kızla köpük boya aldım kızıl büyü yaparken iyide yıkaması bi dert tam bi saat boya aktı saçımdan yıkarken.ayrıca boyayalı 1 hafta oldu aktı gitti resmen parama acıdım resmen
Saçlarım siyaha yakın koyu kahveydi, tonu kırılsın diye 6.0 koyu kumral denedim.Belime kadar uzun ve gür saçlarım olmasına ve genelde 2-3 kutu ile boya yapmama rağmen tek kutu yetti.Koyu çıkar diye korkumdan 25 dakika bekletip, yıkadım ve istediğim ton açılmasını yakaladım.
Şimdi 7.0 kumral aldım, onunla da tonu kırmaya daha da açık bir kahve yapmaya çalışacağım ama gene 25 dakika bekleteceğim.
Benim için avantajları;
-3-5 tane ibik gibi tam tepemde çıkan ve ısrarla hacıyatmaz gibi yatmayan, kaybolmayan beyazlarımı kapattı. (Hoş, diğer boyalar da kapatıyordu)
-3 kutu boyaya para vermek yerine bununla tek kutuda boyuyorum, epey ekonomik oluyor.
-Bakım kremi güzel kokuyor ve saçıma iyi geliyor.(Hoş, diğer boyaların da kremleri güzel kokuyor)
Dezavantajları;
-Kokusu berbat, ha yarım litre çamaşır suyu içip genzimi yakmışım ha 10 dakika boyarken bunun kokusuna katlanmışım aynı işkence.
-3 kere çalkalayın, aman patlar aman şöyle olurlarla iyice panikleyip elimde boya yerine sanki saatli bomba taşıyarak kalbim güm güm bol atraksiyonlu boyama işkencesi yaşıyorum.
-Boyanın bulaştığı yerleri kolonya ile dahil çıkartamıyorum ve ilk üç gün yüzüne ayakkabı boyası sürülmüşcesine dolaşıyorum
Her şeye rağmen hala elimde boya ile bu ikinci denemeyi yapıyorsam ya mazoşistim ya da ben bu köpük olayını sevdim
kolestonun yeni çıkardığı köpük boyayı kullanıp memnun olan var mı?
en azından boya yapacak arkadaşa ihtiyacı kalmaz insanın .reklamı çok hoşuma gitti.kullanan varsa hemen yorum bekliyorum...
kızlar ben saçımı koleston sıvı peroksitle açmıştım şimdi bunun üstüne koleston köpük boya 9.1 alsam sizce tutar mı nasıl olur ben dahada açılsın istemiyorum koyulaşsın istiyorum artık saç rengim
şuanki saç rengim de bu :
Eki Görüntüle 443054
kızlar ben saçımı koleston sıvı peroksitle açmıştım şimdi bunun üstüne koleston köpük boya 9.1 alsam sizce tutar mı nasıl olur ben dahada açılsın istemiyorum koyulaşsın istiyorum artık saç rengim
şuanki saç rengim de bu :
Eki Görüntüle 443054
koleston köpük boyanın en açık sarısını alıp çikolata kahve saçı boyarsam tonunu kırabilirmiyim yoksa koyumu olur gene aslında 8.1 ile 2 kere boyansa açılır renk gibime geliyo herkesde boya boyayı açmaz yazıyo ama açanlar nasıl açıyo boyayla:44::44:
sacların yıpranmadı mı canım bnde aldım aynı boyadan ama saçlarım koyu renk olduğu için daha boyamadım. sacım yıpranır die korkuyorum..hem acmıssın hemde boyıycaksın renk tutar bnce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?