türlü mesaj sistemine, adam olsun düzgün konuşsun.
Dilerim yani, buna da alışmadan....

Bence bekarsin.
Bende dahil boşamıyoruz ağzına yapıp dünyayı zindan ediyoruz

İşte b
Bence bekarsin.
işte bu yuzden evlenmedim,huyumu çok iyi biliyorum,boşanacağıma hiç evlenmeyeyım dedim,aşkdan ölsem bile silıp atmış bırıyım ben,evet bekarım,40 a geldim,büyük konuşuyorum,zaten öle biri daha çıakrken lendı belli ediyor,ve uzatmıuorum görüşmeyi,ama bazı hemcinleirmiz bunu ısrarla ama bemi sveıyor dıyor kendı avutuyor,böle hoş huyu olmayan adamlarla evlenıyor,inan bana götürürüm,gençliğimde böle keskındım,herks kendı değerini kendı biçer,abim bıle baksa arıza çıkartırım,komşumuz abinin eşi maraşa gitti,kocam sana emanet dedi,oda bacı yemeğe çıkalım hep sen yemek getirdin dedi,gittik,baktım bu başkasına bakıuor,gözünü oyarım dedim çatalı gösterip,karısını aradı,karıcığım sen melekmisin,bu bana böle yaptı dıyor,eşide ona ben seni boşunamı endulus emanet ettim dıyor

Bakışmışlar demek..
Senin yerine olsam mini giymiyorsan mini giyerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…