Kocanın sürekli alay etmesi

Bana da öyle geliyor, var gibi birisi ama net bişey yakalayamadım Bi delilim yok. Dediğiniz gibi ama sanki boşanalım demem için yapıyor vicdansızlık
Kocan denilen adama cidden uyuz oldum özellikle sana pis dediği için, asla tahammül edilecek gibi değil.
Bu ne zamandır sana bu sözleri söylüyor? Bir andamı başladı? Yeni bir ortamı mı oluştu bunun?

Haklısınız çok denedim ama güdemiyorum olmuyor yani bize karşı çok sevgisiz. Buna rağmen kızım baba aşığı. Beni durduran tek şey kızım ama o da Bi yere kadar
Aslında kızınız için dayanmamaniz lazım. İlerde erkek arkadaşı veya eşi ona hakaret ettiğinde bunu normal karşılayabilir babasından hareketle.

Son düzenleme:
Biraz aramı verseniz bi müddet ailenize gitseniz normal bir ziyaret gibi
Hem aldatma varsa deliller bulabilirsiniz yokken yaptıklarını saklamaz bir açık verir

Bunu yaparak bana, iyi niyetim ihanet ediyor resmen o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Bi adam nasıl bu kadar değişir aklım almıyor
Ben de çok üzüldüm hissettiklerinize. Kendi özgüvensizliğinin ve yetersizliğinin tezahürü mü, sevmiyor mu, beğenmiyor mu, yıldırma politikası mı uyguluyor, aldatıyor mu bilemeyiz. Boynunuzu bükmeyin. Sessizlik bazen en güzel cevaptır, kendinizi çekin. O iğrenç espirilerine karşılık dahi vermeyin. Aslında uzaklaşma imkanınız varsa çok iyi olur bir süreliğine. Bu adamla her gün aynı evde nefes almak sinir bozucu olur, biraz kafanızı dinler, sağlıklı kafayla düşünürdünüz.

Aynısını yapmanı öneririm.. takılıyorum alınma dersiniz. Bi koku geliyor senden mi dersin. Sık sık yap ama gülümse mutlaka. Eminim sen eşine göre daha alımlı güzelsindir ve bunu kendine söyleyenler olmuştur. Seni aşağı çekmeye çalışıyor hiç umursama. Duvar gibi durursan vazgeçecektir. Kızmak darılmak yok duvar olacaksın. Ya da eşin seni aldatıyor. Dikkate almakta fayda var. Biraz takip etmeni öneririm. Lütfen onun duyacağı şekilde bugün saçlarım harika, şu kalem gözlerime yakışıyor, şu ruj dudaklarımı belirginleştiriyor falan de. Ama söyle geç duysun yeter.Güzel kadın,sana güveniyoruz.
Kendine baksın sevimsiz. Çirkin ördek yavrusu.

Neden bu kadar pasifsin bana bunları eşim dese bin misliyle cevap veririm itin. g. tüne sokarım. Kurban olsun sana pislik. Bizim bir akraba var kadın hiç yoksa 120 kilo vardır eşi onun yarısı kadar tapıyor karısına bunlarda adam mı be. Ben olsam aynı şekilde davranırdım baktım düzelmiyor vururdum tekmeyi. Zayıflar sporumu yapar taş gibi olurdum, bakımımı yapardım uzaktan izlesin ondan sonra.

Olmaması gerektiği şekilde ciddiye alıyor olabilir misiniz?
Gün içinde duş alamadıysak ‘ağır koku çık buradan’ diye dalga geçeriz birbirimizle.
Benzer birçok şey de yaşanır.
Gerçi sizin hoşlanmıyor oluşunuz yapılmaması için en önemli etkendir ama bilemedim, bunlar ciddi anlamda söylenecek şeyler değil ve eğer böyle ise zaten psikolojik tedavi şart kendisine.

Bence bu cok aci ve acik sekilde psikolojik siddet bunun fiziksel siddetten hicbir farki yok hatta ondan bile daha kotu bunu sakayla felan masumlastirmasin esiniz mide bulandirici bi durum bence evi bi kac ayligina terk edin duzelmezse de bosanin bu psikolojik siddet sizin daha kotu hastaliklara yakalanmaniza sebeb olabilir değmez boyle bir adam icin

Kendine bağımlı hale getirmeye çalışan hasta ruhlu erkek davranışı. Ozguveninizi bitirip sizi sindirmek için yapıyor. Siz sindikce onun özgüveni tavan yapacak.
Sevgisizlik midir bilemiyorum, belki de sadece alışkanlık ve kaybetme korkusunun kalmamasidir ama sebep ne olursa olsun sonuç belli, psikolojik şiddet.
Çözüm nedir? Bir arkadaş demis, duvar gibi durmak diye. Çok doğru bence.
Yapmanız gerekenler nasıl eleştirirse eleştirsin onu umursamamak, mutlu olmaya çabalamak, kendi kendine iyi gelmek

