- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Siz de onu aşağılayın. Madem bırakıp gidemiyorsunuz ve bu şiddeti de durduramıyorsunuz. Ayna tutun ona. Belli ki sizi çok güzel buluyor ama ozguveniniz olmasın istiyor. Güzelce aşağılayın, bozulursa saçmalama takılıyorum dersiniz.4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Vallahi diyorum beni beğenmediğşne göre artık zaten vardır aklında biri, koşsun kavuşsun bıktım artık. Tayinci geldik buraya onun da benim de gidecek yerimiz yok ama bir evde yaşamamızın da Bi anlamı yok varlığım batıyorSizi beğenmiyorsa o defolup gitsin sen niye gidiyosun.vur tekmeyi koy kapıya.otur evladınla.oda beğendiği birini bulsun.
4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Defalarca aldım karşıma alınmam onun için hiç bişey ifade etmiyor ne yazık kiBir takılır iki takılır baktın alınıyorsun yapmaz ama eşin böyle değil maalesef seni beğenmiyor.İmkanınız kalacak yeriniz varsa ayrılın derim.Yıpratır Allah korusun psikolojik rahatsızlık geçirirsiniz.Bırakın o adamı ömrünüzü yedirmeyin.
Hayır ya aslında kilom bile aşırı değil evet biraz yıprandım ama 66 kiloyum verebilirim ama o söyledikçe veresim gelmiyo. Duş konusunda da eşim her gün yıkanıyor ama ben her gün değil haftada 3 yıkanıyorum yazın daha sık yıkanırım. Evim temizdir ter kokmam ama süreli pis pis pis deyip duruyoPeki gerçeklik payı var mı. Kiloya bişi diyemiyorum ama yıkanma mesela.
Benim eşimi ben titiz biri diye düşünüyordum. Evlenmeden önceki tavırları o yöndeydi. Benim biraz hastalıklı bir temizlik anlayisim var. Yine ona rağmen baya iyi kendisi hakkını yemeyeyim.
Ama annesinin de yoğun bir vücut kokusu var. Yaşlandıkça eşimde de olmaya başladı. Ben haftada bir bile yikansam o koku bende oluşmuyor. Ama onların yapısal mı nedir bilmiyorum Max. İki günde bir yıkanması gerek.
Ben de önceleri şaka yollu vs soyledim. Ciddi de söyledim. Yani evlendik diye ömür boyu mesela ben koku cekmek zorunda değilim ki. Birbirimizden taleplerimiz olabilir olmalı. belki sizin farketmediginiz rahatsız edici bir koku vardir
İşte saygı bitince herşey bitiyo malesef.Vallahi diyorum beni beğenmediğşne göre artık zaten vardır aklında biri, koşsun kavuşsun bıktım artık. Tayinci geldik buraya onun da benim de gidecek yerimiz yok ama bir evde yaşamamızın da Bi anlamı yok varlığım batıyor
Ben onda hiç kusur görmedim aramadım da o yüzden çok zoruma gidiyor ama dediğiniz gibi yapıcamSiz de onu aşağılayın. Madem bırakıp gidemiyorsunuz ve bu şiddeti de durduramıyorsunuz. Ayna tutun ona. Belli ki sizi çok güzel buluyor ama ozguveniniz olmasın istiyor. Güzelce aşağılayın, bozulursa saçmalama takılıyorum dersiniz.
Aynen öyle bıkıyor insanİşte saygı bitince herşey bitiyo malesef.
Evet kilonuz fazla değilmiş. boşverin o halde. Dünya güzeli de olsanız gözden çıkarınca ne fayda. Hülya Avşari feraye ile aldatmisti o cirkinlikteki adam. Bosvermek mümkün değil tabi ama bilemedim. Mobbing de çok kötü bir şey gerçekten. İşte yaşamıştım. Sonraki iki yıl zar zor toparlanmisti özgüvenim. Hala bile etkilerini taşırım.Hayır ya aslında kilom bile aşırı değil evet biraz yıprandım ama 66 kiloyum verebilirim ama o söyledikçe veresim gelmiyo. Duş konusunda da eşim her gün yıkanıyor ama ben her gün değil haftada 3 yıkanıyorum yazın daha sık yıkanırım. Evim temizdir ter kokmam ama süreli pis pis pis deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?