cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.
deneyenlere bir sorum olacak
bu köpük boyalar beyazları kapatır mı?
bir de beyazlarım çok fazla var.. en iyi hangi marka beyazları kapatır??
10 gün öncesinde lorealin köpük boyasını denemiştim enfes kahve adıyla 6,2 almıştım.ilk kez evde boya yaptığımdan önce diplere sürmem gerektiğini unuttum bilemedim.tabii beyazlarım hep kaldı.zaten bu süre içinde hemencik aktı.bende bugün koleston aldım çikolata kahve 6.7
lorealden daha fazla miktar boya çıktı ve daha güzel yedirdim diyebilirim.sadece arka tepemde bi alan yine kalmış sanırım orayı yine unuttumama geçenkine göre ön ve yan tarafımdaki beyazlar tamamen kapandı.tabii ne kadar gidecek bilmiyorum hemen akacakmı bakalım.ben koleston krem boyasının aşk alevi ve kızıl büyüsünü uzun zaman kullanmıştım memnundum (boyayı alıp kuaföre boyatıyordum) eğer memnun kalırsam maddi olarak daha hesaplı olacak kuaförden.. kuaförün ne olduğu belirsiz kalitesiz boyalarından da iyidir diye düşünüyorum.bekleyip görücez
Canım annen hangi rengin üstüne boyadıda simsiyah oldu?arkadaşlar annem dün boyadı bununla kızıl büyü rengine özellikle hiç kızıl gibi olmadı simyah duruyor sadece dipleri kızıl yani ve boyarken çok iğrenç kokuyor ben dayanamadım hemen gittim öyle normal boya gibi değil ağır ve alkol gibi. ama bir güzel yönü her yere eşit dağılıyor ama ben de saçımı boyıcam yakında ben normal lorealle boyamayı düşünüyorum.
arkadaşlar annem dün boyadı bununla kızıl büyü rengine özellikle hiç kızıl gibi olmadı simyah duruyor sadece dipleri kızıl yani ve boyarken çok iğrenç kokuyor ben dayanamadım hemen gittim öyle normal boya gibi değil ağır ve alkol gibi. ama bir güzel yönü her yere eşit dağılıyor ama ben de saçımı boyıcam yakında ben normal lorealle boyamayı düşünüyorum.
kızlar, ben de kızılın tonunu denedim, hani şu kırmızıya yakın olan en canlısı. uygulaması pratik, renk güzel oturdu amaa çok feci akıyorinş böyle aktıkça turunculaşmaz hemencikk..
kızlar, ben de kızılın tonunu denedim, hani şu kırmızıya yakın olan en canlısı. uygulaması pratik, renk güzel oturdu amaa çok feci akıyorinş böyle aktıkça turunculaşmaz hemencikk..
cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.
boyadınmı canım..bende 6 noyla boyadım ama paletteyle kıyaslarsam o kadar da beğenmedim derimkızlar yaklaşık bir yıldır loreal casting koyu kestane kullanıyordum.. şuan elimde koleston köpük boya 6.0 koyu kumral var. kaşlarım siyah( kendi rengi).. sizce nasıl durur :26:
boyayı hazırlayıp önce bi tutam saça uygulayıp görsem beğenirsem ertesi gün uygulasam boyaya zarar vermiş olurmuyum :26:
aynen bende kokusundan çok rahatsız oldum,aşırı keskin bir kokuydu..Kızlar ben de koleston köpük boya ile saçlarımı boyadım az önce.Çikolata kahve rengine.Birazdan sürem dolacak,umarım istediğim gibi olur.Ben şimdilik pek memnun kalmadım.Berbat ve yakıcı bir kokusu var,kullanıcı yorumlarına baktığımda çok güzel koktuğunu söyleyenler vardı,onların burnu tıkalı olmalı.Ben nefes almakta zorluk çektim resmen.Ayrıca kullanma klavuzunda çalkaladıktan sonra açmayın,ürünü içinde bekletmeyin,patlayabilir yazıyor diye ödüm koptu.Saçlarım kısa olduğu için kalan boyayı ne yapacağımı bilemedim,kapağı açsam da patlayabilirdi sonuçta içinde bekletsem de.En sonunda yavaşça açtım ve lavoyada döktüm.Yıkadıktan sonra umarım değer bu işkenceye.Klasik boyalarla ben hiç sorun yaşamıyordum.
katılıyorum sana;saçımı kuruttu.saç diplerimi kuruttu, kabuklanma kepeklenme yaptı..Canım kesinlikle sana katılıyorum ben de kızıl büyüsünü boyadım felaket derecede akma yapıyor bir de saçlarımın uçlarını çok kuruttu ve kırılma yarattı boyamaz olaydım. Tamam boyaması çok basit ve renk şahane güzel oturuyor saça ama yaa akması ve yıpratmasına ne demeli inanın dip boya yapmaya korkuyorum şu an44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?