Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

kızla köpük boya aldım kızıl büyü yaparken iyide yıkaması bi dert tam bi saat boya aktı saçımdan yıkarken.ayrıca boyayalı 1 hafta oldu aktı gitti resmen parama acıdım resmen

kızla köpük boya aldım kızıl büyü yaparken iyide yıkaması bi dert tam bi saat boya aktı saçımdan yıkarken.ayrıca boyayalı 1 hafta oldu aktı gitti resmen parama acıdım resmen

ben de 62 ye boyadım hem cok koyu tuttu hem de her yıkamada farklı renk oluyor, çok akıyor tavsiye etmiyorum ama kapak fotoğraflarındaki renkler çok güzel.

bakımını yaptım düzleştirdim saçlarımı ve geldim kk foruma bugün köpük boyayı ilk defa kullandım 9.1 küllü sarı bayıldım bayıldım çok mutluyum saçlarımı sarıya çevirecem diye bayağı yıpratmıştım tabi kuaför işlemlerim bitti dip boyam gelmişti 2 aydır boyamıyordum bugün boyadım sonuç süper ama tabi boyayı kullanırken biraz tuhaf oldum ne tuhaf bir boyadır

ay akşam akşam iyi güldürdün beni canımyaaagözlerimi yaşarttın valla neler yazmışsın öyle,heleki şu 3-5 hacıyatmaza koptum çünkü bendede var o dediklerinden inatçı şeyler nolcak
sonuç olarak gülmekten ağzım yarıldı yani
bende bugün aldım az sonra boyucam 8/0 açık kumral aldım,önceki yani şimdiki saç rengimde boya ve sıcak çikolata yapmuıştım bakalım nasıl olucak bu,azcık açılsın renk istedim

Son düzenleme:
kolestonun yeni çıkardığı köpük boyayı kullanıp memnun olan var mı?

en azından boya yapacak arkadaşa ihtiyacı kalmaz insanın .reklamı çok hoşuma gitti.kullanan varsa hemen yorum bekliyorum...

selam arkadaşalar ben az önce aranıza katıldım resim nasıl yükleniyor başlık nasıl açlılıyor bulamadım yardımcı olurmusnuz bir saç rengi konusunda fikirlernizi almak istiyorum :)

bu saç rengine hangi boyayla ulaşabilirm ne bir ton koyu nede açık olsun istiyorum bu tonu yakalayan varsa resmini ve kullandığı boyayı yazabilirmi

Eklentiler

• $Kahverengi-Goz-Makyaji.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 130
Kumrallarını pek önermem. Kumralın en açık tonu bile yeşilimsi yapmıştı. Sarı saçın üstüne hem de. Kumrallarından kaçının derim.

kızıl büyü denedim kızlar, saçım uzun olmasına rağmen her tarafına eşit dağıldı. renk olarak da harika oldu. kullandıkça ne kadarı kalır ne kadarı akar zamanla görücez artık

canım ben kullanmıştım kor ateş kızılı kullandım sonuç çok hoşuma gitmişti bayağı bir kırmızı olmuştu saçlarım ayrıca köpük boya olduğu için kullanımıda kolaydı :)

koleston iyidir. gecenlerde nedenını bılmedıgım bır ıstek kızıl saçlarımı koyu renk yapmam konusunda benı uyardı ve gittim lorealden aldam koyu kahveydı sanırım tam hatırlamıyorum. kızıla ıse hep koleston ıle boyuyordum renk kafamdan hıc akmyıordu. lorealle boyadım ve daha bır ay olmadan boya aktı :) sımdı sacım tekrar kızıl. kopuk boya yapacaksanız kolestonla yapın :)

koleston köpük boyanın en açık sarısını alıp çikolata kahve saçı boyarsam tonunu kırabilirmiyim yoksa koyumu olur gene aslında 8.1 ile 2 kere boyansa açılır renk gibime geliyo herkesde boya boyayı açmaz yazıyo ama açanlar nasıl açıyo boyayla:44::44:

kızlar ben saçımı koleston sıvı peroksitle açmıştım şimdi bunun üstüne koleston köpük boya 9.1 alsam sizce tutar mı nasıl olur ben dahada açılsın istemiyorum koyulaşsın istiyorum artık saç rengim

şuanki saç rengim de bu :
Eki Görüntüle 443054

sacların yıpranmadı mı canım bnde aldım aynı boyadan ama saçlarım koyu renk olduğu için daha boyamadım. sacım yıpranır die korkuyorum..

sacların yıpranmadı mı canım bnde aldım aynı boyadan ama saçlarım koyu renk olduğu için daha boyamadım. sacım yıpranır die korkuyorum..hem acmıssın hemde boyıycaksın renk tutar bnce..

ben denedim bırak tonunu kırmayı hiç bi fark yaratmadı,hee fark vardı,oda diplerim gelmişti onu kapattı

sacların yıpranmadı mı canım bnde aldım aynı boyadan ama saçlarım koyu renk olduğu için daha boyamadım. sacım yıpranır die korkuyorum..hem acmıssın hemde boyıycaksın renk tutar bnce..

yok eğer boya yoksa ve saçının orjinal halide açık bi tonsa kolestonun peroksitini herkese tavsiye ediyorum.Alırken kadın boyadan bile daha zararsız bu demişti 1-2 kere açıncada güzel bi tonu oluyo ama ben 3 yıldır kullanıyorum bu peroksiti ve artık denizdi güneşti bide dipleri boyarken uçlara bulaşmasıydı falan derken istemediğim kadar çok açıldı.Bugünde sordum kuaföre açık saçı boyuyunca tutar ancak boya çabuk akar dedi o yüzdende pigmentasyon işlemini yaptırmam gerek ilk.

ben de köpük boya işine bugün bulaştım.saçlarımın doğal rengi üzerine (siyaha yakın koyu kestane) açık kumral 8.0 yaptım.kutuda sarı bir renk olmasına rağmen tam istediğim gibi olmadı .koyu çıkacağını bildiğim için 2-3 ton açığını almıştıım.ama yetmedi.çikolata kahve gibi oldu ben orta-açık arası bir kumral istiyordum.artık gelecek ay açık bir sarı alıp boyayacağım ancak öyle ulaşırım herhalde istediğim renge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…