saclarımı suan boyadım ve benımde avuc avuc saclarım dokuldu sıyah boyadım kısa saclarım ve hala sac dıplerım yanıo sankı hıc begenmedım hala ıgrenc bı kokusu var saclarım umarım bısy olmaz hala yano gbı sac dıplerım daha once sac cok kez boyadım alerjım fıln yok yanı ıgrenc bı boya
Saçlarım siyaha yakın koyu kahveydi, tonu kırılsın diye 6.0 koyu kumral denedim.Belime kadar uzun ve gür saçlarım olmasına ve genelde 2-3 kutu ile boya yapmama rağmen tek kutu yetti.Koyu çıkar diye korkumdan 25 dakika bekletip, yıkadım ve istediğim ton açılmasını yakaladım.
Şimdi 7.0 kumral aldım, onunla da tonu kırmaya daha da açık bir kahve yapmaya çalışacağım ama gene 25 dakika bekleteceğim.
Benim için avantajları;
-3-5 tane ibik gibi tam tepemde çıkan ve ısrarla hacıyatmaz gibi yatmayan, kaybolmayan beyazlarımı kapattı. (Hoş, diğer boyalar da kapatıyordu)
-3 kutu boyaya para vermek yerine bununla tek kutuda boyuyorum, epey ekonomik oluyor.
-Bakım kremi güzel kokuyor ve saçıma iyi geliyor.(Hoş, diğer boyaların da kremleri güzel kokuyor)
Dezavantajları;
-Kokusu berbat, ha yarım litre çamaşır suyu içip genzimi yakmışım ha 10 dakika boyarken bunun kokusuna katlanmışım aynı işkence.
-3 kere çalkalayın, aman patlar aman şöyle olurlarla iyice panikleyip elimde boya yerine sanki saatli bomba taşıyarak kalbim güm güm bol atraksiyonlu boyama işkencesi yaşıyorum.
-Boyanın bulaştığı yerleri kolonya ile dahil çıkartamıyorum ve ilk üç gün yüzüne ayakkabı boyası sürülmüşcesine dolaşıyorum
Her şeye rağmen hala elimde boya ile bu ikinci denemeyi yapıyorsam ya mazoşistim ya da ben bu köpük olayını sevdim
6 numara ile yaptığında kutudaki gibi mi oldu? ben saçımı yeni boyadım küllü renge kızıllığı kapatsın diye ama fazla küllü geldi birdahaki sefere bunu düşünüyorum, saçım benim de siyah gibi koyu orjinali ama ben 9,1 düşünüyorum turunculuk olmayan açık bir kumral acaba tutar mı
palettenin 6 numarasıyla boyuyordum sürekli, bu köpük boya ile, 6 numarasıyla koyu oldu saçım..
kokusu son yerece kötü,boyaması pratik hatta az miktarda artıyor bile ama bir daha boyamam.
beyazları da koyu olduğundan kapatıyor..
kızlar koleston köpük boyadan hiç memnun değilim renkleri çok koyu siyahtan döndüğüm saçımı koleston köpük boyanın kahve tonuyla boyadım sonuç rezalet saçlarım simsiyah oldu kolestonun normal serisini kullanırım ondan memnunum ama köpük boyasını hiç tavsiye etmiyorum alırken iyi düşünün benden söylemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?