- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Kocan denilen adama cidden uyuz oldum özellikle sana pis dediği için, asla tahammül edilecek gibi değil.Bana da öyle geliyor, var gibi birisi ama net bişey yakalayamadım Bi delilim yok. Dediğiniz gibi ama sanki boşanalım demem için yapıyor vicdansızlık
Aslında kızınız için dayanmamaniz lazım. İlerde erkek arkadaşı veya eşi ona hakaret ettiğinde bunu normal karşılayabilir babasından hareketle.Haklısınız çok denedim ama güdemiyorum olmuyor yani bize karşı çok sevgisiz. Buna rağmen kızım baba aşığı. Beni durduran tek şey kızım ama o da Bi yere kadar
Ben de çok üzüldüm hissettiklerinize. Kendi özgüvensizliğinin ve yetersizliğinin tezahürü mü, sevmiyor mu, beğenmiyor mu, yıldırma politikası mı uyguluyor, aldatıyor mu bilemeyiz. Boynunuzu bükmeyin. Sessizlik bazen en güzel cevaptır, kendinizi çekin. O iğrenç espirilerine karşılık dahi vermeyin. Aslında uzaklaşma imkanınız varsa çok iyi olur bir süreliğine. Bu adamla her gün aynı evde nefes almak sinir bozucu olur, biraz kafanızı dinler, sağlıklı kafayla düşünürdünüz.Bunu yaparak bana, iyi niyetim ihanet ediyor resmen o kadar hayal kırıklığına uğradım ki. Bi adam nasıl bu kadar değişir aklım almıyor
Peki gerçeklik payı var mı. Kiloya bişi diyemiyorum ama yıkanma mesela.
Benim eşimi ben titiz biri diye düşünüyordum. Evlenmeden önceki tavırları o yöndeydi. Benim biraz hastalıklı bir temizlik anlayisim var. Yine ona rağmen baya iyi kendisi hakkını yemeyeyim.
Ama annesinin de yoğun bir vücut kokusu var. Yaşlandıkça eşimde de olmaya başladı. Ben haftada bir bile yikansam o koku bende oluşmuyor. Ama onların yapısal mı nedir bilmiyorum Max. İki günde bir yıkanması gerek.
Ben de önceleri şaka yollu vs soyledim. Ciddi de söyledim. Yani evlendik diye ömür boyu mesela ben koku cekmek zorunda değilim ki. Birbirimizden taleplerimiz olabilir olmalı. belki sizin farketmediginiz rahatsız edici bir koku vardir
Ya çok üzüldüm bu yorumunuzaBen de aynen sizin gibiyim iyice içime döndüm, sessizleştim resmen boynum bükük geziyorum çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?