Yapacağın şey basit sen onu rencide etmediğin, aşağılamadıgin için o kendini beyaz atlı prens sanıyor. Vardır illaki kendinde hoş bulmadığı zayıf noktaları veya senin gördüklerin sende onun gibi çarp yüzüne bir kaç kere şaka yollu sonra baş kahkahayı gör bak bakalım nasıl hırçınlaşıyor, saldirganlasiyor. O zamanda dersin ama sen hep yapıyordun valla benimde hoşuma gitti bundan sonra böyle diye kendiliğinden kesilir o "TAKİLMALAR" klasik ezik kafası nezaket gösterip yüzüne birsey soylemeyince bok sanıyor kendini.

Eşinizin düzenli olarak kullandığı bir ilaç veya vitamin var mı ? Bazı ilaçları kullanan hastalarda , ilaç etkileşimi kaynaklı hissedilen bir koku olabiliyor.

Şeker ve potasyum değerlerinde yükselme de kokuya yol açabiliyor.

Beslenme alışkanlığı ve tüketilen gıdalar da ten kokusuna yansıyabiliyor. Hatta açlık orucu ve aralıklı beslenme uygulayan bireylerde de ; kilo verme sürecinde tenden yayılan ağır ve yoğun bir koku olabiliyor.

Eşinizin vücut kokusundaki ağırlık bu ve benzeri etkenlere de bağlı olabilir.

Edepsiz hırto. Siz kendinizin şuan ki halinizi beğeniyor musunuz? Hırto böyle konuştukça kendinize bakmamaya mı başladınız ? Eğer öyleyse ilk iş kuaför için para isteyin 2 bin liracık mis gibi dip liner,keratin bakım kendinizi müthiş hissettircektir.. sonra alışverişe çıkacağım diyin 5 bin liracık alın bir kaç kıyafet … biz kadınlar toka alsak bile iyi hissediyoruz bence. Siz iyi hissedip hemde onun Cebinden para eksilecek hem de evinin ekonomisini düşünüp hareket edrn kadına ne oldu diye düşündürtecek.Sesini kesmezse sırada ki hamle gelsun mi ? Gelsun.Eller beraber kollar beraber. Şaka bi yana saçını mı yaptı gülerek suratına bakın o nasıl saç şapka tak çık,göbeği mi çıkmış spor mu yapsan hiç yakışmamış ,tv de bir erkek mi gördünüz ya adamdaki bakımlılığa bak be diyebilirsiniz mesela.. hırçınlaştı mı gülerek hiç aldırış etmeyin alındı mı götünüzle gülün. Çok keyifli oluyor. Hırto umarım vazgeçer .

Sığır. Yeni mi doğum yaptınız. Sende ona onun sana söylediklerinim ayarında laf söyle. Benimki de arada bana öyle yapmaya yelteniyordu lafı yedi oturdu. Kiloml dalga geçiyordu kolaysa sen doğur dedim. Ne var doğururum taşırım karnımda falan yaptı. Dedim becerebilecek olsan kadın sen olurdun sizin gibi davarlara çocuk vermeyi allah bize bahşetmiş. Dön aynaya bak 7 aylık hamile gibi sen geziyorsun dedim benimkinden büyük göbeği var. Sende onu onun kusurlarıyla vur

Güzel bir ayna tutun bu adama inciğine cıncığına eleştirin bakalım o hödük kendiyle yüzleşince nasıl olacak

"Senin de şeyin küçük" deyin bi kaç kez, hala devam ederse kapıya koyun.

En iğrenç, en tehlikeli insan tipidir bu, psikolojisinizi mahveder.

İnsanları rencide edici sözlere şaka denmesine, takılıyorum yaaa denmesine ayar oluyorum.
Siz de aynısını yapın ayna olun ona sürekli yapın bunu,başka türlü anlamaz

demekki ona 3 gün yıkanmak yetmiyor ve takıntılı . kilodada takıntılı 66 çok değil ama onun gözünde fazla. şaka olduğunu sanmıyorum , psikolojik baskıyla zayıflatım hergün duş aldırmak . takıntılı

Ben de aynen sizin gibiyim iyice içime döndüm, sessizleştim resmen boynum bükük geziyorum çok etkilendim
Ya çok üzüldüm bu yorumunuza
Lütfen bunu yapmayın kendınıze
Eminim çok güzel bakımlısınızdır

Kendi eksikliğini böyle kapatarak yanınızda iyi hissetmeye calışıyordur
Yada bi taraflarını kaldıran başka biri vardır

Delil bulun şüphelenıyorsanız
Siz değil o gitsin evden

Kendinize güvenın hiç duymayın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…