Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

merhaba kızlar, benim saçlarım karamel rengiydi ama baya akmıştı artık arkalar ve uçlar güneşte sarı duruyordu. Dün koleston köpük boya aldım, açık kumral 8.0 ve onunla boyadım. 2 kutu kullandım , yarım saat beklettim ve çok memnun kaldım. hiç koyu olmadı saçım, sütlü çikolata rengi gibi oldu ve ben çok begendim çok memnun kaldım.

bende biraz önce denedım bugday tenlıyım sac rengımde cıkolata kahveydı ama acık bır renk tuttrmak ıstedıgım ıcın acık kumral aldım cok rahat bır sekılde uyguladım ama benım becerıksızlıgımden kollarıma bırazcık bulastı fakat sampuan gıbı rahatlıkla uygulayabılırsınız sonucta memnun edıcı fakat boyanın kokusu çürük çilek gibi ve çok keskin gözlerini yakıyo. ama içinde verilen saç kreminin kokusu çok güzel ben memnun kaldım tavsıye ederım...

koleston köpük boya yaptım hiç bi yerine girmedi b.k gibi oldu saçım :)))) ertesi gün hemen kuaföre gittim boyattım bişeye yaramıo hiç ((

boyaması çok kolay çok pratik ama koyu tutuyo bilginize kızlarr.. ben aldım en açık rengini boyadım acık karamel saçlarımı küllü sarı gibi bişey yaptı koyulaştırdı yani matlaştırdı bidahada almadm boyamam köpük boyayla ona göre alıcagnz rengin iki ton açıgını falan alın

saçım koyu kahveydi,burada koyu tutuyo yorumlarını okuyunca kumral aldım ve boyadım.şu an yine koyu kahve.hatta eskisinden daha koyu!boyayacak olan arkadaşlar bir iki ton açığını değil,bir iki renk açığını alsınlar!!bunun haricinde bi memnuniyetsizliğim yok,benim kadar beceriksiz bi insan bile bu kadar güzl boyayabildiyse herkes becerebilir diye düşünüyorum:)

ben de iki hafta önce kızıl büyüyle boyadım saçlarımı. saçtan boyayı yıkarken bekledikten sonra inanılmaz döküldü. avuç avuç. vehala dökülme devam ediyor. köpükle boyayıp saçları dökülen var mı başka kızlar? neden böle oldu

saclarımı suan boyadım ve benımde avuc avuc saclarım dokuldu sıyah boyadım kısa saclarım ve hala sac dıplerım yanıo sankı hıc begenmedım hala ıgrenc bı kokusu var saclarım umarım bısy olmaz hala yano gbı sac dıplerım daha once sac cok kez boyadım alerjım fıln yok yanı ıgrenc bı boya

benim de saçımı çok döktü üç hafta oldu boyuyalı hala dökülüyor. bi de boya akmıyo nası bi kimyasal atmışlarsa artık içine. nası senin sadece ilk yıkamada mı döküldü yoksa hala sürüyor mu cnm

Saçlarım siyaha yakın koyu kahveydi, tonu kırılsın diye 6.0 koyu kumral denedim.Belime kadar uzun ve gür saçlarım olmasına ve genelde 2-3 kutu ile boya yapmama rağmen tek kutu yetti.Koyu çıkar diye korkumdan 25 dakika bekletip, yıkadım ve istediğim ton açılmasını yakaladım.
Şimdi 7.0 kumral aldım, onunla da tonu kırmaya daha da açık bir kahve yapmaya çalışacağım ama gene 25 dakika bekleteceğim.

Benim için avantajları;
-3-5 tane ibik gibi tam tepemde çıkan ve ısrarla hacıyatmaz gibi yatmayan, kaybolmayan beyazlarımı kapattı. (Hoş, diğer boyalar da kapatıyordu)
-3 kutu boyaya para vermek yerine bununla tek kutuda boyuyorum, epey ekonomik oluyor.
-Bakım kremi güzel kokuyor ve saçıma iyi geliyor.(Hoş, diğer boyaların da kremleri güzel kokuyor)

Dezavantajları;
-Kokusu berbat, ha yarım litre çamaşır suyu içip genzimi yakmışım ha 10 dakika boyarken bunun kokusuna katlanmışım aynı işkence.
-3 kere çalkalayın, aman patlar aman şöyle olurlarla iyice panikleyip elimde boya yerine sanki saatli bomba taşıyarak kalbim güm güm bol atraksiyonlu boyama işkencesi yaşıyorum.
-Boyanın bulaştığı yerleri kolonya ile dahil çıkartamıyorum ve ilk üç gün yüzüne ayakkabı boyası sürülmüşcesine dolaşıyorum

