Çok iyi, bi avukatın tanık olması çok iyi olmuş ne diyeceğini, neyi delil göstereceğini bilir.Onunla da yuz yuze gorusecegim.
Onlar da tanik oldular aslinda bi nevi
Bu adamin ceza almasi lazim.bu kadar kolay olmamali
Ya yeni yerimi ogrenirse gelirse(((((
Adam kiracı ise durumu ev sahibine iletebilirsiniz.Onunla da yuz yuze gorusecegim.
Onlar da tanik oldular aslinda bi nevi
Bu adamin ceza almasi lazim.bu kadar kolay olmamali
Kesinlikle şikayet edin. İşinden olmuyor belki ama mimleniyor ve bazı cezalar alıyor maaş kesimi kademe düşümü gibi. Yanına kâr kalmasın. Bir de doktor olacaksınız kesinlikle prim verme arkadaşım. Korkma da. Sen bu ülke için yararlı bir iş yapacaksın. Bu tarz insanlar var ve malesef çoklar. Ama biz sessiz kaldıkça korktukça var olmaya devam edecekler. Rezil olsun işyerinde pislik. Kesinlikle korma hele ki memursa korkak olur bu tipler . Az üstüne gidilince geri çeker kendini. Ben olsam dayak attırırdım.Ablam da dedi memur ya sikayet edelim.
Allah belasini versin gercekten.
Ben tus'a hazirlaniyodum,agustostan sonra zaten gidecektim. Kendi halimdeydim,kimseyle de isim yoktu. Dershane ev bazen is
Cok uzgunum
Kalıcağınız yeri açık etmeseydiniz internet ortamındaAntalyaliyiz. Ailemin yanina gelirim dershanesiz calisirimnasil calisirim onu da bilmiyorum ya
yok canım birşey yapamaz ama yine de temkinli olalımYa yeni yerimi ogrenirse gelirse(((((
kızın yanında bir abla varmış o işe gitmiş canı sıkılmış dışarı çıkarken koşmuş metdivenlerden sapık dinlemiş demek ki gelene gidene bakmış paranoyaknasil izlemisay kanim dondu ya
Ah kuzum ya nasıl üzüldüm iyi olmuş şikayet ettigin Allahin belasiIzlemis hic iyi degilim. Ifadesi alinip bir gun tutulmus sonra birakilmis. Komsularim sahit olacaklarini soylediler. Avukat bulacak babam.
evet yazdiktan sonra bende jeton düştü. ay hayal ettim de hayalimde bile korktum konu sahibi iyiki bağırmışyok canım birşey yapamaz ama yine de temkinli olalım
kızın yanında bir abla varmış o işe gitmiş canı sıkılmış dışarı çıkarken koşmuş metdivenlerden sapık dinlemiş demek ki gelene gidene bakmış paranoyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?