- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.
akşam nihayet boyadım 9.1 rengine aynı tarif edilen gibi hazırladım avucuma sıktım şunu söyleyeyim çok pratik bişey kolayca boyama yapabilirsiniz,50 dk.bekledim ve sonuç mükemmel saçlarım yumuşacık ve renkte tam istediğim gibi,tek sorunum boya miktarı epeyce fazla benimde saçlarım kısaydı onu ayarlayamadım boyanın kalanı çöpe gitti onun dışında çok memnun kaldım:80:
merhaba. 9.1 rengi tam olarak nasıl çıkıyor kutudaki gibi mi? küllülük yoğun mu?
ben de bu boyadan denemek istiyorum bir dahaki sefere. ne kadara aldınız acaba?
kolestonun yeni çıkardığı köpük boyayı kullanıp memnun olan var mı?
en azından boya yapacak arkadaşa ihtiyacı kalmaz insanın .reklamı çok hoşuma gitti.kullanan varsa hemen yorum bekliyorum...
Dişadcım bende bundan mı alıp boyasam baksana 1 kutu yetiyormuş?
kızlar saçımı koyu küllü sarıya boyadım
Eki Görüntüle 221197
saçım bu renkti. şuan turuncu gibi yani şöyle
Eki Görüntüle 221200
nasıl eski rengine dönebilirim hangi renk boya almalıyım ne olur yardım edin sabah erkenden uyanıp boya almaya gidicem
sağol yaa off psikolojim bozuldu yarım saatte. nereye ne yazdığımı bilmiyorum
canım özür dilerim yeni gördüm yazınıNasıl sürüştüttürüyorsunuz onu yahu? Şampuan gibi denmiş ama her bir teline geliyormu ki köpük
Merak ediyorum saçlarını canım fotoğraf yaparsın artık öncesi-sonrası diye
canım özür dilerim yeni gördüm yazınıher teline iyi bi şekilde dağılıyo ama söyle bi sorun var çok yıprattı saçlarımı kaç aydır yaptığım bakım uçtu gitti. sanki diğer krem boyalara göre daha yıpratıcı geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?