Her şeye rağmen hala elimde boya ile bu ikinci denemeyi yapıyorsam ya mazoşistim ya da ben bu köpük olayını sevdim

6 numara ile yaptığında kutudaki gibi mi oldu? ben saçımı yeni boyadım küllü renge kızıllığı kapatsın diye ama fazla küllü geldi birdahaki sefere bunu düşünüyorum, saçım benim de siyah gibi koyu orjinali ama ben 9,1 düşünüyorum turunculuk olmayan açık bir kumral acaba tutar mı

slm arkadaşlar bu boyayı daha evvel hiç kullanmadım....renk katalogundan incelediğimde kumral(7.00),küllü kumral(7.1) ve kumral dore(7/3) renklerini beğendim en çok fakat karar veremiyorum...saçlarım çok uzun(belime kadar) ve boyasız şuan..koyu kestane saçlarım....aslında boyamak sitemiyorum fakat saçlarımın tam önünde beni sinir eden 5-6 tutam beyazım var moralimi bozuyorlar o nedenle bu boyaya bi şans vermek istiyorum,merakımdan...eskiden saçlarım sarı tonlarda röfleliydi ve çok yıprandı,şimdi kelndilerine geldiler,,,,acaba koyu kestane saçlarımın olduğu düşünülürse bu yazdığım renklerden hangisi sizce kutu üstündeki tonu birebire yakın yakalamada daha başarılı olur? teşekkürler,,,,tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim....

6 ile boyadığımda koyu tonu kırıldı ama kutudakiyle alakası yoktu.Yani siyaha yakın koyu kahveden, orta kahve-koyu kahve arası bir renk oldu.
7 ile(açık kumral) boyadığımda memnun kalmadım.7 daha açık renk olmasına rağmen gram değişiklik yaratmadı, 6 daha iyiydi nedense.
Bu ay da 8 ya da 9 du unuttum gene kolestonun açık sarı mıydı neydi adı onunla boyadım, bu sefer orta kahve tonunu yakaladım ama tepemdeki 3-5 beyaz tel aynen duruyor, 3 tel beyazı bile kapatmadı.
Bende küllülük olan tatlı bir kahve tonu yakalamaya çalışıyorum ve arayışa devam ediyorum açıkçası.

palettenin 6 numarasıyla boyuyordum sürekli, bu köpük boya ile, 6 numarasıyla koyu oldu saçım..
kokusu son yerece kötü,boyaması pratik hatta az miktarda artıyor bile ama bir daha boyamam.
beyazları da koyu olduğundan kapatıyor..

boya iyi olmayabilir ama o kutunun üstünde yazan dk lara aldanmayın derim konuda açdım zaten daha az bekleyin saçda koyulaşma çok bekletildiği için oluyor herkesde bundan şikayetçi bu aralar

ben de çikolata kahve ile boyamıştım.. çok koyu bişey olmuştu.. we kokusundan çok rahatsız oldum..

bugün bende kolseton kışkırtıcı kahve köpük boyayla boyadım saçlarımı istediğim gibi tuttu biraz koyu oldu evet ama beyazlarımı kapattı altında kumral renk vardı heryerini güzel boyamışım bi beceriksiz olarak ama ben heryere sıçrattım banyom battı resmen biraz kokusu kötü ama saçlarım yumuşacık hiç sertleştirmedi bi dahakine daha kolay boyarım herhalde bence kullanımı gayet kolay....

kızlar koleston köpük boyadan hiç memnun değilim renkleri çok koyu siyahtan döndüğüm saçımı koleston köpük boyanın kahve tonuyla boyadım sonuç rezalet saçlarım simsiyah oldu kolestonun normal serisini kullanırım ondan memnunum ama köpük boyasını hiç tavsiye etmiyorum alırken iyi düşünün benden söylemesi..

genel olarak baktım da,herkes bundan şikayetçi,,,renkler aşırı koyu çıkıyor deniyor köpük boyalarda,,,,palette deluxe serisi nasıldır acaba,,deneyen var mı? hem rengi mümkün mertebe yakalama hem de saçı yıpratmama açısndan uzun vadede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…