Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Onunla da yuz yuze gorusecegim.
Onlar da tanik oldular aslinda bi nevi
Bu adamin ceza almasi lazim.bu kadar kolay olmamali
Çok iyi, bi avukatın tanık olması çok iyi olmuş ne diyeceğini, neyi delil göstereceğini bilir.
Umarım apartmanda başka genç kız yoktur

Cok geçmiş olsun şikayet dilekçesinde ailen ile yaşadığın adresin yazıyor mu kontrol ettin mi

Ya yeni yerimi ogrenirse gelirse(((((

Ailenizle yaşarsanız daha iyi hissedecekseniz öyle yapın isterseniz.

Ama lütfen bu adamın sizin kaderinizi etkilemesine izin vermeyin. Şu an sarsılmış olmanız çok normal. En kısa sürede toparlanıp derslerinize konsantre olun. Artık güvendesiniz.

Kendinizi daha rahat hissedecekseniz, kendini koruma amaçlı dövüş sporları var. Kadınlardan çok talep oluyormuş. Sınavınızdan sonra o tarz bir kursa da yazılabilirsiniz.

49 sayfayı tek solukta okudum resmen ay canım benim neler yaşamışsın öyle sanki ben yaşadım anlatırken şerefsiz pis sapık iyi cesaret bulmuş senin onunla baş edemeyeceğini düşünmüş eve çekmesi seni çok fena . Her şerde vardır bir hayır sınav falan hiçbir şey senin canından kıymetli değil. Allahım korusun seni o pisliği iyi bir benzetse bi abin akraban hak etmiş fazlasıyla

Cok gecmis olsun, lutfen bu isin pesini birakmayin. O pisligin de geleceginizi etkilemesine izin vermeyin, dualarimiz sizinle

Bi de blkş saçma olucak ama pazartesi sana kek getirmişti yemedim demiştin o kek hala duruyor mu yada çöp? Belki içinde birşey bulunur delil olur.

Ablam da dedi memur ya sikayet edelim.
Allah belasini versin gercekten.
Ben tus'a hazirlaniyodum,agustostan sonra zaten gidecektim. Kendi halimdeydim,kimseyle de isim yoktu. Dershane ev bazen is
Cok uzgunum
Kesinlikle şikayet edin. İşinden olmuyor belki ama mimleniyor ve bazı cezalar alıyor maaş kesimi kademe düşümü gibi. Yanına kâr kalmasın. Bir de doktor olacaksınız kesinlikle prim verme arkadaşım. Korkma da. Sen bu ülke için yararlı bir iş yapacaksın. Bu tarz insanlar var ve malesef çoklar. Ama biz sessiz kaldıkça korktukça var olmaya devam edecekler. Rezil olsun işyerinde pislik. Kesinlikle korma hele ki memursa korkak olur bu tipler . Az üstüne gidilince geri çeker kendini. Ben olsam dayak attırırdım.

Siz benim dediğim gibi yapın korkutun amiriyle iş yeri ile taşınsanız bile gelmez. Ayrica apartman dilekçe yazıp attirabiliyor. Sizin tasinmaniza gerek yok.

Hic bisey olmaz size daha bisey yapamaz siz gtmeyin tasinirlen toplasin aileniz .. sizi daha gormesin sende gorme. en dogru karari verdin bence ogun iyikio olay olmus yoksa ords kalmaya devam edecktin Allah korusun oyle bir ortamda kalmka en kotusey bence sevinin kurtuldunuz ordan ben bir dk bile kalamazdim orda daha uzulmeyin

Ne rahat adam aman Allahım. Yakalanıyor hala pişkinlik derdinde. Tam psikopat. Dershanenizi falan bilmiyor değil mi. Şu an ailenin yanındasın biraz rahatlamaya çalış. Bu psikopat yüzünden derslerini ihmal etme.

Kötü ihtimalleri tekrar tekrar aklından geçirip hayatı kendine zehir etme.
Umarım yaptığı yanına kar kalmaz.
Pislik herif...
Geçenlerde bir arkadaşımın babası evini kiraya verecekmiş, adam özellikle kız öğrenci arıyordu, neden diye sordum, başka yerde rahatsız eden bela olan oluyor çocuklara, burası aile apartmanı, güvende olurlar, okumaya geliyorlar yazık dedi.
Adam kendi evladına nasıl davranılsın istiyorsa öyle davranıyor, ne kadar düşünceli.
Böyleleri çoğalsın inşallah.

Allahın belası pislikkkk inşallahh siciline işler de ne hakt olduğunu herkes öğrenir.

inanamiyorum pislik serefsizi keske elimize verselerde parcalasak!
allah cezasini versin pis sapik keske iceri atsalar. boyle basibos köpekler gibi gezerse baska canlari da yakacak

evet yazdiktan sonra bende jeton düştü. ay hayal ettim de hayalimde bile korktum konu sahibi iyiki bağırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…